Отзывы покупателей о Плед Love You ЭКО-шерсть 140х200 см Коричневый/Розовый (ly4479)
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 140 x 200
Мав плед іншого виробника з 100% новозеландської вовни, який був дуже теплий та комфортний, тому шукав подібний. Виявилось що це наразі рідкість, і більшість мають змішаний склад з синтетичним волокном, що по відчуттю та тепловим якостям набагато гірше, як на мене. Даний плед дуже сподобався, при використанні відразу відчувається від нього тепло, комфортний, гарна якість, приємний колір та геометричний візерунок. Взяв кілька для членів родини.
Відразу з упаковки, як і будь яку іншу нову річ, рекомендував би провітрити протягом доби щоб прибрати залишки можливих запахів від виробничого процесу.- Достоинства:
- Теплий, гарна якість та матеріал, зроблено в Україні
- Недостатки:
- не знайшов
- Представник бренду
Дякуємо за відгук, це надихає нас на хорошу роботу. Тепла і Миру!
- Володимир
У мене два питання:
1. Який розмір пледу без бахроми?
2. Як плед реагує на прання? Сідає?
Дякую - Представник бренду
Розмір пледа вказаний із врахуванням бахроми — без неї приблизна довжина становить близько 180 см, а ширина — 140 см.
Щодо прання: для збереження форми та якості рекомендуємо суху або дуже делікатну хімчистку. Прання у воді (навіть при низькій температурі) може призвести до усадки вовни та втрати м’якості. Потрібне дуже делікатне прання бажано рідкими миючими засобами, віджим до 400 об/мин. Сушити в розправленому вигляді на горизонтальній поверхні.
Дякуємо за ваш вибір і позитивний відгук!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размеры: 140 x 200
Дуже хороший плед, красивий і теплий, чиста вовна. Купила вже другий, іншого кольору.
- Достоинства:
- Якісний, теплий, натуральна вовна
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук і довіру до нашої продукції! Тепла і затишку вашому дому!
- Юлія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Горчичный. Размеры: 140 x 200
Приємний плед, точно вовняний прямо пахне вівцями, але сподіваюся, що запах вивітриться, та й попрати не проблема)) Пакет наче біорозкладний, принаймні так вказано. Гарно, що такі речі роблять в Україні. Я принципово шукаю українських виробників і натуральний склад. Ще якби ці вівці в Україні жили, взагалі було би ідеально.
- Достоинства:
- Гарний, відповідає опису, зроблений в Україні
- Недостатки:
- Вівці не українські були)
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що плед вам сподобався та відповідає вашим очікуванням. Щодо запаху – це натуральний аромат вовни, який зазвичай зникає після провітрювання або прання.
Ми пишаємося тим, що можемо запропонувати якісні вироби, виготовлені в Україні, та з вашими побажаннями цілком згодні – українські вівці додали б ще більше автентичності!
Сподіваємося, плед даруватиме вам тепло та затишок. Щиро дякуємо, що підтримуєте українських виробників!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размеры: 140 x 200
Чудовий теплий плед. Дуже приємне відчуття натурального матеріалу. Всім сподобався, кішка тепер теж любить на ньому лежати.
- Недостатки:
Дякуємо за такий теплий відгук!
Дуже приємно чути, що плед сподобався не лише вам, а й вашій кішці Це найкраща перевірка комфорту! Нехай і надалі дарує затишок та тепло у вашому домі.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размеры: 140 x 200
Класний
- Представник бренду
Дякуємо! Приємно чути, що плед вам сподобався. Насолоджуйтеся теплом і комфортом!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размеры: 140 x 200
дякую
Дякуємо за вашу оцінку!