Отзывы покупателей о Помада для губ L’Oreal Paris Color Riche Shine 129 МонМарт 28 г (3600523801749)
- AI аналіз відгуків77 відгуків: приблизно 71% позитивних, 10% нейтральних, 19% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 378 - Розовый бархат
Дружині подобається. А вона подобається мені.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 378 - Розовый бархат
Заказываю этот 378 тон 2 раз. Вот довольна на все 100%. Нравится его слегка лаковый оттенок с коралловым подтоном. На губах смотрится плотно, может в зависимости от карандаша менять тон. Держится у меня хорошо. Еду не выдерживает, но чашку кофе отлично. Губы не сушит.
- Достоинства:
- Мягкая текстура, хорошо ложится.
- Недостатки:
- Для меня нет
- Каріна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 630 - Нюд
Крута помада, на кожен день, гарний колір нюд, приємна на запах, не сушить губи, не скатується
- Достоинства:
- Колір, якість, запах
- Ольга Я***
Скочується в кутиках губ. І дуже швидко. Купила другого бренду.
Представник постачальникаКаріна, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що Ви знайшли чудову помаду на кожен день. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 265 - Сливовый
Вибрала сливовий відтінок. Дуже красива на губах. Не темна, як на фото. Не розпливається. Достатньо одного нанесення. Дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Якісна.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Відмінно
Представник брендуМихайло, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що помада L'Oreal Paris Color Riche Shine Вам подобається. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Колір не такий як на фото. Більше рожево- коричневий. Мені підійшов. На губах приємна, гарно зволожує.
- Достоинства:
- Приємна на губах, гарно зволожує
- Недостатки:
- Колір на фото не відповідає дійсності
Представник брендуОлена, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Щасливі, що помада для губ L’Oreal Paris Color Riche Shine Вам сподобалась. Так, на жаль, екран не завжди точно передає колір продукту, це залежить від індивідуальних налаштувань монітору. Радимо перед тим, як прийняти рішення вперше замовити продукт, протестувати його у офлайн точці продажу. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 226 - Розовый сияющий
Пользуюсь помадой (N 226) четвёртый год,мне нравится лёгкий перламутр, хорошо освежает лицо,рекомендую
- Достоинства:
- качествое, приятная текстура
- Недостатки:
Представник постачальникаИрина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова про наш продукт. Нехай цей продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Все супер, Розетка все швидко доставила. гарно упаковано. Супер!
- Достоинства:
- Гарний колір, все прийшло ціле. термін чудовий. рекомендую до покупки.
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 376 - Французская страсть (Cassis Passion)
С цветом угадала, качество понравилось. После такого качества, что то проще покупать не хочется
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 265 - Сливовый
Брала 265 сливовий, в палетці він більш темний і я цього боялась, проте ризикнула і замовила, і не прогадала! Мені дуже личить, приємний аромат. Середньої стійкості.
- Достоинства:
- Не сушить, не скочується. Якість все-таки!:)
- Недостатки:
- Поки немає.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 226 - Розовый сияющий
Помада супер гарно підійшла. Взагалі помади від Лореаль дуже гарні!
- Достоинства:
- Зволожує губи, гарно тримається
- Недостатки:
Представник брендуСветлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що помада L'Oreal Color Riche у відтінку 226 подарувала комфорт і гарний колір Вашим губам. Щасливі дізнатися, що Ви задоволені! Ваші позитивні враження - найкраща нагорода для нас!
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Гарний відтінок,добре тримається і пом'якшує .Специфічний запах але на губах він не відчувається.
Швидка доставка.- Достоинства:
- Недостатки:
- Як на мене,немає.
Представник постачальникаВікторія, добрий день. Дякуємо Вам за відгук .Розуміємо, що вибір косметики – це індивідуальна справа, і він залежить від багатьох факторів, включаючи аромат. Ми надіємося, що аромат не впливає на Ваше враження і Ви продовжуєте нас обирати. Бажаємо Вам тільки найкращого!
- Евгения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Купувала мамі в подарунок, дуже дуже сподобалась ! Колір чудовий!
- Достоинства:
- Дуже класна!
- Недостатки:
Представник постачальникаЕвгения, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви та Ваша мама задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 640 - Нюд
Це подарунок дочці, який їй дуже сподобався
- Достоинства:
- Дешевше ніж в інших магазинах
- Коваленко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 630 - Нюд
- Достоинства:
- Цвет, текстура
- Недостатки:
- Быстро "съедается"
- Снежана А***Продавец: Rozetka. Оттенок: 268 - Розовый
Посада виявилася матова.. без перламутру
Представник брендуСніжана, доброго дня! Дуже Вам вдячні за відгук про помаду L'Oreal Paris Color Riche. Нам щиро шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань щодо фінішу. Ми розуміємо, що це може бути неприємним сюрпризом, адже відтінок може сприйматися по-різному залежно від освітлення та налаштувань екрана. Щоб Ваші губи мали сяючий фініш, рекомендуємо наносити поверх помади блиск, наприклад, L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-gloss. Цей блиск не тільки додасть губам бажаного сяйва, але й забезпечить ефект об'єму. Таке поєднання допоможе досягти бажаного результату. Бажаємо Вам гарного настрою та лише приємних емоцій від використання нашої продукції!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Сподобалася по всіма критеріям зволожує та стійкість, скидка.
Представник брендуТатьяна, добридень! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми раді, що помада L'Oreal Paris Color Riche Shine у відтінку 129 МонМарт відповідає Вашим очікуванням і дарує зволоження та стійкість. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися її кольором і комфортом!
- Самойлова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Гарної якості, колір супер
Представник брендуДіана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що помада L’Oréal Paris Color Riche Shine у відтінку 129 Вам сподобалась — і за якістю, і за кольором. Ми раді створювати засоби, які підкреслюють Вашу красу й дарують задоволення від використання. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Любов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Дуже дякую. Я в захваті від кольору та якості товару...
Представник брендуЛюбов, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що помада L’Oreal Paris Color Riche Shine у відтінку 129 Вас вразила! Цей відтінок дійсно створює неперевершений ефект, а також дарує губам насичений колір та комфорт. Ми раді, що Ви знайшли ідеальний продукт для себе. Сподіваємося, що він приноситиме Вам ще більше задоволення!
- Наталья Р***Продавец: Rozetka. Оттенок: 265 - Сливовый
265 не відповідає малюнку. Насправді він значно темніше. Гадаю, що коли фотографують, забагато світла. Помада гарної якості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невідповідна інформація
Представник брендуНаталья, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що відтінок не зовсім відповідає Вашим очікуванням. Фотографії на сайті можуть іноді не повністю передавати реальний колір через різні умови освітлення та налаштування монітору. Ми раді, що Ви задоволені якістю помади! Ваш відгук дуже цінний для нас. Сподіваємося, Ви й надалі насолоджуватиметесь використанням наших продуктів!
- Дракохруст Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 265 - Сливовый
Класний колір!!!
Представник постачальникаТетяна, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Раді чути, що Ви задоволені кольором помади L'oreal Paris Color Riche. Ваші позитивні відгуки надзвичайно важливі для нас. Бажаємо Вам ще більше задоволення від використання косметики!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 268 - Розовый
Гарна якість, мій колір. Купую не вперше. В Розетці гарні знижки. Дякую.
- Достоинства:
- Знижки
Представник постачальникаВиктория, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після тривалого використання нашої помади для губ L'Oreal Color Riche. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Мария Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Бренд Говорит сам за себя был премиальным и остаться премиальным
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаМария, добрий день. Ми вдячні Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду L’Oréal Paris. Нехай помада дарує Вам тільки приємні враження. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 226 - Розовый сияющий
Гарно лягає, приємний запах, на губах не скачується, велика палітра кольорів
Представник постачальникаСвітлана, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання помади для губ L'Oreal Color Riche. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
Классная помада,беру не первый раз.
- Достоинства:
- Цвет классный,стойкая.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаНаталья, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання помади. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Shine оттенок 129 МонМарт
швидко, саме те, що замовляли, дружина задоволена.
- Достоинства:
- якраз те, що й хотілося
- Недостатки:
- не знайдено
- АллаПродавец: Rozetka. Оттенок: 133 - Розовый глянцевый
#мояраспаковка
Оттенок 133 свежий и сочный, в меру яркий. Помада перекрывает морщинки и шелушения. Не тускнеет, имеет увлажняющий эффект - АллаПродавец: Rozetka. Оттенок: 226 - Розовый сияющий
#мояраспаковка
Оттенок 226 просто супер. Помада приятная, на губах не растекается, держится стойко и долгое время. Губы приобретают естественную красоту и блеск - Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 233 - Северная роза (Taffeta)
Користуюся цією помадою уже, мабуть на протязі, 10 років. Подобається якість і вже с "тоном" все зрозуміло. Останнім часом купую зі знижкою, що робить ще більш привабливішим цей бренд.
- Достоинства:
- ИринаПродавец: Rozetka. Оттенок: 235 - Нежная роза (Nude)
Очень красивый оттенок, безумно классное качество. Всегда знала, что этому бренду можна доверять.
- НатальяПродавец: Rozetka. Оттенок: 302 - Розовый лес (Rosewood)
уже давно пользуюсь тоном 302, а теперь еще купила тон 630 - очень нравится! из тех цветов, что подходят почти под любой наряд. Накрасишься, забудешь на полдня, а потом посмотришься в зеркало - всё еще красиво! Рекомендую.
- Достоинства:
- хорошо ложится, долго держится цвет
- КсюшаПродавец: Rozetka. Оттенок: 378 - Розовый бархат
Универсальный оттенок помады,подходит практически всем.Выделяет губы,делает их выразительными,и в тоже время,смотрится нейтрально.Дополнит любой ваш образ!
- АннаПродавец: Rozetka. Оттенок: 378 - Розовый бархат
мой любимый оттенок ) хотя розовая гамма - не моя, но этот цвет подошел идеально !!!! питает губы, после нее выглядят , как после питательной маски !!! помада стоит этих денег 100%
- Достоинства:
- цвет, состав
- НатальяПродавец: Rozetka. Оттенок: 233 - Северная роза (Taffeta)
Больше всего порадовал конечно цвет, который отлично подходит как для дневного, так и для вечернего макияжа. Днем помада смотрится ярко, но не вызывающе, а вечером, как будто кажется темнее и добавляет ее владелице дополнительного очарования!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 268 - Розовый
Дуже задоволена
- Достоинства:
- Помада сподобалась,гарно виглядає, колір ідеальний, м'яко наноситься на губи, приємний запах. Ціна нижче чим в інших магазинах.
- Недостатки:
Представник брендуЕлена, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашої помади для губ L'Oreal Color Riche. Бажаємо приємного дня!
- dmitrieva_alisaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 302 - Розовый лес (Rosewood)
это многолетняя любовь.тон-на все случаи жизни.хочешь натуральный мейк,тогда один слой,вечерний-в плотных 2.стойкая,кремовая,не растекается,не сушит кожу.она-лучшая.
- Достоинства:
- все