- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже задоволена. Використовую разом з детокс шампунем цієї марки.
- Достоинства:
- Добре промиває.
- Недостатки:
- Не має.
- ОленаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Цікавий формат догляду перед миттям, але ефект не вразив. Можливо, він дійсно нейтралізує метали, як заявлено, але у відчуттях — нічого особливо не змінилося. Можна спробувати, але без великих очікувань.
- Анастасія К***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Волосся після пре-шампуні буде гарне,живе,зменшує пористість!!!
- Достоинства:
- На довго вистачає
- Ярослава Х***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Купила цей пре-шампунь, бо читала, що він "заповнює до 1 мільйона мікротріщин" — мені цього якраз вистачить. Використовувати просто: наносиш на вологе волосся, тримаєш кілька хвилин, змиваєш і тоді вже миєш голову звичайним шампунем. Тобто це як ґрунтовка перед фарбуванням, тільки для волосся.
- Достоинства:
- Волосся реально стало більш гладким і м’яким. Після сушки не стирчить в усі боки, як антени на маршрутці. Ламкість помітно зменшилась — перевірено на моїй гребінці. Запах — як у дорогому салоні (той момент, коли пахнеш дорого, навіть якщо одягнула худі з плямою).
- Недостатки:
- — Це додатковий крок у догляді. Якщо ви ледачі — готуйтеся. — Ціна кусається, але за ефектом – виправдано.
- Анастасия Б***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
У мене від цієї лінійки дуже жирніє волосся і важко зробити укладку.Не можу сказати точно,чи причина саме в цьому пре-шампуні,але на моє пористе біляве волосся не підійшло.
- Таня З***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюся уже 2 тижня
Волосся сяюче взагалі
Ламкості взагалі немає
Ефективність про вау
Рекомендую усім
Волосся просто шикарне- Достоинства:
- Кльовий волосся прям як після салону
- Валерія Б***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Ніколи не знала про існування взагалі такого продукту як пре-шампунь. І дуже дарма. Крута штука яка допоможе зекономити на шампуні, адже завдяки саме пре-шампуню я вже очищаю довжину волосся від металів та забруднення. По структурі густий. Прозорий. Економний у використанні. На мою довжину (по пояс) необіхдно було 4 натиски дозатором.
Має гарний "салонний" запах. Я обожнюю професійну косметику не лише за якість але й за запах. Бо ти пахнеш потім як тільки вийшла з салону.- Достоинства:
- Новий формат очищення
- Наталія Н***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Рятівний засіб, якщо у вас жорстка водопровідна вода. Допомагає прибрати небажані метали з волосся, відповідно запобігає його ламкості. Консистенція досить рідка, але не надто. Добре розподіляється на волоссі. Після нанесення волосся прочісується легко. Має приємний аромат з хвойними нотками.
- Достоинства:
- Зручне упакування, легка у використанні, не містить сульфатів, допомагає відростити довжину.
- Юлія Ц***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мала нагоду протестувати новинку і хочу поділитись враженнями від використання пре-шампуню, адже вперше маю такий засіб.
Проживаю у квартирі, де трубам кілька десятків років, тому маю дуже жорстку воду з великим вмістом металів.
І ця лінійка, виявилось, як спасіння.
З плюсів:
спеціально створений для нейтралізації впливу металів;
на основі ідеальної молекули - глікоаміну, який досить дрібний, щоб проникати всередину волосся, і досить потужний, щоб виводити метали завдяки високій силі тяжіння;
не містить сульфатів;
дійсно гарно розплутує волосся одразу після нанесення;
має приємну текстуру та аромат, легкий у використанні.
Аромат нагадав запах чоловічого гелю для душу чи парфумів - мускус з деревʼяними нотками.
Це всього перший крок з пʼяти цієї лінійки.
Раджу використати пре-шампунь зі всіма засобами Metal detox. - Юлія С***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Нещодавно затестила нову лінійку метал детокс,була дуже приємно задоволена результатом.Першим кроком я використовувала пре шампунь,по конструкції схожий на гель,має легкий аромат лимону ,після нанесення волосся стало дуже легко прочісуватись руками,що для мого волосся прям перемога,я використовувала всю лінійку і результат вау,однозначно буду користуватися далі
- Достоинства:
- Волосся легко прочісуєтьмя руками
- Недостатки:
- Не має
- ІринаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
В мене мініатюра пре-шапунь-догляду з лінійки metal detox. Має гелеву консистенцію, наноситься на вологе волосся, на довжину та кінчики, саме перед миттям голови. Миттєво поглинається, не потребує змивання, витримавши 2 хвилини, одразу використовую шампунь з цієїж серії. Підійде як додатковий доглядовий засіб, для фарбованого та схильного до ламкості волосся.