- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 114 Confidentielle Color Riche L'Oreal Paris
Карандаш очень хороший. Быстрая доставка. Первый пришел запечатанный , в пленке, второй открыт и тестирован. Оба в одной цене. От второго отказалась.
- Достоинства:
- Хорошее качество, быстрая доставка.
- Недостатки:
- Второй карандаш был тестирован и открыт .
Представник постачальникаДоброго дня, Виктория! Дякуємо за Ваш коментар, за довіру до бренду L’Oreal Paris. Ми раді, що олівці для губ Color Riche Couture Вам сподобалися та Ви користуєтесь ними з задоволенням, але прикро, що таке сталося з одним із олівців. Бажаємо краси та гарного дня!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 236 Organza Color Riche L'Oreal Paris
Органза № 236 колір яскравий, рожево-помаранчевий з шимером, можливо залежить від пігменту губ, але якби він виявився м'якішим, то сгодився би, а так...
- Достоинства:
- не знайдено
- Недостатки:
- сухий
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарита! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що текстура олівця для губ Вам не сподобалась. Відтінок олівця може змінюватися після нанесення на губи, це залежить від відтінку шкіри та губ, та їх текстури. Рекомендуємо попередньо тестувати олівці у роздрібному магазині, щоб вибір максимально відповідав Вашим уподобанням. Бажаємо гарного дня!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 114 Confidentielle Color Riche L'Oreal Paris
Мені олівець не сподобався. Він занадто твердий, при нанесенні ніби аж дряпає губи. Малює погано, чіткого контуру не дає. До того ж колір 114 виявився яскраво рожевим, як для ляльки Барбі. Якість дійсно на 50 грн.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Твердий, колір не відповідає фото
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що олівець для губ не виправдав Ваші сподівання та розчарував колір олівця. Насправді колір олівця може відрізнятися від того, який Ви бачите на екрані, це залежить від індивідуальних налаштувань Вашого монітора. Також відтінок олівця може змінюватися після нанесення на губи, це залежить від відтінку шкіри та губ, та їх текстури. Рекомендуємо попередньо тестувати олівці у роздрібному магазині, щоб вибір максимально відповідав Вашим уподобанням.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 114 Confidentielle Color Riche L'Oreal Paris
Якість відповідає олівцю за 50 грн
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Шкодую що купила
- Мартыненко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Couture оттенок 127 Пари НЮ
Мне нравится такой карандаш. Не растекается и хорошо держится Рекомендую
- Достоинства:
- хорошее качество
- Недостатки:
- Виктория А***Продавец: Rozetka. Оттенок: 236 Organza Color Riche L'Oreal Paris
Карандаш підійшов ідеально.Колір супер.Якість супер.
- Недостатки:
Представник брендуВиктория, добридень! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що олівець для губ L'Oreal Paris Color Riche Couture у відтінку 236 ідеально підійшов саме Вам та виправдав очікування щодо якості й кольору. Ми прагнемо створювати продукти, які допомагають підкреслити Вашу природну красу і дарують задоволення від використання. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris! Нехай Ваш образ завжди буде бездоганним!
- Юлия к***Продавец: Rozetka. Оттенок: Color Riche Couture оттенок 127 Пари НЮ
Для вечернего макияжа самый лучший карандаш. Наносится легко, в меру стойкий, не растекается на губах. Немного дорого, но стоит своих денег.