- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуМарина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про міцелярну воду L'Oreal Paris Skin Expert! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені цим засобом. Його гіпоалергенна формула, розроблена спеціально для сухої та чутливої шкіри, делікатно, але ефективно видаляє забруднення й макіяж без потреби у терті, даруючи відчуття чистоти, зволоженості та абсолютного комфорту. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю шкіри та чудовим настроєм!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже м'яка і приємна
- Достоинства:
- Відповідає заявленому
- Недостатки:
- Не побачила
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода L'Oreal Paris Skin Expert виявилася м’якою та комфортною у використанні й повністю відповідає Вашим очікуванням. Формула створена спеціально для сухої та чутливої шкіри, щоб делікатно очищувати, ефективно знімати макіяж і водночас зберігати відчуття зволоження та комфорту без подразнення. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris!
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб.
Представник брендуТетяна, добрийй день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода L’Oréal Paris Skin Expert для сухої та чутливої шкіри справила на Вас таке позитивне враження. Вона створена для делікатного очищення й комфорту без пересушування, тож раді, що Ви оцінили її дію. Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща міцелярна вода,користуюсь багато років
- Достоинства:
- Приємна ,не викликає стягнутості
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, добрий день! Дуже дякуємо Вам за такий теплий відгук і довіру до міцелярної води L’Oréal Paris Skin Expert протягом багатьох років! Нам надзвичайно приємно знати, що засіб забезпечує комфорт та ніжний догляд для Вашої шкіри. Бажаємо Вам чудового дня та всього найкращого!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуАлександр, раді вітати! Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що міцелярна вода L'Oréal Paris для сухої та чутливої шкіри Вам підійшла. Ми створили цей засіб з турботою про делікатне очищення без подразнень — раді, що він виправдав Ваші очікування!
- ВИТАЛИЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВиталия, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що міцелярна вода L'Oreal Paris Skin Expert для сухої і чутливої шкіри подарувала Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже мені подобається вона. Мицелярна вода для очей та губ цієї ж фірми набагато більше сподобалась.
Можливо, просто, мені не підійшла.
Ще й кришка відірвалася на третьому використанні .- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Погано видаляє косметику з обличчя
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам шкода, що міцелярна вода для сухої і чутливої шкіри не повністю Вам підійшла. Вона розроблена для м'якого очищення без подразнень, але, можливо, для видалення стійкого макіяжу Вам більше підходить засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей і губ, як Ви й зазначили. Щодо упаковки – нам дуже важливі такі відгуки, і ми передамо цю інформацію команді. Сподіваємося, що серед наших продуктів Ви знайдете ідеальний засіб для догляду за шкірою!
- ЛаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся цією міцеляркою багато років,поки що не підводила.
- Недостатки:
Представник брендуЛа, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що міцелярна вода L'Oréal Paris стала Вашим надійним помічником на довгий час. Здоров'я та комфорт шкіри — наш пріоритет, і ми дуже раді, що цей продукт відповідає Вашим вимогам! Сподіваємось, що і надалі будете задоволені нашими засобами. Гарного дня!
- Бабенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна
Представник постачальникаТетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені міцелярною водою L'Oreal Paris Skin Expert для сухої і чутливої шкіри. Спробуйте також здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert після вмивання.Тонік L'Oreal Paris Hyaluron Specialist усуває залишки забруднень, нормалізує pH та звужує пори після очищення, а формула збагачена гіалуроновою кислотою, яка інтенсивно зволожує шкіру та запобігає її зневодненню. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно знімає макіяж, очі не печуть і не потрібно терти. Чудовий засіб для зняття макіяжу
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказала эту мицелярку только потому, что страна производитель на сайте указана Германия. А на самом деле оказалась Польша. А качество того,что произведено в Польше сильно отличается от того,что произведено в Германии или Франции. Убедилась в этом на примере мицелярки Гарньер, которая всегда была лучшей,пока производилась во Франции.
Представник постачальникаДоброго дня, Юлия. Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що Вас розчарувала міцелярна вода L'Oreal Paris Skin Expert. Країна реєстрації бренда L'Oreal Paris - Франція, виробництво знаходиться в різних країнах світу, тому партія поставки товару для догляду за обличчям може відрізнятися заводом виробником, це може бути Німеччина або Польща. Інформацію ми передали в відповідний відділ для доповнення опису товару. Дякуємо за розуміння. Бажаємо гарного дня та здоров'я.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно видаляє макіяж з очей!
Представник постачальникаІрина, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не користувалась , але сервіс розетки як завжди порадував)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаЯна, добрий день. Дякуємо Вам за відгук, та довіру до бренду -L'Oreal Paris . Бажаємо Вам гарного дня!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена -качество. Рекомендую
Представник постачальникаВиктория, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя улюблена міцелярна вода, не дивлячись на те, що в мене жирна шкіра. Добре змиває макіяж і не настільки сушить шкіру, як наприклад Garnier. Цілком задоволена і користуюсь саме такою вже більше 2 років. Але трохи засмучує, що зросла ціна неї :(
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая мицелярка, которая у меня была. Отлично смывает макияж, не вызывает дискомфорт в глазах
- Достоинства:
- Цена/качество, без запаха, подходит для чувствительной кожи.
- Недостатки:
- Нет их
- Леся О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мицеллярка практически без запаха,тушь снимает хорошо без трения.Аллергию не вызывает. Довольна
- Достоинства:
- Тушь снимает на ура
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная водичка для чувствительной кожи, пользуюсь уже несколько лет, нареканий нет.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається ця міцелярна вода. Добре прибирає косметику з обличчя, не сушить, без подразнень. Однозначно рекомендую.
- Виолетта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нравится. Не вызывает раздражений на коже вокруг глаз.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуюсь мицеллярной водой только этого производителя - не пенится как другие воды, хорошо очищает кожу не натирая (у меня очень чувствительная кожа), не вызывает раздражения - однозначно рекомендую
- Достоинства:
- отличное качество
- Недостатки:
- не выявила
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар випадково залишився на пункті видачі.
- Диана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб реально очищує шкіру і знімає макіяж без ефекту панди))) Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Коробка і засіб був без ушкоджень
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Единственная мицеллярка , которая подошла моей сухой коже. Кожу не сушит, не стягивает, нет никаких посторонних неприятных ощущений, запахов, и тд. .. кожа остается нейтральной. Пользуюсь только ей.
- Достоинства:
- Не сушит кожу
- Недостатки:
- Не нашла
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Кувшинова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая большая банка. Но тушь не очень смывает
- Недостатки:
- Не удаляет полностью тушь
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень похожа на розовую мицеллярную воду гарниер. Не печёт, отлично убирает макияж
- Достоинства:
- Отличное качество, хорошо смывает макияж даже с глаз
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мягко очищает, снимает все стойкие пигементы)
Но умыние после нее все равно никто не отменял) - Наталия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая мицелярка. Макияж снимает без особых усилий, даже стойкаю тушь снимается без эффекта панды ))
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- daryagolubngОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая мицелярная вода, которой мне доводилось пользоваться. Мягкая, бережно и легко снимает макияж.
- Достоинства:
- Свежесть, мягкость
- МаринаПродавец: Rozetka
Легкое и бережное очищение кожи лица. Не пересушивает и не стягивает кожу. Не вызывает аллергических реакций и неприятных ощущений. Легкий, едва уловимый, ненавязчивый аромат. Не требует смывания. Большой объем - хватает надолго.
- Достоинства:
- Бережное очищение кожи, отсутствие спирта в составе, экономичная упаковка
- Недостатки:
- Не выявлены