Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Крем L'Oreal Paris Revitalift Лифтинг-уход для кожи вокруг глаз 15 мл (5011408039757)

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Беру такий крем не вперше. Подобається, мені підходить.

Достоинства:
    Підтримуючий догляд для шкіри повік
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Алла, добридень! Дякуємо Вам за довіру та повторний вибір! Ми щасливі читати, що крем L'Oreal Paris Revitalift Ліфтинг-догляд для шкіри навколо очей Вам підходить і забезпечує комфортний догляд для ніжної шкіри навколо очей. Раді, що Ви задоволені результатом - це найкраща оцінка для нас!

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Товар жахливий. Від першого користування дискомфорт. Не рекомендую.

Недостатки:
    Почервоніння і страшенний зуд очей. Використала лише один раз а вже другий день проблеми.

Надія, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що Ви мали такий досвід використання крему навколо очей Revitalift. На жаль, підбір доглядової косметики є суворо індивідуальним і багато в чому залежить від того, як саме Ваша шкіра реагуватиме на ті чи інші інгредієнти у складі засобу. Всі засоби догляду за обличчям L`Oreal Paris проходять клінічні дослідження, де доведено їх ефективність та переносимість. Формули продуктів створюються під контролем провідних дерматологів. Радимо, ради безпеки організму, проконсультуватися у лікаря дерматолога, на які інгредієнти може бути реакція Вашої шкіри, щоб в подальшому їх уникати в засобах догляду.
      Якщо у Вас є запитання, що до якості продукту, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення, своє запитання, прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня.

• Ігор

Добре

Добрий день, Ігор. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку крему L'Oreal Paris Revitalift Ліфтинг-догляд для шкіри навколо очей, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Хороший крем. Прекрасно увлажняет.
    На него хорошо ложатся тени.

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:

Олеся, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Люба Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Очень хороший крем. Результат видно уже через неделю.

Недостатки:
    Нету

Люба, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Ninel
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Очень хороший крем. Разглаживает мелкие морщины. Уменьшает темные круги под глазами. Увлажняет

Достоинства:
    Разглаживает мелкие морщины. Уменьшает темные круги под глазами.
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Крем отлично справоляется со своей задачей. Мне 48 и я довольна. Хорошее увлажнение и скрывает мелкие морщинки.

Достоинства:
    Оригинал. Упакован правильно.
  • Alia F***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Нефтепродукты в креме, которые не приносят ничего хорошего коже.

Достоинства:
    Недостатки:
    Химия
  • Людмила И***
  • klimovichalina08

Кожа покраснела ,появились отёки

Недостатки:
    не подходит.
  • Олеся
    Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Я нахожусь в том возрасте, когда тщательный уход за кожей вокруг глаз становится обезательным и пренебрегать им просто преступления против своей кожи. Крем представляет собой полноценный уход за кожей вокруг глаз, он питает кожу, увлажняет ее делает кожу более гладкой и подтягивает. С мешками под глазами, тоже неплохо справляется.

• Алла Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Крем антивозрастной, а значит, предназначен для тех, кому уже исполнилось 40 лет. Пользоваться им рекомендую дважды в день - утром и вечером. Результат проявляет себя уже через 4 недели.

Достоинства:
    для всех типов кожи
  • Лидия П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл

Хороший крем, довольна его использованием. Действительно успокаивает кожу, освежает ее. Заметила изменения вокруг глаз, морщины начали разглаживаться. С утра всегда приятный и здоровый вид.