Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аэрозоль Дезодорант-Антиперспирант L’Oréal Paris Men Expert Непобедимый для мужчин 150 мл (3600523594139)

Оценка пользователей 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  Позитивний – 75%, Нейтральний – 15%, Негативний – 10%.
    Загалом, покупці відгукуються про дезодорант L'Oreal Paris як про якісний і дієвий засіб, який добре справляється зі своїми основними функціями — захищає від поту на тривалий час та має приємний аромат. Окремо відзначають співвідношення ціни та якості та дієвість навіть у спекотну погоду або при підвищеній активності. З мінусів часто згадують, що дезодорант може залишати сліди на одязі, інколи зустрічається занадто різкий запах або проблеми з браком, об’ємом, або упаковкою. В цілому, більшість відгуків позитивні, і продукт заслужено отримує рекомендації.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор Г***

Підходить

Представник бренду

Ігор, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук! Ми щасливі, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний повністю виправдав Ваші очікування та підійшов Вам. Його потужна формула з високотехнологічними компонентами створена спеціально для ультразахисту від поту та неприємного запаху навіть у найбільш екстремальних ситуаціях, даруючи впевненість і відчуття свіжості на весь день. Бажаємо Вам завжди залишатися на висоті та чудового настрою!

• Анна С***

Представник бренду

Анна, раді вітати! Дякуємо за високу оцінку! Раді чути, що дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Непереможний Вам повністю підійшов. Формула забезпечує надійний захист та відчуття свіжості протягом дня. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія М***

Представник бренду

Євгенія, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам приємно чути, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний Вам сподобався. Він надійно захищає від поту та запаху, даруючи відчуття свіжості протягом дня. Користуйтеся із задоволенням! Гарного дня!

• Александр Ф***

Відмінно

Достоинства:
    Приємний
      Представник бренду

Александр, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Непереможний повністю виправдав Ваші очікування та сподобався своїм приємним ароматом і ефективністю. Ваша підтримка мотивує нас! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Дмитрий С***

Гуд

Представник бренду

Дмитрий, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний Вам сподобався. Він розроблений, щоб надійно захищати від поту та запаху до 96 годин, даруючи відчуття свіжості у будь-якій ситуації. Сподіваємось, що він і надалі буде Вашим надійним вибором кожного дня!

• Алексей Р***

Швидко і зручно

Представник бренду

Алексей, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно дізнатися, що Ви оцінили дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний за швидкість і зручність у використанні. Цей аерозоль забезпечує надійний захист від поту та запаху, залишаючи відчуття свіжості протягом усього дня. Гарного настрою!

• Людмила Ч***

Мужу нравится.

Представник бренду

Людмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно дізнатися, що аерозоль-дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний сподобався Вашому чоловікові. Ваш позитивний досвід надихає нас продовжувати створювати ефективні продукти для комфорту та впевненості протягом дня!

• Володимир Г***

Нормально

Представник бренду

Володимир, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний. Нам важлива Ваша думка, адже вона допомагає нам ставати кращими та ще більше відповідати очікуванням наших споживачів. Сподіваємося, що засіб і надалі забезпечуватиме надійний захист і комфорт щодня!

• Лев Б***

Нормальний дезодорант особливо за таку ціну

Представник бренду

Лев, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що аерозоль-дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний виправдав Ваші очікування та радує не лише ефективністю, а й приємною ціною. Ми прагнемо створювати продукти, які забезпечують свіжість і комфорт протягом усього дня, і дуже цінуємо Вашу довіру!

• Валерий М***

Гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює зовсім
      Представник бренду

Валерий, добрий день! Дякуємо за відгук щодо дезодоранта-антиперспіранта L'Oréal Paris Men Expert Непереможний. Нам шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Всі продукти бренду проходять ретельне тестування, однак ефективність може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей організму та інтенсивності потовиділення. Ваш коментар буде передано внутрішній команді, адже думка споживачів допомагає нам удосконалювати продукцію. Рекомендуємо перед використанням обов’язково струшувати флакон, наносити засіб на чисту, і тільки на суху шкіру у помірній кількості та дати йому повністю висохнути перед одяганням, щоб мінімізувати залишки на одязі. Дякуємо за зворотний зв'язок!

• Елена Д***

Внуку понравился.

Представник бренду

Елена, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний. Нам дуже приємно чути, що продукт сподобався Вашому внукові! Сподіваємося, він і надалі забезпечуватиме надійний захист та свіжість щодня!

• Присвітлий В***

Дуже класний дезодорант

Представник бренду

Присвітлий Вікторович, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert "Непереможний" виправдав Ваші очікування. Його формула створена для надійного захисту, навіть в екстремальних умовах. Радіємо, що Ви задоволені!

• Олександр П***

Оригинал

Представник бренду

Олександр, раді вітати! Дякуємо за Вашу довіру до продукту L'Oréal Paris Men Expert Непереможний! Ми прагнемо забезпечувати найкращий захист і комфорт для наших клієнтів. Ваш відгук дуже цінний для нас!

• Ігор М***

Увага шахраї! Замість 10 шт. отримав 9, перевіряйте в пункті отримання.

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку Rozetka.

• ВІКТОР С***

Відмінний дезодорант!

Представник бренду

ВІКТОР, раді вітати! Дякуємо за Вашу позитивну оцінку! Ми раді, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний став для Вас надійним і ефективним помічником у повсякденному догляді. Ваші відгуки дуже важливі для нас!

• Елена Г***

Онук залишився задоволений.

Достоинства:
    Дизайн.
    Недостатки:
    Нестійкий.
      Представник бренду

Елена, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам приємно знати, що Вашому онуку сподобався дезодорант-антперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний. Водночас нам шкода, що стійкість засобу не виправдала очікувань. Зазначимо, що антиперспіранти цієї серії розроблені для активного захисту від поту та неприємного запаху до 96 годин, але ефективність може змінюватися в залежності від індивідуальних особливостей шкіри, рівня активності чи температури навколишнього середовища. Можливо, інша формула з нашої лінійки Men Expert підійде краще: ссылка. Дякуємо, що ділитесь враженнями — це допомагає нам ставати кращими!

• Андрій

Задоволений

Представник бренду

Андрій, раді вітати! Дякуємо за відгук! Щасливі чути, що Ви задоволені дезодорантом-антиперспірантом L'Oréal Paris Men Expert Непереможний. Нехай він і надалі забезпечує Вам комфорт і надійний захист щодня!

• Руслан А***

после использования на коже образуется какая то липкая субстанция, которую очень сложно отмыть даже с мылом, отмывается только с 3 раза и всё равно остаётся ощущение липкости, а теперь представьте что эта гадость ещё и на одежде остаётся, с средствами других производителей с таким не сталкивался

Достоинства:
    запах
    Недостатки:
    я в полном тильте
      Представник бренду

Доброго дня, Руслане Анатолійовичу! Дякуємо за Ваш відгук та щирість у описі вражень. Нам дуже шкода, що після використання дезодоранту-антиперспитанту у Вас виникло відчуття липкості на шкірі та одязі — це дійсно незручний момент. Дезодоранти L'Oréal Paris Men Expert створені для тривалої свіжості та ефективного захисту, однак індивідуальна реакція шкіри може відрізнятися. Рекомендуємо перед використанням обов’язково струшувати флакон, наносити засіб на чисту, і тільки на суху шкіру у помірній кількості та дати йому повністю висохнути перед одяганням, щоб мінімізувати залишки на одязі. Якщо дискомфорт зберігається, радимо звернутися до інших варіантів дезодорантів з лінійки Men Expert, які можуть краще підійти саме Вам. Щиро вдячні за Ваш відгук — саме завдяки таким коментарям ми можемо вдосконалювати наші продукти. Бажаємо Вам щоденного комфорту та впевненості.

• Дмитро М***

Хороший дезодорант, добре справляється зі своїм завданням, приємний запах.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Для себе не виявив!
      Представник бренду

Дмитро, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що аерозоль Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний Вам сподобався і добре справляється зі своїм завданням. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися його ефектом!

• Олена А***

Супер! Працює! Син задоволений!

Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ваш син задоволений аерозолем Дезодорантом-Антиперспірантом L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Микола

Очікував кращого ефекту.

Достоинства:
    Дизайн, аромат
    Недостатки:
    Швидко закінчується
      Представник бренду

Микола, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що антиперспірант не повністю виправдав Ваші очікування. Необхідно розуміти, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні. Тому підбирати дезодоранти слід з урахуванням типу шкіри та ступеня її чутливості, інтенсивності потовиділення, виразності індивідуального запаху. Компанія на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів. У бренду L’Oréal Paris Men Expert є два формати дезодорантів-антиперспірантів - це спрей, дія якого є короткостроковою, а тому підійде тим, хто відносно мало потіє і кульковий, діє сильніше, ніж аерозоль, крім того, за рахунок основи-емульсії створюється ефект плівки, що додатково покращує його дію. Наноситься дезодорант на чисту, добре висушену шкіру (не вологу). Обов'язково спрей перед використанням струшувати. Бренд L’Oréal Paris Men Expert представляє на ринку України кілька лінійок дезодорантів-антиперспірантів зі своїми певними властивостями, діями, текстурами та складом (ссылка). Бажаємо позитивних емоцій та гарного дня!

• Вуйко І***

Нормальний запах. Захищає від поту десь годину.

Іван, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert "Непереможний" не повністю виправдав Ваших очікувань. Захист від поту може залежати від індивідуальних особливостей організму, таких як рівень фізичної активності чи температура навколишнього середовища. Рекомендуємо наносити засіб на чисту, суху шкіру одразу після душу та почекати 10 хвилин перед одяганням для досягнення максимального ефекту. Якщо цей варіант Вам не підійшов, радимо спробувати інші формати або лінійки антиперспірантів бренду, які можуть краще відповідати Вашим потребам. Бажаємо гарного дня!

• Сергей К***

Беру, уже не помню в который раз. Считаю, что это лучший антиперспират в своем сегменте.

Сергей, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що аерозоль Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків став для Вас найкращим після тривалого використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Павло К***

Как дезодорант - шикарный, при том условии, что вам плевать на ваши вещи. Очень сильно пачкает футболки/рубашки - потом невозможно отстирать, белое - желтеет, черное - теряет цвет. В общем, если собрались его использовать под спецовку или робу, которую не жалко испортить- вперед, в остальных случаях- поберегите свои вещи!

Достоинства:
    Стойкий, приятный запах
    Недостатки:
    Убивает одежду

Павло,добрий день! Вдячні Вам за зворотний зв'язок. Рекомендуємо наносити антиперспірант на чисту, добре висушену шкіру пахв, дати можливість йому зафіксуватися/висохнути, а потім одягати одежу, це допоможе уникнути слідів на одязі. А ще краще коли антиперспирант наноситься на шкіру в вечірній час. Вночі пахвова область не потіє, він добре вбереться. Вранці ж можна прийняти душ і змити надлишки, що залишилися на поверхні шкіри. Працюватиме дезодорант краще, а шкіра зможе дихати. Сподіваємось, наша інформація допоможе. Бажаємо гарного дня!

• Сергей К***

Если так пачкает футболки, то дам совет - вначале брызгай антиперспирантом, а потом одевай футболку. А судя по твоему отзыву, ты одеваешь футболку, а потом брызгаешь под мышки...)))))

• Антонина Ф***

Суппер

Антонина, добрий день. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Павло К***

Дезодорант бракованный, на вес - полный, но брызгает только сжатым воздухом, поэтому и скидки. Ау, гражданин Чечеткин, хватит обманывать людей !!

Недостатки:
    Пустой

Добрий день, Павло. Вдячні Вам за зворотний зв'язок. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.

• Сергей К***

А при покупке взвесить в руке , поболтать баллончик, открыть крышку и посмотреть ?

• Ольга А***

Ольга, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Александр З***

Не первый раз беру, всё норм,
    доволен.

Недостатки:

Александр, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання аерозолю Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Сергей К***

Покупаю , уже не помню в который раз, отличный антиперспирант. Зимой хватало на 35-37 дней, летом брызгаю более насыщеннее , хватает на 26-28 дней. Цена-качество супер! Всем рекомендую.

Сергей,добрий день. Вдячні Вам за такий інформативний коментар та за Вашу рекомендацію. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання аерозолю Дезодоранту-Антиперспіранту L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків. Цінуємо, що наш продукт підійшов Вам та Ви повертаєтесь до нас за покупками. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Юрий К***

Супер, очень доволен заказом.

Достоинства:
    Цена, запах и защищает сколько положено)
    Недостатки:
    Нету.

Добрий день, Юрий. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що аерозоль Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Спробуйте гель для душу Total Clean від L'Oreal Paris Men Expert — це універсальний засіб для чоловіків 5 в 1, який можна використовувати як: шампунь для волосся, очисний гель для обличчя, очисний гель для тіла, засіб для гоління та засіб для зволоження шкіри. Гарного Вам дня!

• Сергій Б***

Неплохо, аромат довольно приятный.

Недостатки:
    Оставляет следы, надо быть осторожным при использовании.

Доброго дня, Сергій! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Рекомендуємо наносити антиперспірант на чисту, добре висушену шкіру пахв, дати можливість йому зафіксуватися/висохнути, а потім одягати одежу, це допоможе уникнути слідів на одязі. А ще краще коли антиперспирант наноситься на шкіру в вечірній час. Вночі пахвова область не потіє, він добре вбереться. Вранці ж можна прийняти душ і змити надлишки, що залишилися на поверхні шкіри. Працюватиме дезодорант краще, а шкіра зможе дихати. Сподіваємось, наша інформація допоможе. Бажаємо гарних результатів.

• Виталий

Поки що кращий,пробував різні,в основном вистачало зранку і максимум до вечора,(олд спайс,рексона,нівеа і т.д.)цього вистачає на добу а то і більше,тобто навіть після чергування приїзжаю і подмихи пахнуть,так шо взагалі топ,буду ще брати(за рекламу ніхто не платив=D)

Виталий, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви знайшли дезодорант, що став для Вас найкращим. Чекаємо Вас за покупками знову. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Руслана Я***

Дуже класний! Запах шикарний

Достоинства:
    Запах супер
    Недостатки:
    Нов)

Руслана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!

• Руслана Я***

Запах суперовий,синові сподобався.Купила дві шт.

Достоинства:
    Запах,ціна акційна
    Недостатки:

Руслана, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що аерозоль дезодорант-антиперспірант сподобався Вашому сину, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ольга Г***

Не викликає подразнення, має гарний запах

Ольга, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Максим

Очень доволен приятный аромат, защищает от пота

Достоинства:
    Со своей задачей справляется
    Недостатки:

Максим, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо те що Ви з нами та довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам вдалого дня!