Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Средство для снятия макияжа с глаз и губ L'Oreal Paris 125 мл (3600524234447)

Оценка пользователей 4.97/5
на основе 51 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  95% позитивних, 3% нейтральних, 2% негативних.
    Загалом, покупці надзвичайно задоволені засобом для зняття макіяжу L'Oréal. Основними перевагами вони називають ефективність у видаленні навіть водостійкого макіяжу, дбайливе ставлення до чутливої шкіри та очей (зокрема для людей з контактними лінзами), відсутність подразнення, економність у використанні та приємну текстуру. Чимало клієнтів виділяють цей засіб серед інших аналогів та повертаються до нього знову й знову. Мінімальні зауваження стосуються лише порівняння з іншими брендами та часу необхідного для зняття особливо стійкої туші.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марина Ю***

Всё понравилось

Достоинства:
    Мне нравится, хорошо снимает макияж
    Недостатки:
    Нету, беру не первый раз
      Представник бренду

Марина, доброго дня. Ми вдячні за відгук щодо нашого засобу для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris, що повертаєтесь до нас за покупками. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Елена Ч***

Завжди ним користуюсь.

Представник бренду

Елена, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris задовольняє Ваші очікування і ефективно справляється зі своїм завданням. Якщо Ви ще не пробували, рекомендуємо спробувати інші засоби з цієї серії, наприклад, міцелярну воду L'Oréal Paris Micellar Water, яка також м'яко очищує шкіру і підходить для чутливої. Бажаємо вам і надалі чудових результатів і приємного користування продукцією!

Постоянно пользуюсь этим средством
    Бережно снимает макияж.
    Рекомендую

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нет, от слова абсолютно!!!!
      Представник бренду

Доброго дня, Ирина! Дякуємо за Ваш чудовий відгук про засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені його якістю та делікатністю у догляді. Дякуємо, що рекомендуєте наш продукт! Сподіваємося, він і надалі буде Вашим надійним помічником у щоденній б'юті-рутині. Бажаємо Вам натхнення!

• Ирина Б***

Отлично справляется со своей задачей
    Пользуюсь только этим средством

Достоинства:
    Мягко работает
      Представник бренду

Ирина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук про засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris! Раді, що він м'яко та ефективно виконує свою задачу і став Вашим улюбленим продуктом. Нехай використання приносить лише задоволення!

Пользуюсь только этим средством

Достоинства:
    Качество, нежно снимает остаток макияжа
    Недостатки:

Ирина, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після тривалого використання засобу для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris. Ми в захваті, що Вам все подобається та Ви постійно обираєте наш засіб! Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Ирина Б***

Лучшее средство в этой линейке

Достоинства:
    Мягко работает
    Недостатки:

Ирина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris став для Вас найкращим! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Альона Ф***

Цим засобом користуюся дуже довго. Так як в мене чутливі очі, використовую тільки цей засіб, тому що він не викливає подразнень.

Достоинства:
    Дуже добре змиває макіяж, підходить для чутливих очей
    Недостатки:

Альона, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми щасливі, що засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей і губ для чутливої шкіри підійшов Вам. Бажаємо Вам чарівності!

• Алла

Пользуюсь уже много лет для водостойкого макияжа.

Недостатки:

Добрий день, Алла. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Лолита С***

Мне очень нравится это средство, для меня лучшее. У меня чувствительные глаза и я ношу контактные линзы, многие средства пекут и раздражают глаза, но не это. Отлично смывает даже гелевые карандаши и стойкие подводки, ничем не уступает премиум-сегменту. Раньше я пользовалась Мэри Кэй смывкой, это ничем не хуже

Достоинства:
    Хорошо удаляет стойкую косметику, не печет, не раздражает глаза, можно пользоваться, если носишь линзы
    Недостатки:
    Несколько неудобная бутылочка, выливается многовато, но то такое)

Лолита, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей і губ для чутливої шкіри L'Oreal Paris став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ірина Б***

Відповідає своїм функціям. Брала по акції. Швидка доставка.

Достоинства:
    Відмінно працює, акційна ціна, швидка доставка.
    Недостатки:
    Не виявила

Ірина, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Нехай засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris дарує Вам тільки позитивні враження! Бажаємо Вам чудового дня!

• Олеся Г***

Все ок

Олеся, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Юлия

Средство замечательное!Отлично смывает водостойкий макияж с глаз,без всяких усилий,не нужно ничего тереть,глаза не пекут,кожу не раздражает,самое лучшее из всех,что я перепробовала!Спасибо Розетке!Как всегда все быстро и качественно!

Достоинства:
    Работает отлично!
    Недостатки:

Юлия, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня!

• Беленкова А***

Как же я рада что нашла это средство, оно смывает стойкий макияж без усилий, и после применения нет никакого дискомфорта.

Александр, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук! Нехай засіб для зняття макіяжу з очей та губ дарує Вам тільки позитивні враження. Ми щасливі, що Ви знайшли продукт, що задовольняє Ваші потреби. Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна К***

Идеально снимает тушь с ресниц

• Оксана С***

Одно из лучших средств для снятия макияжа. Люблю его.

Достоинства:
    Не печет глаза
    Недостатки:
    Нету

Оксана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що засіб для зняття макіяжу з очей та губ L'Oreal Paris став для Вас одним з улюблених. Бажаємо Вам чудового дня!

• Анастасія С***

Смывает даже цветные подводки и карандаши, даже голубую (поймут те, кто пробовал смывать это). Кожа вокруг глаз увлажненная. Подходит даже с линзами: никаких пятен маслянистых не остаётся

Вітаємо, Анастасія. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання засобу для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!

• Катерина А***

Идеально

Достоинства:
    Без трения
    Недостатки:
    Нету

Катерина, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що засіб для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

• Леся Х***

Беру не перший раз, бо підходить для чутливої шкіри, а отже не пече осі під час використання.

Достоинства:
    Підходить для чутливої шкіри
    Недостатки:
    Не спостерігається

Леся, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Гайшинская А***

Средство очень понравилось, работает, не вызывает раздражение

Достоинства:
    Очень нежное и эффективное средство
    Недостатки:

Алла, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що засіб для зняття макіяжу з очей і губ L'Oreal Paris виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Ольга К***

Отличное средство для смывания стойкой туши и макияжа в общем.

Достоинства:
    Хорошо смывает стойкую тушь
    Недостатки:
    Цена
  • Ольга Ш***

Мяко талегко видаляє макіяж з повік.

Достоинства:
    Ефективний засіб.
  • Анастасія З***

Чудовий засіб

Достоинства:
    Ефективний
  • Любовь С***

Непоганий. Але NIVEA кращий.

• Виктория С***

Лучшая бюджетная мицеллярная вода, которая справляется с любым макияжем. Очищает очень хорошо.

Достоинства:
    Отлично справляется с водостойким макияжем.
  • Оксана

Купувала цей засіб для зняття водостійкої туші. Засіб просто чарівний:) Тому що туш не просто водостійка, вона МІЦНЮЩА:) І завдяки цьому виробу я без особливих зусиль змиваю туш для вій.

Достоинства:
    На сто відсотків виконує свої функції.
    Недостатки:
    Немає.
  • Подлубная И***

Засіб для зняття макіяжу сподобався. Використовую для зняття туші. Гарно очищує. Не викликає алергічних проявів.

Достоинства:
    Гарно очищує.
  • Екатерина Б***

Лучшее средство из опробованных. Снимает все виды макияжа, не печёт глаза, не раздражает кожу. Небольшой расход

Достоинства:
    Цена, качество, результат
  • Елена

Прекрасное средство для снятия макияжа, до этой покупки выбросила два флакона других производителей, тоже двухфазные. Смывает любой макияж сразу, смягчает кожу вокруг глаз отлично. Главное хорошо перемешать фазы. Очень рекомендую.

Достоинства:
    Супер смывка! Не размазывает стрелки на веках, смягчает кожу, очень экономная, хорошая цена, надолго хватитх
  • Ольга Б***

Идеальное средство для снятия макияжа. Пользователям контактных линз рекомендую. Никакого раздражения, жжения или подобных явлений. Все мягко, приятно. Легко очищает без трения. Мне подошло на все 100

Достоинства:
    Мягкое средство, легко использовать, удобная упаковка
  • Апостолова Л***

Беру не первый раз. Нежно очищает и смягчает зону вокруг глаз. Я алергик но это средство не вызывает раздражения.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Раиса М***

Раньше пользовалась мицелярной водой, но теперь буду только этим средством снимать макияж. Легко и мягко снимает тени, тушь, подводку для глаз.

Достоинства:
    Отличное средство для снятия макияжа с глаз.
    Недостатки:
    Нет.
  • Давиденко Е***

Идеально ухаживающее средство

Достоинства:
    Идеально ухаживающее средство
  • Виктория

Лучшее средство, глаза не печет, все отлично снимает!

Достоинства:
    Макияж снимает, глаза не печет
  • Колесник В***

Много лет пользуюсь, всегда отличный результат. средство приятно для кожи век, легко снимает макияж. Розетка доставила быстро, все аккуратно запаковано (брала еще косметику).

Достоинства:
    не вызывает аллергии, отлично снимает макияж
  • Ирина

Хороший товар. Пользуюсь больше года.

Достоинства:
    Хорошо смывает макияж. Мягко очищает на кожу.
    Недостатки:
    Нет.
  • Людмила И***