Отзывы покупателей о Плед-покрывало флис Love You Айвори евро 200х220 см в полоску (ly8282)
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Все просто супер, дуже дякую, прийшов в гарному рідному пакетику, м'який, теплий, дітям дуже сподобалося так як і нам з чоловіком
- Достоинства:
- М'який, теплий, гарний
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що плед вам сподобався і створює затишок у вашій родині. Нехай дарує тепло та комфорт!
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Дуже гарний плед, приемний до тіла. можно використовувати як покривало, можно вкриватися замість ковдри
пухнастий, м'якенький- Достоинства:
- М'який, пухнастий
- Недостатки:
- для мене немає жодноко
Дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже раді, що плед Вам сподобався і став затишним доповненням у домі.
Нехай дарує комфорт та приємні моменти щодня!
- Инна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Плед супер, м'якенький, колір і розмір повністю відповідають заявленому.
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що плед вам сподобався та повністю виправдав очікування.
Нехай дарує вам затишок і тепло!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Плед просто нереально класний , рекомендую
- Достоинства:
- Дуже мʼякий і теплий
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Раді, що плед виправдав ваші очікування. Нехай дарує затишок і комфорт щодня!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Замовляла молочний світлий колір і по всій ширині грязне( і пляма нище ніби він десь висів на вітрині або падав , на фото видно..
- Недостатки:
- Плед прийшов грязний
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Товар зі складу постачальника надходить охайно запакованим і проходить перевірку перед відправкою. Зі свого боку ми припускаємо, що забруднення могло виникнути на етапі транспортування між складами або під час доставки.
У подібних випадках дуже важливо перевіряти стан посилки на пошті й за потреби складати акт.
Ми готові розібратись у ситуації — будь ласка, зверніться до служби підтримки з фото та деталями отримання.