Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Дневной крем-уход L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивозрастной для восстановления утраченного объема кожи лица с SPF-50 50 мл (3600523982745)

Оценка пользователей 4.24/5
  • Сергій Ж***

Все сподобалось

Представник бренду

Сергій, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий приємний відгук про денний крем L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3! Нам неймовірно приємно, що Вам усе сподобалося. Наша формула створена саме для того, щоб ефективно повертати шкірі втрачений об'єм, розгладжувати зморшки та надійно захищати її від фотостаріння. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою свого обличчя та чудовим настроєм!

• Сергій Ж***

Добре

Представник бренду

Сергій, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук про денний крем L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3! Раді читати, що продукт залишив у Вас позитивні враження і все добре. Наша антивікова формула створена саме для того, щоб ефективно відновлювати об'єм шкіри, розгладжувати зморшки та захищати її від ультрафіолету. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися свіжістю свого обличчя та чудовим настроєм!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Прислали зовсім не той крем

Недостатки:
    Прийшов не той крем
      Представник бренду

Ольга, добрий день! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Розуміємо Ваше занепокоєння й перепрошуємо за непорозуміння. Хочемо уточнити, що денний антивіковий крем-догляд, що відновлює втрачений об'єм шкіри обличчя з SPF50 L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA] був оновлений: змінився дизайн упаковки та формулювання на етикетці. Тепер баночка має фіолетовий колір, а назва скорочена до Revitalift Filler SPF 50. На жаль, інформація в картці товару інколи оновлюється з затримкою, через що може виникати відчуття, що крем "не той". Також бренд перейшов на легше та більш екологічне скляне паковання. З 2019 року ми зменшили вагу скла приблизно на 30%, використовуючи 25–40% переробленого скла, яке знову можна переробляти. Ці зміни не впливають на формулу чи кількість продукту - крем залишився таким же ефективним, просто скло стало тоншим заради турботи про довкілля. Бажаємо Вам гарного дня!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

прийшов інший крем, який надто жирний і довго впитується шкірою обличчя, навіть колір сивуватий, не такий як завше було

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
    Недостатки:
    Пришов не той крем
      Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Розуміємо Ваше занепокоєння й перепрошуємо за непорозуміння. Хочемо уточнити, що денний антивіковий крем-догляд, що відновлює втрачений об'єм шкіри обличчя з SPF50 L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA] був оновлений: змінився дизайн упаковки та формулювання на етикетці. Тепер баночка має фіолетовий колір, а назва скорочена до Revitalift Filler SPF 50. На жаль, інформація в картці товару інколи оновлюється з затримкою, через що може виникати відчуття, що крем "не той". Також бренд перейшов на легше та більш екологічне скляне паковання. З 2019 року ми зменшили вагу скла приблизно на 30%, використовуючи 25–40% переробленого скла, яке знову можна переробляти. Ці зміни не впливають на формулу чи кількість продукту - крем залишився таким же ефективним, просто скло стало тоншим заради турботи про довкілля. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем дуже хороший. Мама користується ним вже багато років.

Представник бренду

Ольга, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50 подобається Вашій мамі протягом багатьох років. Бажаємо Вам гарного дня!

• Зоя О***

Дякую

Достоинства:
    Можна все знайти, ще й буває дешевше.
      Представник бренду

Зоя, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобався денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50 і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Олена Б***

Давно,користуюсь, дуже задоволена

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має

Добрий день, Олена. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені денним крем-доглядом L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50 та його якістю. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Зоя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отримала, згідно запланованому часу.

Достоинства:
    Зручно

Добрий день, Зоя. Ми вдячні Вам за високу оцінку нашого денного крем-догляду L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Любовь Б***

Чудовий крем

Достоинства:
    Що є сонцезахисні
    Недостатки:

Любовь, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50 став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мені крем підійшов, дійсно захищає від сонця, значно менше пігментних плям. Шкіра зволожена. Не тяжкий, економний.

Достоинства:
    Захищає від сонця, зволожує шкіру

Анна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь крем-догляд Вам. Для комплексного догляду, радимо використовувати перед кремом антивікову сироватку для обличчя L’Oreal Paris Revitalift Filler HA з Гіалуроновою кислотою для заповнення зморщок. У сироватці використовується не тільки гіалуронова кислота у високій концентрації, але й 2 типи гіалуронової кислоти: високомолекулярна та низькомолекулярна. Це допомогає забезпечити ефективний антивіковий ефект на додаток до зволожувальних властивостей сироватки. Формула проникає глибше в епідерміс, не залишаючи при цьому відчуття липкості або жирних слідів на шкірі. Бажаємо краси та чарівності!

• Оксана В***

Довольна

Оксана, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені кремом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Сабіна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купувала для мами, їй дуже сподобався!

Сабіна, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що денний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Filler Х3 Антивіковий для відновлення втраченого об'єму шкіри обличчя з SPF-50 сподобався Вашій мамі, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Лилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Добрий крем для догляду за шкірою обличчя , який має дуже великий захист від сонячного випромінювання і це дуже важливо для возрасної категорії людей

Достоинства:
    Дуже добрий крем, має сонячну захищеність - spf 50
    Недостатки:
    Не знайдено

Лилия, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем купувала на подарунок. Тому нічого не можу написати про крем.

Достоинства:
    Швидка доставка від Розетки. В точку видачі. Доставка безкоштовна.
    Недостатки:
    Поки що не виявились.

Людмила, добрий день. Ми вдячні Вам за оцінку. Бажаємо Вам вдалого дня та гарного настрою!

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Этот крем идет без прозрачной упаковки на коробке в отличие от ночного. В компании подтвердили что Л'ореаль отказывается от такой упаковка в честь сохранения окружающей среды. На самой баночке маркер открытия не несёт никакой смысловой нагрузки - он спокойно поддевается ногтем и отгибается. Хотелось бы более выраженной защиты
    Цвет крема розоватый. Впитывается мгновенно, размазывать надо очень быстро. Кожа стала матовой, с эффектом пудры. Моя комбинированная кожа склонная к раздражению и жирности продержалась матовой часа три, потом как обычно - лобешник и нос засияли жирком. Под кремом кожа подпотевала, будто была под пленкой. Ощущение легкой липкости по пол-дня.
    Наносила после умывания гелем, тоника восполняющего влагу и сыворотки из этой серии.

Достоинства:
    Цена по акции, бренд
    Недостатки:
    Небольшая липкость, ощущение пленки, под которым кожа потеет. Возможно все недостатки пройдут после 4-недельного применения.
  • Нина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем, легкий, хорошо впитывается. Повышает упругость кожи, способствует разглаживанию морщин. Очень хороший антивозрастной крем.

Достоинства:
    Легкий крем с защитой от УФ лучей с SPF 50.
  • Светлана С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Очень люблю эту серию. Для лета всегда беру высокую степень spf. Но этот крем очень разочаровал:(. Для сухой и чувствительной кожи-он катастрофа. При нанесении неприятное ощущение, будто наносишь скраб. Лицо стягивает и сушит.
    На солнце под кремом кожа будто не дышит, образуется испарина…
    Крем приходилось не раз промокнуть салфеткой и оставаться без защиты.

Достоинства:
    Бренд, который люблю. Высокая степень защиты SPF 50
    Недостатки:
    Для сухой и чувствительной кожи не подходит

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за зворотній зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Нам шкода, що крем Revitalift Filler не виправдав Ваші очікування. Підбір засобів для догляду за шкірою суто індивідуально для кожного. Причина, чому шкіра почувається сухою після крему, можливо шкіра дуже зневоднена та суха, потребує більше вологи, бо шкіра з текстури крему вбирає зволожуючі компоненти, а на поверхні залишається сонце захисний мінеральний фільтр. Ми рекомендуємо додатково використовувати сироватку, та відкоригувати кількість нанесення крему. А також зверніть увагу на інший денний регенеруючий крем-догляд від L'Oreal Paris Revitalift Laser Х3 з SPF-20.