Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Блок сигарет Lucky Strike Black Series Amber х 10 пачек (4820192687362)

• Вадим В***

Смак неприємний!
    Вони з якоюсь есенцією..
    Не раджу нікому...

Достоинства:
    Тільки ціна. Інших немає(((
    Недостатки:
    Неприятный соусированный вкус
  • Сергей С***

Обман, пришли не те

• Дмитро Х***

Так а чому ви не перевірили при отриманні?

• Олег Г***

Шановні, замініть фото товару і не вводьте людей в оману. На фото до товару показані сигарети з капсулою, по факту прийшли без капсули і, судячи з коментаріїв, таке у всіх отримувачів.

Достоинства:
    Мабуть якісь є
    Недостатки:
    фото товару вводить в оману
    • Представник б***

Добрий день, Олег!
      Нам шкода, що ви зіткнулись зі складнощами.
      Маємо вам повідомити, що з 11 липня 2023 року в Україні набрали чинності зміни до Закону України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення”. Ці зміни, зокрема, забороняють виробництво та імпорт тютюнових виробів із характерними смаками, капсулами та ароматизаторами у будь-яких компонентах, включаючи фільтр та упакування. Тому наші сигаретні пропозиції зазнали змін з метою відповідності цим законодавчим вимогам.

• Аксана К***

А где капсулы?что за развод?

• Олег

а де написано, що має бути капсула?

Добрий день!

Цей товар не передбачає наявність капсули, оскільки з 11 липня 2023 року в Україні набрали чинності зміни до Закону України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення”. Ці зміни, зокрема, забороняють виробництво та імпорт тютюнових виробів із характерними смаками, капсулами та ароматизаторами у будь-яких компонентах, включаючи фільтр та упакування. Тому наші сигаретні пропозиції зазнали змін з метою відповідності цим законодавчим вимогам.

• Вікторія

Прислали не такие как на фото и без капсулы.
    Эх, розетка розетка(((
    Неприятно получать не то что хотелось...

Достоинства:
    Будет чем "чаек" угощать
    Недостатки:
    Без капусулы

• Єлізавета А***

Не такі як на фото і без капсули , замовила 5 блоків

Недостатки:
    без капсули .

• Андрей Е***
    Продавец: Rozetka

Замовляв 1 блок сигарет, при отриманні з'ясувалось що відправили блок сигарет без капсул, пройшло вже 7 діб, кошти не повернулись.

Недостатки:
    Невідповідність по фото
    • Валентин П***

Ви можете їм в телеграм написати

• Представник б***

Добрий день, Андрій!
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація.
      Цей товар не передбачає наявність капсули, тому що з 11 липня 2023 року в Україні набрали чинності зміни до Закону України “Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення”. Ці зміни, зокрема, забороняють виробництво та імпорт тютюнових виробів із характерними смаками, капсулами та ароматизаторами у будь-яких компонентах, включаючи фільтр та упакування. Тому наші сигаретні пропозиції зазнали змін з метою відповідності цим законодавчим вимогам.

• Юрій А***
    Продавец: Rozetka

Замовив п'ять блоків. Прислали те, що було, а не те що замовлено. Замовлено з капсулами, прислали без. На НП поспішав, не подивився, тому що продавець Розетка, типо 'перевірений'.

Достоинства:
    Брошу палити
    Недостатки:
    Тупо кинули