Отзывы покупателей о Профессиональный шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Spectrum Professional Shampoo для сияющего блеска и сохранения 5 измерений цветового спектра после окрашивания волос 300 мл (3474637268527)
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Добре
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дійсно гарний шампунь. Вартує свої грошей. Волосся не сушить і не обтяжує. Золота середина
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Запах,голова чиста тільки перший день
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ніякого результату (
- Представник бренду
Вітаю. Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам шкода, що аромат засобу вам не сподобався, а відчуття чистоти волосся зберігається лише протягом одного дня. Сприйняття запаху та реакція волосся можуть бути індивідуальними. Ваш відгук обов’язково буде корисним для інших покупців.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Чудовий шампунь, замовляю вдруге. Запах ніжний, промиває волосся добре.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дуже сподобався цей шампунь.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунь хороший, підходить для тонкого фарбованого волосся, дає блиск. Майже не обтяжує.
- Достоинства:
- Є блиск
- Недостатки:
- Для тонкого волосся мити голову напевно доведеться кожен день.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Обіцянок кондиціонеру в подарунок нема
- Достоинства:
- Чудовий шампунь для фарбованого волосся
- Недостатки:
- Не поклали кондиціонер по акції
- Ірина Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Потрібно зовсім трішки шампуню,так як дуже густий і сильно піниться.
- Достоинства:
- Шампунь дуже цікавий,густий і концентрований як крем. Економічний,потрібно зовсім трішки наносити ,так як гарно піниться. Перевагою для мене даного продукту є те що він не сушить волосся.Це буває вкрай рідко.Таке враження що ця кремова консистенція вже має в собі кондиціонер для волосся і супер добре зволожує!Ні аромат шлейфовий,наче парфуми Франції.Раджу спробувати,мені не схожий ні на що інше.
- Анастасия Р***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунь чудовий ,добре промиває .Волосся довше залишається свіжим .У комплексі з іншими засобами цієї лінійки дає неймовірний результат
- Катерина К***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Цей шампунь залишив дуже хороше враження, на відміну від попереднього мого шампуню. Він дуже добре піниться, а отже його потрібно нанос невеликою кількістю. Після нього волосся довше залишилось свіжим та чистим, а ще ну дуууже приємний і стійкий аромат. У мене скандинавський блонд і цей шампунь разом з усією лінійкою справився на ура, до цього після фарбування колір волосся втрачав тон білого і ставав жовтим, і який я тільки шампунь чи бальзам не пробувала - нічого не допомагало так як він, після першого ж використання волосся стало світліше і жовтизна почала зникати. Дуже задоволена цим шампунем)
- Достоинства:
- Економний - потрібно зовсім трохи наносити на голову бо добре піниться.
Стійкий і приємний аромат.
Результат видно з першого використання.
- Марія С***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Нещодавно випала нагода спробувати новенький шампунь L’Oréal Vitamino Color Spectrum. Мені дуже сподобалося, що волосся після нього м’яке, гладеньке й легко розчісується. Також відмітила для себе приємний аромат, який довго тримається. Колір не вимиває, моє фарбоване волосся після нього виглядає дуже яскравим і блискучим. Єдине що, так це те, що його потрібно добре змивати, адже він добряче піниться. В цілому, дуже задоволена і планую купувати ще
- Александра Г***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Хочу додати фото волосся після шампуня, бальзаму та маски
- Достоинства:
- Супер
- Євгенія Х***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Дуже приємний шампунь, гарно піниться, чудово промиває з першого разу, не сушить довжину. Не залишає на волоссі липкості чи жирності. Має дуже ніжний аромат жуйки. Після нього волосся свіже, розсипчате, гладеньке
- Достоинства:
- Добре промиває, гарно піниться, не сушить, аромат
- Александра Г***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Я знайшла його!!!це просто щось!
Якщо ви фарбуєте волосся і бісить коли колір швидко змивається і стає якимось тьмяним - цей шампунь від L’Oreal дійсно крутий... М'яко миє , але колір тримається яскравим, ніби тільки пофарбувала! Волосся таке гладеньке стає і виглядає дорого))))
І запах... дівчатааа)) він дууууже приємний! цитрусовий з сандалом... як в салоні Я постійно своє волосся нюхаю потім весь день
Головне - він ПРАЦЮЄ! Ніякої сухості, волосся не плутається... Я щодня мию голову, і навіть через 2-3 тижні колір все ще насичений!
Беріть його , не пожалієте! Я в нього закохалась з першого використання
10/10!- Достоинства:
- Мʼякий, не пересушує, промиває гарно
- Вікторія Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Дуже подобається
- Достоинства:
- Дуже гарно розглажує волосся
- Олександра Т***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
супер якісна
- Достоинства:
- дуже гарно очищає