Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пилинг-гель L'Oreal Paris Revitalift для очищения и разглаживания кожи лица 150 мл (3600524165215)

• Ирина Ш***

Не знаю, що я це купила...флакон зовсім інший, з помпою, без ковпачка і абсолютно ні чим не запечатаний, заливай-виливай що хочеш. Рідина всередині якась дивно липка не зрозуміла.

Недостатки:
    Не запакований належним чином, ніякого запобіжника від користування до продажу, флакон зовсім інший
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у Вас виникли сумніви щодо пілінг-гелю L'Oreal Paris Revitalift для очищення шкіри обличчя. Хочемо зазначити, що бренд L’Oréal Paris постійно вдосконалює свої засоби, тому можливі оновлення дизайну упаковки, що не впливає на формулу продукту. Щодо відсутності додаткового запобіжника — компанія L'Oréal дотримується міжнародних стандартів безпеки, і деякі засоби випускаються без захисної плівки або додаткового ковпачка з метою зменшення використання пластику.
      Якщо у Вас є сумніви щодо автентичності або якості продукту, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину, де була здійснена покупка, для уточнення деталей. Бажаємо лише приємного досвіду від використання продукції L'Oreal Paris!

• Інна

Чудовий пілінг.

Інна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш продукт Вас вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня!

• Мирослава Х***

Дякую пілінг дуже чудовий.

Мирослава, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Алина Д***

Отличная умывашка !

Алина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Ольга Д***

Нормальний гель, вау ефекту не має, але кришечка незручна, погано відкривати і закривати

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:

Ольга, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар, що ділитесь враженнями та порадами після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Жанна

Нічого особливого, ніякого ефекту пілінгу, звичайний гель для вмивання з ментолом.

Доброго дня, Жанно! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам шкода, що пілінг-гель не вразив Вас. Очищуючий, вирівнюючий гель-пілінг L'Oréal Paris Revitalift призначений для вмивання обличчя з ранку та вечора, у своєму складі містить 3,5% гліколеву кислоту - потужний активний дерматологічний компонент, відомий ефективною дією видалення відмерлих клітин без абразивних частинок, тому його рекомендують використовувати для очищення обличчя, уникаючи чутливої зони навколо очей. Якщо використовуються косметичні засоби, які містять гліколеву кислоту, обов'язково, потрібно використовувати догляд з сонцезахисним фільтром. Бажаємо краси та здоров'я.

• Наталія Я***

Після вмивання є відчуття свіжості, не сушить шкіру, відчутний ефект пілінгу, гарно піниться. Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже гарна умивалочка.
    Недостатки:
    Немає.
  • Сергей К***

Была заказана продукция именно этого производителя , так как была " Акция! При покупке декоративной косметики L'Oreal от 399 грн – роллер для лица в подарок!".
    В ИТОГЕ НИКАКОГО ПОДАРКА,

Достоинства:
    Отличный
    Недостатки:
    Обман
    • Викуся

ну, кто услови почитал и добавил в корзину роллер для лица в подарок, тот подарок получил...

• Ирина И***
    Продавец: Rozetka

Спробувати не вдалося. Товар прийшов вскритий. Жодної наліпки ні на кришці, ні всередині на самому тюбику. Дуже шкода.

• Жанна

Лореаль давно нічого не запаковує для мінімізації пластику