Отзывы покупателей о Стойкая краска для волос L’Oreal Paris Excellence Cool Creme 8.11 - Ультрапепельный светло-русый (3600524094942)

Код:  271959046
Оценка пользователей 4.17/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  64% позитивні, 18% нейтральні, 18% негативні
    AI-згенеровано на основі 100 проаналізованих відгуків клієнтів. Більшість покупців схвалюють фарбу L'Oreal за легкість використання, гарний відтінок та вдале закриття сивини, проте багато хто розчарований стійкістю кольору, не завжди відповідністю відтінка очікуваному (особливо попелястих тонів), а також іноді виникають питання до якості упаковки та комплектуючих. Фарба підходить багатьом для домашнього застосування, але результати можуть змінюватися залежно від базового кольору волосся. Судячи із відгуків, основними перевагами є легкість нанесення й приємна палітра, а недоліками – швидке змивання та іноді неочікуваний результат кольору.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 7.11 - Ультрапепельный русый

Куплю снова

Достоинства:
    Закрашивает хорошо
      Представник бренду

Наталія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про стійку фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme! Ми раді чути, що Ви плануєте купувати цей засіб знову, а його формула забезпечила бездоганне зафарбовування сивини без жодних недоліків. Ультрапопелястий русявий відтінок 7.11 з фіолетовими пігментами розроблений спеціально для створення глибокого, холодного кольору. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним виглядом свого волосся та чудовим настроєм!

• Алла В***

Коробка прийшла відкрита. Різні серії на окиснику та фарбі і шампуню. Фото додаю. Тепер стрьомно фарбуватися.

• Людмила Д***

Фарба добра. Доставка швидка.

Достоинства:
    Якість, ціна
      Представник бренду

Людмила, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про стійку фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені високою якістю продукту та його доступною ціною, а сам процес фарбування пройшов ідеально. Ультрапопелястий русявий відтінок 7.11 створений на основі унікальної формули з фіолетовими пігментами, яка забезпечує глибокий колір, повне зафарбовування сивини та надійний захист від появи небажаних жовтих підтонів. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним холодним блиском Вашого волосся та чудовим настроєм щодня!

• Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 6.11 Ультра пепельный темно-русый Excellence Cool Creme L'Oreal Paris

Ок

Представник бренду

Дар'я, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми раді читати, що стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 6.11 виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам красивого, насиченого кольору та задоволення від результату кожного фарбування. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Дар'я Г***

Гарна фарба, мазюкаюсь Лореалем постійно )

Представник бренду

Дар'я, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та багаторічну відданість бренду L'Oreal Paris! Нам неймовірно приємно, що серія Excellence Cool Creme є Вашим постійним фаворитом, а ультрапопелястий русявий відтінок 7.11 дарує бажаний результат. Його унікальна формула з потрійним доглядом та фіолетовими пігментами забезпечує стійкий глибокий колір і надійно нейтралізує небажані жовті чи руді підтони. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним холодним блиском Вашого волосся, його шовковистістю та чудовим настроєм щодня!

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 8.11 - Ультрапепельный светло-русый

Не рекомендую.Хто хоче рудий колір можете брати.Взагалі не той колір який заявлений.Гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вся фарба
      Представник бренду

Юлія, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що результат фарбування Вас розчарував і Ви отримали небажаний рудий підтон замість ультрапопелястого, адже ми прагнемо, щоб кожна покупка приносила лише задоволення та очікуваний колір. Зміна кольору волосся - це суто індивідуальний та складний хімічний процес, кінцевий результат якого залежить від багатьох факторів: початкової бази, наявності попереднього фарбування, товщини пасом, а також кількості власного теплого пігменту (червоного або жовтого), який під час освітлення відтінком 8.11 міг проявитися сильніше, ніж попелястий нюанс фарби. Розуміємо Ваші почуття щодо витрачених коштів, проте запевняємо, що вся продукція лінійки Excellence Cool Creme розроблена з використанням спеціальної технології фіолетових пігментів для нейтралізації жовтизни, тому ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді для подальшого аналізу та вдосконалення!

• Оксана Л***

оптимально щодо ціни і якості

Представник бренду

Оксана, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви оцінили оптимальне співвідношення ціни та якості нашої фарби L'Oreal Paris Excellence Cool Creme. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися результатом та розкішним виглядом Вашого волосся, користуйтеся із задоволенням!

• Лина Г***

Розетка , как всегда ,молодцы.Краска отличная.Цега лучше,чем в. магазине.Стойкая.Цвет насыщенный.Седину перекрывает отлично

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Цена
      Представник бренду

Лина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що відтінок 7.11 лінійки L'Oreal Paris Excellence Cool Creme став Вашим фаворитом і забезпечив бездоганне зафарбовування сивини. Ми розробили цю серію з потужними попелястими пігментами саме для того, щоб Ви отримували насичений холодний колір та професійний догляд вдома. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися стійким результатом та сяйвом Вашого волосся!

• Владислава М***

Нарешті знайшла ту саму фарбу, яка підходить по всім параметрам!Чудово зафарбовує сивину, гарно інтегрується під натуральний колір волосся, достатньо довго тримає колір.

Представник бренду

Владислава, доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своєю знахідкою! Нам неймовірно приємно, що відтінок 6.11 лінійки L'Oreal Paris Excellence Cool Creme став для Вас ідеальним рішенням. Ми розробили цю серію з насиченими попелястими пігментами саме для того, щоб Ви отримували бездоганне зафарбовування сивини та благородний холодний тон, який виглядає максимально природно. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися стійким кольором та здоров’ям Вашого волосся!

• Ірина Л***

Добре зафарбовує сивину

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір нашої фарби для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme для догляду за Вашим волоссям. Нам надзвичайно приємно знати, що фарба у відтінку 7.11 допомогла Вам досягти бажаного результату та ефективно впоралася із зафарбовуванням сивини. Ваша довіра надихає нас! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Катерина С***

Цвет вышел как из дорогого салона.

Достоинства:
    Цвет очень естественный получился.
      Представник бренду

Катерина, вітаємо! Дякуємо за Ваш такий надихаючий відгук! Нам дуже приємно, що стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme 8.11 допомогла отримати такий красивий і природний відтінок, наче після салонного фарбування. Раді, що результат виправдав Ваші очікування і колір виглядає настільки натурально та гармонійно. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обираєте L'Oreal Paris!

• Катерина П***

Дуже хороша фарба. Користуюся роками.

Достоинства:
    Добре зафарбовує сивину. І дуже крутий фіолетовий бальзам.
      Представник бренду

Катерина, добрий день! Щиро дякуємо Вам за багаторічну довіру та такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 Ультрапепельний світло-русявий повністю виправдовує Ваші очікування. Раді, що Ви відзначили ефективне зафарбовування сивини - формула крем-фарби створена для стійкого, рівномірного результату та насиченого холодного відтінку без небажаної жовтизни. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris роками, і бажаємо Вам і надалі бездоганного кольору та красивого блиску волосся!

• Олена

Гарна фарба

Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 відповідає Вашим очікуванням! Цей продукт створений, щоб забезпечити насичений, рівномірний колір, ефективне покриття сивини та захист волосся завдяки доглядовій формулі. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!

• Юлія К***

Для мене на сьогоднішній день найкраща фарба

Достоинства:
    Надає волоссю природнього кольору та блиску
      Представник бренду

Юлія, добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук і високу оцінку фарби L’Oréal Paris Excellence Cool Creme! Нам дуже приємно, що результат фарбування виправдав Ваші очікування, а колір виглядає природним і надає волоссю красивого блиску. Раді, що продукт став для Вас найкращим вибором. Користуйтеся із задоволенням!

• Ковальова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 5.11 Ультрапепельный светло-каштановый

все супер, як завжди

Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 5.11 виправдала Ваші очікування. Вона створює рівний, насичений колір, добре покриває корені і робить волосся сяючим. Ми в захваті, що Ви залишилися задоволені результатом!

• Владислава М***

Норм фарба, сивину чудово зафарбувала, для русявого волосся саме те, що треба

Представник бренду

Владислава, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 6.11 – Ультра попелястий темно-русявий добре впоралася із завданням і чудово зафарбувала сивину. Ця формула не лише забезпечує насичений та рівномірний колір, а й дбайливо доглядає за волоссям, роблячи його м’яким і блискучим. Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Cool Creme 4.11 Ультрапепельный каштановый

Читаю отзывы и в шоке. Я эту краску, у этого продавца заказываю 4 или пятый раз по две пачки, и всё отлично закрашивает, никаких выпадений, резиновых волос и другого цвета нет и быть не может.вы девочки не на картинку смотрите на пачке,а на таблицу цветов, которую можно найти в итернете. Розеткой научились пользоваться,знач и в таблице разберётесь.

Представник бренду

Людмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme 4.11 Ультрапепельний каштановий виправдала Ваші очікування і завжди дає насичений, рівномірний колір без небажаних відтінків. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris для свого волосся! Бажаємо Вам всього тільки найкращого!

• Наталия В***

Дуже задоволена фарбою

Достоинства:
    Чудовий колір
      Представник бренду

Наталия, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 Ультрапепельний світло-русявий повністю Вас задовольнила і подарувала чудовий колір. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Наталія К***

Краска ужасная, пробовала первый раз, до покраски была блондинка, стала не понятно какого цвета. Цвет не тот что на упаковке, очень темний, а самое ужасное, что волос в мокром виде стал как ризинка тянуться и прям пучками вылез...
    Хотя красила по технологии как указанно. Не рекомендую, если не хотите остаться без волос...

Достоинства:
    Недостатки:
    Палит сильно волос ,после чего они отваливаются
      Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme 8.11. Нам дуже шкода, що результат фарбування не виправдав Ваших очікувань і спричинив пошкодження волосся. Варто зазначити, що промо-фото на упаковці є демонстраційним і може відрізнятися від реального відтінку після фарбування, оскільки колір залежить від початкового тону, структури та пористості волосся. Тому орієнтуватися лише на фото на коробці не завжди коректно — результат може бути темнішим або мати інші відтінки. Щоб уникнути неприємних сюрпризів, перед повним фарбуванням рекомендуємо робити тест на невеликій пасмі або звертатися до салонного майстра, який допоможе підібрати найбільш підходящий відтінок. Бажаємо Вам знайти безпечний варіант фарбування та отримати бажаний відтінок, який принесе задоволення від результату!

• Вікторія Т***

Тут не у фарбі справа))

• Ирина С***

Відмінна фарба. Добре справляється з сивиною, а в мене майже 100% сивини.

Достоинства:
    Довго не змивається.
      Представник бренду

Ирина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що стійка фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 4.11 Ультрапопелястий каштановий чудово впоралася із зафарбуванням сивини та зберігає стійкий колір. Ця серія створена саме для надійного покриття сивини та насиченого, холодного відтінку без жовтизни. Щасливі, що результат Вас потішив!

• Золтан М***

Жінка поки задоволена!! Купуємо не одноразово.

Достоинства:
    Фарбує як треба!!
    Недостатки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Золтан Манді, раді вітати! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком! Нам дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у кольорі 7.11 - Ультрапепельний русявий вже не вперше виправдовує Ваші очікування та дарує бажаний результат для Вашої дружини. Ця серія створена для стійкого кольору з насиченим холодним відтінком і надійним покриттям сивини. Дякуємо за довіру!

• Наталія К***

В попередньому коментарі подробиці. Сьогодні зранку помила ще раз шампунем і фотнула - наче видно наскільки темніше ніж на фото фарби колір.

Недостатки:
    Темніше набагато ніж очікувала
      Представник бренду

Доброго дня, Наталія! Щиро дякуємо, що поділилися оновленим фото та своїми враженнями після використання фарби L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11. Нам прикро, що результат виявився темнішим, ніж Ви очікували. Відтінки з попелястим тоном іноді можуть проявлятися більш насичено або глибше, особливо якщо волосся має природну сивину чи неоднорідну базу кольору. Також важливо враховувати, що фарба серії Cool Creme розроблена для нейтралізації теплих пігментів, тому відтінок може здаватися трохи холоднішим і темнішим одразу після фарбування, поступово пом’якшуючись після кількох миттів. Щоб колір став світлішим, радимо використовувати шампунь для глибокого очищення або м’які засоби для вимивання кольору - вони допоможуть делікатно освітлити тон. Надалі, якщо бажаєте отримати більш світлий результат, рекомендуємо обирати фарбу на один-два рівні світлішу або з менш інтенсивним попелястим пігментом. Ваші зауваження ми вже передали команді бренду. Щиро дякуємо за відгук і сподіваємося, що наступний досвід із продуктами L’Oréal Paris буде лише позитивним.

• Наталія К***

Купила і спробувала вперше. З народження волосся було попелясте. Після 60 зʼявилось трохи сивини і хотіла зафарбувати. Все робила за інструкцією. Тримала 30хв - стала коричнева. Як казала одна знайома: «Хоч сядь та й плач, хоч стоячи реви..» - дуже важко бачити своє відображення в дзеркалі і найгірше що не можна одразу перефарбувати іншою фарбою. Хоч би скоріше вимилась.
    Думаю Розетка заблокує мій відгук, то не фотала..

Недостатки:
    Не відповідає кольору що на упаковці
      Представник бренду

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання фарби для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 8.11 — Ультрапопелястий світло-русявий. Нам щиро шкода, що результат фарбування не виправдав Ваших очікувань і колір вийшов темнішим, ніж Ви розраховували. Ми чудово розуміємо, наскільки неприємно, коли відтінок не відповідає очікуваному, особливо коли хочеться лише м’яко зафарбувати сивину. Слід враховувати, що остаточний результат фарбування може залежати від початкового стану та кольору волосся - зокрема, рівня пігменту, кількості сивини та пористості пасм. На світлому або освітленому волоссі попелясті відтінки іноді можуть давати більш насичений або навіть темнуватий тон, особливо під час першого застосування. Якщо Ви бажаєте поступово повернути світліший тон, рекомендуємо використовувати шампуні для глибокого очищення або засоби з формулою для вимивання кольору - вони допоможуть м’яко освітлити результат. Також радимо надалі обирати відтінки на 1–2 тони світліші від бажаного, адже попелясті фарби зазвичай виглядають темніше. Ваш відгук ми обов’язково передамо команді. Сподіваємось, наступний досвід із продуктами L’Oréal Paris буде для Вас лише позитивним!

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 3.11 Ультра пепельный темно-каштановый Excellence Cool Creme L'Oreal Paris

Краска сподобалась . Сивину зафарбовує. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна , якщо по акції
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Олеся, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що фарба L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у кольорі 3.11 Ультра попелястий темно-каштановий добре зафарбовує сивину та виправдала Ваші очікування. Щасливі, отримати Вашу рекомендацію! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Людмила Б***

Дуже гарна фарба. Повністю зафарбовує сиве волосся

Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка фарба для волосся L’Oréal Paris Excellence Cool Creme у тоні 7.11 Ультрапопелястий русявий повністю виправдала Ваші очікування та ефективно зафарбовує сиве волосся. Раді, що продукт забезпечує насичений колір і доглянутий вигляд волосся, роблячи його м’яким, блискучим і здоровим. Гарного настрою!

• Юлія Д***

Фарба хороша, користуюся нею не вперше .
    Гарно зафарбовує.

Достоинства:
    Гарно зафарбовує
      Представник бренду

Юлія, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук і довіру до фарби L'Oreal Paris Excellence Cool Creme! Нам дуже приємно, що Ви вже не вперше обираєте цю фарбу та відзначаєте її стійкість і здатність якісно зафарбовувати волосся. Ми цінуємо Вашу лояльність і раді бути частиною Вашого догляду!

• Владлена Ч***

Фарба подобається. Користуюся вже не вперше.

Представник бренду

Владлена, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно чути, що Ви знову обираєте стійку фарбу Excellence Cool Creme у відтінку 7.11 Ультрапепельний русявий. Ваша довіра для нас дуже цінна! Ця лінійка створена, щоб дарувати насичений колір, надійне зафарбовування та догляд завдяки формулі з потрійним захистом волосся. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися результатом!

• Наталія Ч***

Куплю ещё раз

Достоинства:
    Дольше держится
      Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що стійка фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у кольорі 7.11 Ультрапепельний русявий виправдала Ваші очікування, дарує гарний відтінок та тривалий результат. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Наталія О***

Краска вийшла темного кольору( не задоволена

• Валерія

що було написано на упаковці?

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та що поділилися своїм досвідом використання фарби L'Oréal Paris Excellence Cool Creme 8.11. Нам шкода, що результат не виправдав Ваших очікувань. Важливо враховувати, що фарбування волосся - це індивідуальний процес, і кінцевий відтінок може залежати від природного кольору волосся, його пористості, попередніх фарбувань та стану волосся. Щоб досягти бажаного відтінку, рекомендуємо уважно дотримуватися інструкції та за потреби звернутися до професійного колориста. Ми цінуємо Ваш відгук! Бажаємо Вам знайти ідеальний відтінок для Вашого волосся!

• Юлия Г***

Да, седину закрашивает, НО очень НЕ стойкая(( смывается за неделю( и остается та самая бесячая рыжина((

Представник бренду

Добрий день, Юлия! Дякуємо за Ваш відгук щодо фарби L'Oreal Paris Excellence Cool Creme 4.11. Нам дуже шкода, що фарба не виправдала Ваших очікувань щодо стійкості і колір змивається швидше, ніж Ви очікували. Стійкість фарби може залежати від індивідуальних особливостей волосся, його структури, попереднього стану, а також від догляду після фарбування. Щоб максимально продовжити стійкість кольору і уникнути небажаних відтінків, дуже важливо використовувати спеціальні шампуні та кондиціонери для фарбованого волосся L'Oreal Paris, які допомагають зберегти насиченість і яскравість кольору на довший термін. Також радимо звернутися до професійного колориста для підбору оптимального способу фарбування саме для Вашого типу волосся. Дякуємо за Вашу думку — вона допомагає нам удосконалювати продукцію. Бажаємо Вам отримати найкращий результат при наступному фарбуванні!

• Виктория К***

Фарба прийшла у пом'ятій упаковці з майже випавшими складовими. Дуже цьому не задоволена. Можна було хоча б скотчем заклеїти

• Анна

Фарба вонюча, дуже сильний запах має
    Проте зафарбовує добре, рівномірно
    Задоволена ефектом і кольором, зафарбовує сивину

Достоинства:
    Зафарбовує сивину
    Недостатки:
    Запах
      Представник бренду

Анна, добрий день! Дякуємо за відгук і довіру до фарби L'Oreal Paris Excellence Cool Creme! Дуже приємно знати, що Ви задоволені результатом фарбування та якістю зафарбовування сивини. Щодо запаху — для стійких фарб це природне явище, адже склад має активні компоненти, які забезпечують тривалий результат. Однак ми завжди прагнемо, щоб використання продукту було максимально комфортним, тому Ваша думка дуже цінна. Гарного дня!

• Наталія О***

Фарба майже не взялась ,ніякого холодного кольору немає ,рудий

Достоинства:
    Гарна комплектація
    Недостатки:
    Фарба не взялась ,не холодна
      Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок щодо фарби L'Oréal Paris Excellence Cool Crème у відтінку 6.11 Ультра попелястий темно-русявий. Нам прикро, що результат фарбування не відповідає Вашим очікуванням. Цей відтінок дійсно має холодний напрям і розроблений з технологією нейтралізації теплих відтінків, однак на кінцевий результат можуть впливати початковий колір, пористість волосся та його стан. Якщо волосся було світлішим, попередньо фарбованим або з теплим пігментом, може знадобитися додаткова нейтралізація або повторне фарбування для досягнення стійкого попелястого ефекту. Також важливо суворо дотримуватись інструкції щодо часу витримки. Ми дякуємо за Ваш коментар — завдяки таким відгукам ми краще розуміємо потреби наших споживачів. Сподіваємося, що Ваш наступний досвід з нашою продукцією буде лише позитивним!

• Галина Д***

запитувала який % окисника входить до складу фарби - вiдповiли що це таємниця бггггг. По вiдчуттям там 12% - випалює волосся, воно потiм схоже на солому. Перукар радить для фарбування довжини використовувати окисник 3%. Краще купувати проф фарбу де вказано окисник i є можливiсть вибрати 3% для довжини i 6% для коренiв

Недостатки:
    дуже пошкоджує волосся
      Представник бренду

Галина, доброго дня! Дякуємо за коментар! Фарба Excellence Cool Creme створена спеціально для домашнього використання — її формула оптимізована для безпечного й зручного застосування без потреби у професійних навичках. Саме тому виробник не зазначає точну концентрацію перекису водню в окислювачі. У наборах такого типу зазвичай використовується стандартний окисник, наприклад 6%, але не більше. Окисник із концентрацією 12% не застосовується у базовій лінійці фарб відтінків від 1 до 10, оскільки він призначений для глибокого освітлення в умовах салону. Excellence Cool Creme не є сильно освітлюючою фарбою — вона розрахована на освітлення до двох тонів натурального волосся та надання холодного відтінку. Крім того, у складі міститься комплекс Pro-Keratin, що допомагає доглядати за волоссям під час фарбування. Водночас ми розуміємо, що волосся у всіх різне — його стан, пористість і попередні процедури можуть впливати на результат. У салоні майстер індивідуально підбирає формулу й рівень окисника, тоді як домашня фарба має універсальну дію. Саме тому важливо уважно дотримуватись інструкції, правильно обирати відтінок і не використовувати фарбу не за призначенням. Дякуємо за Вашу відкритість — Ваш відгук важливий для нас, і ми обов’язково передамо його команді бренду для подальшого вдосконалення. Бажаємо Вам знайти оптимальний засіб, що відповідатиме всім Вашим потребам, і лише приємних вражень від догляду за волоссям!

• Людмила К***

Классная краска

Достоинства:
    Красивый цвет
      Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme 4.11 виправдала очікування й подарувала красивий відтінок. Ми цінуємо Вашу довіру та сподіваємось, що результат і надалі радуватиме Вас стійкістю кольору та якістю волосся після фарбування!

• Ирина О***

Якісна фарба,підійшла,переходила з другої колір вгадала все супер

Достоинства:
    Ціна,якість
      Представник бренду

Ирина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що фарба L'Oreal Paris Excellence Cool Creme у відтінку 7.11 ідеально підійшла і Ви залишилися задоволені якістю. Бажаємо завжди насолоджуватися яскравим та стійким кольором волосся. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!