Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Антивозрастной увлажняющий ночной крем для кожи лица L'Oreal Paris Возраст Эксперт 35+ против морщин 50 мл (3600524033569)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный, бюджетный крем, очень хорошо увлажняет кожу, и борется с сухостью, брала в комплекте с дневным кремом, покупкой осталась довольна! До этого был Vichy Slow Age; Loreal заказала на пробу впервые - и не пожалела, для возраста после 37 лет, для комбинированной, и склонной к жирности кожи - хорошо подошёл! Также крем имеет очень приятный и не навязчивый аромат, и плотную текстуру, кожа после него - на утро выглядит здоровой, отдохнувшей, и ухоженной!

Достоинства:
    Быстрая, бесплатная доставка Justin; приятная цена по скидке!
    Недостатки:
    Не нашла!
  • Лазарева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем нравится. Запах текстура. Расход минимальный. За результат не знаю. Аллергии нет. Не всю косметику переношу, часто сыпь. На этот крем ничего подобного не произошло. Нет сыпи, не зудит, нет сухости

Достоинства:
    Запах обалденный, даже мужу нравиться. Текстура. Нет аллергии
    Недостатки:
    Пока нет
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Коем шикарный ) текстура плотновата, самое то как для ночного ) кожа приятная , шелковистая после нанесения! Очень довольна

Достоинства:
    Цена
  • Светлана А***

Хороший крем.

Достоинства:
    Не сушит кожу,хорошо увлажняющий
    Недостатки:
    Не нашла.

Светлана, добрий день. Вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що Ви отримали такий позитивний досвід після використання. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Яна К***

Ніжна текстура.

Достоинства:
    Чудово підійшов до комбінованої шкіри.

Яна, раді вітати. Ми вдячні Вам за відгук. Цінуємо Вашу довіру до бренду L'Oreal Paris. Нехай крем дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам гарного дня!

• Елена Т***

Отличный крем!

Достоинства:
    понравился
  • Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Легкая текстура, приятный запах, быстро впитывается не оставляя следов

Достоинства:
    хороший качественный крем
  • NatG
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купила его второй раз. У меня аллергия на косметику, но вот этот не вызывает аллергии, так что пользуюсь им и как дневным, и как ночным.

• Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

моя дружина користуеться не перший рік товаром задоволена

• Anna V***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем хороший равномерно ложится пахнет качество хорошее

Достоинства:
    Хороший эффект
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем имеет обалденный запах! Очень экономный, хорошо наносится на кожу. По началу кажется, что он жирный, но через время всё впитывает, кожа становится гладкой и бархатной. Пользуюсь Лореаль давно и вместе с ночным приобрела дневной и вокруг глаз. Отличная косметика, рекомендую.

Достоинства:
    Запах, бархатный эффект кожи на утро
  • Ксенія М***

Супер крем

• Ксенія М***

Класний крем. Постійно купую

Представник бренду

Добрий день, Ксенія! Дякуємо, що обираєте наш антивіковий нічний крем L’Oreal Paris Вік Експерт 35+ та залишаєтеся з нами! Нам дуже приємно знати, що він став для Вас постійним у догляді. Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень від використання!

• Лілія

Нормальний крем

Представник бренду

Лілія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам важлива кожна думка, і ми раді, що нічний крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+ Вам підійшов. Його формула розроблена для зволоження шкіри та зменшення перших ознак вікових змін. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже якісний крем, мені підходить! Постійно брала денний, без нарікань. І цей виявився класним: швидко впитується, вистачає краплі, дуже поживний, не залишається на шкірі, але при цьому на ранок при вмиванні він досі відчувається, наче тільки нанесений. Мені кращий ніж дорожчі аналоги. одразу після нанесення він видимо розгладжує шкіру, наче підтягує, при цьому не відчувається, як наче його і зовсім нема. Через місяць користування дрібні зморшки зникли, щоправда чередую з денним колагеновим лореалем. Але треба брати саме на свій вік, намазалась маминим 55 взагалі мимо! Ще сподобався приємний запах і легка текстура на дотик.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Ірина, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за детальний, теплий і натхненний відгук! Ми раді дізнатися, що нічний крем L'Oréal Paris Вік Експерт 35+ ідеально підійшов Вам і став частиною Вашого догляду. Його приємна текстура легко наноситься, швидко вбирається й працює протягом усієї ночі, щоб вранці шкіра виглядала відпочилою, свіжою та підтягнутою. І так, дуже важливо обирати засіб відповідно до вікових потреб шкіри — і Ви чудово це підмітили! Нам надзвичайно приємно знати, що результат Вас не просто задовольнив, а навіть перевершив очікування. Дякуємо, що довіряєте L’Oréal Paris!

• Ірина В***

Отличный крем!

Представник бренду

Ірина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук про антивіковий нічний крем L'Oreal Paris Вік Експерт 35+! Раді чути, що Вам сподобався продукт. Ваші відгуки допомагають нам ставати краще, і ми раді, що крем відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Діана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Ефективний крем. Дуже сподобався результат.

Достоинства:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Діана, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого антивікового зволожувального нічного крему для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Светлана Г***

Прекрасний крем. Задоволена дуже

Представник бренду

Светлана, добридень! Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок Вам підійшов та сподобався. Рекомендуємо для зволоження та захисту шкіри обличчя в денний період використовувати денний крем "Вік Експерт 35+". Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ганна Б***

Швидка доставка!)
    Чудова ціна!)

Достоинства:
    Чудова ціна
    Недостатки:

Ганна, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок виправдав Ваші очікування та сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Супер крем ! Отлично увлажняет кожу.

Марина, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Олег И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

я не користувалася таким кремом раніше,але результатом задоволена . зволожуе і головне не обтяжуе шкіру .

Олег, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання крему. Для захисту шкіри від сонячного випромінювання радимо вранці використовувати флюїд з вітаміном С для захисту обличчя SPF 50 L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid. Його фільтри забезпечують високий захист від UVA, що запобігає фотостарінню. Вітамін С у складі формули діє як потужний антиоксидант, що нейтралізує згубний вплив вільних радикалів. Він теж запобігає передчасному старінню, появі пігментних плям, зморщок. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже гарний крем, користуюсь вже півроку.

Достоинства:
    Зволоження
    Недостатки:

Олена, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання крему. Для захисту шкіри від сонячного випромінювання радимо вранці використовувати флюїд з вітаміном С для захисту обличчя SPF 50 L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid. Його фільтри забезпечують високий захист від UVA, що запобігає фотостарінню. Вітамін С у складі формули діє як потужний антиоксидант, що нейтралізує згубний вплив вільних радикалів. Він теж запобігає передчасному старінню, появі пігментних плям, зморщок. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Литвин Н***

Мені дуже сподобався!

Наталья, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми раді, що антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Оксана О***

Лайк

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені кремом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Оксана О***

Чудовий крем

Оксана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антивіковий зволожувальний нічний крем для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Елена С***

Рекомендую

Елена, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Надія З***

Дуже сподобався. Рекомендую.

Надія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Виталий, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання антивікового зволожувального нічного крему для шкіри обличчя L'Oreal Paris Вік Експерт 35+ проти зморшок. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Виталий В***

Жене нравится

Недостатки:

Виталий, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що крем сподобався Вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Наталія К***

Дякую, все дуже добре

Наталія, вітаємо! Дякуємо за Ваш вибір та довіру. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за високу оцінку. Приємно, що наш товар повністю виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам найкращого дня!

• Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Пройдёт время дополню,мало времени прошло.Запах приятный,быстро впитывается.

Достоинства:
    Запечатанно.
    Недостатки:
    Не нашла

Евгения, добрий день. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Наталья Ш***

Крем отличный

Достоинства:
    Цена.качество.
  • Кристина Б***

Осталась довольна покупка. Спасибо большое. Крем упакован, запечатан

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Замечательный крем! Плотная текстура, отлично увлажняет! Запах очень приятный. Использую после очищения кожи гелем и тоником этой же фирмы. На утро кожа свежая и нежная. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена, хорошо увлажняет, эффект виден (если пользоваться регулярно)
    Недостатки:
    Их нет
  • Людмила С***
  • Володимир

доставка за 24 год. з моменту замовлення