Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Помада для губ LP увлажняющая №405 4 г (8011701143752)

Оценка пользователей 4.63/5

Купила собі і колежанкі

Достоинства:
    Італія
    Недостатки:
    Жодних

Вітаємо, Нина Пархоменко. Дякуємо за коментар. Користуйтесь із задоволенням.

• Анна Н***

Задоволена покупкою

Вітаємо,Анна Нагула. Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам гарного настрою, стильних образів і тільки приємних б’юті-відкриттів щодня!

• Наталья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 401 LP

Эта помада для меня настоящее открытие!!
    Чудесная, восхитительная помада за очень небольшое деньги.
    Восторг!
    У меня цвет 01.
    Ещё и сделала в Италии.
    Перевосходное качество!

Достоинства:
    Якість,ціна.
    Недостатки:
    Звичайно, в неї не може бути недоліків.

Вітаємо,Наталья Ищенко. Дякуємо за такий приємний відгук! Ми в захваті, що Помада для губ LP зволожуюча №401, Вам так сподобалася та виправдала Ваші очікування. Носіть із задоволенням, бажаємо Вам чудового настрою та яскравих образів!

Супер ціна, якість

Достоинства:
    За цю ціну супер
    Недостатки:

Вітаємо, Нина Пархоменко. Дякуємо за позитивний відгук. Нам дуже приємно чути, що Ви оцінили якість Помада для губ LP зволожуюча №403, та важаєте її чудовою. Бажаємо Вам завжди сяяти красою та насолоджуватися кожним днем!

Дуже,швидка,доставка

Достоинства:
    За таку ціну супер
    Недостатки:
    По якості жодних

Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Татьяна к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 402 LP

Помада дійсно зволожує губи, треба тільки підібрати свій колір. Заказую вже вдруге.

Вітаємо, Татьяна ковалева. Дякуємо за відгук. Раді, що обираєте LP.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

Достоинства:
    Файна помада, дуже до вподоби
    Недостатки:

Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за позитивний відгук. Бажаємо Вам приємних миттєвостей з цією помадою та чудового настрою!

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 402 LP

Дуже гарна помада,не яскрава.Гарно лягає на губи і не скочується.Буду замовляти ще

Доброго дня, Інна Кузеляк. Дякуємо Вам за довіру до бренду та за те, що поділилися своїм досвідом - для нас це дуже цінно. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Володимир Д***

Перламутровий рожевий,гарно зволожує

Достоинства:
    Ціна, якість

Вітаємо,Наталія Павлова. Дякуємо за коментар. Ми цінуємо Ваші враження. Раді, що Ви так високо оцінили нашу помаду для губ LP зволожуюча №403.

Приємний рожевий колір

Достоинства:
    Ціна, якість

Вітаємо, Наталія Павлова. Щиро вдячні, що Ви знайшли час поділитися враженнями від покупки. Нехай Ваша посмішка завжди сяє та дарує впевненість!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 407 LP

Отличный выбор для тех, кто ценит качественную косметику за доступные средства!Помада очнюень мягкая, ароматная и хорошо держится!Хороший выбор для стильных девушек и деловых леди!!

Достоинства:
    Фактура, цвет, аромат
    Недостатки:

Вітаю,Оксана Корякина. Щиро дякуємо за довіру до Бренду LP. Раді чути, що помада ідеально підходить для щоденного використання, має приємний аромат та гарно тримається. Нехай і далі тішить Вас результатом!

• Надежда Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 408 LP

Гарна помада,ще й колір підійшов.

Недостатки:

Добрий день, Надежда Дроник.Щиро вдячні за Ваш відгук. Для нас важливо, що помада для губ - Вам сподобалась та підійшла по кольору.Бажаємо Вам лише приємних вражень від кожної покупки.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 408 LP

Дуже сподобалась,і ціна порадувала.

Дякуємо Вам Людмила Сивоченко, за відгук Бажаємо Вам завжди сяяти стильними образами та насолоджуватися улюбленими відтінками щодня!

• Ірина Т***

Дуже гарна ! В друге заказую дякую

Добрий день,Ірина Темна. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви знайшли свої улюблені відтінки серед Помад LP. Гарного Вам дня.

• Светлана Г***

Помада сподобалась, добре зволожує

Достоинства:
    Гарний колір

Вітаю.
      Дякуємо за позитивний коментар. Раді, що Ви оцінили колір та зволоження, помади LP.

• ЕленаЕленина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 407 LP

Брода и 402 нежно розовый только для лета и 404 нюд . Увлажняет нет пленки приятно увлажняет. Нет шимера . Мне все понравилось. Цена по акции . Долго не держаться , быстро заканчивается. Но я возвращаюсь к ней снова и сново . Хочу попробовать разные оттенки, если не подойдет смешать тона.

Достоинства:
    Акция цена
    Недостатки:
    Не стойкая ,

Вітаємо,ЕленаЕленина. Дякуємо за коментар .Раді чути, що Помада LP зволожуюча №407, Вам сподобалася текстура помади, комфорт у носінні. Дякуємо, що обираєте LP/

• Татьяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

Очень светлая, больше блеска, чем цвета

Достоинства:
    Блеск
    Недостатки:
    Цвет светлый по сравнению с представленным

Добрий день,Татьяна Хомякова. Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Помада 403 LP, має рожевий тон з холодним сріблястим шимером.

• Дарія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 404 LP

Помада подобається кольорами і текстурою, дизайном, легким ароматом, стійкістю (кілька годин).
    Замало зволоження для мене. Губи усе ж підсихають, порівняно з іншою моєю помадою (essence).

Достоинства:
    Гмрні кольори, зручний дизайн
    Недостатки:
    Замало зволоження для мене

Вітаємо,Дарія Скорікова. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання.

• Тетяна Я***

Гарна якість

Добрий день,Тетяна Ярош. Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Ви оцінили якість Помади LP зволожуюча №407.Це справді чудовий вибір. Вдячні, що обираєте LP)

Гарний сливовий колір,благородний.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:

Добрий день,Ірина Савенко.Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання Помада LP зволожуюча №404.Бажаємо Вам чудового результату і гарного настрою!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

Достоинства:
    Ціна плюс якість раджу купувати!
    Недостатки:

Вітаємо,Нина Пархоменко. Дякуємо за Ваш відгук про Помаду LP зволожуючу №403 . Дуже раді, що Ви оцінили якість. Ми раді, що продукт дарує Вам гарний результат!

• Альбіна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

Доставили вчасно. Ціна відповідає заявленій. Колір такий , як на фото. Якістю задоволена.

Вітаю, Альбіна Пятих. Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук про помаду LP зволожуюча №403.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 407 LP

Колір зовсім не співпадає з фото,він теплий рожевий,який зовсім не підходить мені.
    Гроші з помадою полетіли у смітник .

Достоинства:
    Відсутні

Добрий день,Ірина Савенко. Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Ваш внесок допоможе нам покращити наш бренд і постачати продукти, які відповідають Вашим потребам і бажанням.

• Світлана Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 405 LP

Чудова помада за свої кошти!

Достоинства:
    Дуууже гарний колір!
    Золотистий шиммер - те, що треба!
    Не розтікається!!!
    Недостатки:
    Не має

Добрий день,Світлана Ексарова-Сесмій. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що помадаl LP зволожуюча №405, сподобалась Вам своїм кольором,та текстурою. Бажаємо Вам чудових макіяжів і гарного настрою!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

№403 , дівчата, майте на увазі , дуже перламутровий! Сам пігмент ніжно рожевий, гарний. Але цей перламутр Привіт дискотека 80-х До речі, доволі стійка . Зволожуючого ефекту не помітила . Буду використовувати як румʼяна-хайлайтер .
    Доставка мега швидка . Дякую.

Добрий день,Ольга Гаврилюк. Дякуємо, що поділилися своєю думкою про Помаду LP зволожуюча №403. Колір помади має тон рожевий з холодним сріблястим шимером, розроблений з урахуванням потреб для різних типів жінок.

Гарна,сподобалась!

Достоинства:
    Зволожує
    Недостатки:

Вітаємо, Наталія Павлова. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що помада для губ - LP зволожуюча №407, Вам сподобалась. Бажаємо Вам чудового дня!

• ЛЮДМИЛА М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 404 LP

Помада дуже гарна, дякую.

Добрий день,ЛЮДМИЛА МЕЛЬНИК.Дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобалась помада LP зволожуюча №404. Нехай вона й надалі дарує комфорт і бездоганний вигляд губ!

• Людмила К***

Она перламутровая!!!

Добрий день,Людмила Карпушкіна. так, Помада для вуст LP №401, має вміст дрібно диспенсерного шимеру з золотистим підтоном.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 406 LP

Тон 406 хтось писав,що з перламутром…
    Того перламутру там взагалі НЕМАЄ.
    За тоном така,як на фото——світлий над БЕЗ РОЗОВИНКИ.
    Підійде для світлої шкіри.

Достоинства:
    Мила,але під засмагу світла. Можна регулювати плотність нанесення.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ганна

407 рожевий не темний, сочний, але не дуже яскравий

Достоинства:
    407 рожевий не темний, сочний, але не дуже яскравий
    Недостатки:
    нема
    • Ганна П***

рожевий все ж яскравий, в міру, і світлий

Добрий день,Ганна Пух. Дякуємо за відгук. Ваша думка важлива для нас.

Добрий день, Ганна. Дякуємо за коментар. Радіємо що Вам до вподоби Помада LP та радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 405 LP

Дивний персиковий з ЖОВТИМ перламутром.

Добрий день,Ірина Савенко. Помада LP зволожуюча №405,дійсно, має приємний персиковий відтінок, з золотистим шимером. Добре підійде в літню пору року.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 405 LP

Розчарована від саме цього тону помади— дивний рожевий(і не холодний і не теплий під тон) з жовтим перламутром.

Достоинства:
    ———
    Недостатки:
    Викинула
  • Євген Ш***

Все добре

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Добрий день,Євген Шидловський.Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що помада для губ LP зволожуюча №406, виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом.

• Ольга К***

Помада добре тримається. Зволожує. Гарно лягає

Добрий день,Ольга Касян.! Нам приємно чути, що помада LP зволожуюча №407відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Бажаємо Вам приємних миттєвостей з цією помадою та чудового настрою!

• Виктория Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 403 LP

Помада понравилась. Для какой цены супер!

Достоинства:
    Стойкая
    Недостатки:
    Абсолютно не имеет запаха. Это на любителя

Добрий день,Виктория Дармориз.Ми раді , що Помада LP зволожуюча №403 , Вас приємно вразила. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!