Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Супертонкий карандаш для бровей L'Oreal Paris Infaillible Brows 24H Micro Precision Коричневый 1 г (3600523796854)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Светло-коричневый. Вес: 1 г

Для блондинок то , что надо) Прорисовывает натурально, тонкими штрихами, держится отлично.Рекомендую к покупке.

• Наталия Б***

Только он фаворит)

• Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Темно-коричневый. Вес: 1.2 г

Олівець сподобався.Колір підійшов,без рижини,гарний відтінок.Тримється добре.

Достоинства:
    Зручний,добре тримається
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Аліна, добридень! Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що супертонкий олівець для брів L'Oreal Paris Infaillible Brows 24H Micro Precision Вам підійшов і відповідає Вашим очікуванням. Ми цінуємо Вашу довіру! Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!

• Людмила Б***

Якісний олівець

Людмила, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався олівець та його якість. Користуйтеся із задоволенням! А для фіксації брів радимо стійку прозору туш для брів з ефектом ламінування L'Oréal Paris Infaillible 24H Brow Lamination. Ламінатор робить ефект ламінування брів та забезпечує стійкість до 24 годин. Infaillible Brow Lamination стійкий до води, поту та тертя, а також дерматологічно протестований. Бажаємо Вам чарівності!

• Любов І***

Найкращий олівець із тих, що пробувала. Колір, як натуральний. Не коричневий чи шоколадний, а темно-русявий. Купила його ще в серпні, зараз березень, а олівець ще є, хоча фарбую брови майже щодня.

Достоинства:
    Колір ідентичний натуральному кольору волосся. На довго вистачає

Любов, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви знайшли олівець, що став для Вас найкращим. Чекаємо Вас за покупками знову. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Коричневый. Вес: 1.2 г

Беру не вперше. Все подобається

Олена, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання олівця. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Тетяна П***

Олівець відповідає фото. Рекомендую

Тетяна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання олівця. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Роман
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Светло-коричневый. Вес: 1 г

Отличный карандаш. Хорошо прорисовывает. В меру сухой,стойкий

Достоинства:
    Легко пользоваться
  • Наталья Б***

Хорошее качество ультра тонкий карандаш, всегда бренд не разачеруют

Достоинства:
    Качество отличное
    Недостатки:

Добрый день, Наталья! Спасибо за обратную связь. Мы благодарим за выбор наших продуктов L'Oreal Paris и что делитесь впечатлениями после их использования.

• Маіря П***

Двічі замовляла олівець L'Oreal Paris Brow Artist Le Skinny відтінок № 104 - chatain (світло-коричневий) і двічі мені відправляли L'Oreal INFAILLIBLE BROWS 24H MICRO PRECISION PENCIL відтінок 6.32 AUBURN. Перший раз я відмовилась від отримання в точці видачі Rozetka хоча мене переконували, що це ребрендинг. Вдруге все ж погодилась і взяла. Відтінки різні: відтінок 104 - справді світло-коричневий, а відтінок 6.32 має "рижинку".

Достоинства:
    Олівець якісний, наноситься економно і нешвидко змальовується, ціна/якість.
    Недостатки:
    Не той олівець, що на фото

Маіря, дякуємо за відгук!
      Це дійсно реновація. Дякуємо за пильність, вже працюємо над виправленням неточостей у описі.

• Лариса Ш***

Придбала два олівця. Виявилось, що їх колір рудий, а не світло-коричневий. Спробувала повернути один, ще запакований, і виявилось, що цей товар не повертається. Тобто товар не відповідає опису, а повернути його не можна, навіть запакованим. Нікому не раджу!

Достоинства:
    Недостатки:
    Відтінок не відповідає опису. Гроші викинула на вітер.

Доброго дня, Ларисо! Нам шкода, що Вам не підійшов відтінок олівця для брів. Насправді колір олівця може відрізнятися від того, який Ви бачите на екрані, це залежить від індивідуальних налаштувань Вашого монітора. Рекомендуємо попередньо тестувати відтінки олівців у роздрібному магазині, щоб вибір максимально відповідав Вашим уподобанням.
      Для урегулювання питання, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по ел. пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.

• Влад А*** Ивановна

Порванный карандаш

Недостатки:
    Порванный товар
  • Анастасия В***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Коричневый. Вес: 1.2 г

Можете написати відтінки по номерах? Хоча б ті що є в наявності?

Представитель бренда

Доброго дня, Анастасия! В лінійці олівців для брів L'Oreal Paris Brow Artist Le Skinny представлено три відтінки:
      № 104 - chatain (світло-коричневий);
      № 105 - brunette (коричневий);
      № 108 - dark brunette (темно-коричневий).

• Елена Н***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Brow Artist Le Skinny Светло-коричневый. Вес: 1 г

Какой оттенок самый светлый? Непонятно. По названию понятно, но картинка отличается.
    Благодарна за ответ.

Представитель бренда

Здравствуйте, Елена! Самый светлый оттенок карандаша № 104 - chatain (светло-коричневый)