- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Тональний сподобався, легке перекриття, тільки з тоном трохи не вгадала, потрібно більш світлий відтінок. Думаю 020
- Достоинства:
- Легке покриття, на обличчі не помітно
- Недостатки:
Представник брендуОльга, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук про стійкий тональний крем L'Oreal Paris Infaillible! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його невагоме покриття та природний ефект, який залишається зовсім непомітним на обличчі. Щоб наступний відтінок повністю виправдав Ваші очікування, ми радимо перед покупкою протестувати продукт в офлайн-точці продажу - це допоможе бездоганно підібрати тон під Ваш колір шкіри при природному освітленні. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ідеальним макіяжем, своєю чарівністю та чудовим настроєм щодня!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 110 Ванильная роза
Колір не відповідає палітрі, завжди брала цей номер, прийшов інший темний тон, таке враження що його відкривали там де пластмасова частина з дозатором і склянна частина, негативні враження
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Підійло
Представник брендуІгор, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді знати, що стійкий тональний крем L'Oreal Paris Infaillible Вам підійшов і Ви оцінили його на відмінно. Щасливі, що він дарує комфорт і допомагає створювати бездоганний вигляд шкіри. Дякуємо, що обираєте нас!
- Ігор Г***
Будь ласка.
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Замовляю не перший раз.Подобається.
- Достоинства:
- Гарна текстура
- Недостатки:
Представник брендуІнна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що стійкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris Infaillible знову виправдав Ваші очікування. Чудово, що Вам подобається його текстура та комфорт у використанні – дякуємо, що залишаєтеся з нашим продуктом і надихаєте! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Крем супер
- Достоинства:
- Гарно підлаштовується під колір шкіри
- Недостатки:
Представник брендуІнна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що стійкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Вам підходить і гарно підлаштовується під тон шкіри. Чудово, що продукт відповідає Вашим очікуванням та приносить комфорт у щоденному макіяжі! Бажаємо Вам натхнення та краси!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
класний мені підійшов
Представник брендуВиктория, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тональний крем L'Oreal Paris Infaillible підійшов саме Вам. Він створений для рівного покриття та довготривалого фінішу, тому чудово підходить для щоденного використання. Сподіваємося, він і надалі буде радувати Вас комфортом та природним виглядом шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 20 Слоновая кость
Представник брендуДобрий день, Алена. Ми вдячні Вам за оцінку нашого стійкого тонального крему для обличчя L'Oreal Paris Infaillible. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 110 Ванильная роза
Хороший тональний крем .
- Достоинства:
- Гарна текстура , не блищить на шкірі .
Представник постачальникаВікторія, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що стійкий тональний крем для обличчя L’Oréal Paris Infaillible Вам сподобався. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 125 Натуральный розовый
Бутылочка отличается от фото ,которое в описании товара.
На фото мой старый тон ,брала в Еве , рядом новая с розетки,она отличается надписью . Также видимо в новой версии поменяли цифры , до этого 125 тон был натуральный розовый, сейчас это натуральный бежевый.
Насколько отличается ещё не пробовала, дополню позже .
Был запечатан с пломбой ,это радует. Странно, что QR код на обратной стороне не выводит на этот продукт. Интересно так и должно быть?
Сам тональный крем мне очень нравится, главное правильно наносить,на увлажнённой лицо, спонжем смоченным в воде и вбивать , сначала тонким слоем ,потом толще второй .- Достоинства:
- Цена по акции, консистенция, качество
- Недостатки:
- Изменения в линейке товара обозначение тона
Представник постачальникаЮлия, добрий день. Дякуємо, що обрали стійкий тональний крем для обличчя L’Oréal Paris Infaillible, та за корисні поради щодо користування. Також вдячні за інформацію щодо QR-коду, ми вже надіслали запит у відповідальну службу. Бажаємо Вам всього найкращого!
Представник постачальникаЮлия, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Дійсно, після реновації оновлений продукт може відрізнятися від попереднього за формулою, консистенцією та кольором, включаючи зміну упаковки. Щодо тонального крему, упаковка, яку Ви маєте зараз, ще не є остаточною. У наступних оновленнях буде нова упаковка, фото вже є на сайті. Щодо QR-коду, він оновився разом із зміною упаковки. Бажаємо Вам гарного дня!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 130 Бежевый L'Oreal Paris
Купилась на хороші відгуки, вирішила спробувати і розчарувалась Крем підкреслює всі недоліки, а також він має запах спирту, що мене насторожує. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Немає, дешевший вв крем в сотню разів кращий
- Недостатки:
- Підкреслює недоліки
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода що тональний крем не виправдав Ваші сподівання.
Необхідно розуміти, що підбір тональних засобів дуже індивідуальний. Тональний крем Infaillible 32h Fresh Wear відноситься до групи стійких засобів, створює досконале і легке покриття, немов "друга шкіра", водовідштовхувальний, має SPF 25. Для того щоб тональний крем лягав рівно на шкіру обличчя рекомендуємо, як один з варіантів, нанести його на догляд з кремовою текстурою для Вашого типу шкіри, попередньо очистивши і тонізувавши її. Флакон з тональним кремом перед кожним використанням струснути. Наносити локально кінчиками пальців на обличчя вбиваючими рухами, тому що тональний крем швидко фіксується на шкірі. Знімати стійкий тональний крем рекомендуємо спеціальними засобами для стійкої / водостійкої косметики.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 125 Натуральный розовый
Всегда пользуюсь этим номером. заказ приехал быстро. Спасибо розетке
- Достоинства:
- Быстрая доставка. Хорошая цена
- АллаПродавец: Rozetka. Тон: 220 Песочный
#мояраспаковка
Оттенок 220 песочный очень удачный, на лице незаметен. Ложится ровным слоем, не сушит. В использовании комфортный - АллаПродавец: Rozetka. Тон: Infaillible 24 оттенок 120
#мояраспаковка
Оттенок 120 очень лёгкий - кожа его воспринимает отлично. Распределяется равномерно. Способствует устранению всех недостатков. Улучшает цвет лица - АллаПродавец: Rozetka. Тон: 20 Слоновая кость
#мояраспаковка
Оттенок 20 Слоновая кость очень хорошо подходит к цвету кожи. Держится долго. Придает коже свежий вид и сияние. Дискомфорт не ощущается - АллаПродавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
#мояраспаковка
Оттенок 145 Бежево-розовый очень интересный. Надежно маскирует проблемные участки кожи. Не теряет своих свойств на протяжении всего дня - АллаПродавец: Rozetka. Тон: Infaillible 24 оттенок 200
#мояраспаковка
Тональный крем оттенок 200 - очень стойкий, наносится легко, распределяется равномерно тонким слоем, почти незаметным. Эффект маски не создаёт. К коже очень приятный - АллаПродавец: Rozetka. Тон: 110 Ванильная роза
#мояраспаковка
Тональное средство в оттенке 110 очень хорошо подходит для кожи. Выравнивает её, скрывает недостатки. Улучшается её состояние - кожа становится мягкой, нежной, приятной - АллаПродавец: Rozetka. Тон: 130 Бежевый L'Oreal Paris
#мояраспаковка
Оттенок 130 незаметен на коже, приятный, раздражений не вызывает. Ложится ровно, сглаживает все недостатки. Улучшает цвет лица, смягчает кожу - Туся Ш***Продавец: Rozetka. Тон: 110 Ванильная роза
Доброго дня підкажіть будь ласка якщо L'Oreal Infallible Непереможний з матуючим ефектом, використовую тон 9 ,то тут який буде схожий найбільше?
Представитель компанииДоброго дня, Туся! Схожий по відтінку, буде тональний засіб L'Oréal Paris Infaillible 24h, № 20 (Слонова кістка).
- Евгений С***Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Здравствуйте , мне надо на урок тоналка, и я не знаю какую именно выбрать , можете подсказать ?вот фото моего лица
Представитель компанииЗдравствуйте, Евгений! По фотографии на экране монитора очень сложно определять цвета и оттенки, т. к. цветопередача у разных экранов разная. То что мы видим, тон Вашей кожи светлый с нейтральным оттенком (подтоном). В линейке тонального средства L’Oréal Paris Infaillible 24h самый близкий к Вашему тону кожи, который мы видим, № 125.
Рекомендуем перед покупкой тонального средства проконсультироваться в розничной торговой точке с консультантом, который будет видеть Вас и сможет помочь Вам более точно определить какой тон и оттенок Вашей кожи, а так же Вы сможете протестировать тон непосредственно на своей коже, чтобы он идеально совпал с Вашим оттенком.
- Аліна С***Продавец: Rozetka. Тон: 145 Бежево-розовый
Якщо цього, L'Oreal Infallible Непереможний з матуючим ефектом, використовую тон 22 ,то тут який буде схожий?
- Катя В***
Схожі №20 и №130.
Представитель компанииДоброго дня, Аліна! Самий найближчий по кольору, це буде № 220 Пісочний. Рекомендуємо попередньо протестувати відтінки у роздрібній торговельній точці та при денному світлі, бо тональні засоби відрізняють составом та текстурами.
- КатеринаПродавец: Rozetka. Тон: 130 Бежевый L'Oreal Paris
Если мой оттенок 2N,здесь какой взять?
Представитель компанииЗдравствуйте , Катерина. Самый близкий по тону к Alliance Perfect 2N, будет Alliance Perfect №110. Не забывайте, что текстуры, составные и нанесение тональных средств разные.