- AI аналіз відгуків65 відгуків: 70% позитивних, 15% нейтральних, 15% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталя У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем
Представник брендуНаталя, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ залишив у Вас позитивні враження. Ми розробили цю формулу з колагеном спеціально для перших етапів боротьби зі зморшками, щоб забезпечити шкірі інтенсивне зволоження та зберегти її еластичність. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися сяянням Вашої шкіри. Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем за гарну ціну. Кращого в цій ціні не знайшла
- Достоинства:
- Не сушить. Зволожує, вирівнює тон
- Недостатки:
Представник брендуОльга, доброго дня! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що антивіковий денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ виправдав Ваші очікування та дарує зволоження і рівний тон шкіри. Для ще більш вираженого результату рекомендуємо поєднувати його з нічним кремом цієї ж серії - вночі шкіра активно відновлюється, тому нічний догляд допомагає підтримати процеси регенерації, живлення та розгладження зморшок, доповнюючи дію денного крему. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарно зволожує, але залишає плівку на обличчі
- Достоинства:
- Зволожує, приємний запах
- Недостатки:
- Крем скочується
Представник брендуВалерія, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання антивікового денного крему L’Oreal Paris Вік Експерт 35+. Нам дуже шкода, що під час використання Ви зіткнулися з відчуттям плівки та скочуванням засобу. Така реакція може виникати через індивідуальні особливості шкіри, нанесення надмірної кількості крему або поєднання з доглядом чи макіяжем іншої текстури. Рекомендуємо наносити крем невеликою кількістю легкими рухами на чисту шкіру, злегка зволожену після тоніка, та дати йому кілька хвилин повністю увібратися перед наступними етапами догляду або макіяжу. Дякуємо за зворотний зв’язок, ми обов’язково передамо його нашій внутрішній команді, адже він допомагає нам удосконалювати продукти.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Неймовірний,легкий,невагомий,має тонкий аромат.Рівно лягає,обличчя на протязі дня ніжне і зволожене.Класний
- Достоинства:
- Треба зовсім трішки і обличчя ніжне увесь день
- Недостатки:
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Ми в захваті, що денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ виправдав Ваші очікування. Його легка, невагома текстура та тонкий аромат дійсно забезпечують приємне відчуття зволоження та комфорту протягом усього дня, а невелика кількість крему достатня для ніжної та доглянутої шкіри обличчя. Дуже приємно знати, що продукт повністю Вас задовольняє! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем сподобався, але дуже не приємно коли раніше купувала крем 50 грамм а зараз є обман 50 мілітрів, об'єм значно меньше ( на третину) будьте уважні .. тепер виробник хітпить і продає меньші об'єми.... Дуже розумно, але не для покупця
Представник брендуВалентино, доброго дня! Дякуємо Вам за коментар, що поділилися своїми враженнями про антивіковий денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+. Розуміємо Ваше занепокоєння щодо об’єму, проте хочемо уточнити, що баночка завжди містить 50 мл продукту — саме в мілілітрах вимірюється об’єм доглядових кремів. Важливо враховувати, що сама баночка може бути візуально більшою, а наповнення зазвичай доходить до "плечиків" баночки/тари, що є стандартом для таких форматів. Під час транспортування крем може зміщуватися або осідати в один бік, через що інколи здається, ніби його менше. Ми щиро цінуємо відгуки наших покупців і передамо Ваш коментар команді бренду, адже такі зауваження допомагають нам вдосконалювати подачу й упаковку продуктів. Бажаємо Вам приємного та ефективного догляду щодня!
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороша структура крему а чи працює поки рано щось говорити потрібно час
Представник брендуМарина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про антивіковий зволожувальний денний крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+. Ми розуміємо, що для досягнення помітного ефекту від антивікових засобів потрібен час. Цей крем розроблений для боротьби з першими ознаками старіння, такими як зменшення пружності та поява дрібних зморшок. Також, крем забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин, що сприяє підтримці оптимального рівня вологи в шкірі. Регулярне використання допоможе досягти найкращих результатів. Ми вдячні за Вашу увагу до нашої продукції та сподіваємося, що з часом Ви помітите позитивні зміни у стані Вашої шкіри. Гарного Вам дня!
- Жанна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже хороший крем.
Рекомендую.
Представник брендуЖанна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що денний антивіковий крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ Вам сподобався. Його формула зволожує шкіру та допомагає боротися з першими зморшками, підтримуючи природну пружність і сяйво обличчя. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris для щоденного догляду!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий
Представник брендуОлександр, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ припав Вам до душі. Він дійсно допомагає підтримувати зволоження шкіри та робить її більш пружною, а регулярне використання сприяє видимому зменшенню перших зморшок і підтримці здорового вигляду обличчя. Бажаємо Вам гарного дня!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуАндрій, вітаємо! Щиро дякуємо за короткий, але приємний відгук! Раді, що денний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ Вам сподобався. Ми створили цей крем з турботою про шкіру! Бажаємо Вам лише приємних вражень від використання!
- Зоя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Приемний
Представник брендуЗоя, доброго дня! Дякуємо за Вашу оцінку! Ми раді, що антивіковий зволожувальний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ Вам підходить. Сподіваємося, він і надалі даруватиме комфорт і турботу Вашій шкірі. Користуйтеся із задоволенням!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем норм , зволоження добре, для мене підходить
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуЛілія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що антивіковий крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ добре зволожує і повністю Вас задовольняє. Дякуємо за високу оцінку якості нашого продутку! Бажаємо Вам чудового настрою!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Шикарный крем. А цена дешевле чем тут не найти
- Достоинства:
- Цена и качество
Представник брендуАлексей, раді вітати! Дякуємо за такий короткий, але дуже приємний відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що антивіковий денний крем L'Oréal Paris "Вік Експерт 35+" Вам підійшов. Його формула розроблена для зволоження та помітного зменшення перших ознак вікових змін. Бажаємо Вашій шкірі і надалі залишатися доглянутою та сяючою!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Велику кількість часу купляю цей продукт через разетку. Сам продукт супер, мені підходить на 100% і робота платформи ідеальна.
- Достоинства:
- Склад ідеальний, не густий, дуже швидко розтушовуеться, супер
- Недостатки:
Представник брендуАлексей, вітаємо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий зволожувальний денний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок виправдав Ваші очікування. Раді, що текстура крему та результат від використання Вам сподобалися! Ми також рекомендуємо спробувати інші продукти цієї лінійки для максимального ефекту. Бажаємо подальших приємних результатів у догляді за шкірою та гарного дня!
- Дарья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем понравился. Увлажняет хорошо. Для комбинированной кожи больше подойдёт на холодное время, для лета немного жирнит кожу.
- Достоинства:
- Хорошее увлажнение, доступная цена.
- Недостатки:
- Только увлажняет, с другими проблемами кожи типа пост акне или ещё что-то не справится.
Представник брендуДарья, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про антивіковий зволожувальний денний крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+. Цей крем розроблений для забезпечення тривалого зволоження та підтримки еластичності шкіри. Однак, як Ви зазначили, для комбінованої шкіри в теплу пору року він може здаватися надто насиченим. У такому випадку рекомендуємо звернути увагу на легші текстури, наприклад, аква-флюїд L'Oréal Paris Skin Expert "Геній Зволоження" з алое, який швидко вбирається та не залишає жирного блиску. Також варто розглянути денний крем-догляд L'Oréal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25, який забезпечує зволоження та захист від УФ-випромінювання. Вибір засобу залежить від індивідуальних потреб Вашої шкіри, тому радимо протестувати різні варіанти, щоб знайти оптимальний догляд. Гарного дня!
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем,ефективний,гарно зволожує
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
Представник брендуТаня, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ виправдав Ваші очікування та забезпечує зволоження та ефективний догляд за шкірою. Цей продукт створений для підтримки молодості та пружності шкіри, і ми дуже цінуємо, що Ви відзначили його гарну якість за доступною ціною. Сподіваємось, що він і надалі буде радувати Вас результатами!
- Юля У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Якщо користуватися кожного дня, то гарно допомагає і зволожує
- Достоинства:
- Зволожує, приємний аромат
Представник брендуЮля вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що Вам сподобався наш антивіковий зволожувальний денний крем проти зморщок для шкіри обличчя "Вік Експерт 35+" - L'Oreal Paris Age Expert 35+. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дійсно гарно зволожує, одразу відчутний ефект цільності шкіри, підтягнутості від колагену, ефект тримається весь день, бо коли ввечері вмиваєшся і торкаєшся до обличчя воно ніби щойно намазане! При цьому факт, крем повністю впитується одразу, немає жирності, але в той час надає відчуття маски, захисту. Треба брати крем за вказаним віком, пробувала мамин 55 плюс, не підходить зовсім, а цей божественний, дуже задоволена
- Достоинства:
- Довгий ефект
- Недостатки:
- Не виявила поки
Представник брендуІрина, доброго дня! Щиро дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Ми раді, що крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+ відповідає Вашим потребам і дарує ефект зволоження, підтягнутості та комфорту для шкіри. Ваші враження про його текстуру та ефективність для шкіри дуже важливі для нас, і ми раді, що Ви задоволені результатом! Щодо проби крему для старшого віку, кожен засіб підібраний для певного віку дійсно має свої особливості, і ми дуже раді, що цей крем став для Вас ідеальним! Дякуємо за Ваш відгук, і бажаємо ще більше задоволення від використання наших продуктів!
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий
Представник брендуОлеся, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ відповідає Вашим вимогам і приносить задоволення від використання. Бажаємо Вам подальших чудових результатів і здорової, зволоженої шкіри!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуІрина, добридень. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що антивіковий зволожувальний крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+ Вам сподобався. Ваші враження важливі для нас! Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням! Гарного дня!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все сподобалось
- Недостатки:
Представник брендуОксана, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що Вам сподобався наш антивіковий зволожувальний денний крем проти зморщок для шкіри обличчя "Вік Експерт 35+" - L'Oreal Paris Age Expert 35+. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуДобрий день, Олександр. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку антивікового зволожувального денного крему для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий крем,особисто мені дуже подобається
- Достоинства:
- Дуже приємний при використанні
- Недостатки:
Представник брендуІнна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про антивіковий крем L'Oreal Paris Age Expert 35+. Дуже приємно чути, що засіб так добре піклується про Вашу шкіру, залишаючи її доглянутою. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися результатами та тільки приємних вражень від використання нашої продукції!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем як крем , нічого особливого
- Недостатки:
- Ціна не відповідає якості
Представник брендуДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про антивіковий зволожувальний денний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+. Нам прикро чути, що продукт не повністю виправдав Ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості нашої продукції, щоб задовольнити потреби наших клієнтів. Кожен продукт створюється з урахуванням специфіки певного віку та типу шкіри, і ми радимо завжди обирати засоби з урахуванням індивідуальних особливостей. Якщо крем не виправдав Ваших очікувань, можливо, Вам підійдуть інші продукти з нашого асортименту, наприклад, лінійки Revitalift або Гіалуронова серія, які також мають антивікові властивості та підходять для різних типів шкіри. Дякуємо за Вашу чесність і відкритість! Ваш відгук дуже важливий для нас. Сподіваємося, що наступний вибір буде більш вдалим і принесе Вам задоволення. Гарного дня!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже приємна текстура.
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, добридень! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і за те, що поділилися своїми враженнями від антивікового зволожувального денного крему проти зморщок для шкіри обличчя "Вік Експерт 35+" від L'Oreal Paris. Раді чути, що продукт Вам сподобався! Якщо Вам подобається цей крем, рекомендуємо спробувати нічний крем з цієї ж серії. Він доповнить Ваш догляд за шкірою і допоможе ще більше покращити її стан. Бажаємо Вам завжди виглядати прекрасно і відчувати себе на висоті!
- Богдана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий крем.
- Достоинства:
- Швидкий ефект.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаБогдана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антивіковий зволожувальний денний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок став для Вас чудовим та Ви бачите швидкий ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дякую. Хороший, зволожуе добре
- Недостатки:
Представник постачальникаКатерина, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження та чудове зволоження після використання антивікового зволожувального денного крему для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Аркадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Рекомендую. Дружина в захваті.
Представник постачальникаАркадий, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви та Ваша дружина задоволені антивіковим зволожувальним денним кремом для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Класний крем.
Представник постачальникаКсенія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про антивіковий зволожувальний денний крем L'Oreal Paris Age Expert 35+. Ми раді чути, що він Вам подобається. Щоб отримати максимальний ефект від антивікового крему та забезпечити комплексний догляд за шкірою, рекомендуємо використовувати гель для вмивання та тонік з лінійки L'Oreal Paris Hyaluron Expert. Гель для вмивання L'Oreal Paris Hyaluron Expert очищає шкіру від забруднень і залишків макіяжу, не порушуючи природний баланс вологості. Наносьте його вранці та ввечері перед нанесенням крему. Це дозволяє крему краще проникати в шкіру і працювати ефективніше. Тонік L'Oreal Paris Hyaluron Expert допомагає відновити природний рівень pH шкіри після очищення, забезпечує додаткове зволоження та підготовлює шкіру до нанесення крему. Використовуйте тонік після гелю для вмивання, щоб підсилити ефект зволоження і покращити загальний стан шкіри. Сподіваємося, ці продукти допоможуть Вам досягти ще кращих результатів у догляді за шкірою. Гарного дня!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добре лягає, швидко всмоктується. Звичайний крем. Щодо запобігання зморшок нічого не можу сказати
- Недостатки:
Представник постачальникаОлексій, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук про антивіковий зволожувальний денний крем проти зморщок L'Oreal Paris Age Expert 35+. Для ще кращого ефекту, ми рекомендуємо спробувати нічний крем з цієї ж лінійки — L'Oreal Paris Age Expert 35+ Нічний крем. Він спеціально розроблений для боротьби зі зморшками та забезпечення інтенсивного зволоження під час сну, допомагаючи шкірі відновлюватися і виглядати свіжою та сяючою вранці. Дякуємо за вибір L'Oreal Paris та бажаємо Вам чудового дня!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий дений крем.
Представник постачальникаДмитро, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антивіковий зволожувальний денний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. А для комплексного догляду за шкірою навіть вночі, радимо ввечері використовувати антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Нормальний крем, добре запакований, закритий, швидко доставили. Але хотілося б на літо більш легкий.
Представник постачальникаАнна, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання антивікового зволожувального денного крему для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок. А на літо спробуйте такі варіанти: аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження для нормальної шкіри та шкіри, схильної до сухості з Алое. Формула засобу розроблена спеціально для нормальної та схильної до сухості шкіри. Маючи ніжну невагому консистенцію, флюїд, торкнувшись до шкіри, миттєво починає впливати на клітини епідермісу, завдяки чому швидко поглинається, не залишає жирного блиску та не створює ефекту плівки. Сік барбадоського алое, який міститься в продукті, багатий мінералами та сприяє підтриманню оптимального водного балансу в клітинах шкіри. Такий компонент, як гіалуронова кислота, забезпечує ще більш тривале і глибоке зволоження. Або денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25. Крем має приємну й легку консистенцію, швидко поглинається шкірою. Завдяки вмісту активних компонентів у високій концентрації забезпечує помітний ліфтинг-ефект: підтягує, розгладжує шкіру. Як денний засіб з UV-фільтрами надає захист від ультрафіолету, що дуже важливо влітку. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий крем, використовую стабільно
Представник постачальникаЛеся, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антивіковий зволожувальний денний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморщок виправдав Ваші очікування та подарував тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Козлан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже хороший крем,підходить для комбінованої шкіри ,видимий ефект за користування навіть у пару днів,мені сподобався
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Аліна. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Нормальний крем, зморшки на місці, ніякого дива не сталося, хоча й не очікувалось))) зволожує нормально, користуюсь усією лінійкою. Повторно наврядчи куплю.
- Достоинства:
- Запах)
- Недостатки:
- Ммм....
Представник постачальникаДоброго дня, Настя! Дякуємо Вам, що поділилися своїм особистим враженням після використання засобів для догляду за обличчям "Вік Експерт. 35+", для нас це вважливо. Нам дуже прикро, що Ви не мали бажаного результату після використання крему. Зверніть увагу на засоби для догляду за обличчям лінійки L'Oreal Paris Revitalift для пружності шкіри обличчя та розгладження зморшок. В основі формули про-ретинол для розгладження шкіри й пробіотики природного походження для відновлення шкіри, без парфумованих добавок. Бажаємо тільки позитивних емоцій та гарних результатів.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отримала даний крем з зірваною пломбою.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник постачальникаДобрий день, Виталий. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!