Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Восполняющая влагой тканевая маска для кожи лица L'Oreal Paris Гиалурон Эксперт 30 г (3600524050986)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Інна П***

Хороша, рекомендую.

Представник бренду

Інна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Ми раді, що тканинна маска L'Oreal Paris Гіалурон Експерт виправдала Ваші очікування. Ми розробили цю ультратонку тканинну маску з високою концентрацією гіалуронової кислоти спеціально для того, щоб вона миттєво та глибоко поповнювала шкіру вологою, розгладжувала її та повертала природну свіжість. Для посилення ефекту глибокого зволоження та пролонгації дії маски, ми щиро радимо Вам звернути увагу на нашу гіалуронову сироватку-філер L’Oreal Paris Revitalift Filler HA з 1,5% гіалуронової кислоти - ссылкаВона миттєво насичує шкіру вологою, заповнює зморшки зсередини та повертає обличчю пружність, ідеально закріплюючи результат після використання тканинної маски. Бажаємо Вашій шкірі завжди залишатися пружною, сяючою та зволоженою!

• Наталі

Супер маска

Представник бренду

Наталі, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що тканинна маска L'Oreal Paris Гіалурон Експерт Вам сподобалась і Ви оцінили її ефект. Раді, що вона допомагає інтенсивно зволожувати шкіру та дарує відчуття комфорту і свіжості! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна

Нормальная маска, выполняет свои функции.

Представник бренду

Татьяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тканинна маска L'Oreal Paris Гіалурон Експерт виправдала Ваші очікування та забезпечує належне зволоження шкіри. Сподіваємось, вона й надалі буде Вашим помічником у догляді за шкірою. Бажаємо Вам гарного дня!

• Надія Т***

Часто купую цю маску. Гарне зволоження, приємне відчуття після застосування.

Достоинства:
    Використала бонуси
      Представник бренду

Надія, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про тканинну маску для обличчя L'Oreal Paris Гіалурон Експерт! Нам дуже приємно, що Ви часто обираєте саме цей продукт і відзначаєте його ефективне зволоження та приємні відчуття після використання. Маска створена з формулою, збагаченою гіалуроновою кислотою, щоб інтенсивно наповнювати шкіру вологою, надавати їй свіжості та відпочилого вигляду. Бажаємо, щоб Ваша шкіра завжди залишалася зволоженою та сяючою!

• Оксана К***

Маска замечательная! Рекомендую! Лучше использовать всю серию тогда эффект будет отличный и плюс косметолог!!!!

Достоинства:
    Увлажнение кожи!
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що маска L'Oreal Paris Гіалурон Експерт подарувала Вам відчуття зволоження. Повністю з Вами погоджуємося — для максимального ефекту рекомендуємо використовувати всю серію засобів! Дякуємо за рекомендацію!

• Валентина П***

Хороша маска. Непогано зволожує.

Представник бренду

Валентина, добридень! Дякуємо, що поділилися своїм враженням про тканинну маску L'Oréal Paris Гіалурон Експерт. Раді, що маска Вам сподобалась і Ви оцінили її зволожувальні властивості — вона спеціально створена, щоб насичувати шкіру вологою завдяки гіалуроновій кислоті, вже після одного застосування надаючи їй свіжого, доглянутого вигляду. Будемо раді, якщо вона стане постійною частиною Вашого догляду!

• Гульнара Ш***

Маска дійсно дієва.

Достоинства:
    Дуже добре живить.
    Недостатки:
    Поки не помітила.
      Представник бренду

Гульнара, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що тканинна маска для шкіри обличчя L'Oreal Paris Гіалурон Експерт, що поповнює вологою Вам сподобалась та підійшла, і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Ларіса Б***

Гарна маска. Живить шкіру. Заспокоює. Раджу жінкам 45

Достоинства:
    Шкіра гладенька, молода.
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Ларіса, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобалась наша тканинна маска для шкіри обличчя L'Oreal Paris Гіалурон Експерт, що поповнює вологою. Для найкращого результату радимо використовувати й інші засоби з лінійки Hyaluron Expert. Наприклад, денний, нічний та крем для очей - як повсякденне зволоження, а міцелярну воду, гель та тонік для очищення шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина Р***

Маска супер.Ліцо після маски мякеньке.Все супер

Достоинства:
    Рекомендую.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, Ірина. Вдячні за Ваш відгук, за рекомендацію. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Оксана П***

Хороша маска, гарно зволожує

Оксана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь враженнями після використання продукту. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Осадча І***

Дуже хороша і дієва маска. Але останній раз прийшла
    без синьої захисної плівки.

Інно, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Тепер маски для обличчя будуть без додаткової плівки. Компанія L`Oreal, відмовилася від різних додаткових упаковок (целофану) на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Галина П***

• Жанна

Приятный запах, хорошо увлажняет

• Оксана Б***

На відмінно справляється із своїми функціями.

Достоинства:
    Маска чудова,гарно зволожує,має приємний аромат,зручна у використанні
  • Виктория Д***

Все чудово. Дуже сподобалася

• Коцюрба Н***
  • Лена

Гарно зволожує шкіру, розглажує неглибокі зморшки, має приємний запах, не відчувається на лиці. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Яна Б***

Маска супер

Достоинства:
    Очень тонкая, практически не ощущается на лице
  • katya29-05

Отличная маска !!!

Достоинства:
    Увлажняет кожу с первых минут
  • Татьяна

Маска хорошая, рекомендую

• Святивода И***

Маска хорошо увлажняет кожу, разглаживает мелкие морщины. Лицо выглядит свежим и отдохнувшим.

• Катерина А***
    Продавец: Rozetka

Маска дійсно хороша...купувала не на Розеткі а в магазині,але якість її хороша добре зволожує...рекомендую!

Достоинства:
    Хороша маска
    Недостатки:
    Не виявила
  • Аня
    Продавец: Rozetka

Маска мягко действует на кожу, но преображает её удивительно эффектно. Моё лицо она сделала свежим, а кожу упругой, придав ей лёгкое сияние