Отзывы покупателей о Легкий тональный крем для лица L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation с гиалуроновой кислотой тон 2D/W 30 мл (3600523635672)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N1 - Слоновая кость

Отличный тональный, покрытие довольно лёгкое, выглядит естественно, держится неплохо.

Достоинства:
    Цена и качество
      Представник бренду

Наталья, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation порадував Вас своїм бездоганним поєднанням ціни та якості, адже ця легка формула з гіалуроновою кислотою створена спеціально для того, щоб ідеально підлаштовуватися під тон і текстуру Вашої шкіри, даруючи природний фініш, зволоження та стійкість протягом усього дня. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 1.5N Светло-бежевый

Ое

Представник бренду

Ігор, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваші 5 зірок! Нам надзвичайно приємно, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation отримав Вашу найвищу оцінку. Ми розробили цю невагому текстуру для того, щоб вона ідеально підлаштовувалася під підтон шкіри, вирівнювала колір та дарувала природний фініш без ефекту маски. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Дякую вам за якісну продукцію.Дуже сподобався цей тональний крем.Ніжна текстура, легко наноситься.

Представник бренду

Лілія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation став для Вас вдалим вибором. Ми розробили цю ніжну текстуру саме для того, щоб крем легко наносився, ідеально підлаштовувався під Ваш тон та доглядав за шкірою протягом усього дня. Бажаємо Вам лише приємних емоцій від використання та бездоганного вигляду, користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна М***

Ціна, якість відмінна

Достоинства:
    Ціна, якість відмінна
      Представник бренду

Татьяна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви оцінили ідеальне співвідношення ціни та якості нашого тонального крему L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation. Ми розробили цю формулу з гіалуроновою кислотою саме для того, щоб Ви отримували не лише бездоганне покриття, а й щоденне зволоження та комфорт для Вашої шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Єлизавета Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Досить давно,користуюсь це кремом-краще,ще не зустрічала!Це якість і просто одне задоволення)

Достоинства:
    Крем і є Перевагою над іншими тонуючими засобами !
      Представник бренду

Єлизавета, добридень! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість та такий надихаючий відгук! Ми в захваті, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation став Вашим незмінним фаворитом і Ви вважаєте його найкращим серед тонуючих засобів. Ми цінуємо Вашу довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N1 - Слоновая кость

Тоналка не сподобалась.Дуже рідка, сушить шкіру і вона лущиться, колір не схожий на слонову кістку.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Все
      Представник бренду

Тетяна, добридень! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation не виправдав Ваших сподівань. Цей продукт має ультралегку флюїдну текстуру, насичену гіалуроновою кислотою, тому флакон обов’язково потрібно інтенсивно збовтувати перед кожним використанням для рівномірного розподілу пігментів. Щоб уникнути підкреслення лущення та сухості, ми завжди рекомендуємо наносити макіяж на добре зволожену шкіру, а для максимально природного покриття використовувати вологий спонж, розподіляючи тон легкими притаптуючими рухами. Щодо відтінку 1N, ми розуміємо, що сприйняття кольору є суто індивідуальним і залежить від підтону Вашої шкіри та освітлення, тому для максимально влучного вибору ми радимо попередньо тестувати засіб в офлайн-точках продажу. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!

• марія г***

Ідеальна легка тональна основа

Представник бренду

Марія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук та високу оцінку нашої тональної основи L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation! Нам неймовірно приємно, що Ви вважаєте цей засіб ідеальним, адже ми збагатили його формулу гіалуроновою кислотою, щоб поєднати бездоганне покриття з інтенсивним зволоженням шкіри. Ми раді, що відтінок N2 гарно підійшов Вашому тону, забезпечуючи природний фініш та легкість протягом усього дня без ефекту маски. Гарного дня!

Чудовий тональний крем. Дуже задоволена

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Щасливі дізнатися, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation Вам так сподобався та залишив позитивні враження. Цей засіб створений для максимально природного вирівнювання тону шкіри, легко розтушовується та завдяки гіалуроновій кислоті допомагає підтримувати комфорт і зволоження протягом дня. Раді, що Ви задоволені результатом!

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Найкращий тональний крем для мене. Користуюся давно, періодично пробую щось нове, але завжди повертаюся до цього)

Представник бренду

Олена, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді читати, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation у відтінку N2 став Вашим улюбленим. Щасливі, що він дарує комфортне нанесення, природний вигляд та ідеально підходить Вашому тону шкіри. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Тамара Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N3 - Бежево-кремовый

Класний крем і гарне обслуговування!!!!

Представник бренду

Тамара, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation Вам сподобався. Його формула з гіалуроновою кислотою створена для природного вирівнювання тону шкіри, зволоження та легкого відчуття комфорту протягом дня. Чудово, що продукт повністю виправдав Ваші очікування!

• Наташа Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N4 - Бежевый

Тональный крем отличного качества, до этого брала в другом магазине точно такой же, но есть отличие по флакону. И на розетке качество лучше

Достоинства:
    Отлично ложиться на кожу
      Представник бренду

Наташа, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation! Нам дуже приємно, що Ви відзначили якість покриття та те, як тональний крем лягає на шкіру. У першому кварталі 2025 року відбулося оновлення дизайну флакону. Однією з ключових змін стала гвинтова помпа, яка забезпечує точніше дозування та дозволяє повністю відкрутити її, щоб використати засіб до останньої краплі. На помпі та поворотному ковпачку з’явився логотип L'Oreal Paris, що підкреслює оновлений елегантний дизайн і допомагає підтвердити оригінальність продукту. Помпа герметично закривається, а зверху флакон додатково має прозорий захисний ковпачок для зручного транспортування. Раді, що Ви задоволені результатом і дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N1 - Слоновая кость

Мені сподобався як лягає, супер

Представник бренду

Виктория, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation добре лягає на шкіру та дарує комфортний, природний фініш. Сподіваємося, він і надалі буде чудовим вибором для Вашого макіяжу!

Легкий тональний крем.

Достоинства:
    Не відчувається на обличчі. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Недоліки ввдсутні
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation подарував відчуття легкості на шкірі та комфорт протягом дня. Формула з гіалуроновою кислотою дійсно допомагає зволожувати шкіру, вирівнює тон і робить макіяж природним та невідчутним. Приємно чути, що засіб виправдав Ваші очікування!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Абсолютно отличается от моих ранее купленых тоналок , грубейшая подделка, даже текстура другая ложится не так. Все разное размеры флакона , дозатор, высота ширина. Мало того заказывала тон ваниль,пришел какой то нюд , за 350грн забрала конечно, но это не Лореаль!!!!

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Подделка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Микита Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: R2 - Ванильный розовый

Дружині сподобались, значить все чудово)

Достоинства:
    Дуже хороший
      Представник бренду

Микита, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation сподобався Вашій дружині і виправдав очікування. Раді, що продукт дарує комфорт і натуральне покриття протягом дня. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина Н***

Задоволена

Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation із гіалуроновою кислотою виправдав Ваші очікування. Його формула забезпечує природне, рівне покриття та комфорт протягом дня, залишаючи шкіру зволоженою та сяючою. Приємно знати, що Ви задоволені результатом! Користуйтеся із задоволенням!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3.5N Персиковый

Супер тональний крем. Легкий. Перекриває недоліки. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Перекриває недоліки. Легкий. Не відчувається на шкірі.
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно знати, що тональний крем L’Oréal Paris True Match із гіалуроновою кислотою виправдав Ваші очікування та подарував комфортне, природне покриття без відчуття маски. Користуйтеся із задоволенням і нехай кожен макіяж тішить результатом!

• Зоряна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Гарний легкий тональний. Не створює ефекту маски. Приємна ціна.

Представник бренду

Зоряна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно знати, що тональний крем L’Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation подарував Вам легке, природне покриття без ефекту маски. Щасливі, що продукт справді відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N1 - Слоновая кость

Крем рідкий, із шимером. Проте відтінки змінились чомусь в палітрі. Замовила N1 слонова кістка як вказано в описі, прийшов N1 neutral. Жовтить на моїй білій шкірі. Залишу, але колись купувала слонову кістку яка не жовтіла. Так собі враження.

Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм враженням про L’Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation у відтінку 1N. Нам дуже прикро, що отриманий тон виглядає на Вашій шкірі жовтуватим і відрізняється від того, який Ви раніше використовували. Хочемо зазначити, що бренд оновлював формулу True Match: удосконалення текстури та додавання зволожувальних компонентів можуть впливати і на сприйняття відтінку, зокрема його теплоту або світлість. Також у лінійці було оновлено систему позначень: Назви на кшталт "слонова кістка" більше не використовуються. Літера N та позначення neutral означає нейтральний подтон. На жаль, інформація на сайтах партнерів інколи оновлюється із затримкою, і ми передамо Ваш коментар нашій внутрішній команді, щоб допомогти покращити точність даних. Щиро дякуємо Вам за відгук. Сподіваємося, що надалі Ви зможете знайти відтінок, який ідеально гармоніюватиме з Вашим тоном шкіри.

• Ольга Р***

Чудовий. Тримається протягом дня. Легкий

Представник бренду

Ольга, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation Вам підходить, відчувається легким і тримається протягом дня. Сподіваємося, він і надалі даруватиме Вашій шкірі комфорт і природне сяйво. Гарного настрою!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Легка, приємна, бюджетна. Гарно виглядає на обличчі, не вимазує одяг. Сподобалась. Буду брати.

Представник бренду

Оксана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро приємно, що легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation з гіалуроновою кислотою Вам сподобався. Його формула створена для природного вигляду, комфортного нанесення та зволоження шкіри, а легка текстура дозволяє досягти бездоганного тону без відчуття важкості. Ми щасливі, що Ви плануєте придбати його знову!

• Марина З***

Підкажіть будь ласка 2N жовтить? Чи як середній беж? Дякую

Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо за Ваше запитання! Тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation у відтінку N2 має нейтральний підтон (N), тобто він не схиляється ані до жовтого, ані до рожевого, і підходить для шкіри зі збалансованим тоном. Якщо Ви шукаєте теплий золотистий відтінок, зверніть увагу на кольори з позначкою W/D, а для холодного рожевого підтону - на відтінки з маркуванням R/C. Сподіваємося, ця інформація допоможе Вам обрати ідеальний тон!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: D3 - Светло-бежевый-золотистый

Супер швидка доставка. Тональний крем супер. Підійшов до шкіри. Непожалкувала у виборі

Достоинства:
    Все сподобалось.
      Представник бренду

Оксана, добридень! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем L'Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation ідеально Вам підійшов! Його легка формула з гіалуроновою кислотою не лише забезпечує природне, рівномірне покриття, але й зволожує шкіру протягом дня, залишаючи її сяючою та комфортною! Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Вікторія Д***

Супер тоналочка!!!

Представник бренду

Вікторія, добридень! Дякуємо за такий чудовий відгук! Щасливі чути, що тональний крем L’Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation Вам сподобався. Його легка текстура з гіалуроновою кислотою гарно підлаштовується під тон шкіри, дарує природне покриття та відчуття комфорту протягом дня. Бажаємо Вам гарного дня!

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N3 - Бежево-кремовый

Серед усіх на зараз найкращий

Представник бренду

Марина, доброго дня! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді чути, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation став для Вас найкращим серед усіх. Його легка формула з гіалуроновою кислотою створена, щоб ідеально зливатися з тоном шкіри, забезпечуючи природне покриття та комфорт протягом дня. Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили його - дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Лола

Та не кажіть нікому, бо розберуть)))

• Виктория М***

Лучший тональный крем

Представник бренду

Виктория, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що легкий тональний крем L’Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation став для Вас найкращим! Його формула з гіалуроновою кислотою дійсно створена для природного вигляду шкіри, без відчуття маски, з ідеальним поєднанням відтінку та доглядом. Нехай кожне нанесення дарує Вам комфорт і впевненість у собі!

• Марчук М***

Усе супер.

Представник бренду

Марія, доброго дня! Щиро вдячні за Ваш коментар! Раді чути, що легкий тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation повністю виправдав Ваші очікування! Користуйтеся із задоволенням! Гарного настрою!

• Вікторія С***

Тональник крем понравился
    И такое как есть маленькие блёстки

Представник бренду

Вікторія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобався тональний крем L’Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation. Його формула з гіалуроновою кислотою допомагає зволожувати шкіру та надавати їй природного сяйва. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Гарний крем. Не сушить шкіру, лягає тонким шаром, але гарно маскує недоліки.Тримаєтьця протягом дня, та надає шкірі гарного, свіжого вигляду.

Представник бренду

Светлана, вітаємо! Дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук про тональний крем L’Oréal Paris True Match Super Blendable Foundation! Ми раді, що він дарує Вашій шкірі комфорт, не пересушує її та водночас забезпечує природне покриття й свіжий вигляд протягом дня. Ваша довіра та позитивний досвід надихають нас!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 3.5N Персиковый

Хороший нежирний крем, рівномірно лягає

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation Вам підійшов. Його легка формула з гіалуроновою кислотою забезпечує комфортне покриття без відчуття жирності та допомагає зберігати природний вигляд шкіри протягом дня. Бажаємо Вам натхнення!

• Ілона

Тональний крем нормальний

Представник бренду

Ілона, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation з гіалуроновою кислотою у відтінку 3N. Приємно знати, що він Вам підійшов і залишив хороше враження. Цей тональний засіб легко адаптується до природного тону шкіри та водночас зволожує її завдяки гіалуроновій кислоті. Для завершення макіяжу радимо спробувати пудру L'Oreal Paris True Match, яка допоможе закріпити результат і подарує шкірі ще більш натуральний вигляд. Бажаємо Вам тільки комфортного та красивого макіяжу щодня!

• Зореслава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Замовляю вдруге, ціна якість все ок.

Представник бренду

Зореслава, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем для обличчя L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation з гіалуроновою кислотою виправдав Ваші очікування і Ви замовляєте його вдруге. Раді, що поєднання ціни та якості для Вас оптимальне, а крем забезпечує легке нанесення та природне покриття, даруючи комфорт протягом дня! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Зореслава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N3 - Бежево-кремовый

Швидко отримала, легкий приємний тональний крем, користуюсь постійно, все супер.

Представник бренду

Зореслава, вітаємо! Дякуємо за відгук! Ми раді, що легкий тональний крем L'Oreal Paris True Match Super Blendable Foundation з гіалуроновою кислотою Вам сподобався та став улюбленим у повсякденному використанні. Приємно знати, що засіб легко наноситься і дарує комфорт! Бажаємо Вам чудового дня!

• Лидия Х***

Тональний крем сподобався.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Лидия, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що тональний крем L'Oreal Paris True Match Вам сподобався. Формула з гіалуроновою кислотою створена для природного вигляду та комфорту впродовж дня, а зручність у використанні — важлива складова щоденного макіяжу. Дякуємо, що обираєте нас!

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N2 - Ваниль

Швидка доставка. Висока якість за акційною ціною.

Представник бренду

Лилия, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Ви відзначили високу якість тонального крему L'Oréal Paris True Match Super Blendable. Формула з гіалуроновою кислотою розроблена для ідеального поєднання зі шкірою: вона зволожує, вирівнює тон і забезпечує природне покриття без відчуття маски. Раді бути частиною Вашого макіяжу. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Наталія Ш***

Чомусь занадто рідкий(

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок щодо тонального крему L'Oreal Paris True Match Super Blendable. Нам шкода, що консистенція засобу здалася Вам занадто рідкою. Формула крему створена легкою і зволожувальною завдяки наявності гіалуронової кислоти, щоб забезпечити природне покриття, яке адаптується до тону та текстури шкіри. Рекомендуємо перед кожним використанням обов'язково струшувати флакон тонального крему, щоб отримати однорідну текстуру та кращий результат. Якщо Ви надаєте перевагу щільнішому покриттю, радимо наносити засіб у кілька легких шарів. Сподіваємось, Ви зможете знайти комфортний спосіб використання або серед нашого асортименту — той продукт, який повністю відповідатиме Вашим очікуванням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Неля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: R2 - Ванильный розовый

Для світлої шкіри підійшло.

Представник бренду

Неля, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що тональний крем L'Oréal Paris True Match Super Blendable вдало підійшов до тону Вашої шкіри. Раді, що Вам комфортно з ним у повсякденному використанні. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris — бажаємо лише приємних вражень від макіяжу!