Отзывы покупателей о Румяна для лица L'Oreal Paris Alliance Perfect 120 Розовый сандал (3600521627365)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Чудові рум'яна з приємним ароматом. Є маленький брашик для нанесення та дзеркальце. Мені дуже сподобались.

Представник бренду

Светлана, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect залишили у Вас такі позитивні враження. Ми розробили цей компактний формат із вбудованим дзеркальцем та щіточкою саме для того, щоб Ви могли легко та з комфортом освіжити макіяж у будь-який момент. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чарівним образом!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Оксана, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі читати, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались і Ви оцінили їхній ефект! Завдяки легкій текстурі та світловідбиваючим частинкам вони допомагають освіжити тон обличчя, надаючи природний рум’янець і м’яке сяяння, гармонійно адаптуючись до шкіри. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Светлана К***

Мої улюблені румяшкі.

Достоинства:
    Свіжий колір, добре наноситься, насичений пігмент.
    Недостатки:
    Для мене не має.
      Представник бренду

Светлана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал стали Вашими улюбленими. Чудово, що вони дарують свіжий колір, легко наносяться та радують насиченим пігментом! Ми цінуємо Вашу довіру!

• Жаннета С***
      Представник бренду

Жаннета, вітаємо! Дякуємо Вам за оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що рум’яна L’Oréal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал Вам сподобалися. Вони створені для природного рум’янцю та легкої, рівномірної розтушовки, щоб макіяж виглядав свіжим і гармонійним упродовж дня. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Дуже гарні,колір відповідає фото, рівномірно наносяться, дякую.

Достоинства:
    Візуально омолоджують, надаючи обличчю бадьорості.
      Представник бренду

Ірина, раді вітати! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про рум’яна L’Oréal Paris Alliance Perfect. Нам дуже приємно чути, що відтінок повністю відповідає Вашим очікуванням, а нанесення виходить рівномірним і комфортним. Формула цих рум’ян розроблена так, щоб м’яко зливатися зі шкірою, надаючи їй свіжості, природного сяйва та візуального ефекту відпочилого, більш бадьорого обличчя. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали L’Oréal Paris!

• Олена Ж***

Чудові!

Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку145 припали Вам до душі. Їхня ніжна текстура й легке покриття дозволяють легко створювати природний рум’янець і підкреслювати свіжість обличчя, роблячи макіяж гармонійним і доглянутим. Ваш позитивний досвід надихає нас!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Класні рум'яна, але ці дуже дуже світлі і мягкі, якщо хочете щось більш виразне, то треба тон яскравіше

Представник бренду

Елена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалася текстура рум'ян L'Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 Рожевий сандал – їх м’якість і природне покриття дійсно підходить для щоденного використання та легкого ефекту сяйва. Ви правильно зазначили: для більш яскравого і насиченого результату можна обрати відтінок трохи темніший або нанести другий шар рум’ян для інтенсивності. Ми цінуємо Ваш відгук!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Пользуюсь ими на протяжении многих лет.Это мой фаворит.

Достоинства:
    Классные нежные румяна
      Представник бренду

Юлия, добридень! Дякуємо за Вашу довіру та такий чудовий відгук! Ми дуже раді, що рум’яна L’Oreal Paris Alliance Perfect вже багато років залишаються Вашим фаворитом і дарують ніжний та природний відтінок. Ваші слова надихають нас і надалі створювати якісні продукти, які допомагають підкреслити Вашу природну красу. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Лідія Х***

Рум'яна супер .

Достоинства:
    Компактні,є дзеркало.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Лідія, добридень! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже примєно, що рум’яна L'Oréal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Щасливі знати, що Ви оцінили як зручний формат із дзеркалом, так і якість самого продукту. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris — нам важливо бути частиною Вашого макіяжу!

• Оксана К***

Супер спасибо розетка!

Достоинства:
    Качество отличное!!!
      Представник бренду

Оксана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Ваші позитивні враження дуже важливі для нас! Сподіваємося, що Ви й надалі будете задоволені якістю нашої продукції. Гарного настрою!

• Наталья Д***

Представник бренду

Наталья, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що рум'яна L'Oreal Paris Alliance Perfect Вам сподобались. Сподіваємось, вони й надалі додаватимуть Вашому макіяжу яскравості та природного сяйва! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Лідія К***

Натуральний колір.

Достоинства:
    Ціна зі знижкою
      Представник бренду

Лідія, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми щасливі, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect у відтінку 120 - Рожевий сандал підійшли Вам. Бажаємо Вам чарівності!

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Заказывала розовый сандал 120 номер, пришли румяна этого номера, но ужасно коричневого цвета! Обман покупателя! Подмена номера этикетки. Не заказывайте, очень пожалеете, как и я

Достоинства:
    Даже приблизительно не тот цвет номера
    Недостатки:
    Обман покупателя
      Представник бренду

Ольга, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", до якої належить бренд L'Oreal Paris електронною поштою. Адресу електронної пошти можна знайти на офіційному сайті компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого зверенення. Дякуємо. Гарного дня.

• Вікторія Р***

Рекомендую купити

Достоинства:
    Компактні з дзеркальцем
    Недостатки:
    не має

Вікторія, добрий день. Щиро вдячні Вам за коментар, за Вашу рекомендацію наших рум'ян для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження. Бажаємо Вам гарного дня!

• Анна Ш***

Румяна,обалденные!!!
    Рекомендую))

Анна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Лавренюк Т***

Они идеальны!

Татьяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Щасливі, що рум'яна для обличчя L'Oreal Paris Alliance Perfect стали для Вас ідеальними. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Зборовская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Румяна супер.Тримаеться цілий день.З мікро блискітками.Легко наноситься,маленький розхід.Користуюсь кожен день,але як нова досі.Виглядае натурально

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Немае

АЛЕНА, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Приємний природній рожевий відтінок; блискучий у міру, із ледь помітним золотистим відливом

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Щоб був яскравий колір треба накладати кілька шарів

Марина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Татьяна Г***

Хороший продукт

Татьяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!

• Лаута О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Класний відтінок, ніжний запах мають. Вони ідеальні.

Достоинства:
    Об'єм, маленьке дзеркальце та зручна кісточка.
    Недостатки:

Оксана, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Выбирала между ними и 145 , остановилась на этих. Румяна классные не смотря что есть пигментация на лице смотрятся они отлично. Очень хорошие отлично смотрятся на лице . Кто сомневается покупайте они однозначно этого стоят . Цена хорошая по скидке . Спасибо большое!

• Юрий А***

Дівчині дуже сподобались

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

давно користуюся цими рум'янами. Задоволена.

• Валерій Д***
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Alliance Perfect 145 Темно-розовый

Отличные нежные румяна. Маленькое зеркальце и кисточка в комплекте - то, что нужно для косметички.

Достоинства:
    Хорошее качество
  • Надя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Замовляйте і точно не пошкодуєте!

Достоинства:
    Дуууже вражена від ефекту! Просто ВАУ Рекомендую Брала розовий сандал
    Недостатки:
    Немає!
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Отдельное спасибо за подарок - пляжную сумку!!! Очень приятро и неожиданно)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Отличные румяна! Естественный тон, брала 120, хорошо наносятся, присудствует легкий шиммер.

Достоинства:
    Легко тушуются, небольшой расход
  • Наталия Б***
  • opavlovska3
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 160 - Персиковый

Румяна красиво подчеркивают щечки, придают естественный румянец, с легким и не навязчивым шиммером. Особенно мне нравиться цвет 160 (персик), не очень яркие, легкая текстура.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

Оттенок 120 просто бомба! Абсолютно естественный, нежный румянец получается. Стойкость - целый день.

• Саевич О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-розовый

Чудовий відтінок, гарна якість)))

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-розовый

Румяна очень хорошие. Цвет брала 140 оттенок и я блондинка.
    Ложаться идеально, не сильно навящево и придает лицу блеск.

Достоинства:
    Отличный цвет, текстура, блестки
    Недостатки:
    Неудобная упаковка, дешевая кисточка внутри -сыпется и плохо набирает и ложит румяна на лицо
  • Сметанина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 - Розовый сандал

купила оттенок "розовый сандал", цветом осталась довольна, не вызывающий, только кисточку достала с трудом, если спешишь с одного щелчка крышку не осилить, и по размеру они намного меньше чем на фото

Достоинства:
    нежный оттенок
    Недостатки:
    очень неудобно открывать кисточку для нанесения румян
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 160 - Персиковый

Персиковый цвет очень нежный. Удачная покупка!

Достоинства:
    Качество
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 140 - Бежево-розовый

Румяна хорошего качества.Компактные,есть маленькое зеркальце-хороший вариант для косметички