Отзывы покупателей о Шариковый Дезодорант-Антиперспирант L’Oréal Paris Men Expert Непобедимый для мужчин 50 мл (3600523594160)
- Ларионова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный дезик, 96 часов не держится, но на день хватает, очень довольна, пользуюсь сама, муж шариковые не уважает
- Достоинства:
- Запах унисекс, защищает от пота на целый день
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Представник постачальникаНиколай, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Бажаємо Вам чудовго дня!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Улюблений дезодорант чоловіка.Приємний аромат і зручний флакон.
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично, соответствует 96 часам!
- Достоинства:
- Долгоиграющий
- Недостатки:
Представник постачальникаИрина, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий запах. Довго тримаєтся
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Советую всем !
- Достоинства:
- Достойная защита
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуАнтон, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Приємно, що кульковий Дезодорант-Антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний для чоловіків виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама із задоволенням користуюсь
- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Достоинства:
- Классный
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталья. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- РоманычОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное качество,со своей работой справляется.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаРоманыч, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався дезодорант-антиперспирант та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!
- Дарья К***Продавец: Rozetka
Отличный
Представник постачальникаДарья, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання продукту. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Різький та стійкий запах
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцию выполняет хорошо, приятный запах
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за зворотний зв'язок, за довіру до бренду L'Oreal Paris. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви ним користуєтесь з задоволенням. Зверніть ще увагу на засоби по догляду за обличчям для чоловіків від L’Oréal Paris Men Expert: гель для очищення обличчя, засоби для гоління, засоби після гоління .. (https: //rozetka.com.ua/ua/search/?producer=loreal-paris&redirected=1&seller=rozetka&text=men+expert)
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
- Достоинства:
- Приятный запах, хороший контроль за потливостью.
- Недостатки:
- Возможно немного резкий запах, но привык.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стійкий з ненав’язливим ароматом.Рекомендую навіть жінкам
- Достоинства:
- Стійкість, ціна, легкий аромат
- Недостатки:
- Не виявила
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сину і чоловіку дуже сподобались. Запах приємний.
- Юрий К***Продавец: Rozetka
нет назойливых, вонючих запахов.. приятный слабый аромат
действительно работает очень долго- Достоинства:
- отлично
- Евгения Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Мужу нравится, для меня запах приятный
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Будь-який антіперспірант залишає сліди на темних речах. Це не недолік, а скоріш констатація факту. А взагалі - дезодорант чудово справляється зі своєю задачею.
- Достоинства:
- Як антіперспірант справляється чудово
- Недостатки:
- Залишає сліди на чорних речах
Представник постачальникаВасиль, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінимо вашу оцінку. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах приятный, не радиоактивный, работает
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всегда брал антиперспирант этой фирмы, но в последнее время он испортился!
- Достоинства:
- Шарик, приятный запах
- Недостатки:
- В последнее время стал плохо сдерживать пот, оставляет белые пятна на чёрном.
Представник брендуАлексей, добрий день! Дякуємо, що тривалий час обираєте L'Oreal Paris Men Expert та поділилися своїми спостереженнями щодо роботи дезодоранту Непереможний. Нам прикро, що останнім часом продукт став менш ефективним для Вас. Ефективність антиперспіранту може змінюватися через індивідуальні особливості організму, зміну рівня активності або навіть через те, що шкіра поступово звикає до певного складу активних компонентів. Також поява слідів на одязі може бути пов’язана з надмірним нанесенням засобу, тому радимо давати йому повністю висохнути перед тим, як одягатися. Оскільки Ваші потреби у захисті зросли, ми дуже радимо спробувати нашу потужну новинку - кульковий дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Clinical Ultra - ссылкаВін розроблений для екстремальних умов та забезпечує клінічний захист від поту та запаху до 96 годин. Формула з цинком та активними компонентами допомагає зберігати відчуття сухості та свіжості набагато довше, при цьому дбайливо ставлячись до шкіри. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Представник брендуЯрослав, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що кульковий дезодорант-антимперспірант L'Oréal Paris Men Expert Непереможний Вас задовольнив. Користуйтеся із задоволенням! Гарного настрою!
- Костянтин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість посередня
- АртемПродавец: Rozetka
Захищає наче добре від коту, але залишає білі сліди на чорному одязі…
- Достоинства:
- Гарний захист від поту
- Недостатки:
- Білі сліди на чорному одязі
Представник постачальникаАртем, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що антиперспірант в повній мірі не виправдав Ваших очікувань. Рекомендуємо наносити кульковий антиперспірант на чисту, добре висушену шкіру пахв, дати можливість йому зафіксуватися/висохнути, а потім одягати одежу, це допоможе уникнути слідів на одязі. Також кращим варіантом буде коли дезодорант- антиперспірант використовується після душу в вечірній час. Сподіваємось, наша інформація допоможе. Бажаємо тільки позитивних емоцій та натхнення.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодорант перестав бути непереможним. Здається Розетка стала торгувати підробкою. Купував такі дезодоранти десь більше двох років. Зараз вже другий випадок підряд коли дезодорант свої функції взагалі не виконує і дуже рано закінчується.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Низька якість
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що дезодорант - антиперспірант Вас розчарував. В інтернет- магазині Розетка, продаються оригінальні продукти бренду L’Oréal Paris Men Expert. Для зручності спілкування, якщо у Вас є запитання, що до якості продукту та змін, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом підтримки споживачів в компанії "Лореаль Україна", електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення та своє питання. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня.
- Вікторія
Це оригінал, просто склад змінився.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С утра принял душ и намазался.
- Достоинства:
- Приятная отдушка
- Недостатки:
- Нулевая защита.
Представитель компанииАлександр, спасибо за обратную связь. Рекомендуем Вам для более длительного эффекта антипреспиранта L’Oréal Paris Men Expert использовать его утром и вечером после принятия душа, не сразу, а через 30 мин. на сухую, не влажную кожу подмышек. Дать возможность антипреспиранту зафиксироваться и только потом одевать одежду.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Впервые столкнулся с подобным: после намазывания (спустя 15 мин после душа и за 15-20 мин до одевания футболки) надел футболку и прогулялся около 2х часов и после прихода домой увидев то, что стало с подмышкой черной футболки... в общем купив за такие деньги дезодорант я испортил футболку свою, которую купил в Италии и мечтал о ней.. (фирменную футбольного клуба).. БЕЛЕЙШИЕ разводы, как давным-давно было с каким-то очень дешевым дезиком.. видимо, придется дальше пользоваться олд спайсом, т.к там его хватает не на целый день, но зато вещи никаких пятен и прочее..
- Достоинства:
- отличный запах, бренд
- Недостатки:
- испортил вещь
- Юрий Г***
Согласен. Футболку портит хорошо
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Портит вещи, не рекомендую. Пятна на футболках остались даже после стирки.
- Достоинства:
- Не качественный продукт.
- Недостатки:
- Такое чувство что белизны добавили французы в дезик
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що антиперспірант не виправдав Ваших очікувань. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру пахв (не вологу), в один шар. Рекомендуємо після нанесення засобу не надягати одяг поки дезодорант не висохне, щоб в подальшому одяг залишався без плям.
- В'ячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка тупо і нагло мене кинула з комплектуванням мого замовлення з усіх чотирьох позицій у замовленні виявився тільки однин товар. При отримані замовлення у поштовому відділенні зробив велику помилку не перевірив його. У той самий день звернувся в службу підтримки, розглядали моє звернення більше 7 днів, після того прийшла суха відповідь "логістика все вам відправила в повному обсязі". Знаю, що допустив помилку не перевіривши відправлення у відділені пошти, але за 10 років користування сайтом це перший такий випадок. Зробив для себе висновок, що більше в Розетці я не роблю ніяких замовлень і не користуйся сайтом принципово!