Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Стойкая крем-краска для волос L'Oreal Paris Excellence Creme 7.1 - Русый пепельный (3600524094034)

Оценка пользователей 4.74/5
  • Игорь Е***
    Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 8.13 Светло-русый бежевый

Без комментов...

Достоинства:
    Купил жене. Полёт нормальный...
    Недостатки:
    У жены - есть. У крем-краски - нет.
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 4.15 Морозный шоколад

Любимая краска, беру постоянно, волосы не портит, оттенки замечательные

Достоинства:
    Приятная цена, качество
    Недостатки:
    Нету
  • Карапыш

Очень хорошо закрашивает седину что для меня было решающим фактором при выборе краски. Волосы после покраски блестят, не ломаются, не пушатся, щадящая для структуры волоса.Хватает недели на 5-6, седину потом снова нада подкрашивать. Только цвета в этой краске не очень яркие, нету средних красновато- фиолетовых, не могу себе подобрать , взяла морозный шоколад, ну прям очень темный, аж черный, только через недели три как смоется, тогда светлее, и мне лучше нравится. Плохо что нет темно-розового золота как в преферансе, но та седену не так берет....

• Лилия О***

Краска выше всяких похвал. Волосы блестят,цвет равномерный и очень красивый. Брала оттенок морозный шоколад-рекомендую!

Достоинства:
    Результат,состояние волос после окрашивания.
    Недостатки:
    Не заметила.
  • Наталья М***

Краска зачательная.Достаточно стойкая.Бальзам и шампунь в наборе просто великолепны. Мягкие,душистые и волосы после них - просто шёлк.

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:

Наталья, доброго дня! Дякуємо за відгук, що зупинили свій вибір на продукті бренду L'Oreal Paris.

• Дарія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Creme 5.00

Мені дуже подобається ця фарба. Сама себе фарбую. Сивину також зафарбовує прекрасно. Дві упаковки мені вистачає на густе волосся середньої довжини. Тримається достаточно довго. Звісно із часом вимивається, як і всі фарби. Гарний колір. До речі, до цього фарбувала 5.15 із тієї ж серії. Це я виходжу із червоного. Краще фарбуватись щоб було доступне свіже повітря, бо якщо фарбуватись у ванній із закритими дверима, то запах аміаку трохи може потім вдарити у голову)))

Достоинства:
    Зафарбовує сиве волосся, гарний і довготривалий колір
    Недостатки:
    Можливо запах аміаку (індивідуально)

Дарія, вітаємо. Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені фарбою та її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Вікторія Ф***
    Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Creme 3.00

Купила цю фарбу, щоб перекрити невдале фарбування і боялась що остаточно доб'ю своє волосся, то ця фарба мало того, що на 12 балів перекрила попередній тон і лягла рівномірно і красиво, то волосся моє зовсім не пересушилось, а стало послушне і шовковисте. Тому раджу всім спробувати, хто вагався, фарба чудова! Я брала відтінок 7,1, дуже красивий, натуральний . ( Половина волосся мого природнього, а інша половина - те, що я пофарбувала,як бачите, переходу зовсім не видно, я була приємно здивована)

Достоинства:
    Рівний тон, мягеньке слухняне волосся, тон відповідає заявленому, перекриває чудово
    Недостатки:
    Доволі різкий запах
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 8.1 Светло-русый пепельный

Завжди користуюсь фарбою цієї марки і дуже задоволена. Сивину зафарбовує на 100%, не псує волосся, колір завжди виходить, як і заявлено. Інколи хочеться купити більш бюджетну фарбу, але потім дуже шкодую: моє тонке волосся сильно псується під дією більш агресивних фарб. Рекомендую однозначно для покупки на Розетці, особливо зі знижкою, тому що мала негативний досвід купівлі фарби цієї ж марки в популярному супермаркеті краси - зовсім не така консистенція (рідка) і навіть колір вийшов не такий, як зазвичай (((

Достоинства:
    Щадна формула, 100% зафарбовування сивини, шампунь і кондиціонер, що входять до складу, акційна ціна
    Недостатки:

Тетяна, вітаємо. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Creme 3.00

Краска отличная, беру постоянно, не портит волосы

Недостатки:

Лилия, дякуємо, що ділитеся своїм досвідом користування Excellence Creme. Ми щиро раді, що фарба виправдала ваші сподівання.
      Щоб досвід був іще приємнішим, зверніть увагу на серію догляду за волоссям Elseve Колір і Блиск для фарбованого і меліруваного волосся - формула поєднує в собі поживний концентрат і захист від UVA/UVB променів для подвійної дії: посилено живить волосся зсередини, захищає волосся від впливу УФ-променів і зовнішніх чинників.

• Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 1.0 Black My Color Elixir Apivita

Беру постоянно эту краску.Недостатков не обнаружила. За такую цену я считаю не хуже професиональных. У меня не смывается в течении 3 недель. Цвет супер.

Достоинства:
    Волосы долго блестящие и мягкие
  • Ккк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Creme 2.00

Отличная краска! Беру давно 2.0, хорошо закрашивает седину, не уходит в рыжий со временем. Не вымывается сильно. Для всех возомнивших себя супер колористами и зафукавших эту краску, один совет: пообщайтесь с колористами из норм.салонов, они вам много интересного расскажут о принципах нанесения красок, особенно после окрашивания ранее)) Тут не краску ругать надо, а свою тягу к экспериментам и отсутствие элементарных знаний колористики.

Достоинства:
    Отличная
  • Юлія

Користуюсь цією фарбою близько року, пробувала 3 відтинки, усі по різному зафарбовують сивину на моєму волоссі. Волосся після фарбування - живе, бальзаму, що іде в комплекті, вистачає надовго, якщо використовувати його раз на тиждень. Одним словом - рекомендую.

Достоинства:
    природний відтінок, зафарбовує сивину, не пошкоджує волосся
  • Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 8.13 Светло-русый бежевый

Фарба хороша, відтінок 8.13 світло русявий бежевий, після блонду, волосся ніби з салону

Достоинства:
    Фарба пахне, це дуже круто
      Представник бренду

Валентина, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук про стійку крем-фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 8.13. Нам дуже приємно чути, що відтінок гарно виглядає на волоссі після освітлення та дарує ефект доглянутого, салонного результату. Раді, що Ви також відзначили приємний аромат під час фарбування! Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 8.12 Мистический блонд

Жена довольна... Соответственно и мне спокойней!

Представник бренду

Андрей, доброго дня! Дякуємо за такий щирий і теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 8.12 - Містичний блонд виправдала очікування Вашої дружини і подарувала гарний результат, а Вам - спокій та задоволення. Бажаємо, щоб кожне фарбування дарувало лише впевненість і радість!

• Олена

Добре зафарбовує сивину. Якщо волосся коротке або не дуже густе, можна розділити на 2 використання.

Достоинства:
    Легка в використанні.
      Представник бренду

Добридень, Олена! Щиро дякуємо за Ваш відгук про стійку крем-фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme. Ми дуже раді, що фарба добре зафарбовує сивину і Ви залишилися задоволені результатом! Це дійсно чудова фарба, яка не лише забезпечує гарне покриття, а й доглядає за волоссям. Бажаємо Вам чудових результатів і доглянутого вигляду волосся!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 7.1 Русый пепельный

Вже багато років фарбую нею волосся. Поки змінювати не збираюсь.

Оксана, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Галина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 10.13 Легендарный блонд

буду покупать еще

Достоинства:
    закрашивает седину, хороший цвет,
    Недостатки:

Галина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Оксана Л***

Фарба хороша. Взяла легендарний блонд, немає жовтого відтінку при коріннях. Колір дуже сподобалося. У мене вийшов як у розкладці кольорів. Замовлю ще одну. Задоволена повністю вибором))

• Татьяна

Оттенок 2.00 выглядит как естественный черный. Ключевое слово естественный. Седину закрашивает, держиться краска хорошо.

Достоинства:
    Естественный оттенок
  • Анастасия М***

Очень удобна в нанесении, расход небольшой. Брала две пачки, использовала только одну (волосы длинные). Впервые красилась сама, всё получилось. Рекомендую.

Достоинства:
    Текстура, цвет
  • Наталья М***

Неожиданно стойкая краска для седины..Спасибо.Очень довольна.

Достоинства:
    Стойкая,удобная,недорогая
  • Анатолій В***

Дружині подобається!

Достоинства:
    Дружині подобається
    Недостатки:
    НЕМАЄ
  • Людмила

Користуюся давно. Якість влаштовує.

Достоинства:
    Якісне фарбування. Бальзам. Одноразовий шампунь.
    Недостатки:
    не було ще.
  • Тетяна

Віднині це моя улюблена фарба для волосся. Наноситься добре, не тече, вдалося повністю позбутися рудуватого відтінку на волоссі - і це при тому, що я використовувала світлий тон! Інші фарби з цим завданням не справлялися. Крім того, однієї упаковки мені повністю вистачає на одне повноцінне фарбування, хоча маю довге волосся і зазвичай використовувала дві упаковки (іншими фарбами). А ще тут є чудовий бальзам, якого вистачає на кілька застосувань. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Добре наноситься, не тече, відмінно фарбує
    Недостатки:
    Не виявила
  • Татьяна П***

Краска понравилась, удобна в использовании, хорошо прокрашивает. Но все же если вы хотите что б при корнях хорошо покрасилось, то наносите сначала на корни оставите на минут 10, а потом прокрашивайте всю длину. Так цвет будет равномерный по всей длине.

• Суходольська Т***

користуючь вже років 4, дуже задоволена.дякую розетці за знижки)) обожнюю бальзам для волосся, який є у складі.

Достоинства:
    не має різкого запаху і гарно фарбує, волосся після неї мяке і блискуче.
    Недостатки:
    не виявлено
  • Ірина М***

Краска для волос дуже гарна, колір соответствует картинки.

Достоинства:
    Гарний колір
      Представник бренду

Ірина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми вражені, що крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у вишуканому відтінку 8.13 повністю виправдала Ваші очікування, а отриманий колір збігся з палітрою. Ми розробили цю формулу з потрійним доглядом, щоб вона не лише дарувала розкішний природний відтінок, а й надійно захищала та пом'якшувала волосся під час фарбування. Користуйтеся з великим задоволенням!

• Любов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 1021 Светло-светло русый перламутровый Casting L'Oreal Paris
      Представник бренду

Любов, вітаємо! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 10.21 - Світло-світло русявий перламутровий - виправдала Ваші очікування! Її формула дбайливо фарбує волосся, забезпечує інтенсивний колір, блиск і догляд від коренів до кінчиків. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Оксана К***

Ця фарба одна з найкращих. Колір природний з попелястим відтінком.

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 8.1 - Світло-русявий попелястий виправдала Ваші очікування. Ця фарба створена для рівномірного, насиченого кольору з природним попелястим відтінком, а також доглядає за волоссям під час фарбування, залишаючи його м’яким і блискучим. Бажаємо Вам гарного дня!

• Виктория Б***

Дякую

Представник бренду

Вікторіє, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук і вибір стійкої крем-фарби для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 8.12 «Містичний блонд». Сподіваємося, результат фарбування подарував Вам саме той відтінок і догляд, на який Ви розраховували. Для підтримки яскравості кольору рекомендуємо шампунь та бальзам L'Oreal Paris Elseve Експерт Кольору для фарбованого волосся, які допоможуть зберегти блиск і насиченість волосся довше. Бажаємо чудового настрою та задоволення від догляду за волоссям!

• Ольга Ш***

Фарба класна, а бальзам взагалі найкращий, дякую!

Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми раді, що фарба L'Oreal Paris Excellence Creme та бальзам Вам так до вподоби. Нехай кожне фарбування дарує Вам найкращий результат та задоволення! Ваше задоволення — найкраща нагорода для нас!

• Наталія С***

Хороша . Колір 5.00 - гарний каштановий без рудого підтону. В мене вимивається десь за місяць. Мию голову через день.

Достоинства:
    Бюджетна, гарний колір, що відповідає палітрі , зафарбовує сивину
    Недостатки:
    Має різкуватий запах
      Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо Вам за детальний відгук і високу оцінку фарби L'Oréal Paris Excellence Creme у відтінку 5.00! Раді чути, що насичений каштановий колір без рудого підтону повністю відповідає Вашим очікуванням і палітрі, а також ефективно зафарбовує сивину. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Олена

Нормальна фарба. Колір вийшов як натуральний

Представник бренду

Добрий день, Олена. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme та обраний колір виправдали Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Ольга

Купую не вперше. Подобається результат фарбування. Ще ніколи мене не підводила.

Представник бренду

Ольга, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашій стійкій крем-фарбі для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Наталія

Нормана фарба. Вистачило пофарбувати волосся довжиною по плечі, одним набором.

Достоинства:
    Все що потрібно для фарбування є в упаковці
      Представник бренду

Наталія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme Вам сподобалась. Сподіваємось, фарба продовжить радувати Вас чудовим результатом! Бажаємо Вам гарного настрою!

• Наталья М***

Краска очень хорошая,заказываю не первый раз.Хорошо закрашивает седину.Не сильно смывается.

Достоинства:
    Легко наносится
      Представник бренду

Наталья, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про стійку крем-фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme. Ми раді, що вона добре зафарбовує сивину та задовольняє Ваші очікування. Щоб ще більше підкреслити красу та здоров'я волосся після фарбування, рекомендуємо спробувати живильний шампунь та бальзам-ополіскувач Elseve Total Repair 5. Вони допоможуть зберегти волосся м'яким і доглянутим. Бажаємо Вам чудового настрою та задоволення від використання нашої продукції!