Отзывы покупателей о Плед-покрывало флис Love You Светло-серый евро 200х220 см в полоску (ly8281)
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Отримали плед, за який проплатили онлайн. При отриманні не стали перевіряти. Це ж плед... що з ним може бути не так? Дома вже добре все роздивилися і побачили розрізану щелину завдовжки 5 см.Чому, коли ви відправляєте замовлення, не перевіряєте , чи є брак?
- Достоинства:
- М'якенький ,приємний на дотик
- Недостатки:
- Відправили плед з браком
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок і приємні слова щодо якості пледа.
Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Усі товари проходять перевірку перед відправленням, але, на жаль, незначні фабричні дефекти можуть бути непомітними зовні. Якщо ви виявили брак, обов’язково зверніться до служби підтримки Rozetka — ми оперативно організуємо заміну або повернення товару.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Дуже гарний плед,відмінна якість,все сподобалось,м,якенький,все як очікувала
Доброго дня! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді чути, що плед відповідає вашим очікуванням та тішить вас своєю м’якістю й якістю. Нехай дарує вам затишок і тепло!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Замовляла на подарунок плед світлий
Прийшов забруднений з рожевою плямою- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви отримали плед у неналежному стані. Це, безумовно, не відповідає нашим стандартам якості. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки, щоб ми могли замінити товар або запропонувати інше рішення.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Гарна ковдра і якість на висоті.
- Достоинства:
- Гарнаякість
Дякуємо за ваш відгук! Рада, що вам сподобався плед і ви задоволені якістю. Ваші позитивні відгуки важливі для інших покупців. Сподіваємось, що товар буде приносити вам комфорт і тепло.