- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Добрий
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Ні
Представник брендуСергей, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії справив позитивне враження - для нас важливо, щоб кожне миття було комфортним і волосся виглядало живим та доглянутим. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!
- Ковальчук Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший продукт, но если волосы очень жирные, скорее всего не подойдет
- Достоинства:
- Запах, увлажнение для сухих
- Недостатки:
- Для жирных волос не подходит
Представник брендуРуслана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук і корисне зауваження! Дійсно, шампунь L’Oréal Paris Elseve Розкіш Олій розроблений спеціально для сухого волосся та шкіри голови — він інтенсивно живить, не обтяжуючи, і дарує м’якість та блиск. Якщо ж волосся має схильність до жирності, радимо звернути увагу на лінійку Elseve Hyaluron Pure — вона забезпечує глибоке очищення та зволоження без зайвого себуму. Обирайте догляд, що найкраще підходить саме Вашому волоссю! Гарного настрою!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Після шампуня дуже швидко жирніє волосся(
Представник брендуМарія, доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями про шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш Кокосової Олії. Нам шкода, що після використання волосся стало швидко жирніти. Формула цього засобу збагачена кокосовою олією, тому найкраще підходить для сухого та тьмяного волосся, яке потребує інтенсивного живлення. Якщо ж Ваше волосся ближче до нормального або схильне до жирності, така насичена текстура може не підійти. У такому випадку радимо звернути увагу на шампунь Elseve Hyaluron Pure — він допомагає збалансовано очищати корені та зволожувати довжину без надмірного обтяження. Сподіваємося, що наступний вибір Вас повністю задовольнить!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Мій улюблений. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарно піниться, гарно вимиває, дуже подобається запах. Волосся не жирніє щодня. Не важке. Не магнітиться. Можна використовувати щодня.
- Недостатки:
- Не має.
Представник брендуДобрий день, Світлана. Вдячні Вам за відгук. Ми пишаємося тим, що наш шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення став Вашим улюбленим продуктом і задовольняє ваші потреби. Вдячні за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталі К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Скільки пробувала шампунів, а цей улюблений, хоч і не з професійної серії по догляду за волоссям. Вважаю, що масла треба брати з професійних, а мити і таким супер
- Достоинства:
- Запах, волосся м'яке після нього
Представник брендуНаталі, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve "Розкіш Олій" став Вашим улюбленим засобом. Його чудовий запах та здатність робити волосся м'яким — це саме ті переваги, які ми прагнемо передати нашим користувачам. Сподіваємось, що Ви й надалі будете насолоджуватися його ефектом! Бажаємо Вашому волоссю здоров'я та розкішного вигляду!
- Розводовская И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Отличный шампунь, хорошо мылится, волосы становятся блестящими
- Достоинства:
- Отличный шампунь, особенно для поврежденных волос.
- Недостатки:
- не виявлено
Представник брендуИрина, вітаємо. Дякуємо за відгук! Раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій допоміг Вам зробити волосся блискучим і здоровим, особливо для пошкоджених локонів. Ми завжди намагаємось створювати продукти, які дарують ефективний догляд за волоссям. Сподіваємось, що й надалі будете задоволені результатами. Дякуємо за довіру до нашого бренду!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Мені підійшов,дуже класний.
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і за те, що поділилися своїми враженнями про шампунь "Розкіш Олій" для сухого волосся від L'Oréal Paris Elseve. Раді чути, що шампунь сподобався Вашому волоссю! Якщо Вам подобається цей продукт, рекомендуємо також спробувати бальзам -ополіскувач з цієї ж серії, який допоможе ще більше зволожити і живити волосся, надаючи йому м'якості і блиску. Бажаємо Вам завжди мати гарний вигляд і чудового настрою!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь чудовий.
Представник брендуДобрий день, Наталья. Дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oréal Paris. Користуйтеся із задоволенням. А для отримання найкращого ефекту зверніть увагу на бальзам та маску лінійки "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудова,мені підійшла.
Представник брендуНаталія, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення став для Вас чудовим та добре підійшов. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Подобається цей шампунь, замовляю не в перше
- Недостатки:
Представник брендуМарія, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oréal Paris. Ми щасливі, що шампунь "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve підійшов Вам. А для отримання найкращого ефекту зверніть увагу на бальзам та маску лінійки "Розкіш Олій" для сухого волосся, що потребує живлення - L'Oréal Paris Elseve. Бажаємо Вам чарівності!
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь супер. Мені підійшов.
- Достоинства:
- Добре живить волосся.
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаЄвгенія, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати після шампуню бальзам L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся, що потребує живлення, який наноситься на довжину волосся зволожує та надає йому блиску. Бажаємо краси та чарівності!
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь классный
- Достоинства:
- Прекрасный
- Недостатки:
Представник постачальникаСергей, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось після використання шампуню L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже давно користуюся цим шампунем,він мені підходить,волосся з ним довго чисте і не має лупи.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що вибираєте шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення, він Вам підходить і Ви залишаєтесь задоволені результатом. Чекаємо на Вас за покупками знову! Гарного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Звичайний шампунь. Особливого живлення не помітила. Кондиціонер або бальзам після миття потрібно використовувати обовʼязково.
Представник постачальникаОлена, вітаємо. Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що шампунь не повністю виправдав Ваші очікування щодо живлення. Дійсно, для багатьох типів волосся кондиціонер або бальзам після миття є необхідним доповненням для глибшого догляду та зволоження. Можливо, цей шампунь більше підійде як м'який очищуючий засіб, а для посиленого живлення ми радимо доповнити догляд кондиціонером або маскою з цієї ж лінійки, щоб отримати максимальний ефект. Бажаємо Вам гарного дня!
- светлана а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хорошая цена
Представник постачальникаСветлана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Дуже сподобався. Запах, якість
Представник постачальникаТатьяна, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити результатом, якістю та ароматом. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- Надія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь гарна у використанні.
- Достоинства:
- Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаНадія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Доповніть шампунь бальзамом цієї самої лінійки, щоб досягти найкращих результатів. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Користуюся вже 3 роки, шампунь для фарбованого волосся.
- Достоинства:
- Блиск
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати після шампуню бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення, який наноситься на довжину волосся зволожує та надає йому блиску. Бажаємо краси та чарівності!
- Жанна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Пахне неймовірно
Представник постачальникаДобрий день, Жанна. Дякуємо за Ваш коментар. Ми дуже щасливі, що використання шампуню залишило такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Рекомендую!!! Суперовий шампунь!
Представник постачальникаЛюдмила, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та рекомендацію. Ми цінуємо Ваші приємні емоції після використання шампуню, що Ви поділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Супер якість.
- Достоинства:
- Ціна -якість
Представник постачальникаЯрослав, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався шампунь та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудовий
- Достоинства:
- Волосся м'яке.
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталия, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Качественный шампунь,не сушит волосы,мылится отлично.
- Достоинства:
- Акционная цена за 400 мл))Отличный шампунь для моих волос.
- Недостатки:
- Не нашла
Представник постачальникаОлеся, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався шампунь та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь не нуждается в рекламе, но индивидуальность никто не отменял. Сам шампунь классный особенно для повреждённых волос
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталья, добрий день. Вдячні Вам за такий теплий коментар. Нам дуже важлива Ваша думка, дійсно, підбір доглядової косметки це дуже індивідуально. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий шампунь для щоденного використання, зараз маю нормальне волосся, починала користуватись цим шампунем ще коли волосся було схильне до жирності. Підходить в обох випадках.
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Каролина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунька суперовая
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
Представник постачальникаКаролина, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій для сухого волосся що потребує живлення виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Чудовий шампунь, гарний результат, навіть, без використання бальзаму.
- Достоинства:
- Не пересушує волосся.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаОксана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду L'Oréal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь отличный. В составе нет силикона, кожа головы долго остаётся чистой, но нужно очень хорошо и долго смывать. И для крашенного блонда обязательно маску или кондей
- Достоинства:
- Цена, качество, состав
- Недостатки:
Представник постачальникаВладислава, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за коментар, за рекомендації щодо використання. Цінуємо, що Ви ділитесь з нами враженнями після використання засобу та повертаєтесь до нас за покупками. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороша якість. Ніжно очищує. Не сушить освітлене волосся.
Представник постачальникаМарина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку догляду за волоссям L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарної якості шампунь. Волосся м'якесеньке)
Представник постачальникаІнна, добрий день. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня та краси!
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Якісний шампунь з приємним запахом, після використання волосся легко розчісується.
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що шампунь виправдав Ваші сподівання. Спробуйте також бальзам-ополіскувач L'Oreal Paris Elseve Розкіш кокосової олії для нормального волосся, яке потребує живлення, щоб отримати найкращий ефект. Гарного Вам дня!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Швидке та якісне обслуговування
- Достоинства:
- Ціна та якість продукції
- Недостатки:
Представник постачальникаРуслан, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oréal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший шампунь для освітленого пошкодженого волосся. Не пересушує волосся.
Представник постачальникаМарина, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарний бюджетний варіант для щоденного використання. Підходить для світлого фарбованого волосся, добре очищує. Використовую разом з кондиціонером для легкого розчісування.
Представник постачальникаОльго, дякуємо за Ваш відгук!
Щиро раді, що Шампунь L'Oreal Paris Elseve Роскошь кокосового масла задовольнив Ваші потреби.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Мій улюблений шампунь, волосся сяє, купую тільки його
- Достоинства:
- зволожує
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Для додаткового догляду за волоссям, рекомендуємо звернути Вашу увагу на багатофункціональну маску для волосся L'Oreal Paris Elseve "Розкіш кокосової олії" для нормального волосся, яке потребує живлення(3600523629770). Легка поживна маска для неймовірного перевтілення волосся й наповнення його життєвою силою і красою. Формула збагачена дорогоцінною кокосовою олією, надає волоссю розкішний блиск і живить його без обтяження. Не містить силіконів.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь