- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Легкий, зволожувальний засіб.
Дуже комфортний для нагляду за шкірою в теплий період року.
Представник брендуОльга, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження! Ми в захваті, що Ви оцінили його легкість та комфорт, які роблять засіб ідеальним для догляду за шкірою в теплий період року. Його унікальна формула з соком алое та гіалуроновою кислотою миттєво поглинається, глибоко насичує клітини вологою та дарує тривале відчуття свіжості без масного блиску. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю свого обличчя та чудовим настроєм!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Все добре
Представник брендуОлександр, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження з алое Вам підійшов і залишив позитивне враження. Це легкий, але ефективний догляд для щоденного зволоження, який дарує комфорт і свіжість шкірі. Сподіваємося, він і надалі буде Вашим надійним засобом у рутині догляду!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Все чудово .
Дякую.
Представник брендуОксана, раді вітати! Дякуємо за відгук! Раді, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження Вам підійшов. Сподіваємось, він продовжить дарувати Вашій шкірі зволоження і комфорт. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Представник постачальникаИрина, доброго дня! Дякуємо Вам за високу оцінку нашому аква-флюїду L'Oreal Paris "Геній Зволоження". Ми раді, що аква-флюїд Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Куранда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Приємний аромат. Гарно поглинається шкірою. Легка текстура.
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаАнгеліна, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання аква-флюїду L’Oreal Paris Skin Expert та він Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Беру вже не перший раз)
Подобається легкістю текстури. Повністю відповідає опису- Достоинства:
- Приємний запах. Не нав'язливий
- Недостатки:
- І плюс, і мінус) Наче скляна ємкість є більш екологічною, але важка. Не дуже зручно брати в подорож (саме через вагу)
Представник постачальникаНаталія, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання аква-флюїда. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Завжди замовляю цей флюїд. Після нього відчуття наче вмилась. Легкість і свіжість,немає відчуття стянутості.Взагалі вся лінійка Лореаль крута.
- Достоинства:
- Ефект
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо Вам за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання засобу. Ми раді, що Ви задоволені результатом після використання аква-флюїда "Геній зволоження". Для бистрого проникнення флюїда в шкіру та його дії не забувайте попередньо шкіру обличчя очищати та тонізувати. Зверніть увагу на засоби очищення лінійки L’Oréal Paris Гіалурон Експерт. Бажаємо Вам краси та здоров'я!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо. Щиро дякуємо за оцінку. Ми щасливі, що продукт Вам сподобався. Бажаємо гарного дня!
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Беру второй раз. Хватает на год. Очень удобная упаковка. Нежный запах, не оставляет липкости.
- Достоинства:
- Прекрасный ежедневный уход
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Прекрасная сыворотка. Экономна в расходе. Не оставляет липкого слоя. И очень аромат приятный
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Получила сегодня свой крем спасибо большое быстрая доставка
- Достоинства:
- Крем идеальный
- Недостатки:
- Все хорошо
- ИРИНА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Обращение к девушкам: "Смолоду готовь себя к старости".
- Достоинства:
- Моя кожа лица воспринимает гель и хорошо увлажняется. Чувствуется прохлада и приятная отдушина свежести. Мне 61 год, а внешне выгляжу моложе. Мелкие морщинки вокруг глаз разгладились. Заказала еще упаковку, на 4 месяца хватит.
- Недостатки:
- Недостатков не нахожу.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що продукт підійшов Вам та Ви ділитеся враженнями після його використання.
Рекомендуємо звернути увагу на анти вікові засоби по догляду за обличчям від L'Oreal Paris Revitalift Filler. Формула збагачена трьома різновидами Гіалуронової кислоти: високо- і низькомолекулярною, а також новою гіалуроновою кислотою "мікрофілер", а вітамін Е сприятиме відновленню шкіри та розгладженню зморшок.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Отличный флюид . Те кто пишут что щиплет, печёт или ещё что-то - объясняю, в составе есть спирт! у вас скорее всего чувствительная кожа или перед нанесением использовали грубый очиститель и за счёт спирта ощущается дискомфорт. Для моей нормальной кожи (склонна к сухости) подошёл идеально. У мужа комбинированная и тоже лёг хорошо. не стоит ожидать супер увлажнённой кожи после первого применения! Это легкий флюид, а не фотошоп.
- Достоинства:
- Нет липкости, бархатный финиш, приятный не навязчивый аромат, комфорт после нанесения. Большой объём. Хорошая база под макияж.
- Недостатки:
- Не самый лучший состав (спирт) .
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Крем ужасный как для кожи склонной для сухости, он явно не для нормальной и точно не для сухой кожи. После нанесения никакого увлажнения вообще нету, крем стягивает лицо, ощущение покалывания, печет кожа. Этот крем скорей для жирной кожи. Люблю Лореаль, идеально подходит Роскошь Питания.
- Достоинства:
- Красивая упаковка)
- Недостатки:
- стягивает
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Найкращий спосіб зволожити шкіру цим засобом
- Достоинства:
- Можна використовувати як базу під макіяж
- Ilona Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Мне понравился! Ранее попробовала пробник и он сразу мне запал в душу сейчас заказала полную версию и осталась довольна!
- Достоинства:
- Увлажняет
- Терехова И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет и питает кожу, быстро и не оставляет жирности на коже. Приятно пахнет. Осталась довольна покупкой.
- Вжешневская В*** ВячеславовнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Очень хороший флюид. Замечательно увлажняет кожу. После нанесения быстро впитывается не оставляя на лице ни жирного блеска ни липкости. Очень экономный дозатор. Экономично расходуется. Довольна покупкой. Однозначно куплю еще!!!
- Анна М***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Не понравился.
Представник брендуАнна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже шкода, що аква-флюїд L'Oreal Paris Skin Expert Геній Зволоження не залишив позитивних вражень, адже ми прагнули створити продукт, який забезпечує легке та тривале відчуття свіжості. Ми розуміємо, що підбір засобів для догляду за обличчям - це суто індивідуальний процес, оскільки кожна шкіра має свої унікальні потреби, тому навіть бестселери можуть підходити не всім. Формула цього флюїду з екстрактом алое та гіалуроновою кислотою розроблена спеціально для глибокого зволоження без обтяження, проте ми обов’язково передамо Вашу оцінку нашій команді. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими та вдосконалювати асортимент!
- КатеринаПродавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Добре зволожує, має легку консистенцію.
- Достоинства:
- Добре зволожує
Представник постачальникаКатерина, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість бренду - L’Oreal Paris. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!
- Олена Г***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Беру не первый раз, хорошо впитывается, не забивает поры, не блестит на коже
Использую также в качестве основы под макияж, тональное средство ложиться идеально)- Достоинства:
- Не блестит, не липкий, хорошо увлажняет, запах приятный, но не резкий
- Недостатки:
- Есть в составе спирт, дозатор, который "плюется"
- ira5061981Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Очень хорошо увлажняет кожу! Лучшее средство, чем крем!
- Оксана Г***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Очень понравился, легко впитывается не оставляя липкости
- Недостатки:
- Быстро расходуется
- Наталья С***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Легко ложится
Нет блеска не раздражает кожу- Достоинства:
- Не стягивает
- VSheremet87Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Взяла для «склонной сухости». Наносится хорошо, но после впитывание стягивает кожу. Видимо мне не подходит ;( зря деньги потратила
- Дарья К***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Хороший гель! Экономный, быстро впитывается, делает кожу матовой. Хорошо подойдёт перед макияжем)
- Недостатки:
- Пока не заметила
- Світлана Г***Продавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Цей аква-флюїд просто неймовірний! Користуюся вже 2 місяці, задоволена на всі 100% - приємний аромат, не жирний, гарно зволожує шкіру обличчя, швидко вбирається у шкіру, обличчя не блищить, шкіра не липка. Прекрасно підходить як основа під макіяж.
- Достоинства:
- гарно зволожує, швидко вбирається у шкіру
- Недостатки:
- не виявлено
- marijushkaПродавец: Rozetka. Объем: 70 мл
Отличная вещь!!! Очень лёгкий, прекрасно наносится, нет ощущения липкости ни на коже, ни на пальцах, когда наносишь. Со временем моя кожа стала шелушиться на лбу, возле бровей - проблема эта исчезла. Хорошо после него наносится макияж. Расход вполне умеренный, несмотря на то что флюид жидковат. Использую почти месяц - я довольная очень, особенно,потому что выиграла его в розыгрыше LOreal на ФБ.