Отзывы покупателей о Аэрозоль Дезодорант-Антиперспирант L’Oréal Paris Men Expert Карбоновая защита для мужчин 150 мл (3600523594122)
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуЯрослав, вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку! Нам дуже приємно чути, що аерозоль Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист виправдав Ваші очікування. Він створений, щоб надійно захищати від запаху та забезпечувати відчуття свіжості протягом усього дня. Ваш відгук надихає нас! Гарного дня!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний, легкий, ненав'язливий аромат. Не пітнієш під пахвами. Немає плям на одязі.
Представник брендуВолодимир, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що аерозоль-дезодорант L’Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист виправдав Ваші очікування: легкий, ненав’язливий аромат, ефективний контроль потовиділення та відсутність плям на одязі роблять його справжнім помічником у щоденному догляді. Ваш відгук надихає нас! Користуйтеся із задоволення!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався.
Представник брендуВолодимир, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про аерозоль-дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист. Раді чути, що продукт Вам сподобався! Дезодорант забезпечує надійний захист від запаху та інтенсивне відчуття свіжості протягом дня, дбаючи про комфорт та догляд за шкірою. Ми раді, що він відповідає Вашим очікуванням і приносить задоволення від використання!
- руслан л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуРуслан, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що аерозоль дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист повністю виправдав Ваші очікування та сподобався якістю. Він створений, щоб забезпечувати надійний захист і комфорт щодня. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, ефективно
- Достоинства:
- ефективний, приємний запах
- Недостатки:
Представник брендуОлександр, раді вітати! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист Вас задовольняє своєю ефективністю та приємним запахом. Ваші слова надихають нас! Гарного дня!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ як некрути! не перший місяць купую а коли акція то взагалі приємно.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник брендуІван, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до L'Oréal Paris Men Expert! Нам дуже приємно знати, що дезодорант "Карбоновий захист" став Вашим постійним вибором. Його формула створена для надійного захисту, з урахуванням потреб активного способу життя. Дякуємо, що залишаєтесь з нами!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений
Представник брендуАндрій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист виправдав Ваші очікування. Нехай і надалі забезпечує надійний захист та свіжість щодня!
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний аромат і не залишає плям на одязі
Представник брендуМария, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що дезодорант-антимперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист сподобався Вам, і Ви високо оцінюєте його аромат та ефективність. Ваші враження важливі для нас, і ми завжди прагнемо пропонувати найкращі продукти!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший антиперспірант, добре маскує запах поту, приємний запах.
- Недостатки:
Представник брендуДмитро, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що аерозоль Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист відповідає Вашим очікуванням і ефективно маскує запах поту. Ми завжди прагнемо до високої якості наших продуктів, і приємно чути, що Вам сподобався наш продукт!
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуДенис, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris! Бажаємо Вам гарного настрою!
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Свіжий
- Недостатки:
Представник постачальникаВадим, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Щасливі, що Вам сподобався ефект нашого аерозолю Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Карбоновий захист для чоловіків. Бажаємо Вам гарного дня!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах норм. Стійкість теж.
- Достоинства:
- Достойний антиперспірант
- Недостатки:
Представник постачальникаПавло, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання дезодоранту-антиперспіранту. Раді, що Вам сподобався продукт та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного настрою!
- Леонтьева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий як на мене
- Достоинства:
- Стійкість, запах
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Бажаємо Вам гарного дня!
- Рубен К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
- Достоинства:
- Советую
- Недостатки:
Представник постачальникаРубен, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу рекомендацію та такі теплі слова про наш продукт. Нехай цей продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах.
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Немає.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вполне неплохо справляется со своими функциями как на такие деньги
- Достоинства:
- Вполне неплохое качество за эти деньги
- Недостатки:
- Чувство дешёвого аромата, присущее всем недорогим дезодарантам
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешевий запах, який до того ж зовсім нестійкий. Погане розпилення - щось середня між спреєм та 'струєю'. Однозначно поступається 'сокирі'
- Достоинства:
- модна хвірма
- Недостатки:
- Запах, стійкість, розпилення
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер якість та запах, маю всю серію
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах супер та якість. Маю усю серію цієї лінійки карбоновий захист
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах ужасен, резкий и неприятный
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах, цена
Представник постачальникаЗдравствуйте, Дима! Спасибо за обратную связь. Нам очень жаль, что аромат дезодоранта-антиперспиранта Men Expert "Карбоновая защита" Вам не подошел, это сугубо индивидуально для каждого. Обратите внимание на другие дезодоранты-антиперспиранты L’Oréal Paris Men Expert с другими ароматами, которые представлены на сайте Rozetka.
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар качественный, но заказ пришел не упакованный, меня это очень возмутило.
- Недостатки:
- Заказ не упакованный. Создаётся впечатление, что пользовались.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Універсальний для будь якої пори року.
- Достоинства:
- Чудовий з приємним запахом
- Недостатки:
- не виявив
- Слуцький Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для Тех кто активно двигается в течение дня да ещё когда на улице 30 РЕКОМЕНДУЮ
- Недостатки:
- Для меня отсутствуют!
- Юрий Ю*** РожковОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Годится! Можно брать.
- Достоинства:
- Не резкий.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат досить нейтральний, що мені підходить. Не залишє слідів на одязі!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не виявив
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сдерживает потовыделение в подмышках, и не оставляет ни следов пятен, ни белых разводов. Супер! Аромат, конечно, не стойкий, но приятный. Главное-выполняет свою основную функцию-не портит одежду. Советую покупать.
- Достоинства:
- Приятный аромат, не оставляет следов и разводов
- Недостатки:
- НЕТ
- TатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала для сына, он доволен.
- Достоинства:
- Приятный запах, следов на одежде не оставляет.