Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пенка L'Oreal Paris Skin Expert Ревиталифт Клиникал Витамин С для очищения кожи лица 150 мл (3600524076061)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Наталия П***

Пінка сподобалась, гарно очищає, буду замовляти ще.

Представник бренду

Наталия, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та довіру до бренду L’Oreal Paris! Нам неймовірно приємно, що пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С Вам сподобалася і Ви плануєте замовляти її знову. Особливість цього засобу полягає у його м'якій формулі з вітаміном С та саліциловою кислотою, які не лише глибоко та делікатно очищують шкіру від забруднень, а й помітно вирівнюють її тон, звужують пори та дарують обличчю природне здорове сяяння. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю своєї шкіри, її красою та чудовим настроєм щодня!

• Любов К***

Після вмивання пінкою дуже ніжнашкіра стає , аромат неймовірний

Представник бренду

Любов, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С Вам сподобалась! Раді чути, що після використання шкіра стає ніжною, а аромат дарує приємні враження. Формула з вітаміном С створена для делікатного очищення та відчуття свіжості щодня. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Юлия Я***

Хорошая умывалка, очищает, приятный аромат

Представник бренду

Юлия, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що пінка для вмивання L’Oréal Paris Revitalift Clinical з вітаміном C Вам сподобалась, добре очищає шкіру та дарує приємні відчуття під час використання. Ми створювали її так, щоб очищення було ефективним, але водночас комфортним для шкіри. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Любовь Ш***

Має густу консистенцію, досить економний у використанні, легкий аромат чи то грейпфруту, чи то апельсин, середнє піноутворення. Але, найголовніше - страшенно сушить шкіру вже після першого використання (навіть, якщо врахувати, що всеодно наносимо після вмивання зволожуючий крем, то рейтинг умивалці це не додає, тому що засіб заявлений "для всіх типів шкіри", а по факту це не так). По-друге, це ніяка не пінка!!! Засіб має гелеподібну структуру. Після вмивання є відчуття стягнутості шкіри. Досить важко змивається, навіть при використанні мінімальної кількості засобу( можливо, на цей факт впливає температура води).

Достоинства:
    Економний, густа консистенція
    Недостатки:
    Сушить шкіру, викликає відчуття стягнутості, важко змивається
      Представник бренду

Любовь, добрий день! Дякуємо, що так детально поділилися своїм досвідом використання пінки для очищення L’Oréal Paris Revitalift Clinical з вітаміном C. Нам щиро шкода, що засіб викликав у Вас відчуття сухості та стягнутості шкіри. Цей продукт належить до лінійки Clinical і містить активні компоненти, зокрема похідні вітаміну C та очищувальні агенти, спрямовані на ефективне видалення забруднень, надлишку себуму та підготовку шкіри до подальшого догляду. Саме тому його текстура є гелеподібною, а піноутворення - помірним, що є нормою для засобів із високою концентрацією активів. Для деяких типів шкіри, особливо сухої або чутливої, таке очищення може відчуватися більш інтенсивним. Щоб зменшити дискомфорт, радимо використовувати мінімальну кількість засобу, спінювати його в долонях, змивати теплою (не гарячою) водою та обов’язково доповнювати догляд зволожувальним тоніком і кремом одразу після очищення. Ми розуміємо, що догляд - це дуже індивідуально, і якщо Ваша шкіра реагує сухістю, можливо, Вам краще підійде більш м’який очищувальний засіб із зволожувальними компонентами. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок - він дуже важливий для нас, і ми обов’язково передамо його нашій команді.

• Аліна О***

Отличное средство

Достоинства:
    Хорошо очищает и приятный аромат
      Представник бренду

Аліна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал з Вітаміном С Вам сподобалась. Приємний аромат та ефективне очищення роблять щоденний догляд за шкірою справжнім задоволенням. Ваші слова надихають нас!

• Аліна Д***

Очень классная умывашка, приятный запах.

Представник бренду

Аліна, добридень! Дякуємо за відгук! Раді, що пінка L’Oréal Paris Revitalift Clinical з Вітаміном С Вам сподобалась. Вона дбайливо очищує шкіру, освіжає та дарує приємне відчуття чистоти, не пересушуючи. Приємно знати, що аромат і текстура також залишили гарне враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина О***

Дуже добре змиває косметику

Представник бренду

Ірина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що пінка Revitalift Clinical з вітаміном С від L’Oreal Paris ефективно змиває косметику та залишає приємне враження від очищення! Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися доглядом разом із L’Oréal Paris!

• Танюшик

Це гель для вмивання, чому написано пінка невідомо. Гель густий, добре піниться, мені для вмивання вистачає одного натиску дозатора, тобто економно використовується. Після вмивання шкіру не стягує, обличчя чисте та свіже. Висипань, подразнень, печіння, алергії не викликав. Отже хороший гель!

Достоинства:
    Зручний дозатор та пляшечка. Густий, економний, добре змиває бруд та косметику з обличчя.
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Танюшик, добридень! Дякуємо за детальний відгук! Раді чути, що гель для вмивання L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С добре піниться, економно використовується та ніжно очищує шкіру без стягнення і подразнень. Ваш комфорт і задоволення від продукту — наш пріоритет!

• Марина С***

Зі своєю задачею справляється на 12 балів.

Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Раді, що пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С так ефективно справляється з очищенням шкіри та дарує Вам задоволення від використання. Ваш відгук надихає нас і далі працювати над якістю продуктів для Вашої краси і комфорту!

• Марія Р***

Пінка суперова!! Приємний запах, добре піниться

Достоинства:
    Дозатор стільки дає засобу, скільки потрібно для вмивання.
      Представник бренду

Марія, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С Вам сподобалася! А приємний аромат робить процес догляду ще приємнішим. Бажаємо Вам здорової та сяючої шкіри!

• Ольга Б***

Задоволена і якістю пінки і рівнем обслуговування
    Дякую

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Ольга, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Нехай пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С для очищення шкіри обличчя дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ірина

Використовую кожен вечір, подобається, очищає гарно, легко змивається, не залишає плівки, добре змиває тоналку.

Ірина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається наша пінка L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С для очищення шкіри обличчя та Ви користуєтесь нею кожен день. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Лєна Н***

Після кількох тижнів користування шкіра стала менш тьмʼяною, тон вирівнявся. Пінка не сушить, але на сухій шкірі все ж рекомендую використовувати додатковий зволожувальний крем.

Достоинства:
    вітамін С.

Лєна, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження та гарний результат після використання пінки L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С для очищення шкіри обличчя. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Людмила

Пінка добре очищає шкіру, не сушить і не зтягує, приємно пахне.

Достоинства:
    зручний дозатор.

Людмила, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання пінки L’Oreal Paris Skin Expert Ревіталіфт Клінікал Вітамін С для очищення шкіри обличчя. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• тетяна т***

Це що завгодно-рідке мило, гель, миючий засіб і т.п.,- але НЕ ПІНКА!
    На пляшечці дуже дрібний шрифт.

Достоинства:
    Акційна ціна
    Недостатки:
    Не пінка!

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Ваш відгук є цінним, і ми цінуємо, що Ви знайшли час, щоб поділитися ним з нами. Ми передамо Ваш коментар щодо цього продукту нашій внутрішній команді. Дякуємо, що поділилися фото продукту. Інформація буде провірена та найближчим часом виправлена на сайті Розетка.

• Ирина С***

Хорошая, но чуть подсушивает кожу

Ирина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Завдяки своїй формулі, зосередженій на вітаміні С - антиоксиданті, який освітлює колір обличчя та підсилює сяйво шкіри, шкіра виглядає більш сяючою. Очищуючий засіб також містить саліцилову кислоту, ефективний ексфоліант, який, як відомо, звужує та очищає пори та вирівнює текстуру шкіри. Цей продукт підходить для будь-якої шкіри, для щоденного використання. Після очищення радимо наносити зволожуючі та захисні засоби для відновлення гідроліпідного шару шкіри. Бажаємо здоров'я та краси!