Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Стойкая краска для волос L’Oreal Paris Excellence Cool Creme 7.11 - Ультрапепельный русый (3600524094331)

Код:  271959041
Оценка пользователей 4.19/5
  • AI аналіз відгуків
    107 відгуків:  позитивний ~65%, нейтральний ~15%, негативний ~20%
    Більшість покупців задоволені фарбою L’Oreal (Excellence, 5.11, 6.11, 7.11, 8.11 тощо), особливо виділяють якість, зручність використання та покриття сивини. Водночас багато користувачів скаржаться на нестійкість кольору (швидко змивається), невідповідність відтінку заявленому на упаковці (іноді надто темна, рудий або жовтизна), а також проблеми з упаковкою й доставкою. Фарба підходить не всім – результати залежать від початкового кольору та стану волосся. Загальний тон серед відгуків – переважно позитивний, але є значна частка негативу щодо стійкості та відтінку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 7.11 - Ультрапепельный русый

Краска очень понравилась. Тон 7.1 отлично убрал желтизну и не затемнил. Супер- результат. Я довольна.

• Наталі Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 6.11 Ультра пепельный темно-русый Excellence Cool Creme L'Oreal Paris

вийшов глибокий попелястий холодний, майже як із палітри профі-салону

Представник бренду

Добрий день, Наталі. Вдячні Вам за відгук. Ми пишаємося тим, що наша стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme сподобалась Вам і Ви отримали чудовий резельтат після фарбування. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Інна Р***

Фарбувала завжди волосся лореаль 10U, на осінь спробувала трохи змін, купила лореаль 8.11, ось результат, подивимось як тепер буде змиватись)

Інна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук та чудове фото результату фарбування. Дякуємо, що обираєте нас! Нехай новий образ дарує Вам тільки приємні враження та купу компліментів! Бажаємо Вам чарівності!

• Наталия

Вау просто вау , 5.1 Лего лучше чем матрикс

Достоинства:
    Цвет холодный ровный
    Недостатки:
    Пока не вижу
    • Теплова В***

Який саме це у Вас тон?

• Алина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 4.11 Ультрапепельный каштановый

Краска вполне хорошая.
    Закрасила седину. Придала более насыщенный цвет волосам. Но честно, на кончики уже не хватило. Волосы чуть ниже плеч. Но в целом, довольна краской.

Достоинства:
    Приятно пахнет, хорошо ложится на волосы. Не печёт кожу головы, когда ждёшь нужное время, чтобы взялся цвет.
    Недостатки:
    Если бы тюбик с краской был чуть больше. Особенно для длинных волос это плюс.
    • Светлана М***

Тут вопрос не кол-ва краски, а ваши пористые (кучерявые) волосы…пористые волосы впитывают намного больше краски!

• Людмила К***

Читаю отзывы и в шоке. Я эту краску, у этого продавца заказываю 4 или пятый раз по две пачки, и всё отлично закрашивает, никаких выпадений, резиновых волос и другого цвета нет и быть не может.вы девочки не на картинку смотрите на пачке,а на таблицу цветов, которую можно найти в итернете. Розеткой научились пользоваться,знач и в таблице разберётесь.

Представник бренду

Людмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme 4.11 Ультрапепельний каштановий виправдала Ваші очікування і завжди дає насичений, рівномірний колір без небажаних відтінків. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris для свого волосся! Бажаємо Вам всього тільки найкращого!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 8.11 - Ультрапепельный светло-русый

Цвет вышел как из дорогого салона.

Достоинства:
    Цвет очень естественный получился.
      Представник бренду

Катерина, вітаємо! Дякуємо за Ваш такий надихаючий відгук! Нам дуже приємно, що стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme 8.11 допомогла отримати такий красивий і природний відтінок, наче після салонного фарбування. Раді, що результат виправдав Ваші очікування і колір виглядає настільки натурально та гармонійно. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обираєте L'Oreal Paris!

• Юлія С***

Брала як тонуючу після освітлення волося.Дуже сподобалася.

Достоинства:
    Ліквідує жовтизну після освітлювання волосся.Приємна ціна.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга К***

Очень хорошая краска, брала оттенок 8.11, шикарный цвет, держится тоже очень хорошо.

• Ирина Ч***

Краска отличная! Брала русый пепельный, осветлил на тон . Желтого оттенока нет, но и русо- пепельным и не " пахнет "( мой цвет корни тёмно русый,концы крашенные каштановый холодный)Но волос средней длины хватило 1 упаковки. В принципе всем довольна, волос выглядит более натурально, русый!

Достоинства:
    Цена,неплохой получился цвет
    Недостатки:
    Не нашла
  • Єва І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 5.11 Ультрапепельный светло-каштановый

Классна фарба!
    Відтінок "пепельний"
    Волоси м які, яскраві
    Дякую РОЗЕТКА!

Достоинства:
    Доступна ціна
  • Катерина П***

Дуже хороша фарба. Користуюся роками.

Достоинства:
    Добре зафарбовує сивину. І дуже крутий фіолетовий бальзам.
      Представник бренду

Катерина, добрий день! Щиро дякуємо Вам за багаторічну довіру та такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 Ультрапепельний світло-русявий повністю виправдовує Ваші очікування. Раді, що Ви відзначили ефективне зафарбовування сивини - формула крем-фарби створена для стійкого, рівномірного результату та насиченого холодного відтінку без небажаної жовтизни. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris роками, і бажаємо Вам і надалі бездоганного кольору та красивого блиску волосся!

• Юлія К***

Для мене на сьогоднішній день найкраща фарба

Достоинства:
    Надає волоссю природнього кольору та блиску
      Представник бренду

Юлія, добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук і високу оцінку фарби L’Oréal Paris Excellence Cool Creme! Нам дуже приємно, що результат фарбування виправдав Ваші очікування, а колір виглядає природним і надає волоссю красивого блиску. Раді, що продукт став для Вас найкращим вибором. Користуйтеся із задоволенням!

• Золтан М***

Жінка поки задоволена!! Купуємо не одноразово.

Достоинства:
    Фарбує як треба!!
    Недостатки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Золтан Манді, раді вітати! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком! Нам дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у кольорі 7.11 - Ультрапепельний русявий вже не вперше виправдовує Ваші очікування та дарує бажаний результат для Вашої дружини. Ця серія створена для стійкого кольору з насиченим холодним відтінком і надійним покриттям сивини. Дякуємо за довіру!

• Оксана Ч***

Фарба якісна, користуюся постійно. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна=якість
  • Тамара П***

Приємно здивовано,фарба м'яко лягає на волосся,стійко тримається на волоссі

Достоинства:
    Натуральний відтінок, стійкість, нормальні об'єми фасування
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Тамара,добрий день. Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання стійкої фарби для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme. Цінуємо, що наш продукт Вас приємно здивував! Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ольга

Мені подобаєтся.

Ольга, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається наша стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Люда К***

Дуже чудова фарба, особливо за насадку щіточку великий плюс!

• Тетяна

Фарба для волосся хорошої якості, доставка швидка, гарне обслуговування.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Вікторія С***

Чудова фарба

Достоинства:
    Насичений колір , відповідає палітрі
    Недостатки:
    Швидко змивається
  • Юлия В***

Купила по акции .за эти деньги вполне хорошая краска . 48гр краски и 72 окислитель= 120грамм выходит , хватает для волос ниже плеч ,1:1.5 пропорции, есть насадка для корней на бутылочке, шампунь антижелтый ,бальзам антижелтый эффект, можно использовать отдельно .

Достоинства:
    Цена, комплектация
    Недостатки:
    Пока нет
  • Евгения Д***

Колір натуральний ,холодний ,крутий !! Рекомендую ! Якість краски гарна і доставка швидка !

• Анастасия К***

Завжди користуюся, не залишається на шкірі, добре закрашує сивину та немає ніякої жовтизни волосся

Достоинства:
    Якість, стійкість
  • Катерина В***

Фарбуюсь відтінком 8.11. Фарба не перепалює волосся, але найкраще - це синій антижовтий бальзам. Дякую

Достоинства:
    Антижовтий бальзам
    Недостатки:

Катерино, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що фарба Excellence Cool Creme підійшла Вам і Ви залишилися задоволені відтінком і складом фарби.

• Вікторія П***
  • Дар'я Г***

Гарна фарба, мазюкаюсь Лореалем постійно )

Представник бренду

Дар'я, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та багаторічну відданість бренду L'Oreal Paris! Нам неймовірно приємно, що серія Excellence Cool Creme є Вашим постійним фаворитом, а ультрапопелястий русявий відтінок 7.11 дарує бажаний результат. Його унікальна формула з потрійним доглядом та фіолетовими пігментами забезпечує стійкий глибокий колір і надійно нейтралізує небажані жовті чи руді підтони. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним холодним блиском Вашого волосся, його шовковистістю та чудовим настроєм щодня!

• Лина Г***

Розетка , как всегда ,молодцы.Краска отличная.Цега лучше,чем в. магазине.Стойкая.Цвет насыщенный.Седину перекрывает отлично

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Цена
      Представник бренду

Лина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що відтінок 7.11 лінійки L'Oreal Paris Excellence Cool Creme став Вашим фаворитом і забезпечив бездоганне зафарбовування сивини. Ми розробили цю серію з потужними попелястими пігментами саме для того, щоб Ви отримували насичений холодний колір та професійний догляд вдома. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися стійким результатом та сяйвом Вашого волосся!

• Наталия В***

Дуже задоволена фарбою

Достоинства:
    Чудовий колір
      Представник бренду

Наталия, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 Ультрапепельний світло-русявий повністю Вас задовольнила і подарувала чудовий колір. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Людмила Б***

Дуже гарна фарба. Повністю зафарбовує сиве волосся

Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у тоні 7.11 Ультрапопелястий русявий повністю виправдала Ваші очікування та ефективно зафарбовує сиве волосся. Раді, що продукт забезпечує насичений колір і доглянутий вигляд волосся, роблячи його м’яким, блискучим і здоровим. Гарного настрою!

• Ирина О***

Якісна фарба,підійшла,переходила з другої колір вгадала все супер

Достоинства:
    Ціна,якість
      Представник бренду

Ирина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 7.11 ідеально підійшла і Ви залишилися задоволені якістю. Бажаємо завжди насолоджуватися яскравим та стійким кольором волосся. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 3.11 Ультра пепельный темно-каштановый Excellence Cool Creme L'Oreal Paris

Все швидко та зручно. Продавця рекомендую

Представник бренду

Ксенія, раді вітати! Дуже дякуємо за Вашу високу оцінку! Раді, що L'Oréal Paris Excellence Cool Creme Вам підійшла та залишила лише приємні враження. Формула фарби розроблена спеціально для максимального захисту волосся під час та після фарбування. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Вовкогон Л***

Хороша.

Представник бренду

Любовь, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок про фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence! Нам дуже приємно дізнатися, що Вам сподобався цей продукт. Рекомендуємо спробувати шампунь L'Oreal Paris Elseve Color Vive для підтримання та захисту кольору Вашого волосся. Він спеціально розроблений для збереження яскравості кольору і живлення волосся, що робить його ідеальним доповненням до фарби. Бажаємо Вам чудового дня та натхнення!

• Ольга Л***

Нравится цвет. Цена отличная

Достоинства:
    Хорошая краска
      Представник бренду

Вітаємо, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme Вам сподобалася, і Ви залишилися задоволені її кольором та якістю. Сподіваємося, що вона й надалі даруватиме Вам чудові результати. Дякуємо за вибір нашого бренду!

• Олена К***

Чудовий колір,без рудих бліків.Чим довше тримаєш тім темніший.На освітлене волосся взагалі,,вогонь,

Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук про стійку фарбу для волосся L'Oréal Paris Excellence Cool Creme. Ми раді, що Ви залишилися задоволені кольором та його насиченістю. Завдяки формулі, яка мінімізує руді відтінки, фарба забезпечує чудовий холодний результат, особливо на освітленому волоссі. Бажаємо Вам і надалі отримувати бажаний ефект від фарбування!

• Валентина

Дуже подобається. Користуюсь нею вже тривалий час

Достоинства:
    Добре зафарбовує сивину, довго тримається колір, приємний запах
      Представник бренду

Валентина, вітаємо. Дякуємо за Ваш чудовий відгук про стійку фарбу для волосся L’Oreal Paris Excellence Cool Creme! Ми раді, що вона Вас тішить тривалим кольором, гарним покриттям сивини та приємним ароматом. Нехай Ваше волосся завжди виглядає бездоганно!

• Марина А***

Стійка фарба для волосся гарної якості, користуюсь вже не перший рік

Марина, вітаємо. Вдячні за Ваш позитивний коментар! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю стійкої фарби для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme та обираєте її протягом років! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!