- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Вишиванка сподобалась, це справді льон, якість пошиття відмінна. Брала на розмір більшу, ніж потрібно, люблю вільний одяг. З недоліків: пояс. Він має фіксувати важкий льон на талії, отже, повинен бути традиційний тканий пояс хоча б 7 см шириною. Буду докуповувати окремо. Також на мої 178 см зросту рукав вийшов 3/4, відповідно, гудзик на манжеті застебнути я вже не можу. Додала резинки, наче ок. Вцілому, за дуже демократичну ціну маю шикарну вишиванку і дуже задоволена.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Темный синий
Сукня іде розмір в розмір, хто хоче, щоб вільніше сідало, беріть на розмір більше. Довжина на зріст 165, як на фото. Тканина натуральна, м'якенька. Взагалі сукня набагато краще виглядає, ніж на фото. Дякую виробнику. Привезли дуже швидко.
- Достоинства:
- Гарна тканина, колір темно синій. Вишивка яскрава, добре виконана.
- Недостатки:
- Пасок хотілося б ширше мати, або шоб їх було два в комплекті.
Соответствует
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 46. Цвет: Темный синий
Колір тканини і вишивка гармонійно доповнюють одне одного. Плаття виглядає святково! Рекомендую.
- Достоинства:
- Тканина приємна на дотик для тіла.
Соответствует
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Отличные платье,я довольна. Единственное,коротковат на меня рукав. Но это не страшно))
- Суляева Е***Продавец: Rozetka. Размер: 56. Цвет: Темный синий
Якість чудова. Ціна дуже і дуже приємна. Можна брати розмір у розмір і буде вільною. Відмовилася, не підійшов колір. Він не темно-синій, а темно-сірий. Замовляла на весілля. Тому відмовилася.
- Трамбович О***Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Темный синий
Даже гарна святкова сукня.Вишивка якісна.Тканина льняна гарного синього кольору,якісний льон.Купляла до дня Вишиванки.
- Достоинства:
- Чарівна святкова сукня-вишиванка
- Недостатки:
- Натуральна тканина тяжко прасується та швидко мнеться
- Пересадько С***Продавец: Rozetka. Размер: 46. Цвет: Темный синий
Добрий день. Які параметри на 46 і 48 розміри?
Эксперт RozetkaДобрий день!
Для 46 розміру такі параметри:
ПОГ - 52 см
ПОТ - 54 см
ПОС - 54 см
Довжина рукава - 67 см
Довжина - 130 см
На жаль, 48 розміру немає в наявності.