Отзывы покупателей о Крем для кожи вокруг глаз L'Oreal Paris Гиалурон эксперт Восстанавливающий Увлажняющий Уход 15 мл (3600524009007)
- AI аналіз відгуків69 відгуків: 95% позитивні, 3% нейтральні, 2% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Хорошего качества
- Достоинства:
- Подходит для кожи
- Недостатки:
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості нашого продукту! Ми дуже раді, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт став чудовим доповненням Вашої щоденної рутини та подарував комфортні відчуття шкірі навколо очей! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Отлично
Представник брендуНаталия, вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та довіру! Нам дуже приємно, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт справив на Вас позитивне враження. Формула з гіалуроновою кислотою створена для інтенсивного зволоження та підтримки пружності ніжної шкіри навколо очей, допомагаючи зменшити відчуття сухості та зробити погляд більш свіжим і відпочилим. Раді, що засіб виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам і надалі комфортного догляду та видимого результату щодня разом із L’Oréal Paris!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Хороший крем
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд виправдав Ваші очікування. Формула засобу створена для інтенсивного зволоження, пом’якшення та підтримки комфорту ніжної шкіри навколо очей, допомагаючи їй виглядати більш свіжою та доглянутою щодня. Раді, що продукт сподобався і став частиною Вашого догляду!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже приємний крем, некомедогенний.
Представник брендуОльга, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що крем для шкіри навколо очей L'Oréal Paris Гіалурон Експерт Відновлювальний забезпечує комфорт і догляд без ризику комедогенності. Формула засобу розроблена для інтенсивного зволоження, пом’якшення шкіри та підтримки її здорового вигляду, залишаючи ніжну зону навколо очей доглянутою та свіжою. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування і став частиною Вашого щоденного догляду!
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Хороший крем, швидка доставка
Представник брендуГанна, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що крем для шкіри навколо очей L’Oréal Paris Гіалурон Експерт Вам сподобався. Його формула з гіалуроновою кислотою допомагає інтенсивно зволожувати делікатну зону навколо очей, роблячи шкіру більш гладкою та свіжою на вигляд. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Супер!
- Достоинства:
- Гарно зволожує під очима.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд допомагає Вам підтримувати комфорт і зволоження делікатної шкіри під очима. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися ефектом гладкості та комфорту після кожного застосування!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Увлажняет, ослабляет стянутость кожи вокруг глаз
Представник брендуЛюдмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт допомагає зволожити шкіру та зменшити відчуття стягнутості. Його легка, відновлювальна текстура створена для комфорту та догляду щодня, підтримуючи ніжну шкіру навколо очей свіжою та доглянутою. Бажаємо Вам натхнення!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Супер!
Представник брендуМихайло, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про крем для шкіри навколо очей L'Oréal Paris Гіалурон Експерт. Приємно чути, що продукт Вам сподобався! Крем забезпечує відновлювальне та зволожувальне дію, допомагає зменшувати видимість дрібних зморшок та підтримує м’якість і пружність шкіри навколо очей. Ми раді, що він дарує Вам комфорт і догляд щодня!
- Любовь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже хороший, не викликає алергію.
- Достоинства:
- Добре зволожує, шкіра гладенька
- Недостатки:
- Невелика кількість)
Представник брендуЛюбовь, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт забезпечує комфорт, добре зволожує та робить шкіру гладенькою, не викликаючи алергії. Ваші слова надихають нас продовжувати створювати продукти для ніжного догляду за шкірою!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Беру другий чи третій раз, крем легкий і приємний до шкіри
Представник брендуЛюдмила, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук про крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт. Дуже приємно знати, що Ви повертаєтесь до цього догляду і цінуєте його легку текстуру та комфорт для шкіри. Бажаємо Вам краси й чудового настрою щодня!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Користуюсь цим кремом на постійній основі. Подобається!
Представник брендуІрина Гребенюк, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Нам приємно чути, що продукт Вам подобається і Ви використовуєте його регулярно. Для комплексного догляду можна доповнити рутину денним та нічним кремом L'Oreal Paris Гіалурон Експерт для обличчя, щоб шкіра була зволоженою та пружною протягом дня і ночі. Бажаємо Вам гарного дня!
- Демкив Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Очень хороший крем под глаза. Впитывается быстро ,текстура хорошая ,смягчает. Мне ,очень ,по духу пришелся. Советую.
Представник брендуЕвгения, вітаємо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт став для Вас улюбленим засобом. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що рекомендуєте наш продукт!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем отличный, беру уже не первый раз, рекомендую!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник брендуОксана, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу лояльність та довіру до L’Oréal Paris! Раді, що крем для шкіри навколо очей Hyaluron Expert виправдав Ваші очікування й став частиною Вашого регулярного догляду. Ваша рекомендація для нас — найвища оцінка. Дякуємо, що обираєте наш бренд!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Чудовий крем
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш позитивний відгук про крем для шкіри навколо очей L'Oréal Paris Гіалурон Експерт! Ми раді, що Ви відчуваєте його ефективність. Цей крем створений з урахуванням особливостей ніжної шкіри навколо очей — він глибоко зволожує, допомагає відновити пружність та зменшити видимість дрібних зморшок завдяки дії гіалуронової кислоти. Ваші слова надихають!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Текстура - ніжна і м'яка, гарно вбирається і шкіра під очима після нього добре зволожена.
- Достоинства:
- Вистачає надовго.
- Недостатки:
Представник брендуОлена, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш детальний та позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що текстура крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт подобається Вам, а також, що крем добре зволожує шкіру. Ми раді, що продукт Вас задовольняє і служить тривалий час. Ваші слова надихають!
- Демкив Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем - отличный. Нравится текстура. Хорошо впитывается. Запаха практически нет.
Представник брендуЕвгения, добридень! Дякуємо за зворотний зв’язок! Раді чути, що Вам сподобалась текстура крему L’Oréal Paris Гіалурон Експерт та його легкість у використанні. Формула дійсно створена так, щоб швидко вбиратися, зберігаючи шкіру навколо очей зволоженою і комфортною. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Д уже подобається
- Достоинства:
- Легко вписується, зменшує зморшки
Представник брендуИрина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам дуже подобається крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дуже приємний аромат крему денного і нічного,під очі крем мені зовсім не чим не пахне,результату ще не помітила,але поки все
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не бачу
Представник брендуВікторія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд створений для зволоження та відновлення шкіри навколо очей, тому ефект стане більш помітним після регулярного використання. Дякуємо за те, що обрали наш бренд!
- ВИТАЛИЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Представник брендуВИТАЛИЯ, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Бажаємо Вам краси та здоров'я!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Гаринй крем, приємна текстура, легкий, ефект на весь день
- Достоинства:
- гарний крем за приємною ціною
- Недостатки:
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт! Нам дуже приємно, що продукт Вам сподобався, і Ви оцінили його текстуру та ефективність. Сподіваємося, що крем й надалі буде Вашим надійним помічником у догляді за шкірою навколо очей!
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Гарний крем
Представник брендуНаталя, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон Експерт Вам сподобався. Ваше задоволення – наша головна мета! Нехай він дарує Вам найкращий догляд!
- Ксения П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Звичайний крем. Зволожує, підходить для чутливої шкіри.
- Достоинства:
- Зволожує
- Недостатки:
- За свою ціну не має
Представник брендуКсения, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні емоції після використання крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень!
- Тарасенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Гарний. Добре зволожує
Представник брендуАлина, раді вітати. Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами враженнями після використання. Щасливі, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем приятной текстуры, с нежным ароматом, пользуюсь с удовольствием. Спасибо.
Представник брендуТатьяна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Александра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем только получила. Доставка Укр. почтой даже сутки не прошли. Очень быстро. Спасибо. Крем густой, хорошо ложиться, не блестит. Результат будем ждать. Хорошая скидка.
- Достоинства:
- Густой, не блестит мягко ложиться.
- Недостатки:
Представник брендуАлександра, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Нехай він доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Черній О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Гарний крем для повік. Добре зволожує. Не викликає набряків.
- Достоинства:
- Приємна структура. Легкий аромат.
- Недостатки:
- Лише ціна))
Представник постачальникаОлена, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що засіб повністю задовольняє Ваші потреби і підходять для Вашого типу шкіри. Дякуємо за Вашу відданість і довіру. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими засобами для догляду та мати здорову і доглянуту шкіру. Гарного дня!
- Каріна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем добре вбирається, немає липкості) задоволена
Представник постачальникаКаріна, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд виправдав Ваші очікування та сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
сподобилось, побачила результат через кілька дні
Представник постачальникаАлена, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Хороший, гарно зволожує шкіру.
Представник постачальникаІнна, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження після використання крему для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд. Щасливі, що він дарує Вашій шкіри необхідне зволоження! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Кремчик очень приятный. Не утяжеляет глаза, легко ложится.
Представник постачальникаЕлена, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L’Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Чудово
Представник постачальникаКатерина, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Добре поглинається,зволожує
Представник постачальникаВіра, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд виправдав Ваші очікування та подарував тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Резуник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Спасибо большое за быструю доставку. Всё пришло целым без повреждений. Крем нормальный, жене подходит.
- Достоинства:
- Удобная упаковка.
- Недостатки:
- Цена не очень маленькая.
Представник постачальникаАлександр, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що крем сподобався Вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Геннадій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Дружина задоволена, я щасливий, дякую!
Представник постачальникаГеннадій, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви та Ваша дружина задоволені продуктом. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівного дня!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Не рекомендую! Подделка
- Недостатки:
- Вызывает аллергию глаз
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що у Вас відбулася така реакція шкіри на крем. Крем навколо очей L'Oreal Paris Hayaluron Expert протестований під контролем офтальмологів та дерматологів, підходить для чутливої шкіри очей, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Крем навколо очей наноситься по окісті навколо очей, після очищення та тонізування шкіри, перед нанесенням основного крему або сироватки для обличчя, на рухливу тонку повіку не наносити
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 15 мл
Крем подобається, гарно зволожує шкіру. Купую вже не перший раз.
Представник постачальникаОлена, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання крему. Нехай крем для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Гіалурон експерт Відновлювальний Зволожувальний Догляд доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!