- AI аналіз відгуків118 відгуків: Позитивні ~78%, нейтральні ~12%, негативні ~10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Купую дружині вже втретє але з таким стикаюся вперше. Ніяких пломб, ніякого захисту… Я б може і повірив би якби раніше не купував. Ще й потерта. Можливо якийсь пробнік хотіли впихнути але я не взяв.
- Достоинства:
- Дружині подобається
- Недостатки:
- Юзане
Представник брендуСергій, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Якщо Ви маєте додаткові запитання, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії "Лореаль Україна", яка представляє бренд L'Oreal Paris, через електронну пошту : porada @loreal.com. Після Вашого звернення з Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не можу сказати,що ця туш найкраща,але на свою ціну нормальна,трохи подовжує,не алергенна,як для мене,не сиплеться,поки свіжа. Найкраща була білоруська,з аргановою олією,ну про це можна забути. Так що тверда 4 для цієї туши!
Представник брендуКатерина, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку нашої туші L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture. Нам приємно знати, що Ви відзначили її стійкість, відсутність алергічних реакцій та делікатне подовження вій без осипання протягом дня. Ми особливо пишаємося формулою Volume Million Lashes So Couture, адже вона містить менше воску та збагачена цінним рідким шовком для створення елегантного об'єму без склеювання, що робить кожну вію витонченою. Ваша довіра та вибір нашої продукції є дуже важливими для нас!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Добра туш. Вії не обтяжені.
Представник брендуЛюдмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Вам сподобалась і дарує легкий, невагомий ефект без обтяження вій. Можливо, Вам також сподобається наша новинка - тональна основа-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion, яка має легку текстуру, рівномірно наноситься, не створює ефекту маски, забезпечує природне матове покриття та зручна для оновлення макіяжу протягом дня. Гарного настрою!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Після третього використання зломався тюбик. Випадає обмежувач туши. Тоб-то вся туш, що взялась на кісточку суцільним месивом, виходить з тюбіка на кісточці. До того ж сама якість туши мене не влаштувала: вії після нанесення зліпаються і після 5-6 годин туш осипається.
Представник брендуДобрий день, Олена. Вдячні Вам за зворотний зв'язок. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Представник брендуІнна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Об'єм Мільйона Вій від Кутюр. Нам дуже приємно, що туш справила на Вас таке гарне враження. Формула засобу створена для виразного об’єму, чіткого розділення вій та комфортного носіння протягом дня. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
користуюсь нею вже багато років, все подобалось, але на цей раз просто жах, вона склеює вії та зовсім їх не подовжує, вії як криві стають та стирчать у різні сторони. Я розчарована, буду шукати серед інших брендів
- Достоинства:
- Недостатки:
- склеює, викривляє вії в різні сторони
Представник брендуАлена, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про туш для елегантного об'єму та розділення вій - L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture та за Вашу багаторічну відданість цьому продукту. Нам дуже шкода, що остання покупка не виправдала Ваших очікувань. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже ми знаємо, наскільки важливо знайти ідеальний продукт. Ваш відгук є надзвичайно цінним для нас, і ми дякуємо, що Ви знайшли час поділитися своїми спостереженнями. Ми обов'язково передамо Ваш коментар нашій внутрішній команді для аналізу. Хочемо запевнити, що ми постійно працюємо над тим, щоб покращити наші формули, зважаючи на сучасні інновації та технології. Проте ми розуміємо, що зміни можуть сприйматися по-різному. Бажаємо Вам гарного дня та лише приємних емоцій.
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Сама найкраща туш
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо за Вашу оцінку L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture! Дуже раді чути, що Ви в захваті від туші. Її спеціальна щіточка дійсно робить вії насичено об’ємними та розділеними, а формула забезпечує тривалий ефект без осипання. Ваш позитивний відгук надихає нас! Гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш прийшла без плівки чи будь-якої наклейки, яка б перешкоджала тому, щоб її хтось відкрив та використав до того як доставлять тобі. Враховуючи заборону на повернення косметичних виробів, це - викинуті гроші, якщо не хочеться ризикувати здоровʼям своїх очей.
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Довго не писала відгук, тестувала. Але нажаль мені не підійшла туш, очі червоні, опухають, декілька разів поверталася до фарбування цією тушшю, результат однаковий.
А з доставкою все добре, дякую.- Достоинства:
- Не знайшла.
- Недостатки:
- Викликає алергію, почервоніння очей і набряк
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання туші L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Об'єм Мільйона Вій від Кутюр. Нам щиро шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань і викликав дискомфорт. Усі засоби бренду L'Oreal Paris проходять дерматологічний та офтальмологічний контроль, однак, на жаль, ми не можемо повністю виключити індивідуальну чутливість або алергічну реакцію на окремі компоненти формули, адже це дуже індивідуально. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок - він дуже важливий для нас і допомагає ставати кращими. Бажаємо Вам знайти ідеальну туш, яка повністю відповідатиме Вашим очікуванням!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дякую
Представник брендуВітаємо, Ірина! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок щодо олівця для губ Maybelline New York Color Sensational Shaping Lip Liner у відтінку 56 Мигдальна троянда. Ми цінуємо, що Ви знайшли час залишити оцінку та коментар. Для нас важлива кожна думка, адже саме відгуки допомагають краще розуміти очікування наших клієнтів і вдосконалювати продукти. Сподіваємось, у майбутньому Ви знайдете серед нашого асортименту засоби, які повністю відповідатимуть Вашим побажанням!
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш для вій-не сподобалась,навіть нікому не подарувала,викинула.Купувала по відгукам - позитивним
Щіточка товста,вії злипаються,нічого вона не розпушуе,потрібно голкою розʼєднати-жах !Викинула та повернулася до своєї надійної- Достоинства:
- Не достойний товар
- Недостатки:
- Все
Представник брендуТатьяна, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що туш L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture не виправдала Ваших очікувань і залишила настільки негативне враження. Розуміємо Ваші емоції - вибір туші для вій дуже індивідуальний, адже всі туші бренду мають різні формули, щіточки та створюють різні ефекти залежно від особливостей вій і звичного способу нанесення. Дана туш розроблена для виразного об’єму та чіткого промальовування вій завдяки еластичній щіточці, і для кращого результату ми радимо наносити її зигзагоподібними рухами від коренів до кінчиків, поступово нашаровуючи. Водночас ми розуміємо, що навіть популярний продукт може не підійти саме Вам, тому цілком можливо, що серед інших тушей L’Oréal Paris Ви знайдете варіант, який буде більш комфортним і відповідатиме Вашим очікуванням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - Ваш зворотний зв’язок для нас дуже важливий. Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш дуже сподобалася
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі раді, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture сподобалася Вам. Вона створена, щоб дарувати Вашим віям неперевершений об’єм, ідеальне розділення та тривалу стійкість протягом дня, водночас зберігаючи легкість нанесення. Чудово, що Ви оцінили її ефект і комфорт у використанні!
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже подобалися ця туш, гарно розділяє вії та тримається весь день.
- Достоинства:
- Розділяє вії та тримається весь день.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВалерія, добрий день! Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалася туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture. Вона створена для того, щоб дарувати вражаючий об’єм, рівномірно розділяти кожну вії та залишатися бездоганною протягом усього дня. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування і приносить задоволення щодня!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Сподобалась. Добре профарбовує вії, гарний ефект. Дякую.
- Достоинства:
- Результат
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник брендуНаталія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture забезпечує гарне фарбування вій та бажаний об’єм. Користуйтеся із задоволенням! Нехай вона і надалі дарує Вам тільки найкращий результат!
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не вперше замовляю якість на висоті!!!
- Достоинства:
- Як завжди все супер
- Недостатки:
Представник брендуИгорь, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture знову виправдала Ваші очікування. Щасливі, що Ви відзначаєте високу якість та ефектний об’єм вій. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію - для нас це найкраща оцінка! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хороша туш.
- Достоинства:
- Об'єм збільшує.
Представник брендуЮлія, вітаємо! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture чудово підходить Вам. Нам надзвичайно приємно знати, що туш дарує Вам комфорт і гарний результат щодня. Користуйтеся із задоволенням! Гарного дня!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мені дуже подобається ця туш. Вії підкручує, не склеює та подовжує. Цілий день тримається, не осипається, не пливе під дощем чи снігом. Щіточка силіконова. Користуюсь нею вже кілька років, і, навіть, якщо пробую щось інше, все одно повертаюсь до цієї.
- Достоинства:
- Вії гарно виглядають з цією тушшю.
- Недостатки:
- Для мене немає.
Представник брендуОлександра, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture вже кілька років дарує Вам підкручені, подовжені та виразні вії, не склеюючи їх і зберігаючи ефект протягом усього дня. Раді чути, що Ви завжди повертаєтеся до неї. Бажаємо насолоджуватися неперевершеним об’ємом та виразністю погляду щодня!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Легко наноситься, не залишаючи кулек та розділяє ресниці. Не осипається, змивається дуже легко просто пінкою для вмивання! Користуюсь такою тушею не вперше. Рекомендую. Ціна по акції- просто дохід!
- Достоинства:
- Гарно тримається цілий день
- Недостатки:
Представник брендуВалентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture забезпечує гарне розділення, об’єм вій і тримається весь день. Ваші рекомендації дуже цінні для нас! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам натхнення!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Супер!
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже радісно знати, що туш L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Вам сподобалась. Вона створена, щоб дарувати вишуканий об’єм без обтяження, чітко розділяти вії та підкреслювати погляд елегантним "кутюрним" ефектом. Користуйтеся із задоволенням і нехай кожен макіяж приносить тільки позитивні емоції!
- Воскобойник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Чудова туш. Вії підкручує дуже круто, не осипається. Рекомендую!!!
Представник брендуВалентина, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Щасливі чути, що L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture підкручує вії так, як Вам подобається, та тримається протягом дня без осипання. Ця туш створена для об’єму й виразності кожної вії, тож ми щасливі, що Ви рекомендуєте її іншим!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хороший товар
- Достоинства:
- Добре наноситься, швидкий ефект
- Недостатки:
Представник брендуАнна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Вам сподобалась. Вона дійсно створена для ефекту об’єму "мільйона вій", легко наноситься та швидко надає виразності погляду. Чудово, що продукт виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам чудового дня!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Чому туш не герметично запакована?звідки я знаю,що нею до мене ніхто не користувався?
- Достоинства:
- ...
- Недостатки:
- ...
Представник брендуВалентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture Об'єм Мільйона Вій від Кутюр. Щодо пакування, інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Бажаємо Вам гарного дня!
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
супер
- Достоинства:
- не осипається
Представник брендуВалентина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що туш L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Вам сподобалася! Її формула створена для бездоганного об’єму без грудочок і осипання, а щіточка з мікрогребінцями допомагає рівномірно розподіляти туш по всій довжині вій. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Гарна туш, користуюсь уже вдруге
Представник брендуНаталья, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture стала Вашим вибором уже не вперше. Щасливі чути, що Ви залишилися задоволені результатом - Ваша довіра для нас найкраща нагорода!
- Валерія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Улюблена туш уже багато років. Зі свого цінового сегменту просто найкраща, не гірше Есте лаудер навіть. Гарно профарбовує кожну вію, добре тримається на віях, на довго вистачає.
Представник брендуВалерія, раді вітати! Щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що туш для вій L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture уже багато років залишається Вашою улюбленою тушшю. Ваша довіра надихає нас! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Гарна туш. Не осипається,не розмазується. Добре профарбовує вії, робить об'єм.
- Достоинства:
- Якість. Ціна
- Недостатки:
- Прийшла ніяк не запакована.
Представник брендуДобрий день, Олена! Дякуємо за Ваш відгук про L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture! Раді, що Ви оцінили її якість і ефект об’єму – саме для цього ми створили цю туш: щоби вії виглядали доглянуто, густо та виразно, при цьому не осипаючись і не розмазуючись. Щодо пакування - Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.
- Литвинова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Спасибо большое, тушь хорошая.
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що туш для вій L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Вам сподобалась. Вона створена для того, щоб надавати віям неймовірний об’єм і розділення, водночас не обтяжуючи їх і не обсипаючись протягом дня. Приємно знати, що засіб виправдав Ваші очікування!
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошая тушь, пользуюсь ею около 10 лет, тут немає питань. Вот только пару минут назад забрала с пункта выдачи Розетка - сама упаковка без каких-либо наклеек, открывай и смотри. Это товар индивидуального использования и он должен быть полностью запечатан. Я расцениваю это, как если бы зубную щётку продавали без упаковки. Так быть не должно.
Представник брендуДар'я, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро шкода, що цього разу замовлення Вас розчарувало. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошая тушь. Держится отлично, не осыпается и не размазывается. Объем ресницам придаёт хорошо.
Представник брендуЕкатерина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture подарувала Вашим віям об’єм, залишаючись стійкою протягом дня без осипання чи розмазування. Приємно чути, що ефект від використання відповідає Вашим очікуванням! Гарного настрою!
- Таїсія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Найкраща туш,вії шикарні, дуже зручна кісточка.
- Достоинства:
- Тривала у використані, зручна кісточка
- Недостатки:
Представник брендуТаїсія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture подарувала Вам шикарний об’єм і зручність у використанні завдяки щіточці. Ваші слова надихають нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Моя улюблена туш, я її обожнюю
- Достоинства:
- Не осипається, не розтирається, не пливе
- Недостатки:
Представник брендуКатерина, вітаємо! Дякуємо за Вашу любов до туші L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture! Нам дуже приємно чути, що вона не осипається, не розтікається і дарує Вам ідеальний об’єм без недоліків. Бажаємо, щоб Ваші вії завжди залишалися такими ж розкішними та доглянутими!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Товар якісний
Представник брендуТетяна, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок і високу оцінку якості нашої туші L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture! Ми раді, що продукт Вам сподобався. Формула туші створена для точного поділу та об'єму, а щіточка забезпечує акуратне нанесення без злипання — саме для створення вишуканого, "кутюрного" погляду. Сподіваємося, що туш стане Вашим надійним помічником у макіяжі!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Моя улюблена. Легко створює об'єм. Стійка.
Представник брендуСвітлана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture допомагає Вам легко створювати об'єм та залишається стійкою протягом дня. Ми цінуємо Вашу довіру до нашого продукту!
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прекрасная тушь, удобная кисточка. В течении дня не осыпается. Я довольна товаром.
- Достоинства:
- Не осыпается
- Недостатки:
- Без упаковки
Представник брендуМарина, раді вітати! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми щасливі дізнатися, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture зручно наноситься і зберігає ідеальний вигляд протягом усього дня. Ваш комфорт і задоволення – наш пріоритет!
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Замечательная тушь, не осыпается, делает ресницы ухоженными.
- Достоинства:
- Не осыпается
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник брендуГалина, вітаємо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture виправдала Ваші очікування і допомагає робити вії доглянутими, не обсипаючись. Ваша задоволеність — найкраща нагорода для нас. Сподіваємося, що наш продукт і надалі радуватиме Вас своїм ефектом!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Вже багато років обираю Туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes So... Задоволена якістю, а завдяки акції на Rozetka ще й ціною.
Представник брендуТетяна, добридень! Дякуємо, що вже багато років обираєте туш L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture! Для нас дуже важливо знати, що наш продукт дарує Вам задоволення та відповідає Вашим очікуванням щодо якості. Сподіваємося, туш і надалі буде підкреслювати Вашу красу щодня!