Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Шариковый Дезодорант-Антиперспирант L’Oréal Paris Men Expert Защита рубашки для мужчин 50 мл (3600523594085)

Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  позитивний — ~90%, нейтральний — ~5%, негативний — ~5%
    Більшість покупців дуже задоволені дезодорантом L'Oréal Paris Men Expert. Відгуки відзначають його ефективність у захисті від поту й запаху, приємний аромат і те, що дезодорант не залишає слідів на одязі. Серед основних переваг — тривала дія, якість та доступна ціна. З рідкісних скарг — не всім підходить запах, іноді є питання щодо упаковки чи очікуваної тривалості дії.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій К***

Класний засіб .
    Рекомендую.

Достоинства:
    якість
      Представник бренду

Андрій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію кулькового антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки! Ми щасливі чути, що Ви оцінили високу якість нашого продукту. Його спеціальна формула розроблена для того, щоб забезпечувати надійний захист від поту протягом 48 годин та ефективно запобігати появі жовтих плям, білих слідів чи жорсткості тканини на Вашому одязі. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним захистом, упевненістю та чудовим настроєм!

• Іван С***

Нормальний!

Представник бренду

Іван, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки став надійним вибором для Вашого щоденного комфорту. Ми розробили цю формулу спеціально для того, щоб Ви могли бути впевнені у захисті від поту та відсутності жовтих або білих плям на одязі. Гарного дня!

• Євген Б***

Дез...хороший дійсно плям не залишає

Представник бренду

Євген, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що кульковий дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Захист сорочки виправдав Ваші очікування та справді не залишає плям на одязі. Раді, що Ви оцінили його ефективність і комфорт у щоденному використанні. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Артём
      Представник бренду

Артём, добридень! Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Дуже приємно чути, що кульковий Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки повністю виправдав Ваші очікування. Ми створили цей антиперспірант, щоб забезпечити надійний захист від поту та запаху протягом усього дня, і дуже раді, що результат Вам сподобався. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris Men Expert!

• Александр А***

Отлично

Представник бренду

Александр, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що кульковий дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки Вам сподобався і забезпечує комфорт протягом дня. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Артур К***

Дієвий, буду брати ще

Представник бренду

Артур, доброго дня! Ми щиро Вам вдячні за позитивний відгук про дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert «Захист сорочки». Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили його ефективність і готові придбати його знову. Щоб Ваш щоденний догляд був повноцінним, рекомендуємо спробувати наш Гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Power. Його формула забезпечує інтенсивне зволоження та відчуття свіжості, що чудово доповнить дію антиперспіранту. Бажаємо Вам гарного настрою та приємних покупок!

• Андрій Ф***

Хороший антиперспирант,запаха пота не слышно!

Достоинства:
    Убивает бактерии пота
    Недостатки:
    Имеет в составе аллюминий
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Щиро дякуємо за відгук про кульковий дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert "Захист сорочки". Нам приємно, що Ви задоволені ефективністю засобу — його формула справді розроблена для надійного захисту від запаху поту й бактерій. Щодо солей алюмінію — вони є поширеним інгредієнтом у антиперспірантах, що тимчасово блокують потові залози, зменшуючи потовиділення. Це безпечний компонент, дозволений до використання в косметичних засобах у всьому світі. Дякуємо, що обираєте нас!

• Алла

Покупкою задоволені. Дезодорант сподобався.

Достоинства:
    Не залишає плям на одязі, приємний запах.
    Недостатки:
    Не помічено
      Представник бренду

Алла, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки виправдав очікування. Ми створили його спеціально для того, щоб забезпечити надійний захист без слідів на одязі — при цьому зберігаючи відчуття свіжості впродовж усього дня. Дякуємо, що обрали нас!

• Ольга Б***

Класний

Представник бренду

Ольга, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки Вам подобається. Ваші слова надихають нас! Бажаємо Вам гарного дня та чудового настрою!

• Лео

Представник бренду

Лео, добрий день! Дякуємо за такий лаконічний і позитивний відгук! Раді знати, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки повністю виправдав Ваші очікування. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди!

• Ольга Б***

Чудовий аромат

Представник бренду

Ольга, раді вітати! Дякуємо за вВаш відгук! Нам дуже приємно, що аромат дезодоранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки став для Вас приємним бонусом. Ваші слова надихають нас! Бажаємо Вам всього тільки найкращого!

• Татьяна Л***

Все хорошо, только пришел врассыпную, без какой либо обертки или пакетика

Представник бренду

Татьяна, доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді чути, що кульковий дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки виправдав Ваші очікування. Щодо пакування, інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Нехай щоденний захист буде надійним, а комфорт — відчутним протягом усього дня!

• Кирило П***

Гарний дезик, плям після нього немає

Представник бренду

Кирило, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання кулькового Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Артем Л***

Аромат чудовий, вистачає надовго, для активних людей це хороший варіант. До цього був чорний дезодорант Лорєаль, теж класний.

Рекомендую!

Достоинства:
    Довго тримається на тілі, гарно захищає
      Представник бренду

Артем, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Юрий П***

Лучший антиперспирант, которым пользовался в своей жизни

Юрий, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар, що обираєте нас! Раді, що Вам все сподобалось після використання кулькового Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Фролов

Лореаль найкраща якість

Фролов, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що кульковий Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків Вам сподобався та Ви високо оцінюєте якість наших продуктів! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Сергей Т***

Быстрая доставка

Добрий день, Сергей. Ми вдячні Вам за оцінку нашого кулькового Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Приходько С***

Качественный

Сергей, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання кулькового Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків. Раді, що Вам сподобався дезодорант та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівного дня!

• Віталій Б***

Відповідає опису

Віталій, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Олександр К***

Супер!

Олександр, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що кульковий Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Євген М***

Нормальний антиперспірант. Перейшов на нього після користування антиперспірантів цінової категорії приблизно 400грн. Ефект такий самий,а гроші набагато менші

Євген, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що кульковий Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Захист сорочки для чоловіків виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Ольга С***

Унисекс.

Достоинства:
    Не даёт "пробоев" даже на нервах)
    Недостатки:

Ольга, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ярослав

З усіх що тестував цей більше всіх подобається, плюс не лишає жовті плями на одежі

Достоинства:
    якісно виконує свою функцію
    Недостатки:
    не виявлено

Ярослав, добрий день. Дякуємо Вам за коментар. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Александр Т***

рекомендую

Достоинства:
    Мені сподобався. Беру з собою, коли не маю можливості використовувати аерозольний дезодорант.
    Недостатки:

Александр, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!

• Максим

Звичайний дезодорант. На 1 день вистачає й не більше. Запах норм, слідів наче не залишає, закінчився швидко

Достоинства:
    Якщо брати по акційній ціни зі знижкою
    Недостатки:
    48 год це тупо маркетинг

Доброго дня, Максим! Дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту, для нас це важливо. Брендом проводяться космето-клінічні дослідження на добровольцях та їх ефективність доказана незалежними інститутами, але індивідуальні результати дії антиперспіранту можуть відрізнятися. Зверніть увагу на дезодорант-антиперспірант L'Oreal Men Expert "Непереможний", ультазахист від вологості та запаху. Перед використанням струснути, наносити тільки на суху чисту шкіру пахв для стійкого результату. Бажаємо гарного дня та тільки позитивних емоцій!

• ПЯТКОВСКИЙ С***

Мой любимый дезодорант
    Качество хорошее.

Достоинства:
    Фирма
    Недостатки:
    Быстро заканчивается

Сергей, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Павел

Обычный антиперспирант, коих полно в каждом магазине.
    Не лучше, и не хуже.
    Не панацея: запах пота все равно появляется.
    Сам по себе пахнет неплохо. Флакона при ежедневном использовании хватает где-то на 2-2,5 месяца.

Достоинства:
    приятный аромат
    Недостатки:
    от запаха пота не спасает

Павло, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок, що ділитесь враженнями після використання продукту, для нас це важливо. Ми з Вами згодні, що на косметичному ринку дуже багатий вибір дезодорантів, але вони всі різні і мають різні формули та дії. Необхідно розуміти, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні. Тому підбирати дезодоранти рекомендуємо з урахуванням типу шкіри та ступеня її чутливості, інтенсивності потовиділення, вираженості індивідуального запаху. Бренд L’Oréal Paris Men Expert на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів. Наноситься дезодорант на чисту, добре висушену шкіру (не вологу). Рекомендуємо звернути увагу на лінійку дезодорантів-антиперстирантів L'Oréal Paris Men Expert "Непереможний" для придушення сильного потовиділення та запаху. (3600523594160)

• Людмила

Купувала для чоловіка. Легкий аромат. Свою справу робить - запах поту не відчувається. Будемо купувати ще)

Достоинства:
    аромат
    Недостатки:

Людмила, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Антоніна -***

я не худенька особа і для мене на зиму такий дезодорант-антиперспірант підійшов ідеально. брала навмання і вперше. і не розчарувалась! для зими на 48 годин варіант на 100%.
    наноситься на суху шкіру, чекаємо, поки висохне. жодних плям на одежі.
    аромат приємний, я би навіть не сказала, що такий запах "належить" чоловікам ))) до того ж, я вражена дією, буду замовляти ще!

Достоинства:
    аромат, дія
    Недостатки:
    не знайшла
  • Валерия М***
  • Андрей Ш***

Первый дезодорант, после которого ни разу не пришлось чистить футболку (использовал уже 2 флакона). Оставляет белый налёт на коже, но на одежде он остаётся только изнутри в небольших количествах. Ещё и вполне хорош как дезодорант, не понимаю только, зачем раньше мучился со всякими рексонами.

• Эдуард

Раymit покупал не здесь, был нормальный.Этоткакая то подделка, растроился

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Эдуард. Весь товар представлений на нашому сайті є оригінальним.

• Александр С***

А ГДЕ АКЦИЯ?Я Какая была ЦИНА такая И осталась.

Достоинства:
    Очень хороший дезик.
    Недостатки:
    Нету
  • Жорик Р***

Запах норм. Моментально высыхает и образуется пленка, довольно устойчивая к влаге. Испытывал на ладоне. Смыть получилось не сразу.

Достоинства:
    выше
    Недостатки:
    форма флакона. нельзя поставить вертикально, только лежа.
  • Юрий С***

Запах приятный, не перебивает запах туалетной воды. Защиту держит, но наносить нужно на сухую кожу

• Роман Р***

Приятный запах. со своей задачей справляется. Хватает на 5-6 недель.Заказываю второй раз.

Достоинства:
    приятный запах