- AI аналіз відгуків45 відгуків: Позитивно: 83%, Нейтрально: 10%, Негативно: 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий, функцію свою виконує
- Достоинства:
- Мені підходить,дякую
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуОлена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що денний крем-догляд L’Oréal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 повністю відповідає Вашим потребам. Його формула з потужним комплексом активних компонентів розроблена для щоденного відновлення та зволоження шкіри, а SPF-25 допомагає захищати від шкідливого впливу сонячних променів. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися комфортом та здоровим сяйвом шкіри кожного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем сподобався. Беру не вперше.
- Достоинства:
- Зволожує і захищає від сонця.
- Недостатки:
- Нема. Проте дуже маленька баночка. Ну це не зовсім недолік.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо Вам за довіру та приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що крем L'Oréal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25 став частиною Вашого догляду та повністю виправдовує очікування! Щодо розміру баночки — дякуємо, що звернули на це увагу. Об’єм крему залишився незмінним і, як і раніше, становить 50 мл. Проте через оновлення дизайну, баночки стали компактнішими: ми перейшли на більш легке та екологічне скляне паковання. Це дозволяє зменшити вагу скла на 30% і використовувати до 40% переробленого матеріалу, з можливістю повторної переробки. Зі свого боку ми прагнемо поєднувати ефективний догляд з турботою про довкілля. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добрий день. Отримала крем який не відповідає крему який на фото. Чому не звірили та направили інший крем?
- Недостатки:
- Назва крему не відповідає замовленій назві крему
- Ліза
А в чому різниця?
Представник брендуДоброго дня, Олена! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і небайдужість — розуміємо, що отримати продукт, який візуально не збігається з очікуваним, справді може викликати подив. Пояснюємо ситуацію: крем, який Ви отримали, є оновленою версією L'Oréal Paris Revitalift Laser Х3 SPF-25. Бренд вдосконалив формулу засобу, доповнивши її активними компонентами — про-ретинолом, гіалуроновою кислотою та вітаміном С — для ще більш вираженого антивікового ефекту, підвищення пружності шкіри та покращення її тону. У зв’язку з цим також було оновлено дизайн упаковки: позначка «Х3» більше не вказується, хоча сам продукт залишається частиною тієї ж серії. Також уточнимо, що через перехідний період оновлення лінійки на сайтах ще можуть зберігатися старі фото та назви. Ми працюємо над тим, аби інформація відповідала актуальному вигляду продукту. Дякуємо за Вашу уважність і довіру до L’Oréal Paris — бажаємо лише приємних вражень від догляду!
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дякую за швидку доставку. Крем легкий, зволожує, захищає від УФ.
- Достоинства:
- Легкий,зволожує,з УФ захистом,для літа те що треба
- Недостатки:
Представник брендуАня, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що денний крем L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25 виправдав Ваші очікування. Ваші слова надихають нас! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Сніжана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовила крем лазер Х3, а прийшов просто лазер. На баночці просто лазер, на коробочці (яка доречі без слюди), а окрема наліпка україномовна пишуть лазер Х3. По ходу фасують з однієї бочки тільки називають по різному
- Достоинства:
- Поки не знайшла
- Недостатки:
- Замовила один крем, прийшов інший
- Мирослава Л***
прочитайте нижче в відгуках, представник бренду писав ,що дизайн змінився
- Сніжана Ю***
Коли робиш замовлення, то хочеш отримати саме той товар, який замовляєш. Для уточнення: я замовила оновлений товар, як заявлено по фото і опису, а прийшов старий (попередня версія). Про оновлення свідчить лише маленька наліпка дрібним шрифтом
Представник брендуДобрий день, Сніжано! Щиро дякуємо Вам за зворотний зв'язок і уважність до деталей. Розуміємо Ваше занепокоєння, коли замовляєте один продукт, а отримуєте на вигляд дещо трохи інший. Хочемо пояснити: денний крем, який Ви отримали, є оновленою версією Revitalift Laser X3. Бренд L’Oréal Paris нещодавно оновив склад продукту, зробивши його ще ефективнішим у догляді за віковою шкірою. У новій формулі поєднані три потужні компоненти: про-ретинол, вітамін С та гіалуронова кислота, які працюють разом для зменшення зморшок, покращення пружності шкіри та вирівнювання її тону. У зв’язку з оновленням складу було також змінено дизайн упаковки — тепер на баночці відсутнє позначення "Х3", але Ви отримали саме засіб із тієї ж лінійки. Щодо відсутності слюди (захисної плівки) — компанія L’Oréal свідомо відмовилася від неперероблюваних матеріалів, щоб зменшити вплив на довкілля в рамках своєї екологічної ініціативи.
Також зазначимо, що рекламні матеріали, зображення на сайтах та перекладені назви ще можуть містити старі значення, адже оновлення лінійки — процес поступовий. Ми вже працюємо над тим, щоб вся інформація найближчим часом була повністю актуалізована. Щиро дякуємо за Вашу уважність і довіру до бренду! Бажаємо приємного користування та дня!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дійсно працює
Є з цим порівняти
Шкіра доглянута і пружна- Достоинства:
- Гарний дієвий крем
Результат помітний вже за тиждень
Доречі восени робила курс лазера і є схожа дія.
Рекомендую
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 став ефективним у Вашій рутині! Чудово, що Ви помітили результат вже за тиждень, і що крем допомагає зберігати шкіру пружною та доглянутою. Ваші рекомендації дуже цінні для нас! Бажаємо і надалі отримувати тільки найкращі результати!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний кремчик. Користуюсь давно
Представник брендуІрина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам подобається та підходить. Дякуємо, що довіряєте нашій продукції! Гарного Вам дня!
- Зоя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Подобається крем
- Достоинства:
- Ціна нижча ніж у торгівлі
Представник брендуЗоя, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїм досвідом використання денного крем-догляду L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25, для нас Ваша думка важлива. Для комплексного догляду та швидкого видимого результату, радимо використовувати всю лінійку засобів L'Oréal Paris Revitalift Laser. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та гарних результатів!
- Олександра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Відмінна якість
Представник брендуОлександра, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своєю думкою про денний антивіковий крем для шкіри обличчя із фактором захисту SPF 25 L'Oreal Paris Revitalift Laser, для нас це важливо. Для комплексного догляду та швидкого видимого результату, радимо використовувати всю лінійку засобів L'Oréal Paris Revitalift Laser. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та гарних результатів.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добрий день.перед купівлею крему читала склад-зазначалось що входить проксилан.Прийшов крем з ретинолом,гіалуроновою кислотою і віт С...
Представник брендуДобрий день, Тетяна. Вдячні Вам за зворотнbй зв'язок. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Помилка чи так має бути?таким кремом користуюсь вже понад 1 рік все був просто лазер.spf25.вирішила трішки змінити на лазер х3.spf25.прийшла хіба що коробка лазер х3 spf25.а баночка просто без 3x
- Достоинства:
- Дешевше ніж в магазині
- Недостатки:
- Замовляла крем лореаль лазер х3.коробка лазер х3 а баночка просто лазер.
Представник постачальникаДоброго дня, Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок. Бренд L'Oreal Paris нещодавно оновив формулу та дизайн пакування лінійки Revitalift Laser Х3, що може призвести до невідповідності між коробкою та баночкою. Це оновлення спрямоване на покращення ефективності крему та надання йому більш сучасного вигляду. Сподіваємось, Ви залишитесь задоволені новою версією улюбленого крему! Бажаємо гарного дня!
- Полищук о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отлично защищает от солнца и увлажняет оценка 5
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого крему. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування своєю дією, зволоженням та захистом від сонячного випромінювання. Гарного Вам дня!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Пользуюсь давно. Хорошо увлажняет кожу.
- Достоинства:
- Хорошо ммягчает кожу
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Для комплексного догляду за шкірою обиччя зверніть увагу на нічний антивіковий крем-догляд потрійної дії для шкіри обличчя LOreal Paris Revitalift Laser Х3. Його функціонал базується на омолодженні, відновленні, освітленні шкіри. Універсальний б’юті-продукт чудово адаптується до потреб усіх її типів, прискорюючи регенерацію, клітинний поділ, вироблення ниткоподібних білків. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Еріка У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем, використовую разом із нічним, іноді коли чомусь забуваю користуватися на протязі 2-3 днів, одразу помічаю, що шкіра стає більш грубою, і розумію, що це через те що не користуюсь кремами, а вода з крану "ще той подарунок"
- Достоинства:
- Приємно зволожує, легкий, підходить під косметику
- Недостатки:
- Не можна на повіки, пече. Але для цього є інший крем цьої серії з металевим шариком
Представник постачальникаЕріка, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Користуйтеся із задоволенням. Дійсно, для шкіри навколо очей ідеально підійде Сироватка з гіалуроновою кислотою і кофеїном для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Revitalift Філер [HA]. Засіб заснований на компонентах у високій концентрації, які забезпечують зволоження, омолодження та ліфтинг-дію. Легка текстура швидко проникає у шкіру, миттєво тонізує, прибирає набряклість та мінімізує темні кола під очима. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені подобається,алергії не має
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаОлена, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування та сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Він насправді захищає від небажаної засмаги. Цілий день під сонцем витримує.
Представник постачальникаНаталія, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук! Нехай крем дарує Вам тільки позитивні враження. Ми щасливі, що Ви знайшли продукт, що задовольняє Ваші потреби. Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем, легко наноситься,легко вбирається, не залишає блиску. Беру не вперше і буду ще користуватись
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Сподобався. Легко наноситься. Приємний запах.
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник постачальникаСвітлана, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Сподобався
Представник постачальникаМария, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування та Вам сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- не мажє
Представник постачальникаНіна, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Наталия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Моя любовь, обожнюю цей крем, прийшов дуже швидко
- Достоинства:
- Зволоження, spf працює
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталия, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 став для Вас улюбленим. Бажаємо Вам чудового дня!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже сподобався!
Представник постачальникаОлена, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем чудовий, приємний запах
Представник постачальникаТетяна, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені підійшов цей крем. Шкіра обличчя одразу стає приємною на дотик і по відчуттям. Нові пігментні плями не з'явились. Придбала другу баночку.
Але не можу зрозуміти, чим саме цей крем відрізняється від майже такого ж, регенеруючого, тільки трішки дорожче. Здається такі самі складові. Підкажіть, будь ласка.- Достоинства:
- Підходить для сухої шкіри в 48 років. Хороша ціна по знижці.
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що крем-догляд підійшов Вам та Ви задоволені результатом. Який саме крем Вас цікавить? Ця серія має ще Крем L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3 Регенеруючий глибокий догляд та Нічний регенерувальний Крем-маска L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга
Так, цікавить регенеруючий глибокий догляд. Чим він відрізняється від цього? Тут також написано регенеруючий, та й складові схожі, чи ні?
Представник постачальникаОльга, дякуємо за запитання та інтерес до наших продуктів.
Денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25: Має швидко всмоктуючу консистенцію без дискомфорту. Містить фрагментовану гіалуронову кислоту для глибокого зволоження та розгладження зморшок. Включає 3% про-ксилану, що скорочує глибину зморшок та зміцнює шкірний покрив. Захищає шкіру від впливу сонця, за допомогою SPF 25.
Крем L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3 Регенеруючий глибокий догляд: Стимулює процес регенерації клітин на глибокому рівні, омолоджує шкіру та вирівнює її поверхню. Містить молекули проксилану для регулювання вироблення колагену та забезпечення пружності тканин. Включає гіалуронову кислоту та активний елемент LHA для нормалізації регенерації та мікроциркуляції.
Обидва креми спрямовані на комплексний догляд за шкірою та боротьбу із зморшками, проте вони мають різні акценти у своєму складі та ефекти. Також різна кількість компонентів впливає на ефект, тож навіть два продукти з однаковим, на перший погляд, складом, можуть суттєво відрізнятись.
Залишайтеся з нами, та бажаємо Вам приємного досвіду використання наших продуктів!
- Аліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Сподобався
Представник постачальникаАліна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам сподобався та Ви задоволені результатом. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Давно користуючись,якісний крем
Представник постачальникаИрина, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам сподобався. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем отличный
- Достоинства:
- Приятный запах,не оставляет пленку на лице
- Недостатки:
Представник постачальникаАнна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Коробка слегка помятая, без слюды пришла, но, возможно, это допускается. Баночка целая, срок до 01.2026. Раньше пользовалась Laser X3, но без SPF. Наверное этот даже лучше на лето. Да и ретинол в составе вдохновляет!
- Достоинства:
- Состав
- Недостатки:
- Пока не знаю.
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Давно користуюсь. Мені подобається. Шкіра після нього стала кращою, зникла сухість.
- Достоинства:
- Шкіра після нього стала кращою, зникла сухість.
- Недостатки:
Представник постачальникаЯрослава, вітаємо! Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не очікувано крем на фото відповідає реальності. Дуже дякую.
Представник постачальникаГалина, раді вітати. Ми вдячні Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду L’Oréal Paris. Нехай засіб дарує Вам тільки приємні враження. Спробуйте також нічну сироватку для шкіри обличчя L'Oreal Paris Revitalift Laser з ретинолом для найкращого ефекту. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені дуже сподобався. Шкіра після нього стала краще, зникла сухість і лущення.
- Достоинства:
- Поки тільки плюси
- Недостатки:
- Невиявлено
- ЛіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені подобається!
- Достоинства:
- Не скачується.Пом'якшує.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хотілось спробувати реномований кремчик у новій версії з spf25, але продавець обдурив, перед замовленням уточнювала.
- Недостатки:
- Крем не відповідає фото та опису
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені подобається, давно користуюсь кремами L'Oréal
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
- Нонна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
користуюсь вже 5 років, проблем зі шкірою немає
- Достоинства:
- м'який, ніжно лягає на шкіру