Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Воск для лап Lucky Pet 100 мл (4820276195172)

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Ціна гарна. Щє не користувались

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вас привабила ціна воску для лап Lucky Pet. Сподіваємося, після використання засіб також виправдає ваші очікування та надійно захищатиме лапки вашого улюбленця від пересихання, тріщин і впливу зовнішніх факторів. Бажаємо приємного користування! Будемо вдячні, якщо згодом поділитеся своїми враженнями від використання.

• Денис Т***

Замовляв для кота. Як виявилося олія дерева є токсичною для тварин , як для собак так і котів . Не рекомендую.

Недостатки:
    Склад

Дякуємо за ваш відгук і за те, що звернули увагу на склад.
      Хочемо уточнити, що віск для лап Lucky Pet розроблений спеціально для зовнішнього застосування, а ефірні олії (зокрема чайного дерева та апельсину) використовуються у безпечній, дуже низькій концентрації, яка відповідає косметичним нормам для тварин.
      Водночас ви абсолютно праві, що ефірна олія чайного дерева може бути токсичною для котів при неправильному використанні або у високих концентраціях, особливо при потраплянні всередину. Саме тому ми рекомендуємо:
      - наносити засіб тонким шаром лише на лапи,
      - не дозволяти тварині злизувати велику кількість засобу одразу після нанесення
      - використовувати продукт відповідно до інструкції
      Нам шкода, що у вас склалося негативне враження. Ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику для додаткової уваги до складу.
      Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.

• Дарина Т***

Чудова штука, гарно зволожує лапки, має дуже приємний запах

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Маріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл

Хороший склад та запах. Купляли для пом’якшення подушечок лапок, справляється з роботою!!)))

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Юлія

Віск дійсно працює. Наповнення баночки свіже. Продукт достойний уваги. Використовувала в сильні морози, буду користуватись влітку, коли буде спекотно.

Достоинства:
    Все перевага, продукт відповідає інфо, що написано про нього
    Недостатки:

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Анна С***

Чудовий віск за адекватну ціну. Мажу подушечки інколи перед прогулянкою, інколи - після. Дуже задоволена результатом, помітно мʼякші, ніжніші.
    Запах теж чудовий.

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Андрій Х***

Були тріщинки на подушечках. Після декількох нанесень, загоюются та стають мякіші і ніжніші. Допомагає.

• Оксана В***

Все добре. Дякую.

• Анастасія Л***

Чудовий віск для лап

• Олександра М***

• Ольга П***

Воск хорошо защищает подушечки лап.

Достоинства:
    Подушечки лап стали мягкие.
    Недостатки:
    Нету.

• Леонид Р***

Мені сподобався, але побачу як взимку

Достоинства:
    Склад майже такий як в тих що набагато дорожче
    Недостатки:
    Собака нічого не каже)

• Наталья К***

Замечательный воск, защита для лапок!

• Анатолій Ш***

Купив,але не використовував.

Дякуємо за відгук!

• Катерина Т***

Сегодня получила,запах нейтральный,консистенция норм.собакен в шоке,но ему нравится

Достоинства:
    Приятный запах и консистенция
    Недостатки:
    Нету

• Анастасія М***

Віск дуже у нагоді при наших прогулянках, так як сіль розідає подушечки. Взяли самі і рекомендуємо

Дуже дякую за чудовий відгук та вибір нашого товару! Ми дуже цінуємо, що у нас є такі чуйні покупці, як ви.

• Людмила К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Количество в упаковке: 1. Объем: 100 мл

Замовила товар ще 3 січня і оплатила, відправки досі не було!!!!!