Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Тушь для ресниц L'Oreal Paris Air Volume Mega черная 9.4 мл (30179493)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Придбала туш і можу сказати, що заволена. Гарно прокрашує, підкручує вії. Запах у неї неприємний, дуже відчувається на обличчі. Ще мене смутило те, що туш з дорогих, а незапакована, незапаяна плівкою зовсім, бери користуйся хто хоче до отримання клієнта. Наприклад Avon завжди запаяні плівкою. Ну можливо це нормально для цієї туші, купувала перший раз. Якщо відкинути вище згадане, туш варта уваги.

• Татьяна

Сама краща туш.

Достоинства:
    Удліняє,об'єм.Супер
      Представник бренду

Татьяна, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що туш для вій L'Oreal Paris Air Volume Mega стала для Вас найкращою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Хороша, вії розділені, насичений колір, не сиплеться

Ірина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження після використання туші. Нехай туш для вій L'Oreal Paris Air Volume Mega доставляє Вам тільки позитивні емоції. А для краси та зволоження губ спробуйте помаду-бальзам для губ L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. Помада-бальзам для губ миттєво пом'якшує шкіру, залишає сяйний фініш і максимально стійке покриття без підкреслення тріщин і ліній. Ваші губи набудуть підвищеної еластичності, гладкості та м'якості вже після 4 тижнів використання помади. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Рачипа О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
    Достоинства:
    Хорошая тушь , чуть осыпается через примерно часа 4-5, но не критично
    Недостатки:
    Чуть осыпается
  • Юлианна
    Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Рекомендую тушь идиальноя кисточка супер не осыпается ресницы становится шикарные я довольна

Достоинства:
    Очень понравилось
  • Лариса Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Часто користуюся продуктами фірми L’Oreal, спробувала нову туш і вражена. Мега крута щіточка, легка та приємна текстура.

Достоинства:
    Не осипається, не викликає алергіі
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Відмінна туш, мені підійшла,щіточка класична, зручна.Насичений колір,не осипається ,добре змивається міцеляркою

Достоинства:
    Насичений чорний колір

Доброго дня, Юліє! Дякуємо Вам за Ваш відгук, для нас це важливо. Ми раді, що туш Air Volume Mega оправдала Ваші очікування та радує своїм результатом. Гарного дня!

• Олександр М***

Все норм

• Лидия Ш***

Рекомендую

Лидия, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Юлиана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Тушь супер, одна з найкращих.

Юлиана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що туш для вій L'Oreal Paris Air Volume Mega стала для Вас однією з найкращих. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Юлия Е***

Тушь супер, рекомендую!!!

• Литвинец В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

класна туш, вії дійсно подовжує і класно виділяє

• Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Не дуже мені сподобалась кісточка
    Об'єм не робить. Хотіла пухнасті вії. Робить довгі

• Евгения У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Неплохая тушь, удобная щеточка, но осыпается.

Достоинства:
    Хорошо красит
    Недостатки:
    Осыпается
  • Катерина К***

Двойка

Достоинства:
    Красивый дизайн
    Хороший пигмент
    Недостатки:
    Туш воняет. Откровенно.
    Накрасишь и она воняет ещё минут 10. Хочется сразу же смыть. Ибо воняет такой химозой, что ужс.
    Она незапаяна. А это недопустимо для такого вида товара - это личная вещь. А откуда я знаю, что та же работница розетки на расфасовке не соблазнилась попробовать тушь на себе?
    И наконец. В ней нет ничего особенного.
    Она склеивает ресницы, не осыпается конечно, но какой толк ходить с комками на глазах? Фу. В общем, шкурка вычинки не стоит. Не рекомендую.
    За те же деньги, есть намного больше достойных аналогов.
  • Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Туш прийшла суха, зовсім не можливо фарбувати вії. Шкода грошей.

Достоинства:
    Недостатки:
    Суха

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що так сталося з тушшю Air Volume Mega. Щоб ми могли зрозуміти та розібратися в питанні, що до туші, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", електронною поштою: porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня.

• Татьяна П***
    Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Редко пишу отзывы но тут не удержалась: эта тушь для меня - это любовь с первого взгляда.. обожаю эффект накладных ресниц, а эта тушь первая и пока единственная, которая "угадала" мои желания) одновременно и удлиняет, и делает объем, плюс ко всему держится на ресницах весь день и не осыпается, я полностью довольна! Рекомендую!!!

Достоинства:
    Не осыпается
  • Александра

тестируется на животных

Здравствуйте, Александра! Компания L’Oreal, к которой принадлежит бренд  L'Oréal Paris, не тестирует свою продукцию и ингредиенты на животных и вот уже более 30 лет выступает инициатором использования альтернативных методов. Больше информации о нашей оценке безопасности без тестирования на животных можно найти на официальном сайте компании L'Oréal .

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Нормальная тушь, ничего особенного.

Достоинства:
    Не осыпается
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Тушь отличная. Шикарный эффект накладных ресниц.

Достоинства:
    Не осыпается.