- AI аналіз відгуків145 відгуків: Позитивних — 83%, нейтральних — 9%, негативних — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь сподобався,користуємося всією родиною,ціна,якість супер,рекомендую
Представник брендуЕлена, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та рекомендацію шампуню-філера L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Нам неймовірно приємно, що цей засіб підійшов для догляду за волоссям усієї Вашої родини, а його якість та ціна повністю виправдали очікування. Наша формула з гіалуроновою кислотою створена спеціально для того, щоб миттєво насичувати пасма вологою, дарувати їм пружність та природний об'єм без обтяження. Бажаємо Вашій родині завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Дарія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Подобається
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Недостатки:
Представник брендуДарія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Нам неймовірно приємно, що продукт Вам подобається і Ви оцінили перевагу великого об'єму без жодних недоліків. Наша формула з гіалуроновою кислотою створена для того, щоб інтенсивно зволожувати пасма, дарувати їм об'єм, пружність та розкішний блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, волосся приємне після нього
- Достоинства:
- Велика економна банка, з дозатором
Представник брендуОлександра, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Ми щасливі чути, що Ви задоволені результатом, а Ваше волосся після використання стає м'яким та приємним на дотик. Раді, що Ви оцінили переваги великого економного формату зі зручним дозатором. Наша формула з гіалуроновою кислотою створена саме для того, щоб наповнювати пасма вологою, дарувати їм об'єм та блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
користувалась багато років ельсев для фарбованого волосся (червоний) і підділась рекламі і вирішила спробувати шампунь і для об'єму і для зволоження(Фантастика!!!)так от:об'єм справді з'явився,бо волоосся таке сухе від цього шампуню ,що почуваєшся кульбабкою.Короче,дівчаткам з сухим та в'юнким волоссям категорично не підійде.
- Достоинства:
- Об'єм та вартість
- Недостатки:
- сушить волосся
Представник брендуАльона, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм багаторічним досвідом використання нашої лінійки для фарбованого волосся. Нам щиро прикро, що шампунь Hyaluron Plump викликав у Вас ефект "кульбабки" та відчуття сухості, проте хочемо допомогти розібратися, чому виник такий результат. Зволоження та живлення - це різні технологічні потреби волосся, і залежно від свого типу та поточного стану пасма можуть потребувати різного догляду. Лінійка Hyaluron Plump збагачена гіалуроновою кислотою та спрямована саме на інтенсивне наповнення волосини вологою без обтяження для створення повітряного об'єму, що чудово підходить для нормального чи тонкого волосся. Водночас сухе, в'юнке або фарбоване волосся за своєю структурою є більш пористим і потребує насамперед глибокого живлення оліями та ліпідами, які містяться у Вашій звичній червоній лінійці "Експерт Кольору". Через брак саме поживних, розгладжувальних компонентів у легкому зволожувальному шампуні Ваші кучері могли розпушитися та втратити чіткість завитків, створивши ефект зайвої сухості. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження до нашої внутрішньої команди, адже нам дуже важлива думка наших постійних клієнтів!
- павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Найкращій шампуть з тих що є на ринку,ціна та якість.користуюсь все кілька років
- Достоинства:
- Якість ,ціна
- Недостатки:
Представник брендуПавел, добридень! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість та чудовий відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Нам неймовірно приємно, що Ви вважаєте його найкращим і не знайшли жодних недоліків. Наша формула з гіалуроновою кислотою створена для того, щоб щодня наповнювати волосся вологою, дарувати йому природний об'єм і блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий
Представник брендуМарина, добридень! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий приємний відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Нам неймовірно приємно, що Ви вважаєте цей продукт чудовим. Наша інноваційна формула з гіалуроновою кислотою створена спеціально для того, щоб миттєво наповнювати волосся вологою, дарувати йому пружність, природний об'єм та розкішний блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх доглянутих локонів та чудовим настроєм!
- Маріанна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Просто отличный. Волосы мягкие и гладкие, как после кондиционера
Представник брендуМаріанна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені результатом, а засіб подарував Вашому волоссю розкішну м'якість та гладкість, порівнянну з ефектом після кондиціонера. Його унікальна формула, збагачена гіалуроновою кислотою, миттєво наповнює кожну волосину вологою, забезпечуючи тривале зволоження та помітний об'єм без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом своїх шовковистих локонів та чудовим настроєм щодня!
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
супер
Представник брендуКатерина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Ми щасливі дізнатися, що Ви оцінили цей засіб на найвищий бал, адже його формула, збагачена гіалуроновою кислотою, миттєво наповнює кожну волосину вологою, даруючи локонам розкішний об'єм, пружність та здоровий блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною красою свого доглянутого волосся, його легкістю та чудовим настроєм щодня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер, користуємось всією сім'єю
Представник брендуЮлія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став чудовим вибором і надійним засобом для догляду за волоссям для всієї Вашої родини. Ця формула на основі гіалуронової кислоти створена спеціально для того, щоб м'яко очищувати, глибоко насичувати волокна локонів вологою та дарувати їм розкішну шовковистість і природний об'єм без обтяження. Бажаємо Вашій родині завжди насолоджуватися красою та здоров'ям волосся!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Запах приємний. Робить об'єм.
- Достоинства:
- Зручно та недорого.
Представник брендуЯрослава, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump порадував Вас приємним ароматом, чудовим об'ємом, зручністю у використанні та доступною ціною, адже ця формула на основі гіалуронової кислоти створена спеціально для того, щоб м'яко очищувати й глибоко насичувати волосся вологою, даруючи йому пружність та природну густоту без обтяження. Бажаємо Вашим пасмам завжди залишатися блискучими, шовковистими та здоровими!
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунем задоволена. Гарно піниться, Волосся стає шовковисте.
Представник брендуІнна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump подарував Вам такі чудові враження, адже ця формула на основі гіалуронової кислоти створена спеціально для того, щоб м'яко очищувати, глибоко насичувати волосся вологою та дарувати йому розкішну шовковистість і природний об'єм без обтяження. Бажаємо Вашим локонам завжди залишатися блискучими та здоровими!
- Горелкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь обалденный. Теперь буду заказывать только его
- Достоинства:
- Приятный аромат, мягкая текстура, хорошо мылится, придаёт волосам об'ем.
- Недостатки:
Представник брендуЛариса, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш емоційний та такий приємний відгук! Нам неймовірно приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим улюбленим вибором, адже ця формула створена на основі гіалуронової кислоти для того, щоб м'яко очищувати, глибоко насичувати волосся вологою та дарувати йому розкішний природний об'єм, м'якість і чарівний аромат без жодного обтяження. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися блискучим та шовковистим, чудового дня та всього найкращого!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже хороший шампунь
- Недостатки:
Представник брендуАнна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став для Вас дуже хорошим вибором і повністю виправдав очікування. Ця формула створена для того, щоб насичувати кожну волосину вологою завдяки гіалуроновій кислоті, даруючи пасмам розкішну пружність, легкість та природний об'єм без обтяження. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися блискучим та доглянутим!
- Наталя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Думала совпадение что началась перхоть после пару раз использования ,но нет . На протяжении нескольких недель стало еще хуже ,очень сушит кожу головы .
- Достоинства:
- Объем ,цена ,запах
- Недостатки:
- Сушит кожу головы
Представник брендуНаталя, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам щиро прикро, що знайомство з шампунем-філером L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump викликало у Вас відчуття сухості та дискомфорт, адже ми прагнемо, щоб наші продукти дарували лише красу та впевненість. Хоча ця серія спрямована на інтенсивне насичення вологою за допомогою гіалуронової кислоти, підбір догляду - це завжди індивідуальна історія, і результат часто залежить від поточного стану шкіри голови та потреб самих пасом. Іноді ефект пересушування може бути пов’язаний з індивідуальною чутливістю до очищувальних компонентів або ж свідчити про те, що Вашому волоссюта шкірі голови наразі бракує не лише вологи, а й глибокого живлення оліями. Усі засоби бренду проходять ретельний дерматологічний контроль, проте ми обов'язково передамо Ваші зауваження внутрішній команді для аналізу якості продукції. Можливо, для відновлення комфорту Вам краще підійде наш живильний шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій, формула якого з комплексом із 6 рідкісних мікроолій квітів інтенсивно живить волосся, роблячи його шовковистим та слухняним без відчуття сухості - ссылкаДякуємо, що ділитеся своїм досвідом, адже це допомагає нам ставати кращими!
- Шауи С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный шампунь ! Аромат , состояния волос после мытья , всё прекрасно! Однозначно рекомендую ! Ещё и цена хорошая на такой объем !
- Достоинства:
- Аромат, текстура продукта , цена
- Недостатки:
Представник брендуСветлана, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі читати, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump виправдав Ваші очікування, подарувавши волоссю бажане зволоження та чудовий аромат. Ми розробили цю формулу з гіалуроновою кислотою саме для того, щоб наповнювати пасма вологою без обтяження, зберігаючи їхню легкість та об'єм. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним виглядом Вашого волосся та лише приємних емоцій від догляду!
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Поставлю поки що найвищу оцінку, бо після Сіоса мені сподобався шампунь.
Відчуття зволоженості після миття, при цьому волосся вимите і не жирне біля коренів і зволожене на кінцях. Побачимо як буде надалі.
Представник брендуДіана, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що перше знайомство з шампунем L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump виявилося таким успішним і Ви оцінили ідеальний баланс між ретельним очищенням коренів та зволоженням кінчиків. Ми розробили цю формулу з гіалуроновою кислотою саме для того, щоб наповнювати волосся вологою без обтяження, даруючи йому природний об'єм та легкість. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування та завжди розкішного вигляду Вашого волосся!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Не підійшов,на другий день після миття дуже чешется голова,сушит волосся.
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Недостатки:
- Не підійшов
Представник брендуКатерина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже шкода, що шампунь-філер з гіалуроновою кислотою не підійшов Вам та викликав відчуття сухості й свербіння. Хоча ця лінійка розроблена спеціально для інтенсивного зволоження за допомогою гіалуронової кислоти, підбір догляду за волоссям є суто індивідуальним процесом, адже результат залежить від типу шкіри голови та ступеня пористості пасом. Ефект сухості іноді може виникати через індивідуальну реакцію на очищувальні компоненти або якщо волосся потребує не лише зволоження, а й інтенсивного живлення оліями. Всі продукти нашого бренду проходять клінічний та дерматологічний контроль, але виключити особливу чутливість Вашої шкіри чи волосся на той чи інший інгредієнт ми не можемо. Можливо Вам краще підійде - живильний шампунь L'Oréal Paris Elseve Розкіш Олій, він містить комплекс із 6 цінних мікроолій квітів робить волосся блискучим, додає шовковистість і забезпечує слухняність волоссю - ссылкаДякуємо за Ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Швидка доставка.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарна шампунь
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
Представник брендуЛюдмила, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви оцінили якість нашого шампуню-філера Hyaluron Plump, адже ми розробили його формулу з гіалуроновою кислотою саме для інтенсивного зволоження волосся та надання йому природного об'єму без обтяження. Ваша довіра надихає нас!
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличная шампунь.
- Достоинства:
- Подошла
- Недостатки:
Представник брендуЕлена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що шампунь L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам підійшов і став у нагоді для догляду за волоссям. Його формула дійсно розроблена для зволоження та додання об’єму. Сподіваємося, він і надалі буде радувати Вас результатом!
- Мар'ян К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Представник брендуМар'ян, добрий день! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Раді чути, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався. Для ще кращого зволоження і легкого розплутування волосся радимо доповнити догляд кондиціонером-філером цієї ж лінійки - він допомагає зберегти волосся м’яким, живим та об’ємним без обтяження. Чудового Вам дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Цей шампунь справді здивував! Купила банку побільше! Класний!
Представник брендуОлена, раді вітати! Щиро вдячні за Ваш відгук! Ми в захваті, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об’єму, так Вам сподобався. Щасливі, що він став частиною Вашого догляду і дарує м’якість та сяйво волоссю! Гарного настрою!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже класний шампунь,користуюсь більше року,задоволена.Рекомендую.
Представник брендуІрина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим улюбленим і забезпечує комфортний догляд протягом року. Його формула з гіалуроновою кислотою допомагає наситити волосся вологою, роблячи його м’яким, слухняним та сяючим. Ваш досвід надихає нас!
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Замовила шампунь.Дуже сподобався.Волосся м'яке і дуже гарно пахне.
- Достоинства:
- Велика бутилка.Гарна ціна
- Недостатки:
Представник брендуІнна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді читати, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump зробив Ваше волосся м’яким та приємним на дотик, а аромат додав задоволення від використання. Великий об’єм дійсно робить його зручним для регулярного догляду та тривалого застосування. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Іванна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороша шампунь. Зручна упаковка
Представник брендуІванна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Ми вражені, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався і Ви оцінили зручність його упаковки. Раді, що засіб дарує комфорт у використанні та допомагає доглядати за волоссям. Дякуємо, що обираєте нас!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже подобається відчуття після використання. Буду купувати і надалі
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно чути, що шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump дарує Вам комфортні відчуття після використання та підходить для Вашого волосся. Особливо цінно, що Ви плануєте повертатися до нього знову - дякуємо за довіру!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюсь давно, дуже подобається і мені підходить
- Достоинства:
- Чудово очищає, зволожує і надає об'єму
- Недостатки:
- Не помічала
Представник брендуКатерина, добридень! Дякуємо Вам за довіру та такий приємний відгук! Ми щасливі дізнатися, що шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump вже довгий час Вам підходить і дарує бажаний результат. Раді, що він ефективно очищає, зволожує та додає об’єму Вашому волоссю. Дякуємо, що обираєте нас!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Рекомендую, гарний шампунь.
Представник брендуГалина, добридень! Дякуємо Вам за рекомендацію! Ми щасливі читати, що шампунь-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався. Раді, що він дарує волоссю зволоження та об’єм і повністю відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте нас! Гарного дня!
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Все нравится.
Удобно.
Представник брендуЕкатерина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам подобається і є зручним у використанні. Раді, що він допомагає забезпечити зволоження та об’єм Вашому волоссю, даруючи комфорт у догляді щодня!
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный шампунь
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump справив на Вас позитивне враження. Формула з гіалуроновою кислотою допомагає делікатно очищати волосся та підтримувати його зволоженість. Сподіваємося, що шампунь і надалі даруватиме Вашому волоссю відчуття свіжості та м'якості. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
- Достоинства:
- Якість,об'єи,ціна
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуІрина, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Нам дуже приємно чути, що Ви оцінили його якість, ефект об'єму та доступну ціну. Раді, що шампунь справляється з Вашими очікуваннями та допомагає підтримувати волосся зволоженим і доглянутим щодня. Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
чудовий шампунь,рекомендую
- Достоинства:
- Чудовий шампунь
- Недостатки:
- Незнайшла
Представник брендуКатя, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Нам дуже приємно чути, що шампунь справив на Вас гарне враження. Формула лінійки Hyaluron Plump створена для волосся, яке потребує зволоження та об’єму - завдяки гіалуроновій кислоті вона допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи у волоссі, роблячи його більш м’яким, легким і доглянутим. Дякуємо, що поділилися рекомендацією та обираєте L’Oréal Paris!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный шампунь. Хорошо промывает волосы, не сушит кожу. Купила в начале января, сейчас начало марта, осталась половина объёма. 1л беру впервые, оказывается, это очень удобно.
Представник брендуЕлена, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук про шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Нам дуже приємно чути, що шампунь добре очищує волосся, не пересушує шкіру голови та виявився зручним у форматі великого об’єму. Формула лінійки Hyaluron Plump з гіалуроновою кислотою створена для того, щоб допомагати підтримувати зволоженість волосся, роблячи його більш м’яким, легким і доглянутим. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і обираєте L’Oréal Paris!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий шампунь
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за Вашу високу оцінку шампуню-філеру L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump! Ми раді, що шампунь сподобався та допомагає Вашому волоссю залишатися зволоженим, м’яким і сяючим. Ваш позитивний досвід надихає нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер шампунь! Дуже подобається, постійно користуюся. А ще краще в комплексі з бальзамом-філером!
Представник брендуЛюдмила, добридень! Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump став Вашим постійним вибором. Формула з гіалуроновою кислотою допомагає інтенсивно зволожувати волосся без обтяження, надаючи йому пружності та об’єму. А в поєднанні з бальзамом-філером серії ефект стає ще більш вираженим - волосся виглядає більш наповненим і доглянутим. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Класний шампунь за чудову ціну.
Представник брендуСвітлана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що шампунь-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобався та виправдав очікування щодо якості й ціни. Формула з гіалуроновою кислотою допомагає зволожити волосся по всій довжині, надаючи йому пружності, легкості та природного об’єму без обтяження. Раді, що Ви задоволені результатом - дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!