Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Love You евро 200 х 220 Белый/Серый 35/73 полисатин (ly80059)
- Стрельчук Н***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Очень хороший производитель,шьют из качественных тканей.Покупаем не первый комплект.Не линяет и не садится . Пошив ровный, ткань приятная на ощупь.
- Достоинства:
- Качество ткани
- Недостатки:
- Не увидела
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплект очень классный! Качество обалденное!
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався комплект постільної білизни. Бажаємо комфортного та приємного сну!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Класна постіль
- Достоинства:
- Якість, колір, ціна
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що комплект постільної білизни вам сподобався і відповідає вашим вимогам. Сподіваємося, він подарує вам комфортний та затишний сон!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постель очень классная! Рекомендую!
Ткань мягкая, приятная на ощупь, спать одно удовольствие! Минусов так и не смог найти:)
Пошив хороший, да и к ткане вопросов точно нету, ни зацепов, ни ниток, просто на высшем уровне.
Следующий комплект точно из этой серии и производителя!
Рекомендую к приобретению)
Так к сведению: серый только верх пододеяльника и наволочек, а все остальное белое (низ пододеяльника, простынь, и низ наволочек). Но смотрится все равно супер!- Достоинства:
- Все супер, да и КотЭ нельзя теперь выгнать)
- Недостатки:
- Не смог найти)
- Представник бренду
Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Раді, що комплект постільної білизни вам сподобався, і навіть ваш Котик оцінив комфорт. Нехай цей комплект дарує вам приємний і затишний сон, а вибір наступного буде таким же вдалим!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Приємна постіль, ще і ціна супер) по розмірам все, як зазначено) візьму ще іншого кольору
- Достоинства:
- Співвідношення ціни і якості
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук, Ірино! Нам дуже приємно, що вам сподобалася постільна білизна та що ви задоволені її якістю і ціною. Чудово, що розміри відповідають опису! Сподіваємося, що інші кольори також принесуть вам радість.
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Поки що враження до першого прання: якісна, м'яка білизна, на якій приємно спати. Потім якщо що - оновлю відгук.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук щодо комплекту постільного білизни
Чекаємо на ваші подальші відгуки після першого прання, і сподіваємося, що вони також будуть позитивними.
Бажаємо вам приємних ночей у новому комплекті постільного білизни
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дійсно м'яка і зручна.
Перше прання пройшла успішно :)- Представник бренду
Чудово, що комплект постільної білизни Love You вас порадував! Відчуття м'якості та комфорту - завжди приємне відкриття, особливо коли перше прання пройшло успішно. Дякуємо за ваш відгук!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже приємна тканина. І візуально виглядає як на фото.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного комфорту вашому дому!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Отличное постельное просто класс нежное спать превосходно за такую цену супер
- Достоинства:
- Все строчки ровненькие и удобства наволочек
- Недостатки:
- Юлія З***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
На фото має простенький вигляд, в реальності виглядає набагато цікавіше. Якість класна і пошито добре
- Достоинства:
- Якість пошиття та тканини
- Недостатки:
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Отличное качество, упаковка классная.
- Достоинства:
- После стирки, постель не линяет.
- Недостатки:
- Их нету.
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Спать на постели невозможно (((
100% полиэстер
Не рекомендуем эту постель.- Достоинства:
- Недостатки:
- Спать на постели невозможно (((
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви не задоволені покупкою і розуміємо, що матеріал може не підійти всім Усі характеристики товару, зокрема склад та щільність тканини, дійсно вказані в описі на нашому сайті, щоб ви могли зробити свідомий вибір перед покупкою.