- AI аналіз відгуків67 відгуків: 81% позитивних, 12% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарно піниться. Добре промиває. Приємно пахне.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудово
Представник брендуСергій, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long залишив у Вас позитивні враження. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вашому волоссю краси, сили та здорового вигляду щодня. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!
- Розлуцький М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гуд
Представник брендуМаксим, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Ми щасливі чути, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long залишив у Вас позитивні враження. Ми розробили цю формулу з рослинним кератином та касторовою олією саме для того, щоб Ви могли зберегти бажану довжину, відновлюючи волосся по всій довжині. Бажаємо Вашим локонам завжди бути міцними та сяючими!
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь.
- Достоинства:
- Отлично очищает волосы
- Недостатки:
Представник брендуВиктория, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого шампуню L'Oreal Paris Elseve Dream Long! Нам надзвичайно приємно знати, що засіб виправдав Ваші очікування та забезпечив відмінне очищення волосся, адже ми створили цю лінійку спеціально для підтримки краси та здоров'я довгих пасом. Завдяки формулі з рослинним кератином, вітамінами та касторовою олією, цей шампунь не лише дбайливо очищує, а й допомагає зміцнювати волосся по всій довжині, запобігаючи його ламкості. Гарного дня!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь гарний, багато піни і свою функцію виконує
- Достоинства:
- Зручна упаковка
- Недостатки:
Представник брендуТатьяна, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long Вам сподобався, добре піниться та ефективно виконує свою функцію. Раді, що Ви також оцінили зручність упаковки. Дякуємо, що обираєте нас!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер шампунь .
Представник брендуНаталья, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Dream Long Вам сподобався. Його формула створена спеціально для догляду за довгим і пошкодженим волоссям: допомагає зміцнювати довжину, робить волосся м’якшим, більш гладким і доглянутим. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!
- Украинец Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді чути, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long повністю виправдав Ваші очікування. Нам дуже приємно бути частиною Вашого догляду за волоссям. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris! Бажаємо Вам чудового дня!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Завжди купую собі шампунь elseve. І дуже зручно що одразу можна купити велику пляшку на 1л. Тим паче за акційною ціною.
- Достоинства:
- Якість, об'єм, ціна
Представник брендуКатерина, раді вітати! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Ми цінуємо Вашу довіру, що Ви завжди обираєте саме наш шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long та задоволені якістю! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- руслан л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Клас.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуРуслан, раді вітати! Дякуємо за Вашу оцінку! Нам дуже приємно, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long виправдав Ваші очікування. Він створений спеціально для довгого та пошкодженого волосся, дбайливо очищує, не обтяжує і допомагає підтримувати волосся здоровим та блискучим. Приємно чути, що співвідношення ціни та якості для Вас ідеальне!
- ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Норм
Представник брендуІрина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long відповідає Вашим очікуванням. Ми щасливі бути частиною Вашого догляду! Бажаємо Вам чарівного дня!
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Взяла сразу огромную бутылку )
Представник брендуТатьяна, добридень! Дякуємо за Ваш вибір! Великий формат шампуню L'Oreal Paris Elseve Dream Long — це справжня знахідка для догляду за довгим і пошкодженим волоссям. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам насолоджуватися здоровим і сяючим волоссям кожного дня!
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Представник брендуЕкатерина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро приємно, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long Вам подобається. Сподіваємося, він і надалі буде дарувати Вам тільки позитивні враження!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Подходит коже головы и волосам.Волосы шелковые и послушные.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник брендуОлеся, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long добре підходить для Вашої шкіри голови та волосся, робить їх шовковистими і слухняними. Ми цінуємо Вашу довіру і сподіваємось, що наш продукт і надалі буде радувати Вас якістю та ефективністю!
- Ельміра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Відмінна якість за дану ціну
- Недостатки:
Представник брендуЕльміра, вітаємо. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання шампуню для довгого і пошкодженого волосся - L'Oreal Paris Elseve Dream Long Shampoo. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
- Достоинства:
- Чудовий аромат, гарно пінеться, на 6 годин вистачає, щоб волосся виглядало доглянутим.
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся став Вашим фаворитом. Ми завжди прагнемо створювати продукти, які дарують не лише ефективний догляд, а й приємні відчуття. Бажаємо Вам чудового дня!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Приємно пахне, гарний об'єм, зручна упаковка, рекомендую
Представник брендуСвітлана, добридень. Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що Вам сподобався шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long. Його приємний запах і зручна упаковка роблять догляд за волоссям ще приємнішим. Бажаємо Вам, щоб Ваші локони завжди були здоровими і шовковистими!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший
Представник брендуДобрий день, Оксана. Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого шампуню L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь дуже подобається
Представник брендуМарія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що вам подобається наш шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный товар.
- Достоинства:
- Цена. Качество.
Представник брендуДоброго дня, Александр! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long Вам сподобався і Ви оцінили його високу якість. Нам важливо, щоб наші продукти допомагали доглядати за волоссям та дарували чудовий результат! Дякуємо, що обрали наш продукт, і сподіваємось, він і надалі буде Вам до вподоби!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Волосся швидше після нього жирніє. Голова чешеться.
- Достоинства:
- Обʼєм шампуню, дозатор, запах.
- Недостатки:
- Мені не підійшов.
Представник брендуОксана, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що Ви мали такий досвід використання шампуню для волосся Elseve Dream Long. Всі засоби для догляду за волоссям пройшли дерматологічне тестування, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на якийсь із інгредієнтів шампуню ми не можемо виключити, тому підбір засобів для волосся дуже індивідуальний для кожного. Зверніть увагу на шампунь Elseve Hyaluron Pure, він призначений для нормальної схильної до жирності шкіри голови та сухої довжини. Формула з саліциловою кислотою для очищення та гіалуроновою кислотою для зволоження волосся. В лінійці представлено три продукти: сироватка для шкіри голови, очищувальний шампунь без силіконів, зволожувальний бальзам. Бажаємо тільки позитивних емоцій!
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мені сподобався цей шампунь
- Достоинства:
- Люблю шампунь Elseve, більшість з них мені підходить
Чергую його з Elseve з амінексилом - Недостатки:
- нема
Представник брендуАліна, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви поділяєте з нами позитивні емоції. Нехай шампунь дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чудового дня!
- Иванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Нормальний шампунь за ці гроші
Представник брендуИванна, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris, дякуємо, що Ви з нами. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шапмунь класний, купувала вже декілька разів, тому повністю задоволена. Добре пінеться та має приємний запах.
- Достоинства:
- Якість, ціна, запах
- Недостатки:
Представник брендуЛілія, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Щасливі, що Ви повертаєтесь до нас за покупками та повністю задоволені нашим шампунем L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся! Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням та всього Вам найкращого!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь підійшов всім жінкам в сім'ї із різним волоссям. А особливо вирішило проблему дівчини-підлітка із довгим прямим волоссям, яке постійно плуталось. До того років п'ять користувались Гарн'єр Фруктіс.
- Достоинства:
- Волосся гладке.
Волосся залишається чистим довше ніж попередні перевірені шампуні. - Недостатки:
- Трохи нав'язливий аромат, але це поки миєш голову
Представник постачальникаМарина, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся подарував Вам такі приємні враження та підійшов для всієї родини. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Через час виникла лупа
Представник постачальникаОксана, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що Ви мали такий досвід використання шампуню для волосся Elseve Dream Long. Всі засоби для догляду за волоссям пройшли дерматологічне тестування, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на якийсь із інгредієнтів шампуню ми не можемо виключити, тому підбір засобів для волосся дуже індивідуальний для кожного.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені подобається))). Звісно все індивідуально.
- Достоинства:
- Економний, гарно вимиває волосся, не пересушує.
Представник постачальникаІрина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що вам подобається наш шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь, добре вимивається.
Представник постачальникаВікторія, раді вітати! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, за довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що відновлюючий шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long Shampoo Вам подобається та Ви повертаєтесь за ним знову. Користуйтесь з задоволенням. Бажаємо краси та гарних результатів.
- Зубова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарна якість
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені шампунем L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся та його якістю. Користуйтеся із задоволенням. Додайте в рутину догляду за волоссям бальзам для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією L'Oreal Paris Elseve Dream Long Conditioner. Його формула розроблена на основі рослинного кератину, вітамінах і рициновій олії. Цей найцінніший комплекс чинить ефективні розгладжувальну, відновлювальну, зміцнювальну і живильну дії, дозволяючи Вам красуватися розкішними і довгими локонами. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь супер! Ціна та якість виправдана!
- Достоинства:
- Якість!!!
- Недостатки:
- Навіть такий об'єм закінчується
Представник постачальникаАлла, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю шампуню L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся. Користуйтеся із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Бриль Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Відмінний товар)
Представник постачальникаТетяна, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
syper
Представник постачальникаІван, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся залишив такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Лайла Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Якісний товар цієї торгової марки. Вже пів року користуюсь. Ідеально підходить для довгого волосся. Довге волосся дуже легко розчесуються, після використання. Ніжний та приємний аромат.
Представник постачальникаЛайла, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що шампунь підійшов для Вашого волосся. Для комплексного догляду, радимо використовувати після шампуню бальзам L'Oreal Paris Elseve Dream Long Легке розчісування для довгого та пошкодженого волосся, який наноситься на довжину волосся зволожує та надає йому блиску. Бажаємо краси та чарівності!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Подобається моєю волоссю цей шампунь. Вимите, живе волосся. В мене товсте, довге волосся. Дуже якісний продукт.
Подобається купувати зразу літрову бутилочку з дозатором.- Достоинства:
- Гарно вимиває, волосся не сушить
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаАнна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю шампуню. Користуйтесь із задоволенням. Задля отримання найкращих результатів радимо використовувати всю серію L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь чудовий, навіть можна використовувати без маски або бальзаму,гарно піниться, волосся м'яке і гарно розчісується!Мій улюблений, користуюсь не один рік. Дякую команді Розетка за акційну ціну і швидку доставку.
- Достоинства:
- Приємний аромат, ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Людмила. Вдячні Вам за відгук. Ми пишаємося тим, що наш шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long для довгого та пошкодженого волосся став Вашим улюбленим продуктом і задовольняє Ваші потреби. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь,минимум расхода,смывается быстро.
Представник постачальникаТетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Ліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Добре очищує, має гарний запах, зручно що можна обрати великий обʼєм, дозатор при повному натиску дає достатню кількість засобу.
- Достоинства:
- Великий обʼєм, зручний дозатор.
Представник постачальникаЛіна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам всього найкращого!