Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Антивозрастная сыворотка для лица L'Oreal Paris Revitalift Filler HA с Гиалуроновой кислотой для заполнения морщин 30 мл (3600524238506)

Оценка пользователей 4.68/5
  • Лариса Ж***

Розетка прислала быстро, упаковка товара качественная.

Достоинства:
    Соответствует картинке.
  • Евгения

Крутая сыворотка, лёгкая текстура, приятный аромат, учитывая колличество использования ее должно на долго хватить, так что она стоит своих денег.

Достоинства:
    Быстро впитывается, не оставляет ощущение липкости.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • Виктор П***

Отлично

• Островерхова М***

Прекрасная сыворотка. Хорошо увлажняет. Кожа сразу становиться подтянутой. Разглаживаться мелкие морщинки. Эффект заметен сразу

Достоинства:
    Удобная, качественная
    Недостатки:
    Пока не обнаружила

Марина, добрий день. Дякуємо за чудовий коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!

• Елена Т***

Я очень довольна продуктом!!!!!! Эффект ощущается на третий —четвертый раз применения!!! Всем рекомендую!!!!

• Анна К***

Очень понравилась сыворотка! Приятный ненавязчивый запах. Радует стеклянный флакон. Наношу утром и вечером на очищенную кожу, после неё - крем. Кожа после этих процедур подтянутая, свежая, отдохнувшая. Стали менее заметны мелкие морщинки! Очень довольна, буду пользоваться дальше! Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Работает!
    Недостатки:
    Их нет.
  • Олександр К***

Дружина вже давно користується косметикою даного виробника. Мало, що в цьому розумію, просто купую те, що просять))). Дружині подобається! Купував набір (на фото).

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    не чув поки від дружини
      Представник бренду

Олександр, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ваша дружина задоволена результатами використання сироватки L’Oreal Paris Revitalift Filler HA. Ми цінуємо Вашу підтримку та довіру до нашого бренду – якість продукту для нас завжди на першому місці! Гарного настрою!

• Ольга Н***

Сироватка супер, кращьої не має

Представник бренду

Ольга, добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що сироватка L’Oreal Paris Revitalift Filler HA стала для Вас справжнім фаворитом. Ми й надалі працюватимемо, щоб радувати Вас якісними та ефективними продуктами! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ольга

Непогана,зволожує шкіру))

Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина Д***

Я від неї в захваті!!! Мені вона підійшла ідеально!!!

• Ірина Д***

Користуюсь вже більше року, все подобається)))

Ірина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання сироватки. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ігор Г***

Підходить дружині

Представник бренду

Ігор, раді вітати! Дякуємо за відгук! Щасливі дізнатися, що антивікова сироватка L’Oreal Paris Revitalift Filler HA підійшла Вашій дружині і дарує відчуття доглянутої та зволоженої шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Людмила П***

Беру вже вдруге, і запах і результат після користування мені подобається.

Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені результатом від використання антивікової сироватки L’Oreal Paris Revitalift Filler HA. Гіалуронова кислота в складі допомагає зволожувати шкіру та заповнювати зморшки, а приємний запах додає додаткового комфорту при використанні. Сподіваємось, що сироватка й надалі буде підтримувати Вашу шкіру у відмінному стані!

• Марія Р***

Сироватка хороша, маю схильність до алергії та дуже чутлива шкіра, але в цьому випадку все супер))

Достоинства:
    Не липне.
      Представник бренду

Марія, раді вітати. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже приємно знати, що антивікова сироватка L’Oreal Paris Revitalift Filler HA Вам підійшла, навіть з урахуванням чутливості шкіри. Її формула з гіалуроновою кислотою глибоко зволожує, не створюючи липкого відчуття, і допомагає зробити шкіру більш пружною та гладенькою. Раді, що вона стала частиною Вашого догляду!

• Валентина П***

Добра сироватка, має дуже приємний запах, не залишає на обличчі липкості, добре зволожує та покращує стан шкіри.

Достоинства:
    Не липне після використання, добре впитується.
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Валентина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ви задоволені сироваткою і її ефектом на шкіру. Щоб доповнити Ваш догляд, радимо спробувати очищувальний гель та тонік з лінійки L'Oreal Paris Hyaluron Expert. Комплексний підхід із використанням цих продуктів допоможе Вашій шкірі зберігати свіжість і зволоженість! Бажаємо Вам завжди виглядати відмінно і отримувати максимум задоволення від своїх улюблених засобів!

• Александра О***

Отличное средство, брала на презентики несколько раз, все в восторге

Александра, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що подарунки сподобались Вашим близьким, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Еліна М***
  • Аурелия З***

Всё равно в 60 не будешь выглядеть на 30, так что просто это-больше, чем ничего.

Достоинства:
    не липкая,впитывается полностью
    Недостатки:
    не имеется

Аурелия, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Игорь Ю***

Липнет после нанесения под глаза , пахнет очень хорошо .

Игорь, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Радимо антивікову сироватку для обличчя L’Oreal Paris Revitalift Filler HA наносити на обличчя і шию, уникаючи області навколо очей. А для зони навколо очей спробуйте сироватку-філер для шкіри навколо очей L`Oreal Paris Revitalift з гіалуроновою кислотою та кофеїном. Інноваційна сироватка з гіалуроновою кислотою та кофеїном розроблена фахівцями лабораторії L'Oreal Paris спільно з дерматологами. Засіб заснований на компонентах у високій концентрації, які забезпечують зволоження, омолодження та ліфтинг-дію. Легка текстура швидко проникає у шкіру, миттєво тонізує, прибирає набряклість та мінімізує темні кола під очима. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Евгения

Сыворотка мне понравилась, легкая, приятная, свежая, быстро впитывается. Аллергии не вызвала. Мне понравился также стеклянный флакон

Достоинства:
    Приятній, легкий, без сильной отдушки продукт
    Недостатки:
    Не віявила
  • Виктор Х***

За ніч всезникло

Представник бренду

Добридень, Вікторе! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок , що поділилися своїм досвідом використання антивікової сироватки L’Oreal Paris Revitalift Filler HA. Нам прикро, що продукт повною мірою не виправдав Ваших очікувань. Можливо, справа у специфіці дії сироватки: її основне завдання – поступове зволоження та заповнення зморшок завдяки гіалуроновій кислоті. Для видимого результату рекомендуємо використовувати засіб щодня протягом декількох тижнів. Також важливо наносити сироватку на чисту шкіру перед використанням крему для обличчя з тієї ж серії, денний та нічний крем Revitalift Filler, які підсилюють дію сироватки. Бажаємо Вам лише приємного досвіду від косметики L’Oreal Paris!

• Инна Х***
    • Алина

а чего оценка такая? что не понравилось?

• Елена Г***

Очень приятно пахнет, быстро впитывается, консистенция как у лёгкого масла. Эффективность покажет время.

Достоинства:
    Запах, лёгкость, в стекле.
    Недостатки:
    Все-таки работа" розетки ", обещали заколки в подарок, но в итоге, наверное, решили оставить себе.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Елена Гаврилюк! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром

• Елена G***

Спасибо, заколки прислали, абсолютно бесплатно .

• Віталій Г***

Придбав для дружини, дуже сподобалася хоче ще замовити. Користувалася разом з тоніком та скрабом Лореаль.

Достоинства:
    Шкіра чудова на вигляд та дотик.
  • Люба К***

Сиворотка гарна.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Не сподобався запах.Не моє.
      Представитель поставщика

Доброго дня, Люба! Дякуємо за відгук, що вибираєте наш бренд і продукти. Нам шкода, що аромат сироватки Вам не підійшов, це індивідуально.