- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивних ~65%, нейтральних ~10%, негативних ~25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прекрасна туш!!!
- Достоинства:
- Класна туш
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Мільйон Вій Об'ємна виправдала Ваші очікування. Формула засобу створена для насиченого об’єму та розділення кожної вії, забезпечуючи виразний та доглянутий погляд протягом дня. Раді, що Вам сподобався продукт і недоліків Ви не помітили!
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
- Достоинства:
- Ціна та якість!
- Недостатки:
- Не виявлено!
Представник брендуАнатолій, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш L'Oreal Volume Million Lashes справила таке позитивне враження - поєднання якості та доступної ціни. Приємно знати, що продукт повністю Вас задовольнив! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Степан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Клас
Представник брендуСтепан, вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку! Ми раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes залишила у Вас таке приємне враження. Її унікальна щіточка допомагає створити об’єм і розділення вій, а формула забезпечує тривале носіння без склеювання. Ваш відгук надихає нас! Гарного настрою!
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не рекомендую
Спочатку дуже погано фарбує
А через деякий час осипається дуже
Представник брендуГалина, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання туші L'Oréal Paris Volume Million Lashes. Нам щиро прикро, що продукт залишив у Вас такі враження. Формула цієї туші створена для надання виразного об’єму та чіткого розподілення вій, однак підсумковий результат може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей вій та способу нанесення. Для найкращого результату ми рекомендуємо перед нанесенням туші видаляти надлишок продукту з щіточки. Та наносити туш зигзагоподібними рухами від коренів, це допоможе уникнути надмірного шару та зменшити ризик осипання протягом дня. Ми цінуємо Ваш відгук і обов’язково передамо його нашій команді. Сподіваємося, що серед асортименту наших тушей Ви знайдете варіант, який Вам повністю підійде!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не дуже сподобалась туш, не надає обʼєму зовсім
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не надає обʼєму
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Classic. Нам щиро шкода, що ефект об’єму не виправдав очікувань. Буває так, що коли туш нова і ще не відкривалася, при першому нанесенні вона може виглядати рідкою, а вії - тонко профарбованими. Щоб текстура туші стала густішою і забезпечувала більш насичений об’єм, її рекомендується використовувати щодня протягом 4-5 днів - кисень поступово змінює формулу, роблячи покриття щільнішим. Для кращого результату радимо наносити туш зигзагоподібними рухами від коренів до кінчиків. Також для ще більшого об’єму можна наносити кілька тонких шарів. Бажаємо Вам комфортного та виразного макіяжу щодня!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш погана, осипається. Навіть після того як вимити очі залишається чорне під очима. Я повелась на гарні відгуки які пишуть за гроші. Дарма витрачені кошти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Осипається.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про туш L’Oréal Paris Volume Million Lashes. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Туш має формулу, розроблену для надання вій виразного об’єму без осипання, проте результат може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей шкіри повік та способу нанесення. Радимо перед нанесенням туші видаляти надлишок продукту з щіточки та наносити її легкими зигзагоподібними рухами від коренів до кінчиків - це допоможе уникнути надмірного шару й осипання. Також важливо звернути увагу на засіб для демакіяжу: для зняття стійких формул рекомендуємо міцелярну воду або двофазний засіб L’Oréal Paris, щоб повністю видалити залишки туші без подразнення шкіри навколо очей. Ваш відгук ми обов’язково передамо команді бренду, адже думка користувачів допомагає нам вдосконалювати формули. Бажаємо Вам гарного дня!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Моя улюблена туш
Представник брендуМарина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що туш L'Oréal Paris Volume Million Lashes стала Вашою улюбленою. Вона створена, щоб дарувати розкішний об’єм і чітке розділення кожної вії. Бажаємо Вам і надалі тільки яскравих та ефектних образів разом із L'Oréal Paris!
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Задоволена
Представник брендуАльона, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій виправдала Ваші очікування. Ця туш створена для об’єму, розділення і виразності вій, щоб Ваш погляд завжди виглядав чарівно. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
При виборі цієї туші для вій, користувалась відгуками. Не скажу що прям вау, але хороша і не осипається з вій
- Достоинства:
- Не осипається
Представник брендуОльга, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що туш L'Oreal Volume Million Lashes Вам сподобалась. Сподіваємося, що з часом вона буде дарувати Вам ще більше задоволення від використання! Бажаємо Вам чудового дня!
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш чудова, користуюсь вже дуже багато років саме цією завжди купую її!
Представник брендуАнастасія, раді вітати! Щиро дякуємо Вам за довіру до L'Oréal Paris Volume Million Lashes упродовж такого тривалого часу!
Ми надзвичайно раді, що туш і надалі залишається Вашим фаворитом. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Отличная тушь! L’Oreal Volume Million Lashes действительно придает ресницам выразительный объем без комочков. Щеточка удобная, хорошо разделяет ресницы, прокрашивая каждую. Цвет насыщенно черный, держится весь день без осыпаний и размазываний. Легко снимается средствами для демакияжа. Покупаю много лет и очень довольна!
Представник брендуНаталия, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашій туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прекрасна туш для вій!
- Достоинства:
- Можна густо нанести, пікантний аромат!
- Недостатки:
- Перші декілька нанесень не такі ефективні, а потім ok!
Представник брендуАнна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes об'єм мільйона вій Вам сподобалася. Дійсно, її можна наносити в кілька шарів для більшого об'єму. Згодні, що туші потрібно трохи часу для «активації» формули, проте після вона дарує чудовий ефект! Сподіваємося, що туш продовжить радувати Вас ефектом довгих і об'ємних вій!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш чудова
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалась туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes. Це справжній помічник для створення виразних та об'ємних вій! Користуйтеся тільки із задоволенням! Гарного дня!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Перший раз купила цю тушь, це ЖАХ. Ніякого ефекту не має, Викинуті гроші. Чи може підробку прислали.
Представник брендуОльга, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що туш для вій не виправдала Ваші очікування. Туш Volume Million Lashes з ефектом об'єму та розділення вій, формула туші доглядає за віями. Перед нанесенням туші, рекомендуємо спробувати вії злегка припудрити, щоб збільшити об'єм. Потім нанести туш в один шар, черговий шар необхідно наносити не чекаючи повного висихання попереднього. Також зверніть увагу на увагу на туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes Panorama. Формула туші містить комплекс Stretchflex, який робить кожну вію об'ємною та довшою, текстуру еластичною. Щіточка мультирівнева з короткими та довгими щетинками, яка рівномірно профарбовує та поділяє вії, надає віям панорамного об’єму від куточка до куточка. Сподіваємось, Ви спробуєте. Бажаємо тільки позитивних емоцій та вдалих результатів!
- Зинаида Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже гарна тушь.
Представник брендуЗинаида, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені тушшю для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Василенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже класна туш, не осипається, насичений колір
- Достоинства:
- Дуже крута
- Недостатки:
Представник брендуВиктория, доброго дня. Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Вам так сподобалася. Це дійсно чудовий вибір для натурального ефекту та об'ємних, розділених вій. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і ми раді, що Ви задоволені результатом! Бажаємо Вам натхнення!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Моя любимая тушь, пользуюсь постояно.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
Представник брендуЛюдмила, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Ми дуже щасливі, що використання туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes залишило такі приємні враження і вона стала для Вас улюбленою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Все сподобалось.
- Достоинства:
- Качество.
- Недостатки:
- Нема.
Представник брендуАнатолій, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
- Достоинства:
- За таку ціну дуже добра
- Недостатки:
Представник брендуХристина, раді вітати. Дякуємо за відгук! Раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Вам сподобалась. Це дійсно чудовий вибір для отримання ефекту об'єму. Сподіваємось, що вона й надалі даруватиме Вам найкращий вигляд і настрій!
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Норм в своем сегменте
- Достоинства:
- Не сыпется
Представник постачальникаЛюдмила, добрий день. Дякуємо Вам за коментар, за високу оцінку нашого продукту. Раді, що Ви ділитесь враженням після використання туші для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошая тушь, по хорошей цене. Спасибо
Представник постачальникаСветлана, раді вітати! Щиро вдячні Вам за зворотний зв'язок. Ми задоволені, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes Вам подобається. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Света К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь не плохая . Только странно , что не какой упаковки нет!
- Достоинства:
- Хорошая щётка
- Недостатки:
- Нет упаковки
Представник постачальникаДоброго дня, Света! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.Тюбики з тушшю для вій L'Oreal Paris, які надходять від виробника та поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках, не упаковані в плівку/слюду і не мають жодних пломб. Компанія L`Oreal, до якої належить бренд L'Oreal Paris, відмовилася від целофану та різних видів упаковок, які вдруге не переробляються, на користь турботи про екологію. Якщо Ви маєте запитання щодо продукту або його якості, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії ""Лореаль Україна"", якій належить бренд L'Oreal Paris, через електронну пошту : porada @loreal.com. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня.
- Анжела Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Більше 10 років купую. Пробувала різні але всеодно повертаюсь до цієї.
- Достоинства:
- Об,ємні вії, довго не засихає в тюбику, не осипається
- Недостатки:
- Для мене - нема
Представник постачальникаАнжела, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. А для зволоження губ та підкреслення їх краси спробуйте помаду-бальзам для губ L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. Вона миттєво пом'якшує шкіру, залишає сяйний фініш і максимально стійке покриття без підкреслення тріщин і ліній. Ваші губи набудуть підвищеної еластичності, гладкості та м'якості вже після 4 тижнів використання помади. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш була без упаковки. Не можу сказати, що супер.
- Достоинства:
- Не осипається. Вартість відносно не висока
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Тюбики з тушшю L'Oreal Paris, які поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках не упаковані в плівку і не мають пломб. Туш упаковують для транспортування на заводі по кілька одиниць у целофан, потім доставляють на склад представництва/дистриб'ютора, далі розпаковують і продають поштучно. Гарного дня!
- Ева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Качество прекрасное, всем довольна!!!
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
- Нет их!
Представник постачальникаЕва, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання туші. Раді, що Вам сподобався продукт та його якість. Користуйтеся із задоволенням! А для підкреслення краси губ та зволоження спробуйте помаду-бальзам для губ L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. Помада-бальзам для губ миттєво пом'якшує шкіру, залишає сяйний фініш і максимально стійке покриття без підкреслення тріщин і ліній. Ваші губи набудуть підвищеної еластичності, гладкості та м'якості вже після 4 тижнів використання помади. Бажаємо Вам чарівності!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш придбавалася для подарунка. В результаті - повне розчарування. Туш зовсім суха, упаковка відсутня. Дивує відповідь представника про непотрібність належної упаковки, що не робить честі фірмі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непридатна для використання
Представник постачальникаДобрий день, Володимир. Вдячні Вам за зворотнbй зв'язок. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Володимир С***
Після спілкування з представником постачальника товар замінено на якісний.
- Пушкар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хороша туш. Дружині сподобалась
Представник постачальникаОлександр, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій сподобалась Вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Якість не така, як була раніше. Можливо за'язано з тим,що не запаковано...і підсохла..
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Тюбики з тушшю для вій Maybelline New York, які надходять від виробника та поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках, не упаковані в плівку/слюду і не мають жодних пломб.
Якщо у Вас є запитання, що до якості продукту та змін, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення та своє запитання. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Отличная тушь
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Об'єм Мільйона Вій стала для Вас чудовою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хороший объем ресниц. Покупаю эту тушь уже второй раз.
- Достоинства:
- Объем
Представник постачальникаЕлена, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання туші. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Дарина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Вистачає надовго, не осипається, гарно наноситься
- Достоинства:
- Якісна туш для вій
- Недостатки:
Представник постачальникаДарина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобалась туш та її якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Як завжди, гарна туш.
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання туші. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Класс
- Недостатки:
Представник постачальникаМарина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобалась туш та її якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Вже писала відгук коли тільки купила цю туш майже рік тому і знову напишу, це найкраща туш якою я користувалась, вона досі не засохла, яка була коли я її відкрила така і залишилась, буду ще купувати, додаю фото після 10 місяців використання)
- Достоинства:
- Не зкотується, не обсипається, довго тримається на віях, змивається добре.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаНадія, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Дар'я Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Отличная туш
- Достоинства:
- Глубокий черный цвет, удлиняет и не спится
Представник постачальникаДар'я, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання туші. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Черноус Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не сподобалась.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що туш Volume Million Lashes Classic не виправдала Ваших очікувань. Підбір туші для вій є суто індивідуальний для кожного. Туш для вій Volume Million Lashes Classic надає віям об'єму та доглядає за віями, в складі туші олія жожоба, колаген, пантенол. Туші для вій, які представлені від бренду L’Oréal Paris мають різні складові, текстури та щіточки, тому виходять різні ефекти: від натуральних природних та еластичних вій до ефекту накладних виразних вій : ссылкаБажаємо тільки позитивних емоцій.