- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивні: 58%, Нейтральні: 16%, Негативні: 26%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Довгенько сохне і сильно розмазується, через годину вдома вже підпоавляти навколо треба. До цього подібна лореаль норм була
Представник брендуАнастасия, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black. Нам щиро шкода, що цього разу туш від L'Oreal Paris розчарувала Вас і виявилася менш комфортною у використанні. На початку користування нова туш інколи може довше висихати та здаватися більш насиченою і "мокрою" за текстурою. Для стабілізації формули та більш рівномірного нанесення рекомендуємо активно користуватися тушшю протягом приблизно тижня - за цей час після контакту з повітрям консистенція зазвичай стає більш оптимальною. Також на відчуття під час нанесення може впливати висока концентрація екстрачорних пігментів у формулі. Щоб зменшити ризик відбивання туші на повіках, можна перед нанесенням злегка припудрити вії та шкіру навколо очей - як верхні, так і нижні повіки. Ми також розуміємо, що підбір туші є дуже індивідуальним, адже різні формули та щіточки створюють різні ефекти, тому, можливо, серед інших тушей L'Oreal Paris Ви зможете знайти варіант, який ідеально відповідатиме Вашим очікуванням. Дякуємо, що поділилися своєю думкою - Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Мілана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш класно подовжує вії
- Достоинства:
- Довгі та красиві вії
- Недостатки:
Представник брендуМілана, вітаємо! Дуже Вам вдячні за такий приємний відгук про туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes Extra Black. Ми раді, що Ви залишилися задоволені результатом і оцінили її здатність подовжувати вії, роблячи їх красивими. Щоб Ваш макіяж очей був ще більш виразним, рекомендуємо спробувати наш олівець для очей L'Oreal Paris Le Kohl. Він ідеально доповнить ефект довгих вій, створить чітку, насичену лінію і підкреслить глибину Вашого погляду. Бажаємо Вам лише гарного настрою та приємних емоцій від використання нашої продукції!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Головна перевага-не обсипається, подовжує вії.
Представник брендуТатьяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що туш Volume Million Lashes Extra Black виправдала Ваші очікування, дарує подовження вій та зберігає охайний вигляд без осипання! Бажаємо Вам тільки яскравих та комфортних образів разом із L’Oréal Paris!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Разочарована покупкой. Тушь размазывается, постоянно нужно вытирать под глазами, ходишь как панда целый день. Нет объема.
- Достоинства:
- Бренд который себя не оправдует
- Недостатки:
- Растекается на протяжении всего дня, ужас.
Представник брендуЕлена, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам дуже прикро, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black не виправдала Ваших очікувань та розчарувала Вас. Розтікання туші протягом дня може бути пов’язане з природним виділенням себуму — шкірного жиру, який виробляють сальні залози. Себум має здатність розчиняти компоненти туші та іншої косметики, через що пігмент може потрапляти на шкіру під очима. Щоб зменшити цей ефект, ми радимо перед нанесенням туші легко припудрити ділянку навколо очей. Це допоможе поглинути надлишок себуму та продовжити стійкість макіяжу. Ми передамо Ваш відгук нашій внутрішній команді, для удосконалення наших продуктів. Сподіваємось, що всі наступні покупки будуть Вас радувати!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь не очень. К продавцу претензий нет, спасибо, отправил быстро и оперативно.
- Достоинства:
- Цвет насыщенный, объём.
- Недостатки:
- Оставляет отпечатки.
Представник брендуОльга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black не виправдала Ваші очікування. Щодо відбитків туші — це може статися через те, що наша шкіра постійно виробляє себум, а навіть водостійка декоративна косметика розчиняється оліями, які в ньому містяться. Щоб уникнути ефекту «відбивання», радимо перед нанесенням туші злегка припудрити повіки та зону під очима або нанести тіні. Це допоможе знежирити шкіру і зробить туш більш стійкою протягом дня. Сподіваємося, ці поради допоможуть Вам використовувати туш з більшим задоволенням!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прекрасний товар!
- Достоинства:
- Вії довгі та густі!
- Недостатки:
- Не помітила!
Представник брендуАнна, раді вітати! Дякуємо за теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що туш Volume Million Lashes Extra Black виправдала Ваші очікування та подарувала бажаний ефект довгих і густих вій. Ми й надалі прагнемо створювати продукти, які підкреслюють Вашу природну красу. Гарного Вам настрою щодня!
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш равномерно ложиться на ресницы, не осыпается. Силиконовая щеточка удобная в использовании, хорошо прокрашивает и разделяет.
- Недостатки:
Представник брендуЕкатерина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені тушшю для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Об'єм Мільйона Вій. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності та гарного дня!
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Ця туш суперова..пару раз провела і вії класні,я замовляла цього виробника зелена упаковка,але її зняли з виробництва,дівчата це щось...і те що пишуть що вона відкрита..я вам так скажу вона свіжа !!!! І навіть не трохи незасохша приїхала!!!Рекомендую!
Представник брендуВіта, добридень! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black! Нам надзвичайно приємно чути, що туш виправдовує Ваші очікування і створює такий вражаючий ефект для Ваших вій. Вона дійсно чудово подовжує і надає об’єм, що робить погляд виразнішим. Вдячні за рекомендацію. Дякуємо, що обираєте нас, і бажаємо Вам тільки бездоганних результатів і вражаючого вигляду!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Сподобалась гарно подовжує вії не обсипається.
- Достоинства:
- +++
- Недостатки:
- ___
Представник брендуСергій, добридень. Дякуємо за відгук! Щасливі чути, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Вам сподобалась. Вона дійсно чудово подовжує вії і забезпечує чудову стійкість. Сподіваємось, вона продовжить Вас радувати! Бажаємо Вам чарівного дня!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Користуюсь цією тушью вже дуже довго.
Якість на висоті)- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість доставки
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ірина. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви з нами вже давно, Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Нехай туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Об'єм Мільйона Вій Екстрачорна дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже задоволена! Розділяє війки, не зліплює, подовжує, колір - насичений, не пересушена!Прийшов товар швидко!
- Достоинства:
- Не зліплює
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Александра. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Об'єм Мільйона Вій Екстрачорна виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Розділяє вії, немає грудочок, волога, здається вистачить надовго, покупкою задоволена.
Представник постачальникаВікторія, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Об'єм Мільйона Вій Екстрачорна виправдала Ваші очікування та Ви задоволені покупкою. Щасливі, що туш чудово розділяє вії та має гарну текстуру. Гарного Вам дня!
- Фагіля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Купую неодразово,чудово прокрашує вії,не злипає,не осипається.
- Достоинства:
- Ідеальна
- Недостатки:
Представник постачальникаФагіля, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання туші. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Александра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошо разделяет ресницы
- Недостатки:
- Немного суховата
Представник постачальникаАлександра, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що туш для вій L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Об'єм Мільйона Вій Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!
- Мар'яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш для вій супер, не вперше замовляю
Представник постачальникаМар'яна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Карпова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Отримала туш незапаковану ,НАЖАЛЬ!!! ВІДМОВИЛАСЯ
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Нажаль, тюбики з тушшю L'Oreal Paris, які надходять від виробника та поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках, не упаковані в плівку/слюду і не мають жодних пломб.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш була не в упаковці та навіть не по заводські запаяна ....
Спробую та подивлюсь на скільки вистачить....- Ромашка
Ну Розетка торгує тільки оригіналом , мабуть тільки таке пакування
Представник постачальникаОксано, доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Тюбики з тушшю Volume Million Lashes Extra Black, які поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках не упаковані в плівку і не мають пломб. Туш упаковують для транспортування на заводі по кілька одиниць у целофан, потім доставляють на склад представництва/дистриб'ютора, далі розпаковують і продають поштучно. Гарного дня!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь хорошая,не обсыпается и удлиняет ресницы.
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Ми вдячні за чудовий відгук. Також радимо спробувати Ультратонку водостійку підводку для контурів повік L'Oreal Paris Infaillible Microfine для ще більш виразного погляду. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня!
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш ніяк не запакована! Тобто гарантії, що її ніхто не відкривав і не користувався жодної (
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не запакована
Представник постачальникаТетяна, доброго дня!
Туші L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black не має додаткового захисту на упаковці.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш для вій сподобалась гарно подовжує вії не обсипається.Срок виготовлення и срок використання в нормі.
- Достоинства:
- Недорога ціна, гарно подовжує вії.
- Недостатки:
- Упаковка не сподобалась сліди старого цінника. Старий цінник думаю треба відтирати і скотчем проходитись щоб відкривав покупець
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь супер!
- Достоинства:
- Не осыпается
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Без будь-якого пакування. Не зрозуміло чи відкривалась вона кимось чи ні, хоча б налібку зробили. Гігієна відсутня.
- Недостатки:
- Відсутнє пакування
Представник постачальникаДоброго дня, Альона! Тюбики з тушшю L'Oreal Paris, які поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках, не упаковані в плівку/слюду і не мають жодних пломб. Туш упаковують для транспортування на заводі по кілька одиниць у целофан або коробочки, потім доставляють на склад представництва/дистриб'ютора, далі розпаковують і продають поштучно.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Пару років назад в мене вже була ця туш, тоді вона мені дуже сподобалась. Проте, купивши її тепер я дуже розчарувалася в ній. Це зовсім інакша туш, вона дуже рідка, погано профарбовує при цьому склеює вії, я вже мовчу про дуже сильну віддушку..
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не нашла в этой туше абсолютно ничего хорошего. Люди,которые пишут суперские отзывы ,на самом деле, не пробовали хорошую тушь.
Я,как человек,который красится более 15 лет - могу сказать, что туш ерунда. Не стоит и 100 грн. Щётка дубовая, склеивает ресницы и не придаёт объем абсолютно. Если у вас не очень густые ресницы - то они склеются конкретно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не могу рекомендовать тушь тем,кто хочет шикарные ресницы, эта туш не способна их такими сделать.
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Це найкраща туш, що в мене була) не осипається, подовжує вії, просто супер, вії виглядають немов накладні
Купую вже 5 чи 6 раз))- Ірина
Ви бідна людина,якщо це найкраща туш,що ви мали ))))
Я,особисто ,дуже невдоволена нею,бо мала туші набагато кращі ніж це непорозуміння.
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь мне понравилась. Хорошая щетка. Не осыпается
- Достоинства:
- Не осыпается
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь, несомненно, отличная и соответствует описанию. Девочки, всем огромное спасибо за отзывы, очень помогли определиться с покупкой!)))
- Достоинства:
- Не осыпается
- IvannaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хороша туш,наноситься швидко,не сипецься!
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Отличная тушь, пользуюсь давно, качеством очень довольна.
- Достоинства:
- Щёточка
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
В принципе тушь мне нравится, покупаю её не первый раз и то что немного осыпается это не критично, хорошо удлиняет ресницы.
- Недостатки:
- Немного осыпается
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Любимая тушь, беру далеко не первый раз, не склеивает, держится отлично, не сыпется, смывается легко.
- Оксана и*** ХерсонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Даже и не знаю, что так понравилось предыдущим коментаторам?! Тушь весьма средненькая, даже с Орифлеймом-Эйвоном ей не сравниться.
- Достоинства:
- Свежайшая.
- Недостатки:
- При нанесении пачкает верхнее веко - жидкая, ресницы не слипаются - но такие дубооовые стают.
- Полупан И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь не плохая, но я ожидала другого эффекта.
- tanya2015tatyanaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь шикарная, всем советую)
- Ліка В***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш не погано подовжує вії і створює хороший ефект. На віях відчувається комфортно, не подразнює очі. Протягом дня вона не обсипається і не відпечатується на столітті, поводиться гідно, тут стійкість на ура. Змивається туш нормально.
- ГаннаПродавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш і справді надає віям шикарний об'єм. Розділяє непогано. За день туш не обсипається, досить стійка. Не розмазується. Знімаю макіяж з очей ввечері ватним диском змоченим водою + гідрофильное масло.