- AI аналіз відгуків54 відгуки: Позитивні 91%, нейтральні 6%, негативні 3%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Согласна со всеми положительными комментариями, - хороший шампунь! Часто к нему возвращаюсь))
- Достоинства:
- Хорошо промывает волосы и сохраняет цвет. Экономичный, имеет приятный запах, не жирнит. Волосы после мытья шелковистые и рассыпчатые.
- Недостатки:
- Не нахожу.
- Леся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Самий найкращий шампунь для фарбованого волосся . Зволожує, пом'якшує. Користуюсь +-15 років. Пробувала різні, але червоний ельсеф цє любов))))
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- немає ніколи
Представник брендуЛеся, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про шампунь L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору! Нам дуже приємно чути, що Ви користуєтесь ним вже понад 15 років та він залишається Вашим улюбленим. Формула шампуню дійсно дбайливо зволожує та пом’якшує волосся, зберігаючи насичений колір після фарбування. Щасливі, що продукт відповідає Вашим очікуванням та приносить задоволення!
- Полина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Замечательный шампунь с приятным запахом, очень экономный, волосы становятся блестящими. Для окрашенных волос очень подходит, делает цвет более ярким.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Магазином задоволена, надіслали все відповідного розміру, кольору і по ціні, яка вказана на сайті, що тепер є рідкість.
- Достоинства:
- Швидко додають волоссю свіжості
- Надя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Представник брендуНадя, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що шампунь для пофарбованого або мелірованого волосся - L'Oreal Paris Elseve Shampoo виправдав Ваші очікування та сподобався ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший шампунь
Представник брендуВиктория, добрий день. Вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання шампуню L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Люблю шампуні та кондиціонери саме цієї марки. І остання покупка не засмутила. Все, як завжди, чудово
Представник брендуАльбіна, вітаємо. Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що наш шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору відповідає Вашим очікуванням. Раді бути частиною Вашого догляду за волоссям, щоб воно залишалося красивим і здоровим після фарбування. Сподіваємось, Ви і надалі будете задоволені результатами!
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь этой фирмы всегда на высоте...Волосы после первого употребления сразу стали шелковистыми и кудри востановились...Обожаю эту фирму !!!РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Запах и качество...
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаИрина, вітаємо. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені шампунем та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Ліліана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудовий шампунь для освітленого волосся
- Достоинства:
- Чудовий шампунь для освітленого волосся
Представник постачальникаЛіліана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Спробуйте також бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся, для комплексного догляду. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюся ним перший раз, дуже сподобалось
- Достоинства:
- Добре зберігає колір, приємно користуватися
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь очень нравится. Покупаю не первый раз.
- Достоинства:
- Густой
- Степанова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже якісний
Все як в описанні- Достоинства:
- Багато
- Юлия К***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампуні L'oreal Paris Elseve в лінійці моїх фаворитів. Після цього шампуню волосся дійсно стає шовковистим та блискучим. Економний розхід. Використовую разом з бальзамом даної серії.
- Достоинства:
- Бюджетний та якісний шампунь
- Недостатки:
- Не знайшла
- Анна Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Люблю эту линейку шампуней Elseve. Окрашенным волосам нужен особенный уход. После первого же применения волосы становятся такими блестящими, как после ламинирования, цвет насыщенный.
- Санина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Подобається шампунь L'Oréal Paris Elseve , користуюсь ним багато років.Він просто бездоганний.Приємна акційна ціна!Рекомендую
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Бездоганний
Представник брендуТатьяна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова про наш шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Щасливі знати, що для Вас він став бездоганним та Ви користуєтесь ним вже багато років! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Користуюсь більше 10 років.
- Достоинства:
- Люблю
- Недостатки:
- Незнайшла.
Представник брендуНіна, добридень! Дякуємо, що залишаєтеся з L'Oréal Paris стільки років! Нам дуже приємно знати, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору став Вашим надійним засобом у догляді. Ми щиро цінуємо Вашу довіру! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь класна , користуюсь вже багато років. Якщо велика по акції, то беру велику. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуОлеся, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору став Вашим улюбленим засобом і Ви користуєтесь ним вже багато років. Раді, що продукт поєднує якість та доступну ціну, і що Ви рекомендуєте його іншим - Ваша довіра надихає нас!
- Мадина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
вкусно пахнет
Представник брендуМадина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору Вам сподобався. Приємний аромат - лише одна з його переваг, адже формула також допомагає дбайливо очищати волосся та зберігати насиченість кольору після фарбування. Нам приємно, що продукт залишив позитивне враження! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Мадина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
супер
Представник брендуМадина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору Вам до вподоби. Його формула створена спеціально для догляду за фарбованим або мелірованим волоссям, щоб допомагати зберігати яскравість кольору та м’якість волосся після кожного миття. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Инесса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Зі своїми функціями добре справляється. Має приємний аромат. Франція є Франція.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник брендуИнесса Крачилова, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Нам приємно чути, що продукт добре справляється зі своїми функціями та радує приємним ароматом. Для ще більш комплексного догляду можна поєднати його з бальзамом L'Oreal Paris Elseve Експерт Кольору, який допомагає зберегти насиченість кольору та робить волосся м’яким і шовковистим. Бажаємо Вашому волоссю сяйва та доглянутого вигляду щодня!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь
Представник брендуОксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору Вам сподобався. Він створений спеціально для фарбованого та мелірованого волосся, щоб зберігати яскравість кольору, пом’якшувати та живити волосся, даруючи йому доглянутий вигляд після кожного миття!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Раджу.
- Достоинства:
- Гарний шампунь.
- Недостатки:
- Не візначаю.
Представник брендуВладимир, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу довіру до шампуню L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору! Дуже приємно знати, що засіб Вам сподобався. Раді, що він відповідає Вашим очікуванням у догляді за фарбованим волоссям. Користуйтеся із задоволенням!
- Розлуцький М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хорош
Представник брендуМаксим, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Ми щасливі, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вашому волоссю залишатися яскравим і доглянутим з кожним миттям. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже класний
- Достоинства:
- Для мене одні переваги
- Недостатки:
Представник брендуІрина, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся виправдав Ваші очікування і став незамінним засобом для захисту волосся. Ваш позитивний досвід надихає нас! Сподіваємось, що він і надалі буде радувати Вас!
- майяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний
Представник брендумайя, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору сподобався Вам. Сподіваємося, що він і надалі допомагатиме зберігати Ваш колір яскравим і насиченим! Бажаємо Вам чарівного дня!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Відповідає опису
Представник постачальникаДобрий день, Олександр. Ми вдячні Вам за оцінку нашого шампуню L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Красавцева О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь відмінний як завжди,на розетці беру вперше,все ок
- Достоинства:
- Добре миє,ціна, якість все відмінно
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Раді, що шампунь подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Александра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший шампунь на свои деньги
Представник постачальникаАлександра, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Спробуйте також бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся, для комплексного догляду. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь гарний і підходить для фарбованого волосся
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, добрий день. Ми вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Добре що дешевше ніж в магазинах , але було би ще краще стара ціна по акції . По якості ще незнаю , потрібно пару раз скористатися. Велику поки що побоялася, бо може бути якість зовсім інша.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаОлеся, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Питання ціни є суто індивідуальним, нам шкода, що вона не зовсім задовольняє Вас, проте ми щиро раді, що Ви змогли оцінити усі переваги користування. Для того щоб оцінити результат в повній мірі в середньому потрібно 2-3 тижні користування. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Арина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Періодично фарбуюся в яскраві кольори, цей шампунь однозначно допомагає довше зберігти пігмент у волоссі. Найкращий шампунь для фарбованого та освітленного волосся, який в мене був!
Представник постачальникаАрина, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Алёна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дякую, все супер
Представник постачальникаАлёна, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук. Спробуйте наносити бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся, після шампуню для отримання ще кращого ефекту. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Нормально
Представник постачальникаВолодимир, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь для фарбованого волосся.Мені підійшов по всім параметрам.
- Достоинства:
- Добре промива і помьякшує фарбоване волосся.Захищає колір.
- Недостатки:
- Для мене не має
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо! Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня та краси!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Багато років користуюсь,задоволена. Швидка доставка. Розетка супер.
- Достоинства:
- Зберігає колір фарбованого волосся.
Представник постачальникаЛариса, добрий день. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня та краси!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мені подобається, підходить для мого волосся. Використовую в парі з маскою даної серії
- Достоинства:
- Шампунь класний для фарбованого волосся
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!