- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Представник брендуТетяна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваші 5 зірок! Нам надзвичайно приємно, що наш спрей-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump отримав Вашу найвищу оцінку, адже ця формула створена на основі гіалуронової кислоти для того, щоб миттєво насичувати волосся вологою та дарувати розкішний об'єм і блиск без жодного обтяження протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою та пружністю Вашого волосся, чудового настрою та всього найкращого!
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Відповідає вимогам
- Достоинства:
- Волосся стало на вигляд і на дотик живим, мала сухе, спутане, ламке , а після використання різниця відчулася одразу
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник брендуІнна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що різниця після використання спрею-філеру L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump стала помітною миттєво. Ми розробили цей спрей-філер з гіалуроновою кислотою саме для того, щоб інтенсивно зволожувати ламкі та сухі пасма, повертаючи їм життєву силу без обтяження. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися слухняним та сповненим об'єму!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Сподобався. Буду замовляти ще
- Достоинства:
- Сподобався
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що спрей-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, що потребує зволоження та об’єму, Вам сподобався. Цей засіб створений, щоб миттєво надати волоссю зволоження, легкий об’єм та сяйво, при цьому не обтяжуючи його. Раді, що Ви плануєте замовляти його знову - дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Гарно зволожує, без плутанини волосся
Представник брендуАнастасия, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що спрей-філер L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump допомагає Вашому волоссю залишатися зволоженим та легко розчісуватися. Раді, що продукт Вам підходить! Бажаємо Вам чудового дня!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Класс!Рекомендую!
- Достоинства:
- Справляется с поставленной задачей.У меня волос нормальный,не тонкий,но я люблю объем.Средством довольна!
- Недостатки:
Представник брендуВиктория, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та рекомендацію! Ми раді, що спрей-філер L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump подарував Вашому волоссю бажаний об'єм і зволоження. Ваші слова надихають нас! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Спрей-філер це те, що потребує моє тонке волосся. Дійсно зволожує та збільшує об'єм. За акційною ціною - вдвічі приємніше купувати. Дякую за швидкість доставки
- Достоинства:
- Справляється зі своїми функціями, приємний запах
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуТетяна, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий та змістовний відгук! Дуже радіємо, що спрей-філер L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump ідеально підійшов Вашому волоссю та справляється зі своїми завданнями. Нам надзвичайно приємно знати, що результат, аромат і вигідна ціна залишили приємні враження. Бажаємо Вашому волоссю й надалі виглядати розкішно та бути зволоженим і об’ємним щодня!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Засіб сподобався, але лише при нанесенні на вологе волосся. При нанесенні на сухе волосся саме волосся потім відчувається липкуватим.
- Достоинства:
- Зволожує волосся
Представник брендуЄвгенія, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сироватка L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Вам сподобалась, особливо при нанесенні на вологе волосся. Сподіваємось, що вона й надалі допомагатиме зволожувати і додавати об'єм!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Дякую , сподобалось.
- Достоинства:
- Хороший засіб, приємний аромат, легке розчісування.
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що сироватка-філер L`Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump для волосся, яке потребує зволоження та об'єму Вам сподобалась і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- Марьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Запах бомба. Дуже подобається цей філерах.
Представник постачальникаМарьяна, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду -L'Oreal Paris. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Совсем не поняла его действия. Брала по отзывам. Распыляет очень крупно((. Сама жидкость достаточно липкая. Волосы потом утяжеляет. Брать больше не буду точно!
- Достоинства:
- Не вижу
- Недостатки:
- Распыляет крупными каплями, волосы утяжеляет
- Юлия
Тоже самое. Как будто это лак для волос. Волосы как мочалка потом
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Прекрасно підходить для тонкого волосся позбавленого обсягу. Користуюся засобом близько року, результат дуже подобається.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не виявила
- ЮлияПродавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Не поняла эффекта. Волос липкий потом, на следующий день грязный. Что вообще должно быть. Может я не правильно пользуюсь. На корни не наношу. Вообщем я не поняла. Волос тонкий но с этим средством жёсткий и не приятный на ощупь. Как будто лаком брызгала
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Липкий
- Татьяна Л***Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл
Хороший бюджетний засіб, добре зволожує волосся, має приємний запах.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Для комплексного догляду за волоссям і видимого результату, зверніть увагу на всю лінійку по догляду за волоссям L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump, яке потребує зволоження та об'єму - шампунь, бальзам, маска для волосся.