Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Органайзер универсальный LoveYouHome подвесной для путешествий Синий (ly59062)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Ольга Л***

Добротна косметичка

Достоинства:
    Органайзер зроблений із якісної тканини. Якісне пошиття.
    Недостатки:
    Але не відповідає картинці: внутрі, нажаль, не має карманів, тільки на кришці сеточка на замке.

Дякуємо за відгук!
      Приємно, що ви оцінили якість матеріалу та пошиття органайзера. Щодо внутрішніх кишень — на одній із фото товару справді видно, що всередині є один основний відділ і сітчаста кишеня на кришці. Перепрошуємо, якщо фото чи опис виявилися недостатньо інформативними. Ми врахуємо це для покращення подачі товару. Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Цена качество

Достоинства:
    Хорошее качество

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що органайзер вам сподобався і якість повністю виправдала очікування.
      Нехай зберігання речей буде зручним, а подорожі — комфортними!

• Станислав Ф***

Прилично прошитый органайзер
    Вместительный, своих денег стоит.

Достоинства:
    Вместительный.
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Раді, що органайзер якісно прошитий та місткий. Користуйтесь із задоволенням!

• Зоя В***

Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже вмісткова.
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що органайзер вам сподобався та виявився таким зручним і вмістким. Нехай кожна подорож буде ще комфортнішою з LoveYouHome!

• Світлана М***

Звмовлення отримали дуже швидко.
    Товар відповідає опису і фото.
    Дефектів не має.
    Дуже задоволені.
    Дякуємо

Достоинства:
    Органайзер відповідає
    опису і фото
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Приємно, що органайзер відповідає опису та фото, а замовлення було доставлено швидко.
      Дякуємо за вибір нашого товару!

• Андрій Р***

Зручний

Дякуємо за відгук!
      Раді, що органайзер виявився зручним для вас. Користуйтеся із задоволенням.

• Александр М***

Ціна якість

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви оцінили співвідношення ціни та якості.

• Лілія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Дуже симпатичний, зручний, гарна якість.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що органайзер вам сподобався та виправдав очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Анна О***

Відповідає опису

Дякуємо за відгук! Раді, що органайзер відповідає опису та вашим очікуванням.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Топ за свої гроші, ще й українського виробництва. Продумана. Хорошої якості

Дякуємо за чудовий відгук!
      Дуже приємно, що вам сподобався наш органайзер LoveYouHome. Користуйтеся із задоволенням!

• Іван Л***

Хороша річ. Зручна і функціональна

Достоинства:
    Якість матеріалу, розмір, гачок для підвішування

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що органайзер LoveYouHome вам сподобався.
      Нехай служить зручно й допомагає підтримувати порядок у подорожах та вдома!

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Гарна річ і якість, дякую

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що вам сподобалася якість органайзера! Хай служить зручно й довго у всіх ваших подорожах.

• Тетяна Д***

Зручний та якісний

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що органайзер Вам сподобався та виявився зручним і якісним.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій Х***

Мені сподобався органайзер

Дякуємо за відгук! Раді, що органайзер Вам сподобався. Нехай він стане надійним помічником у подорожах та щоденних справах!

• Надежда Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Дуже гарна якість товара.

Достоинства:
    Компактна, практична, якісна.
    Недостатки:

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді, що органайзер LoveYouHome сподобався вам своєю якістю, компактністю та практичністю. Бажаємо зручності у подорожах та зберіганні речей!

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Крута штука, міцний, якісна тканина, блискавка і ручка. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Міцна, якісна

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно, що органайзер справив гарне враження. Нехай подорожі з ним будуть ще зручнішими та організованішими!

• Руслан С***

Спасибо !

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалося!

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Умовно хороший органайзер за ці гроші

Достоинства:
    Органайзер зроблений із цупкенької тканини. Якісне пошиття.
    Недостатки:
    Не відповідає картинці:
    Дуже маленький органайзер, а
    всередині не має карманчиків, лише сіточка на кришці.

Дякуємо за ваш відгук!
      Дякуємо, що звернули увагу на неточності — фото справді було розміщене невірно. Органайзер має лише одне відділення та сіточку на кришці.
      Раді, що якість тканини та пошиття вам сподобались. Працюємо над оновленням інформації!

• Олександр П***

Ок

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що органайзер вам підійшов. Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Не та що на фото
    Маленька. Брала для аптечки в автомобіль. "Такоє"
    Але тканина і пошив якісний

Достоинства:
    Тканина і пошив якісний
    Недостатки:
    Не відповідає фоточкам

Дякуємо за ваш відгук і зауваження.
      Нам прикро, що органайзер не відповідав очікуванням за розміром. Імовірно, сталася помилка та був відправлений інший органайзер. У таких випадках рекомендуємо одразу оформлювати звернення щодо пересорту, щоб вчасно створити перевідправлення правильного товару.
      Дякуємо, що відзначили якість тканини та пошиву.

• Андрій К***

Розумію що ціна не висока але через 2 тижні відірвалася ручка
    Хоча напівпуста та корисутюсь раз на добу і в домашніх умовах
    Краще дивитися інші варанти

Достоинства:
    Низька ціна

Дякуємо за наданий відгук.
      Нам шкода, що під час користування органайзером виникла така ситуація. Ми врахуємо ваше зауваження щодо міцності ручки.

• Артур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Высота: 15.5. Ширина: 14.5

Косметичка пришла бракована, не побачив коли забирав з відділення. Фото додам. Ті хто відправляє не провіряють, або навпаки спеціально таке продають. Не рекомендую.

Достоинства:
    Все було би норм якби не брак.
    Недостатки:
    Бракована.

Дякуємо, що поділилися своїм відгуком і вибачаємося за ситуацію, яка склалася.
      Ми обов’язково передамо інформацію на склад для додаткової перевірки товарів.

• Антон Г***

Не купуйте. Молнія - застібка не працює з моменту отримання нового виробу. Зроблено десь у китайських підвалах! Не рекомендую!

Достоинства:
    Форма товару
    Недостатки:
    Бракована застібка. Продавець НЕ перевіряє і не готує товар перед відправкою. На покупців, які сплачують йому кошти - байдуже.

Добрий день. Нам шкода, що виникла така ситуація. Товар відвантажується у великій кількості, тому, на жаль, не завжди є можливість перевірити кожну одиницю перед відправкою.
      Якщо застібка дійсно має виробничий дефект, ви можете оформити повернення ч5ерез підтримку Розетка.
      Дякуємо за розуміння.