Отзывы покупателей о Компактная пудра для лица L'Oreal Paris True Match тон 4N 9 г (3600520932897)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 2.N Neutral Undertone True Match Foundation L'Oreal Paris

Пудра гарної якості

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Немаєb
      Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що компактна пудра L'Oreal Paris True Match виправдала Ваші очікування за якістю та ціною. Приємно знати, що Ви задоволені результатом і комфортом у використанні! Бажаємо Вам чудового дня та гарного настрою!

• Марчук М***

Чудова пудра.

Представник бренду

Марія, добрий день! Вдячні Вам за зворотний зв'язок! Раді дізнатися, що компактна пудра для обличчя L'Oreal Paris True Match так Вам сподобалась та чудово підходить! Нехай вона дарує Вам тільки найкращий результат та позитивні враження!

• НАТАЛІЯ Л***

Дуже ніжна, шовковиста текстура

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо Вам, що поділилися своїм відгуком про компактну пудру L'Oreal Paris True Match тон 2N. Нам дуже приємно чути, що Вам подобається її ніжна та шовковиста текстура – вона легко лягає на шкіру і створює природний фініш.Для того, щоб Ваш макіяж був ще більш довершеним, рекомендуємо спробувати наш тональний крем L'Oreal Paris True Match. Він має надзвичайно легку текстуру, ідеально адаптується до тону Вашої шкіри та забезпечує бездоганний фініш. Бажаємо Вам лише приємних емоцій від використання нашої косметики!

• Ольга Б***

Швидка доставка, чудова якість.

Достоинства:
    Ціна та швидкість доставки
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що компактна пудра L'Oreal Paris True Match повністю відповідає Вашим очікуванням і не має недоліків. Цей продукт створений для природного фінішу та комфортного покриття протягом дня. Раді бути частиною Вашого макіяжу! Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Вона ідеальна! не сковує шкіру, легка. Узяла вперше навесні, по акції, після зими на бліде обличчя тон 3 на тоналку тієї ж фірми добре лягав. Зараз трохи обвітрилась, підзасмагла, на літо використовую лише пудру, замовила на тон більше - 4. Палітра на останньому фото максиально відповідає реальності, ділюсь, щоб хто коливається між двома тонами, максимально правильно зробили свій вибір. У мене шкіра не порцелянова, тому блондикам або дівчатам із рудим волоссям треба обирати між 1 і 2, бо я закохана у мулатів, але далеко до них не дотягую, тому якось так. Дякую виробнику за продукт і Розетці за можливість придбання. Усім успіхів у діяльності, нам - вижити, і ще довгі роки користуватись продукцією

Достоинства:
    Легка, невагома і якщо правильно підібрати тон - то невидима, добре матує, не забиває пори
      Представник бренду

Юлія, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш теплий, щирий і докладний відгук! Ми надзвичайно раді, що компактна пудра L’Oréal Paris True Match стала для Вас улюбленим засобом — легкою, комфортною, непомітною на шкірі та водночас ефективною. Дякуємо, що поділилися власним досвідом з вибором відтінку! Ваша підтримка надихає нас і надалі створювати продукти, які дарують впевненість і комфорт щодня. Бажаємо Вам лише добрих днів і дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Людмила К***

Чудово підійшла мені

Достоинства:
    Матує шкіру
      Представник бренду

Людмила, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями від використання пудри. Ми раді, що компактна пудра для обличчя L'Oreal Paris True Match чудово Вам підійшла. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо гарного дня!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: True Match 2R/C

Хороша пудра

Тетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені компактною пудрою для обличчя L'Oreal Paris True Match. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Товар чудовий) прийшов швидко) швидко оформили замовлення)

Людмила, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що компактна пудра для обличчя L'Oreal Paris True Match стала для Вас чудовою та відповідає Вашим очікуванням. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3D/W True Match Powder L'Oreal Paris

Хорошая пудра, пользуюсь много лет, ложится прозрачным тонким слоем, еле заметна на коже

Анна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження після використання компактної пудри для обличчя L'Oreal Paris True Match та щасливі, що Ви з нами вже багато років! Бажаємо Вам чарівного дня!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3R/C True Match L'Oreal Paris

Пудра просто супер!!! Рекомендую! Спасибо большое розетка! Заказ получила быстро!

Достоинства:
    Качество отличное
    Недостатки:
    Их нет

Добрий день, Оксана. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку пудри для обличчя L'Oreal Paris True Match, ми це цінуємо. Для підкреслення краси очей спробуйте туш для вій L’Oréal Paris Volume Million Lashes Panorama. Спеціально розроблена щіточка складається зі щетинок різної довжини, ідеально фарбує вії в куточках очей і створює панорамний ефект. Короткі щетинки надають віям об’єму, а довгі — подовжують і розділяють їх. Завдяки унікальному комплексу StretchFlex туш покриває кожну вію еластичним шаром, забезпечуючи максимальний об’єм без грудочок. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Качественная пудра. Матирует хорошо, скрывает поры. Жаль, заканчивается быстро.

Светлана, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що пудра виправдала Ваші очікування та сподобалась. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

Отличная пудра

Достоинства:
    Рекомендую

Юлия, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Иванова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Отлично матирует, нет эффекта маски , не забивает поры.

Достоинства:
    Качество

Иванова, раді вітати. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що компактна пудра для обличчя L'Oreal Paris True Match виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Анна П***

Якість

Анна, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання пудри. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Екатерина З***

Как беру эту пудру в руки чтоб придраться, так все время вспоминаю что надо написать отзыв - пудра даже не набирается на пуховку! В итоге никакого результата не даёт! Зря выброшенные деньги! Рекомендую выбрать другую! До этого была -небо и земля!

Недостатки:
    Ни о чем! Не набирается! Не припудривает!
    • Екатерина З***

Опечатка - не придраться, а припудриться! ))

• Екатерина З***

До этого была буржуа!

Доброго дня, Екатерина! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що компактна пудра не виправдала Ваші очікування. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії ""Лореаль Україна"" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, який Ви купили. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.

• Вика К***

Гарний колір,приємна ціна

Вика, добрий день. Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

Отличная пудра, заказываю не первый раз

Достоинства:
    Цена
  • Юлия К***

Отличная пудра, заказываю не первый раз

• Дарья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Похоже на подделку! Ячейка с самой пудрой норовит выскочить постоянно, корпус более хлипкий чем у той что была до этой. И почему она волнами? Всегда вроде была плоской и бархатной. Даже на фото других покупателей видно. Сейчас же чтоб набрать на спонж нужно усиленно тереть! Даже сам спонж плохого качества. Это уже не первое подозрение в подделке на розетке, к сожалению. Так же было с дорогим шампунем. Косметику тут покупать не советую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Подделка
  • Наталья

Беру не первый раз. Все отлично.

• Ирина Т***

Отличная пудра,тон подошел,ложится тоненькой вуалью,моя любимая пудра

Достоинства:
    Отличное качество
    Недостатки:
    Фото товара не такое как в реале,но я знаю как она должна выглядеть,так и выглядит)
  • Ирина Т***

Отличная пудра,тон подошел,ложится тоненькой вуалью,моя любимая пудра

Достоинства:
    Отличное качество
    Недостатки:
    Фото товара не такое как реале,но я знаю как она должна выглядеть,так и выглядит)
  • Наталья У***
  • Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: D5 - Бежево-золотистый

хорошо скрывает недостатки кожи

Достоинства:
    пудра хорошая.легкая текстура.
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3R/C True Match L'Oreal Paris

Классная и качественная пудра, хорошо ложится, не скатывается, подстраивается под текстуру лица.

Достоинства:
    Качественный товар
  • Марина П***

Пудра хорошая для светлой кожи ок

Достоинства:
    Прозрачная, легко наноситься лёгкой вуалью, закрепляя тон
    Недостатки:
    Упаковка пластикова дешевит продукт
  • Терлецкая Л***
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Компактная пудра для лица L'Oreal Alliance Perfect N4 Бежевая имеет очень лёгкую, воздушную структуру. Кожа приобретает бархатистость и ухоженный вид. У пудры приятный нежный запах. Бежевый цвет брала себе для светлой кожи. Выглядит на лице очень естественно. Рекомендую!

#мояраспаковка

Достоинства:
    Бренд, цена
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4N True Match L'Oreal Paris

Хорошая пудра.Скрывает недостатки,не видна на лице

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3R/C True Match L'Oreal Paris

Отличная пудра! У меня кожа не светлая но и не смуглая, беру R3-C3 мне очень подходит - тон бежево-розовый. Легкая текстура, нет эфекта маски на лице.

Достоинства:
    Легкая, действительно подстраивается под цвет лица. Приятный бонус - подарок от Лореаль и Розетки, пляжная сумка) Большое спасибо!!!
  • Елена И***

Моя любимая пудра

Достоинства:
    Очень легкая, ложится тонким слоем, кожа дышит.
  • Ярослав К***

Жена довольная а это самое главное

Достоинства:
    Хорошая пудра за такую цену
  • Анна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: True Match 2R/C

Любимая пудра. Пользуюсь лет 10. Время от времени пробую другие бренды, но всегда возвращаюсь к Лореаль.

Достоинства:
    Тон, текстура
  • черная ю***

Нравится пудра ,беру постоянно тон N4 без половинки,натуральный

Достоинства:
    Приемлимая цена
  • Ольга

Замовляла танучу пудру, а надіслали сяючу. Через пару днів ціна впала на 100 грн.

Достоинства:
    Обман
    Недостатки:
    Отримала не те, що замовляла
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3R/C True Match L'Oreal Paris

Отличная пудра, пользуюсь давно.