Топи продажів

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья LoveYouHome полуторный 150 х 215 Очарование бязь Gold (ly7148)

Оценка пользователей 4.13/5
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 50x70

Гарна і дуже хорошої якості.
    Задоволена!

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник бренду

Дякуємо вам за ваш відгук на комплект постільної білизни LoveYouНоме з бязі gold (ly7148). Ми раді, що ви залишилися задоволені продуктом.
      Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам високоякісні товари за доступними цінами. Спасибі за ваш вибір!

• светлана т***

Хороша постільна білизна як в описі

Достоинства:
    Після прання колір оствся який був сохне швидко
    • Представник бренду

Дякуємо вам за ваш відгук щодо нашого комплекту постільної білизни LoveYouНоме. Ми дуже раді, що ви задоволені якістю нашого продукту та відзначили його відповідність опису.
      Спасибі за Ваші слова про те, що після прання колір залишився такий самий як у початковому стані та що виріб швидко сохне, є для нас дуже важливими. Гарного користування.

• светлана т***

Гарний комплект якісний відповідає дійсності

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш вибір і позитивний відгук!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарний, якісний набір

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    не побачила
    • Представник бренду

Дякуємо за обрання наших продуктів та щиро бажаємо вам приємних та затишних ночей в новій постільній білизні!

• Олена

Хороша постільна білизна, комплект якісний, шви рівні. Єдина різниця з фото - малюнок розміщено горизонтально, наволочка світла, без кульбабок, і це добре. Rozetka як завжди молодці.

Достоинства:
    Бязь, перевірена якість
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір ТМ LoveYouНоме!

• Людмила Г***

Супер цвет и качество!!!!Очень красивое!!!!!!!

• Представник бренду

Дякуємо за вибір. Гарного настрію!

• Ірина

Дуже сподобався комплект. Тканина доволі щільна, але приємна на дотик, гладенька. Малюнок ніжний. Після прання не змінились ані забарвлення, ані щільність тканини. Катишків нема. Рекомендуємо!

• Представник бренду

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
      Раді, що комплект вам сподобався — і якість тканини, і малюнок. Дуже приємно чути, що після прання білизна зберегла свій вигляд і не розчарувала. Нехай кожен сон буде затишним!

Щиро дякуємо за повторний відгук! Нам дуже приємно, що ви знову поділилися своїми враженнями
      Раді чути, що постільна білизна й після прання залишається такою ж якісною та приємною — саме на це ми й орієнтуємось у підборі товарів.
      Нехай ваш дім буде наповнений комфортом і теплом!

• Оксана Я***

Одну зірку поставила за якість, а іншу за приємний спокійний колір. Нажаль рекомендувати даний комплект не можу, оскільки прийшов з однією наволочкою. Купувала два тижні тому і лише зараз вирішила попрати і побачила. А якби купувала на подарунок то зовсім би негарно вийшло.

Достоинства:
    Якість, колір
    Недостатки:
    З двох заявлених в описі наволочок в комплекті лише одна
    • Представник бренду

Добрий день. Ваше зауваження відпрвлено до відділу контролю якості. Будь ласка, зв'яжиться зі службою підтримки Розетка, щоб вирішити це питання.

• Оксана Я***

Мало того, що комплект прийшов з однією наволочкою, так і докупити неможливо одну, оскільки продається лише по дві. Щось задорого обійшлась мені ця білизна.

Недостатки:
    Одна наволочка і докупити не можна
    • Представник бренду

Оксана, не можемо зрозуміти, чому так стоить питання. Бо ми, як постачальники, такі наволочки на склад Розетка відправляємо по одній штуці окремо запаковані.
      По іншому вони не упаковуються! . Спробуємо зі свого боку прояснити ці незручності.

• Оксана Я***

Я шокована. Порада комплект. І побачила, що він полуторний. Як так? За 1015 грн полуторний? Розетка, у вас є совість? На що мені втягнути той комплект? Я його попрала, бо не знала, що ви можете так обманути.

Достоинства:
    Немає.
    • Представник бренду

Це питання точно потрібно вирішувати через службу підтримки Розетки.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.