- AI аналіз відгуків42 відгуки: 92% позитивні, 6% нейтральні, 2% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене меліроване волосся. Коли не стало у продажу улюбленого шампуня+бальзам серії "Фвбрологія" - довелось перепробувати інші, зупинилася саме на цієй серії. Звичайно, після Фібрології мені все було не те, але цей хоч якось зміг його замінити. Вже звикла і задоволена. Але одна думка - тепер хоч би цю серію не вилучили з виробництва.
- Достоинства:
- Добрий бальзам
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, добрий день. Вдячні Вам за такий інформативний та теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання Бальзама-ополіскувача L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Цінуємо, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний бальзам,волосся м'ягке та блискуче.
- Достоинства:
- Волосся легко розчисувати.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаЛариса, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Радимо спробувати Шампунь L'oreal Paris Elseve Колір і Блиск для фарбованого і вибіленого (мельованого) волосся, щоб досягти максимального ефекту. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаОксана, раді вітати. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якість на висоті
- Достоинства:
- Одні
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо Вам за позитивний відгук, що ділитеся враженнями після використання засобів по догляду за волоссям Elseve "Експерт кольору".
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный бальзам, пользуюсь несколько лет только этой фирмой.После него волосы легче расчесываются.
- Достоинства:
- Качество, лёгкое расчесывание
- Ира Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко расчесывать волосы и на второй день,запах приятный
- Достоинства:
- Все
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина замовляла каже дуже подобається
Представник брендуОлег, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що Ваша дружина дуже задоволена бальзамом-ополіскувачем L'Oreal Paris Elseve Експерт Кольору. Наша формула створена спеціально для того, щоб надійно захищати яскравість фарбованого волосся від вимивання, глибоко живити його та дарувати розкішний блиск і легке розчісування пасем. Бажаємо Вашій дружині завжди насолоджуватися красою своїх локонів, а Вашій родині - чудового настрою!
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більш як 15 років.
Задоволена.- Достоинства:
- Мені підійшов. Економний.
- Недостатки:
- Нема.
Представник брендуНіна, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу неймовірну відданість та вибір бальзаму-ополіскувача L'oreal Paris Elseve експерт Кольору протягом понад 15 років. Ми в захваті, що цей засіб став Вашим незамінним фаворитом, демонструючи чудову економність у використанні та ідеально підходячи Вашому волоссю. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною яскравістю фарбованого волосся, його шовковистістю та чудовим настроєм щодня!
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не перший раз,подобається запах,волосся після нього легко розчісуєтся.Добре використовувати разом з шампунем цієї ж фірми.
Представник брендуТетяна, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу вірність продукції L'oreal Paris Elseve! Нам неймовірно приємно, що бальзам експерт Кольору допомагає Вашому волоссю залишатися слухняним та легким у розчісуванні, а його аромат дарує задоволення під час догляду. Ви цілком праві - використання бальзаму разом із шампунем цієї ж лінійки дозволяє максимально захистити пігмент та посилити блиск фарбованого волосся. Бажаємо Вашим локонам завжди бути шовковистими та яскравими, користуйтеся з великим задоволенням!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже давно і всім раджу.Після використання блискуче волосся та насичений колір.
- Достоинства:
- Дає волосам легкість і блиск
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що бальзам-ополіскувач L’Oréal Paris Elseve Експерт Кольору вже давно є Вашим улюбленим і дарує волоссю легкість, блиск та насичений колір. Бажаємо й надалі насолоджуватися доглянутим, м’яким і сяючим волоссям після кожного використання!
- Надя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень
- Недостатки:
Представник брендуНадя, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve «Експерт Кольору» Вам сподобався. Його формула створена для того, щоб захищати фарбоване волосся, зберігати яскравість кольору та надавати волоссю м’якість і блиск. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris! Нехай Ваше волосся завжди виглядає бездоганно!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний
Представник брендуНаталія, вітаємо! Дякуємо за Ваш короткий, але дуже приємний відгук! Ми раді, що бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору Вам сподобався. Сподіваємось, він і надалі буде дарувати Вам тільки позитивні враження. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удивительно, но за свою цену этот бальзам вместе с шампунем этой же линейки - даёт прикупить вариантам значительно дороже. Отличный результат после первого применения, а угольно-чёрные волосы стали ещё и с лёгким и красивым блеском.
- Достоинства:
- Однозначное достоинство - Цена-Качество.
- Недостатки:
- Отсуствуют
Представник брендуРоман, добридень! Дякуємо за такий змістовний і теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що бальзам Elseve Експерт Кольору разом із шампунем лінійки подарував Вам помітний результат вже після першого використання. Блиск і догляд за кольором — саме те, на чому ми робимо акцент у цій серії, тож Ваша оцінка для нас дуже цінна. Бажаємо Вашому волоссю завжди виглядати розкішно!
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається, волосся гладке і добре розчісується. Запах приємний.
Представник брендуТатьяна, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору допомагає зробити Ваше волосся гладким, легко розчісується і дарує приємний аромат. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий бальзам. Мені сподобався. Замовила вже другий раз. Разом з таким же шампунем.
- Достоинства:
- Стало гарне волосся. Зникла після нього "линька"
- Недостатки:
Представник брендуОлена, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Нехай бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся дарує Вам тільки найкращий результат. Бажаємо вдалого настрою!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний бальзам,в новій упаковці ще кращий аромат і якість!
- Достоинства:
- Гарний запах, волосся шовковисте на дотик
- Недостатки:
Представник брендуЮлія, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Нехай бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся дарує Вам тільки найкращий результат. Бажаємо вдалого настрою!
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, як завжди
Представник брендуАльбіна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що наш бальзам-ополіскувач L'Oréal Paris Elseve експерт Кольору продовжує радувати Вас. Його здатність підтримувати колір та доглядати за фарбованим волоссям дійсно робить його незамінним у догляді. Сподіваємось, він і надалі буде Вам допомагати у підтримці найкращого вигляду Вашого волосся!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня жосткий кучерявый волос ,после использования этого бальзама у меня волос мягкий я с лёгкостью могу его расчесать. .Беру его не не первый раз . ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА
Представник брендуОксана, вітаємо. Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся допоміг зробити Ваше волосся м’яким і легким для розчісування. Ми раді, що Ви задоволені результатами! Сподіваємося, він і надалі даруватиме Вам приємні відчуття.
- НАТАЛІЯ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший ополіскувач.
- Недостатки:
Представник брендуНАТАЛІЯ, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю бальзаму-ополіскувачу L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відтінок фарбованого волосся не змінюється, і все завдяки регулярному використанню
Представник брендуЄвгенія, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук про бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Спробуйте також шампунь "Експерт кольору" для фарбованого і мелірованого волосся з екстрактом півонії і UV-фільтром - L'Oreal Paris Elseve, для комплексного догляду. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Татьяна. Ми вдячні Вам за оцінку нашого бальзаму-ополіскувачу L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Нила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Зберігає колір. Пом'якшення волосся.
Представник постачальникаНила, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моих тонких волос очень даже подходит
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталья, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова щодо нашого бальзаму-ополіскувачу L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Іванна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарне волосся після користування,регулярно використовую разом із шампунем цієї серії.
Представник постачальникаІванна, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду - L’Oreal Paris. Щиро раді, що бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся як і шампунь цієї серії Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю не в первый раз. Рекомендую.
- Достоинства:
- Соответсвует цена и качество
- Недостатки:
- Не выявлены
Представник постачальникаСветлана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Спробуйте також шампунь L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся, для комплексного догляду. Нехай бальзам-ополіскувач дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
волосы после бальзама мягкие , легко расчесываются , блестят
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно користуюсь продукцією цієї лінії. Фарбоване волосся довше зберігає колір, зволожене. Не обтяжує волосся, робить його слухняним.
- Достоинства:
- Зволоження, зберігає колір волосся.
- Недостатки:
Представник постачальникаВиктория, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'oreal Paris. Дійсно, після фарбування краще обирати догляд саме для фарбованого волосся, він не тільки розгладжує та розплутує волосся, але також правильно зволожує та живить його. Система UV Нутрі-Фільтр подовжує блиск й поглиблює колір фарбованого волосся, захищаючи його від негативного впливу сонця, наслідків укладання феном, забрудненого навколишнього середовища. Серія Elseve Експерт Кольору забезпечує 85 % захисту кольору. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Инга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо
Представник постачальникаИнга, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що бальзам підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо доповнити догляд шампунем L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Бажаємо краси та чарівності!
- Горелкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Из всех бальзамов-кондиционеров это - самый лучший. Волосы, даже самые повреждённые, становятся шелковыми и блестящим. Мой выбор навсегда.
- Достоинства:
- Качество, аромат, цена.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛариса, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся став для Вас найкращим! Користуйтеся із задоволенням. А для комплексного догляду спробуйте доповнити догляд шампунем L'Oréal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого або мелірованого волосся. Бажаємо Вам гарного дня!
- Кваша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах. Зручний у використанні. Волосся шовковисте після нього.
- Достоинства:
- Зручно брати з собою.
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаДана, добрий день. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання бальзаму-ополіскувачу L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний бальзам в парі з шампунем. Приємний аромат
- Достоинства:
- Полегшує розчісування
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Дійсно, комплексний підхід забезпечує найкращий результат, бо зволоження має величезну роль у здоров'ї волосся. Бажаємо Вам чарівності!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це супер
Представник постачальникаЛариса, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою цену отличный бальзам
Представник постачальникаВиктория, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Дуже приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Александра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний запах та стійкий
- Недостатки:
Представник постачальникаАлександра, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь з нами емоціями після використання бальзаму L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся. Бажаємо Вам чудового дня!
- Алёна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,все супер
Представник постачальникаАлёна, раді вітати. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що бальзам-ополіскувач L'oreal Paris Elseve експерт Кольору для фарбованого або меліруваного волосся виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзам супер! Багато років ним користуюся на окрашиного волосся
- Достоинства:
- Волосся не плутається при розчисуванні.
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаСветлана, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!