Отзывы покупателей о BB крем L’Oreal Paris C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый 30 мл (3600523723522)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Суперовий крем ,легко наноситься.

Достоинства:
    Класний колір
      Представник бренду

Світлана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук про BB-крем L'Oreal Paris C'est Magic 5в1! Раді, що Ви оцінили легкість нанесення та гарний відтінок засобу. Цей BB-крем поєднує догляд за шкірою та природне покриття, вирівнює тон обличчя та забезпечує комфорт протягом дня, що робить його зручним для щоденного використання. Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Д***

Супер, очень хороший

Представник бренду

Елена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що BB-крем L’Oreal Paris C’est Magic 5в1 Вам сподобався. Він дійсно поєднує кілька функцій в одному: вирівнює тон шкіри, зволожує, надає легке покриття, освіжає вигляд та захищає від зовнішніх впливів. Раді, що Ви оцінили його ефект і комфорт у використанні - сподіваємося, він і надалі буде Вашим улюбленим продуктом!

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Чудовий bb крем, легкий і сяючий, менв подобається

Представник бренду

Алла, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що BB-крем L’Oréal Paris C’est Magic 5в1 виправдав Ваші очікування. Його легка текстура дарує природне сяйво, вирівнює тон шкіри та забезпечує комфорт протягом дня. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Ми щасливі бути частиною Вашого макіяжу!

• Марина Т***

Чудовий крем. Рекомендую.

Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо Вам за рекомендацію! Нам дуже приємно, що BB-крем L’Oréal Paris C’est Magic 5в1 справив на Вас таке позитивне враження. Він поєднує легке покриття, зволоження та ефект вирівнювання тону, щоб шкіра виглядала свіжою, доглянутою й природною щодня. Користуйтеся із задоволенням та нехай результат і надалі Вас тішить!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 3 Бежевый

ВВ крем просто бомба, я в захваті він цього продукту, буду користуватися і рекомендую іншим. Дякую за швидку доставку. Продавця рекомендую.

Достоинства:
    гарна якість, швидка доставка, легко збирається
      Представник бренду

Оксана, добридень! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми в захваті, що BB-крем L'Oreal Paris C'est Magic 5в1 Вас так вразив і відповідає Вашим очікуванням. Він дійсно поєднує догляд та легке покриття, щоб шкіра виглядала рівною і сяючою. Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Наталія П***

Швидко

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук про BB-крем L'Oreal Paris C’est Magic 5в1! Нам неймовірно приємно знати, що продукт Вам сподобався. Цей крем створений, щоб поєднувати легке тонування, зволоження та природне сяяння, забезпечуючи ефект свіжої, відпочилої шкіри протягом дня. Дякуємо, що обрали L’Oréal Paris!

• Мария Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Тональний класний, спочатку його не оцінила , думала що від нього мене обсипає, проте після тривалої перерви, дала йому шанс і ву а ля, тепер мій фаворит на разі. Перекриття легке, недоліки не перекриє, але гарно вирівнює тон шкіри, ідеально на кожен день. Фініш вологий, консистенція доволі рідка.

Представник бренду

Мария, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що BB-крем L'Oreal Paris C’est Magic 5в1 став Вашим фаворитом. Він ідеально вирівнює тон шкіри, дарує легке перекриття нюансів та природний вологий фініш, роблячи його чудовим вибором для щоденного макіяжу. Цінуємо, що Ви дали йому другий шанс і залишилися задоволені результатом!

• Виктория

Посылка пришла быстро. ВВ этот люблю. Для лета отличный

Достоинства:
    Скидка
      Представник бренду

Виктория, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про BB-крем L’Oreal Paris C’est Magic 5в1! Дуже приємно чути, що він став Вашим улюбленим та чудово підходить для літа. Легка текстура крему вирівнює тон шкіри, дарує природне сяйво і комфорт протягом дня. Нам щиро приємно, що продукт відповідає Вашим очікуванням!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Все як би не погано, але тон надійшов не тей що замовляла... CLAIR CHIARO, такого тону у вас в продажі немає, колір кришечкі тюбика не золотистий як в оригінальному, а рожево-матовий, можливо змінили дизайн виробники але це теж тількі здогадуватися залишається... До цього випадку проблем не було, замовляю не вперше в розетці...

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Тон крему не тей що замовляла

• Мазур Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Чому Розетка досі не виправила назви тону (відтінків)??? Він абсолютно не співпадає з тим, що кладуть у посилку і описом на сайті! Чомусь зовнішній вигляд тюбика, особливо ковпачка, сильно відрізняється від фото сайті. Таке відчуття, що кладуть підробку! Колір жовтить, тому, хто обирає під світлий тон шкіри категорично не рекомендую. Ціна не з самих дешевих, тому повне розчарування.

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Характеристики не співпадають з реальністю

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Мария Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Звернення до магазину . Змініть назви тонів. Вкажіть саме ті назви які вказані від виробника. Це вводить в оману . Орієнтувалася при замовлені на фото в оголошенні та дивилася який тон вказаний там . У вас вказано : назва тону - світлий , на фото - лайт беж . Замовила . Прийшов tres clair. Добре що він також був світлий тому забрала . Проте хвилин 5 витратила , щоб знайти в інтернеті його та впевнитися що він зі світлих відтінків. Сам бб мені сподобався , до цього тестила в магазині офлайн, тому шукала саме тон який обрала там . Він мені більше як сс, перекриття легеньке , вирівнює тон обличчя, недолікі явні не перекриє. Текстура доволі рідка , колір білий , при контакті зі шкірою підлаштовується під ваш тон . Не лякайтеся , якщо одразу він вам буде здаватися жовтим , в моменті він світлішає . За день на моєму обличчі не окислювся. Проте я думаю занадто світлій шкірі з холодним підтоном , мій колір не підійде. Або ж в літню пору року , так як має теплий під тон .

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і що поділилися своїм досвідом використання BB-крему L'Oreal Paris C'est Magic 5в1.
      Розуміємо Вашу ситуацію щодо назв відтінків. Дійсно, коректне зазначення назв від виробника допомагає уникнути плутанини при виборі тону, особливо коли зображення можуть відрізнятися. Ваш коментар важливий, і ми передамо його відповідним спеціалістам. Щодо самого BB-крему – раді, що він Вам сподобався! Так, ця лінійка має легке покриття та підлаштовується під тон шкіри, що робить його чудовим вибором для природного макіяжу. Дякуємо, що поділилися нюансами відтінку та його адаптації – це точно допоможе іншим покупцям обрати свій ідеальний колір. Бажаємо Вам приємного використання!

• Лида Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Колір зовсім не такий замовляли, відразу не звернула уваги. Треба перевіряти, кладуть аби що! Як можна повернути цей на тей що замовляли?

Достоинства:
    Товар купую не в перше
    Недостатки:
    Не той відтінок

• Алла

Рекомендую

Достоинства:
    Ідеально адаптуються
    Недостатки:
    Маленький об'єм

Алла, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oreal Paris, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Руся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 3 Бежевый

Ідеальний для будь якого типу шкіри

Достоинства:
    Не великий розмір
    Недостатки:
    Не має

Руся, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Взагалі не тонує, обличчя після нього біле та бліде. Не рекомендую

Недостатки:
    Не рекомендую, не виконує свої функції

Доброго дня, Інна! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що ВВ крем не виправдав Ваші сподівання. ВВ крем C'est Magic призначений для всіх типів шкіри, має ультра легку тонуючу текстуру з зволожуючою сироваткою, вирівнює колір обличчя та створює легку вуаль природної досконалості. Для більш щільного покриття рекомендуємо використовувати тональні креми, це може бути тональний крем L'Oreal Paris Alliance Perfect з додатковим зволожуючим кремом в складі або стійкий тональний крем L’Oréal Paris Infaillible. Відтінки рекомендуємо підбирати в роздрібних магазинах на своїй шкірі, щоб колір тонального крему співпадав с кольором вашого обличчя.

• Олена Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Взяла самий світлий відтінок, а він дуже темний і рижить на шкірі.

Недостатки:
    Жах!
  • Кристина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 1 Светлый

Очень крутой крем.буду ещё заказывать

• Жанна К***

Кремом задоволена

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 3 Бежевый

Получила крем без упаковки ,На крышке нет защитной ленты , любой может попользоваться и закрыть как то для LOREAL, не допустимо

Достоинства:
    Перекрывает недостатки кожи
    Недостатки:
    Открытый тюбик, нет упаковки, разачарована((
  • Тося П***

бомба только он

Достоинства:
    только плюсы
  • Катерина Ж***
    Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Довго наважувалась купувати чи ні, але все ж купила. Хвилювалась, щоб не був занадто жовтий. Підійшов, крем адаптується під колір шкіри. Класна текстура крему, мені сподобався.

Достоинства:
    Гарна текстура
  • Носова О***

Крем супер.

Достоинства:
    Якість, ціна
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що BB-крем L’Oréal Paris C’est Magic 5в1 Вам сподобався. Його продумана формула створена саме для комфортного та багатоцільового використання - з якісним вирівнюванням тону, легкою текстурою та натуральним ефектом без перевантаження. Дякуємо, що обрали L’Oréal Paris і поділилися своїми враженнями!

• Христина К***
    Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Замовляла на подарунок саме цей тон,прийшов зовсім інший,як це так Розетка???відповідно-зірвані плани,так,як довелося шукати інший подарунок…..обуренню немає меж,зіпсований настрій,немає бажання наступного разу замовляти

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов зовсім інший тон,ніж замовляли
      Представник бренду

Христина, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Будь ласка, для урегулювання питання, зверніться до техпідтримки Rozetka. Бажаємо Вам гарного дня!

• Павло
    Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 3 Бежевый

крем лягає білою маскою, нерівномірно, вся шкіра у розводах. крем скатується, нанести його рівно - неможливо. крем підкреслює всі лущення, навіть якщо ви їх до цього не помічали. шкода не можу повернути, марно витрачені гроші

Доброго дня, Павло. Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що ВВ-крем Magic Вам не підійшов. Необхідно розуміти, що підбір декоративної косметики є суто індивідуальним для кожного. BB-крем Magic, це зволожуючий крем з мікрокапсулами, які тануть при дотику зі шкірою, перетворюючись на легку невагому тональну вуаль з ефектом "макіяж без макіяжу". ВВ крем забезпечує легке сатинове покриття, зволоження та догляд (екстракт інжиру, пантенол і вітамін Е), має захист від сонця SPF 20, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри. Коли тональний засіб скочується на шкірі, можливо шкіра не дуже добре була очищена та підготовлена, або зневоднена і їй не вистачає вологи. Якщо тональний засіб на обличчі має вигляд маски, скоріш за все не підійшов тон ВВ-крему. Рекомендуємо перед першою покупкою тональних засобів тестувати та підбирати відтінок в роздрібному магазині.
      Бажаємо тільки позитивних емоцій.

• Людмила П***
    Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 3 Бежевый

BB крем L’Oreal Paris замечательно подстраивается под тон кожи. У него легкая текстура и он отлично перекрывает мелкие недостатки на коже. Удобно растушевывается как спонжем, так и пальцами. На коже данное средство не скатывается и не забивает поры. BB крем придаётся матовасть коже

• Алена Г***
    Продавец: Rozetka. Тон: C'est Magic 5в1 2 Светло-бежевый

Прикольный BB кремчик. Выдавливаешь из тюбика белый крем, чуть-чуть растираешь пальцем и он под твоими пальцами меняет цвет на тональный крем. Для теплой поры года самое то - легкий, хорошо ложится, маскирует мелкие недостатки и добавляет легкое сияния коже, благодаря чему лицо выглядит более свежим. Мне очень понравился