Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Дневной крем-уход L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенерирующий с SPF-25 50 мл (3600523448746)

Оценка пользователей 4.61/5
на основе 51 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    45 відгуків:  Позитивно: 83%, Нейтрально: 10%, Негативно: 7%
    Клієнти в цілому дуже позитивно сприймають крем L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 SPF25, відзначаючи його ефективність у догляді за шкірою, приємну текстуру, хороше зволоження та захист від сонця. Головними плюсами є якість продукту, видимий результат для шкіри (зволоження, пружність, відсутність алергій), а також швидке поглинання. Водночас багатьох покупців турбують питання щодо відповідності отриманого крему заявленому на сайті: скаржаться на розбіжність упаковки, неочікувану різницю у складі, відсутність слюди та інші дрібні нюанси. Загалом продукт часто купують повторно, а недоліки зазвичай пов'язані не зі складом, а з питаннями доставки чи опису.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Давно користуюсь. Мені подобається. Шкіра після нього стала кращою, зникла сухість.

Достоинства:
    Шкіра після нього стала кращою, зникла сухість.
    Недостатки:

Ярослава, вітаємо! Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Валерий А***

Хороший крем. Берём уже не первый раз. #моєрозпакування

Достоинства:
    Хорошо увлажняет. Реально разглаживает морщинки. Приятная кожа после ухода этим кремом. Защита от ультрафиолета.
  • Наталья А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

крем отшелушивает поверхность кожи для более лучшего проникновения полезных ингредиентов в кожу.
    эксфолиант, помогает восстанавливать поверхность кожи и выравнивать ее тон
    про-ксилан — запантетованный антивозрастной активный ингредиет для коррекции морщин, укрепления, ремоделирования кожи
    помогает защитить кожу от появления пигментации, вызванной UV-лучами

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Для мене цей крем незамінний вже декілька років. Прекрасно попереджає, та зменшує пігментацію.Бореться зі старінням. Швидко всмоктується без залишків, що дозволяє наносити макіяж. Окрема подяка продавцю за гарне пакування і швидку доставку!

Достоинства:
    Зі всіма заявленими якостями справляється.
  • Аня
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Этот дневной крем по моему мнению незаменимая защита кожи лица от солнца. Мне нравится, что он также предотвращает пигментацию, выравнивает тон кожи, глубоко питает, укрепляет её. На лице его не ощущаешь, он легко впитывается

• Олена П***

Чудовий, функцію свою виконує

Достоинства:
    Мені підходить,дякую
    Недостатки:
    Поки не виявила
      Представник бренду

Олена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що денний крем-догляд L’Oréal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 повністю відповідає Вашим потребам. Його формула з потужним комплексом активних компонентів розроблена для щоденного відновлення та зволоження шкіри, а SPF-25 допомагає захищати від шкідливого впливу сонячних променів. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися комфортом та здоровим сяйвом шкіри кожного дня!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем сподобався. Беру не вперше.

Достоинства:
    Зволожує і захищає від сонця.
    Недостатки:
    Нема. Проте дуже маленька баночка. Ну це не зовсім недолік.
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо Вам за довіру та приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що крем L'Oréal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25 став частиною Вашого догляду та повністю виправдовує очікування! Щодо розміру баночки — дякуємо, що звернули на це увагу. Об’єм крему залишився незмінним і, як і раніше, становить 50 мл. Проте через оновлення дизайну, баночки стали компактнішими: ми перейшли на більш легке та екологічне скляне паковання. Це дозволяє зменшити вагу скла на 30% і використовувати до 40% переробленого матеріалу, з можливістю повторної переробки. Зі свого боку ми прагнемо поєднувати ефективний догляд з турботою про довкілля. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Олена П***

Дійсно працює
    Є з цим порівняти
    Шкіра доглянута і пружна

Достоинства:
    Гарний дієвий крем
    Результат помітний вже за тиждень
    Доречі восени робила курс лазера і є схожа дія.
    Рекомендую
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 став ефективним у Вашій рутині! Чудово, що Ви помітили результат вже за тиждень, і що крем допомагає зберігати шкіру пружною та доглянутою. Ваші рекомендації дуже цінні для нас! Бажаємо і надалі отримувати тільки найкращі результати!

• Полищук о***

Отлично защищает от солнца и увлажняет оценка 5

Добрий день, Ольга. Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого крему. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування своєю дією, зволоженням та захистом від сонячного випромінювання. Гарного Вам дня!

• Еріка У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний крем, використовую разом із нічним, іноді коли чомусь забуваю користуватися на протязі 2-3 днів, одразу помічаю, що шкіра стає більш грубою, і розумію, що це через те що не користуюсь кремами, а вода з крану "ще той подарунок"

Достоинства:
    Приємно зволожує, легкий, підходить під косметику
    Недостатки:
    Не можна на повіки, пече. Але для цього є інший крем цьої серії з металевим шариком

Еріка, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Користуйтеся із задоволенням. Дійсно, для шкіри навколо очей ідеально підійде Сироватка з гіалуроновою кислотою і кофеїном для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Revitalift Філер [HA]. Засіб заснований на компонентах у високій концентрації, які забезпечують зволоження, омолодження та ліфтинг-дію. Легка текстура швидко проникає у шкіру, миттєво тонізує, прибирає набряклість та мінімізує темні кола під очима. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Сподобався. Легко наноситься. Приємний запах.

Недостатки:
    Поки що немає

Світлана, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мені підійшов цей крем. Шкіра обличчя одразу стає приємною на дотик і по відчуттям. Нові пігментні плями не з'явились. Придбала другу баночку.
    Але не можу зрозуміти, чим саме цей крем відрізняється від майже такого ж, регенеруючого, тільки трішки дорожче. Здається такі самі складові. Підкажіть, будь ласка.

Достоинства:
    Підходить для сухої шкіри в 48 років. Хороша ціна по знижці.
    Недостатки:
    Не виявила

Ольга, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що крем-догляд підійшов Вам та Ви задоволені результатом. Який саме крем Вас цікавить? Ця серія має ще Крем L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3 Регенеруючий глибокий догляд та Нічний регенерувальний Крем-маска L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ольга

Так, цікавить регенеруючий глибокий догляд. Чим він відрізняється від цього? Тут також написано регенеруючий, та й складові схожі, чи ні?

Ольга, дякуємо за запитання та інтерес до наших продуктів.
      Денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25: Має швидко всмоктуючу консистенцію без дискомфорту. Містить фрагментовану гіалуронову кислоту для глибокого зволоження та розгладження зморшок. Включає 3% про-ксилану, що скорочує глибину зморшок та зміцнює шкірний покрив. Захищає шкіру від впливу сонця, за допомогою SPF 25.
      Крем L'Oreal Paris Revitalift Лазер Х3 Регенеруючий глибокий догляд: Стимулює процес регенерації клітин на глибокому рівні, омолоджує шкіру та вирівнює її поверхню. Містить молекули проксилану для регулювання вироблення колагену та забезпечення пружності тканин. Включає гіалуронову кислоту та активний елемент LHA для нормалізації регенерації та мікроциркуляції.
      Обидва креми спрямовані на комплексний догляд за шкірою та боротьбу із зморшками, проте вони мають різні акценти у своєму складі та ефекти. Також різна кількість компонентів впливає на ефект, тож навіть два продукти з однаковим, на перший погляд, складом, можуть суттєво відрізнятись.
      Залишайтеся з нами, та бажаємо Вам приємного досвіду використання наших продуктів!

• Ирина Л***

• Валерий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень хороший крем. Рекомендую.

• Анна Х***

Отличный крем!!!!!

• Виталий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купил крем, маме подошел. Крем хороший. Спасибо.
    #мояраспаковка

Достоинства:
    маме подошел
  • Вертій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем потрясающий! Рекомендую :)))

Достоинства:
    Приятный аромат, хорошо питает кожу, мягко ложиться.
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дружині підходить, заказую вже другий раз

Достоинства:
    Чудово підходить для сухої шкири
  • Катюшка Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем замечательный тем что он сразу увлажняет, предотвращает старению кожи и защищает от солнечных лучей.

Достоинства:
    SPF 20
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Швидка та безкоштовна доставка в точки видачі магазину Rozetka
    Хороший сервіс
    #моєрозпакування

Достоинства:
    Фірмовий крем
    Недостатки:
    Будемо перевіряти на практиці

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за зворотний зв'язок, за довіру до бренду L'Oreal Paris.

• Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дякую за швидку доставку. Крем легкий, зволожує, захищає від УФ.

Достоинства:
    Легкий,зволожує,з УФ захистом,для літа те що треба
      Представник бренду

Аня, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що денний крем L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25 виправдав Ваші очікування. Ваші слова надихають нас! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Осипенко А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Користувалась до цього нічним кремом цієї фірми була задоволена, тепер замовила ще й цей, поки все підходить чудово

Представник бренду

Анна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нічним кремом і тепер із задоволенням користуєтеся денним кремом L’Oreal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-25. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від догляду та помітних результатів. Гарного настрою!

• Оксана О***

Чудовий крем

Представник бренду

Оксана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук, що ділитесь з нами враженнями після використання денного крем-догляду L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25. Нехай засіб дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ірина І***

Гарний кремчик. Користуюсь давно

Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам подобається та підходить. Дякуємо, що довіряєте нашій продукції! Гарного Вам дня!

• Оксана О***

Представник бренду

Оксана, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви поділяєте з нами позитивні емоції. Нехай денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Зоя О***

Подобається крем

Достоинства:
    Ціна нижча ніж у торгівлі
      Представник бренду

Зоя, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїм досвідом використання денного крем-догляду L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25, для нас Ваша думка важлива. Для комплексного догляду та швидкого видимого результату, радимо використовувати всю лінійку засобів L'Oréal Paris Revitalift Laser. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та гарних результатів!

• Олександра І***

Відмінна якість

Представник бренду

Олександра, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своєю думкою про денний антивіковий крем для шкіри обличчя із фактором захисту SPF 25 L'Oreal Paris Revitalift Laser, для нас це важливо. Для комплексного догляду та швидкого видимого результату, радимо використовувати всю лінійку засобів L'Oréal Paris Revitalift Laser. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та гарних результатів.

• Олена Б***

Мені подобається,алергії не має

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має

Олена, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування та сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Мария Ш***

Сподобався

Мария, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування та Вам сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Ніна К***

Хороший крем

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    не мажє

Ніна, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Олена Ш***

Дуже сподобався!

Олена, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Тетяна Б***

Крем чудовий, приємний запах

Тетяна, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Аліна Ж***

Сподобався

Аліна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам сподобався та Ви задоволені результатом. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ирина М***

Давно користуючись,якісний крем

Ирина, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 Регенеруючий з SPF-25 Вам сподобався. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не очікувано крем на фото відповідає реальності. Дуже дякую.

Галина, раді вітати. Ми вдячні Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду L’Oréal Paris. Нехай засіб дарує Вам тільки приємні враження. Спробуйте також нічну сироватку для шкіри обличчя L'Oreal Paris Revitalift Laser з ретинолом для найкращого ефекту. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Нонна Б***

користуюсь вже 5 років, проблем зі шкірою немає

Достоинства:
    м'який, ніжно лягає на шкіру